2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Size de çok geçmiş olsun sevindim, umarım bebişlerimizin bu parlaklıkları en kısa sürede geçecektir

Kızlar ben bu hafta tatile gidiyorum.
Denize girmemizde bir mahsur var mıdır?
Hiç doktoruna soran oldu mu? ( benim geçtiğimiz haftalardaydı kontrolüm ben sormayı unuttum)
Doktorum bana girmemim iyi olacağını söyledi, hamileler için en iyi spor yüzmek dedi. Bir tek ıslak kalmamaya dikkat etmek gerek

Kızlar kızlar gelem miii
Yaklaşık bir saattir belki fazla oldu yirmi sayfa okudum cumadan bu yana neler olmuş neler
B Babydustt canım bana öyle geliyor ki doktor kendi doktorunun dediği gibi en kötüsünü gören biriymiş herkesin dediği gibi bu gibi durumlarda tek doktorla kalmamak en güzeli allahın izniyle güzel haberler alacaksın bol bol dua et tevekkülle bekle sadece Allah en güzelini verecek sana inşallah

Benim bahsettiğim olay bu devamlı kullanmak gerekiyor başka bir şeye döndüğü an alerjik reaksiyona çeviriyor ben süreklilik gerektirmeyen bir şey istiyorum hatta 2 tane temiz içerikli marka kullanıp 2 ayda bir değiştirerek bağımlılığı önlemeyi bile istiyorum ileri de şu hariç marka kullanınca vücudumda saçımda boyle oluyor demesini istemiyorum

Benim de öyle canım sanki koşu yapmışım gibi kolumda bile hissediyorum atışı. Normalmiş kalbimiz 2 kişilik kan pompalıyor artık. Zaten gebelilte kalp daha hızlı atar

Hoşgeldin canım evet inşallah güzel haberleri alırım da hemen buraya yazarım

cilde sabun kullanmak cok zararli. Sabun ph ı cilde uygun degil. Mesela gencken parlasa bile kolejen erimesi daha fazla olacagi icin hepimizden once kirisir sabun ile yuz yikayanlar vs. Cilt ph ı ile uyumlu temiz icerikli urun kullanmak oyuzden daha mantikli. Hametanin icinde de oncelikle paradin vsr bebeklere uygun degil
Benim de öyle canım sanki koşu yapmışım gibi kolumda bile hissediyorum atışı. Normalmiş kalbimiz 2 kişilik kan pompalıyor artık. Zaten gebelilte kalp daha hızlı atar
Kalp hizli atmiyor kan miktari fazlalasiyor vucut da bunu ayarlayabilmek icin tansiyonu dusuruyor. Bayilmalarin fln sebebi de bu. