- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.841
Sudan veya yediğin tavuk vs gibi gıda varsa ondan sebep de olabilir. Çalışıyor musun hala?Gunaydin kızlar
Bu sabah ilk kez istifra ettim 5 aydırmillet başlarında kötü olur ben ortalarında olcam sanırım kahvalti yaptım bir iki lokma yedim boyle oldu. Bir kaç gündür kahvalti yaparken bulanıyor midem. 1 haftadır ferramat kullanıyorum kan ilacı ac karnına ondan dolayi olmuş olabilir mi ?
Oğlumda da kalpte parlaklık çıkmıştı ama önemli değil demişti. Şükür sorun olmadı. Bağırsak emin değilim çok zaman geçti.Arkadaşlar dün detaylı ultrasonumuz vardı perinatolog yaptı ve maalesef bebeğimizin bağırsaklarında parlaklık görüldü. Grade 2, 3’e yakın hatta, inanılmaz moralim bozuldu tabii. Amniyosentez yaptırmamızı önerdi fakat ben istemedim fetal dna testi verdim. Tek bir belirteçin önemli olmadığını fakat yine de dikkat etmemiz gerektiğini söyledi ve bunları aslında çok kaba bir şekilde dile getirdi. Modum çok düşük çıktım doktordan. İkili taramamın sonucunu telefonda söylemişlerdi, sonuç çok düşük ihtimal çıkmıştı fakat yine de pappa değerim düşükmüş bunu söylememişlerdi. Uriner arterlerde direncim varmış fakat ikili taramadan bu yana o dirençte azalma varmış. Bu üç pürüzle çıktık doktordan. Başından bu tarz şeyler geçen varsa desteklerinize ihtiyacım var. Bu arada bebeğin burun kemiği, ense kalınlığı, bel açıklığı vs asla şüphe uyandırmayacak düzeyde çıkmıştı keza yaşlarımız da 28-29. Bebeğimiz 19+1 günlüktü dün 280 gr çıktı
Ilk oglumda mustela kullandim canim hala da onu kullaniyorum. Ama mustelanin icerigi degismis. Simdi bebegime ecowell almayi dusunuyorum ben deKızlar bebek sampuan da hangı marka iyi, ecowell gördüm organik bebe sampuan diyor mustela iyi gibi. Tavsiyeniz varmı içerik olarak temiz olanı hangisi.. Sebamed iyi diye düşünüyorum
Oğluma mustela kullanıyorum doğduğundan beri, 4 yaşına girecek. Ben mustela ürünlerini çok seviyorum genel olarak oğlumda hep kullandım kullanmaya devam ediyorum.Kızlar bebek sampuan da hangı marka iyi, ecowell gördüm organik bebe sampuan diyor mustela iyi gibi. Tavsiyeniz varmı içerik olarak temiz olanı hangisi.. Sebamed iyi diye düşünüyorum
Bence geyet guzel haberler alicaz. Ben kesinlikle inaniyorumAa canım sağol bakayım bir ona ben.
İnşallah birinden birini atlatsak bari diyorum, ecopirini hiç atlatmadan kullanmaya devam edeyim
21+3’e buldum bir randevu daha önceden sevip gittiğim bir doktor bakalım o ne diyecek.
Heaven on earthKızlar bebek sampuan da hangı marka iyi, ecowell gördüm organik bebe sampuan diyor mustela iyi gibi. Tavsiyeniz varmı içerik olarak temiz olanı hangisi.. Sebamed iyi diye düşünüyorum
mustela icerigi hakinda okudugunuz bir bilgi mi varBence geyet guzel haberler alicaz. Ben kesinlikle inaniyorum
Heaven on earth
Trukid trubaby
İncia
Thinkbaby
Mustelanin icerigi temiz degil
Yaa öyle mi geçmiş olsun size de problem çıkmamasına çok sevindimSudan veya yediğin tavuk vs gibi gıda varsa ondan sebep de olabilir. Çalışıyor musun hala?
Oğlumda da kalpte parlaklık çıkmıştı ama önemli değil demişti. Şükür sorun olmadı. Bağırsak emin değilim çok zaman geçti.
