2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sudan veya yediğin tavuk vs gibi gıda varsa ondan sebep de olabilir. Çalışıyor musun hala?
Oğlumda da kalpte parlaklık çıkmıştı ama önemli değil demişti. Şükür sorun olmadı. Bağırsak emin değilim çok zaman geçti.
Merak etme sorun çıkmayacak inşallah

Kızlar bebek sampuan da hangı marka iyi, ecowell gördüm organik bebe sampuan diyor mustela iyi gibi. Tavsiyeniz varmı içerik olarak temiz olanı hangisi.. Sebamed iyi diye düşünüyorum
Ilk oglumda mustela kullandim canim hala da onu kullaniyorum. Ama mustelanin icerigi degismis. Simdi bebegime ecowell almayi dusunuyorum ben de

Kızlar bebek sampuan da hangı marka iyi, ecowell gördüm organik bebe sampuan diyor mustela iyi gibi. Tavsiyeniz varmı içerik olarak temiz olanı hangisi.. Sebamed iyi diye düşünüyorum
Oğluma mustela kullanıyorum doğduğundan beri, 4 yaşına girecek. Ben mustela ürünlerini çok seviyorum genel olarak oğlumda hep kullandım kullanmaya devam ediyorum.

Bence geyet guzel haberler alicaz. Ben kesinlikle inaniyorum
Heaven on earth
Trukid trubaby
İncia
Thinkbaby
Mustelanin icerigi temiz degil

Yaa öyle mi geçmiş olsun size de problem çıkmamasına çok sevindim inşallah
Bence geyet guzel haberler alicaz. Ben kesinlikle inaniyorum

Heaven on earth
Trukid trubaby
İncia
Thinkbaby
Mustelanin icerigi temiz degil
İnşallah çok teşekkür ederim, güzel düşünüyorum güzel olsun sonucu

Yok canım dün hiç et urunu tüketmemistim. Her zaman ki gibi evde ilacımı suyumu içip ise gelmiştim ağzıma bir iki lokma attim böyle oldu anlamadım. Çalışmaya devam ettim kötülemedim Allahtan. İnşallah bir daha olmaz

İçeriği temiz ama bebeğin tenini hassaslastirmayacak bir ürün arıyorum ben de bazı çok bilindik markaların farklı bir marka kullanıldığında ciltte aşırı alerjik reaksiyona sebep olduğunu okumuştum bu yüzden bagamlilik yapmayacak ama içeriği de temiz olan bir ürün arıyorum doğana kadar bulursam inşallah

Neden doğal zeytinyağlı sabun düşünmüyorsunuz ? Canan karataydan da faydalarını dinleyenilirsiniz bebeğin cildi tazecik ne kadar az katkısız ürün kullanırsak okadar güzel olur Piyasada satılan kozmetiklerden kat kat daha iyi olduğunu düşünüyorum ailem bizede bu sabunu kullandı hala da kullanıyorum şampuanların sayısız zararları pskolojiyi dahi etkileyen depresyona sokan etkileri…zeytinyağı ile büyüdük asla krem ve şampuan değmedi vücudumuza aileme minnettarım bu konuda bebeğim için de yine hataydan sabun getirttim ve yine krem niyetinede zeytinyağı en fazla hametan.

Canım 28. Hafta önemli olmasının sebebi ne acaba, ek olarak farklı bir şeye mi bakıyorlar bilgin var mı
Ben 21 haftalık detaylıya gittim 25 29 haftada doktoruma gitmem gerekiyor doktorum yok hocam dedi 24 28 olacak şekilde gel dedi bu plesanta, rahim ağzı uzunluğu kısalığı gibi sorunlar en net 28. Haftada çıkıyormuş erken doğum gibi risklerde ciğer geliştirici iğne kan uyuşmazlığı iğnesi vb için bu hafta ekstra önem tasiyormus. Allah korusun 28. Haftada doğarsa bebek kuvez vb yardımı ile hayata dönebiliyor ama daha öncesinde müdahale bile edilemiyormus

Çook teşekkür ediyorum canım

Zeytinyağlı sabun gerçekten çok iyi ama içindeki asitik değerden dolayı konak olduğu zaman bile bebeğe sürülmemeli deniyor sabunla yıkanan saça ileri de şampuan vb sürüldüğü zaman çok fazla dökülme oluyormuş canım

Şeker yüklemesinde normal şeker kullanmıyorlar sakıncası aslında o yüzden çoğu doktor bunu söylemiyor söyleyenlerde linç yiyor.. Baklava da şeker var mesela evet günlük tatlı da yiyoruz ama orda bizim verilecek olan şey kimyasalla karışık birşey. Gidince söyle bakalım normal şekerli su istiyorum ne diyecekler.. Ben yaptırmayacağım şeker yüklemesi

Biz ailecek kullanıyoruz hiçbir zararını görmüş değiliz sabun cilde sürmeyin diyorlar sıvı sabun be şampuanlara sayısız katkı maddesi koyuyorlar sonra o insanlarda türkiyeden kendilerine özel zeytinyağlı sabun getirtiyorlar acaba neden

Unide bir arkadaşımın ailesinin zeytinlikleri vardı, sabunlarını kendileri yapıyorlardı, kızın cildine doğduğundan beri kendi yaptıkları zeytinyağlı sabun haricinde hiçbir şampuan, duş jeli değmemiş. Bebek gibi cildi vardı, saçları da gür ve ipek gibiydi. O geldi aklıma. Elbette bebekler için yine de doktora danışmak gerekir.

İnşallah çok güzel haberler alırsınız Ben henüz detaylıya girmedim ancak geçen hafta bir perinatologa göründüm. Kalpte parlaklık gördü ve hem fetal verdiğim hem sonucu da iyi çıktığı için bunun tek başına hiçbir anlamı yok ileride geçecektir dedi. İnşallah sizin için her şey çok güzel ilerler.

Kızlar ben bu hafta tatile gidiyorum.
Denize girmemizde bir mahsur var mıdır?
Hiç doktoruna soran oldu mu? ( benim geçtiğimiz haftalardaydı kontrolüm ben sormayı unuttum)

Kızlar ben bu hafta tatile gidiyorum.
Denize girmemizde bir mahsur var mıdır?
Hiç doktoruna soran oldu mu? ( benim geçtiğimiz haftalardaydı kontrolüm ben sormayı unuttum)
Ben serklajliyim. Bana bile temizliginden eminsen girebilirsin demisti doktorum. Riskli bir hamile degilsen bu aylarda girmek sikinti yaratmaz. Sadece islak kalmamaya dikkat et canim. Denizden cikinca mayonu degistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…