Merak etme sorun çıkmayacak inşallah
İnşallahBence geyet guzel haberler alicaz. Ben kesinlikle inaniyorum
Heaven on earth
Trukid trubaby
İncia
Thinkbaby
Mustelanin icerigi temiz degil
Yok canım dün hiç et urunu tüketmemistim. Her zaman ki gibi evde ilacımı suyumu içip ise gelmiştim ağzıma bir iki lokma attim böyle oldu anlamadım. Çalışmaya devam ettim kötülemedim Allahtan. İnşallah bir daha olmazSudan veya yediğin tavuk vs gibi gıda varsa ondan sebep de olabilir. Çalışıyor musun hala?
Oğlumda da kalpte parlaklık çıkmıştı ama önemli değil demişti. Şükür sorun olmadı. Bağırsak emin değilim çok zaman geçti.
Merak etme sorun çıkmayacak inşallah
İçeriği temiz ama bebeğin tenini hassaslastirmayacak bir ürün arıyorum ben de bazı çok bilindik markaların farklı bir marka kullanıldığında ciltte aşırı alerjik reaksiyona sebep olduğunu okumuştum bu yüzden bagamlilik yapmayacak ama içeriği de temiz olan bir ürün arıyorumKızlar bebek sampuan da hangı marka iyi, ecowell gördüm organik bebe sampuan diyor mustela iyi gibi. Tavsiyeniz varmı içerik olarak temiz olanı hangisi.. Sebamed iyi diye düşünüyorum
Ben Hb almıştım orada kaldırılmış Trendyol linkini yolluyorumaldigin linki yollar misinn
Neden doğal zeytinyağlı sabun düşünmüyorsunuz ? Canan karataydan da faydalarını dinleyenilirsiniz bebeğin cildi tazecik ne kadar az katkısız ürün kullanırsak okadar güzel olur Piyasada satılan kozmetiklerden kat kat daha iyi olduğunu düşünüyorum ailem bizede bu sabunu kullandı hala da kullanıyorum şampuanların sayısız zararları pskolojiyi dahi etkileyen depresyona sokan etkileri…zeytinyağı ile büyüdük asla krem ve şampuan değmedi vücudumuza aileme minnettarım bu konuda bebeğim için de yine hataydan sabun getirttim ve yine krem niyetinede zeytinyağı en fazla hametan.İçeriği temiz ama bebeğin tenini hassaslastirmayacak bir ürün arıyorum ben de bazı çok bilindik markaların farklı bir marka kullanıldığında ciltte aşırı alerjik reaksiyona sebep olduğunu okumuştum bu yüzden bagamlilik yapmayacak ama içeriği de temiz olan bir ürün arıyorumdoğana kadar bulursam inşallah
Ben 21 haftalık detaylıya gittim 25 29 haftada doktoruma gitmem gerekiyor doktorum yok hocam dedi 24 28 olacak şekilde gel dediCanım 28. Hafta önemli olmasının sebebi ne acaba, ek olarak farklı bir şeye mi bakıyorlar bilgin var mı
Çook teşekkür ediyorum canımBen 21 haftalık detaylıya gittim 25 29 haftada doktoruma gitmem gerekiyor doktorum yok hocam dedi 24 28 olacak şekilde gel dedibu plesanta, rahim ağzı uzunluğu kısalığı gibi sorunlar en net 28. Haftada çıkıyormuş erken doğum gibi risklerde ciğer geliştirici iğne kan uyuşmazlığı iğnesi vb için bu hafta ekstra önem tasiyormus. Allah korusun 28. Haftada doğarsa bebek kuvez vb yardımı ile hayata dönebiliyor ama daha öncesinde müdahale bile edilemiyormus
Zeytinyağlı sabun gerçekten çok iyi ama içindeki asitik değerden dolayı konak olduğu zaman bile bebeğe sürülmemeli deniyor sabunla yıkanan saça ileri de şampuan vb sürüldüğü zaman çok fazla dökülme oluyormuş canımNeden doğal zeytinyağlı sabun düşünmüyorsunuz ? Canan karataydan da faydalarını dinleyenilirsiniz bebeğin cildi tazecik ne kadar az katkısız ürün kullanırsak okadar güzel olur Piyasada satılan kozmetiklerden kat kat daha iyi olduğunu düşünüyorum ailem bizede bu sabunu kullandı hala da kullanıyorum şampuanların sayısız zararları pskolojiyi dahi etkileyen depresyona sokan etkileri…zeytinyağı ile büyüdük asla krem ve şampuan değmedi vücudumuza aileme minnettarım bu konuda bebeğim için de yine hataydan sabun getirttim ve yine krem niyetinede zeytinyağı en fazla hametan.
Şeker yüklemesinde normal şeker kullanmıyorlar sakıncası aslında o yüzden çoğu doktor bunu söylemiyor söyleyenlerde linç yiyor.. Baklava da şeker var mesela evet günlük tatlı da yiyoruz ama orda bizim verilecek olan şey kimyasalla karışık birşey. Gidince söyle bakalım normal şekerli su istiyorum ne diyecekler.. Ben yaptırmayacağım şeker yüklemesiEvet çok fazla abartılan konulardan bir tanesi sanki ağzımıza hiç şekerli ürün girmiyor gibi zararı olur mu diye düşünüyoruz.
Oysaki anne de şeker varsa bebek için daha sıkıntılı bir durum. Ben yapılmalı diyorum.
Biz ailecek kullanıyoruz hiçbir zararını görmüş değiliz sabun cilde sürmeyin diyorlar sıvı sabun be şampuanlara sayısız katkı maddesi koyuyorlar sonra o insanlarda türkiyeden kendilerine özel zeytinyağlı sabun getirtiyorlar acaba nedenZeytinyağlı sabun gerçekten çok iyi ama içindeki asitik değerden dolayı konak olduğu zaman bile bebeğe sürülmemeli deniyor sabunla yıkanan saça ileri de şampuan vb sürüldüğü zaman çok fazla dökülme oluyormuş canım
Unide bir arkadaşımın ailesinin zeytinlikleri vardı, sabunlarını kendileri yapıyorlardı, kızın cildine doğduğundan beri kendi yaptıkları zeytinyağlı sabun haricinde hiçbir şampuan, duş jeli değmemiş. Bebek gibi cildi vardı, saçları da gür ve ipek gibiydi. O geldi aklıma. Elbette bebekler için yine de doktora danışmak gerekir.Neden doğal zeytinyağlı sabun düşünmüyorsunuz ? Canan karataydan da faydalarını dinleyenilirsiniz bebeğin cildi tazecik ne kadar az katkısız ürün kullanırsak okadar güzel olur Piyasada satılan kozmetiklerden kat kat daha iyi olduğunu düşünüyorum ailem bizede bu sabunu kullandı hala da kullanıyorum şampuanların sayısız zararları pskolojiyi dahi etkileyen depresyona sokan etkileri…zeytinyağı ile büyüdük asla krem ve şampuan değmedi vücudumuza aileme minnettarım bu konuda bebeğim için de yine hataydan sabun getirttim ve yine krem niyetinede zeytinyağı en fazla hametan.
İnşallah çok güzel haberler alırsınızBağırsak parlaklığı başlı başına bir hastalık değil fakat belirti olabilir dedi, kendi kendine geçme ihtimali oluyormuş. Belirteç olduğu hastalıklar down sendromu, kistik fibrozis gibi hastalıklar. Pappa düşüklüğü hakkında bir şey söylemedi ama o da plasentadan üretiliyormuş onu öğrendim sadece. Doktor inanılmaz sert bir adam perinatolog olduğu için değiştirmedim ama çok kalp kırıyor, 2500 gr prematüre doğabilir sürekli kontrol etmemiz lazım seni dedi. Bu güne kadar her şey harika gidiyordu oysa ki
Ben serklajliyim. Bana bile temizliginden eminsen girebilirsin demisti doktorum. Riskli bir hamile degilsen bu aylarda girmek sikinti yaratmaz. Sadece islak kalmamaya dikkat et canim. Denizden cikinca mayonu degistirKızlar ben bu hafta tatile gidiyorum.
Denize girmemizde bir mahsur var mıdır?
Hiç doktoruna soran oldu mu? ( benim geçtiğimiz haftalardaydı kontrolüm ben sormayı unuttum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?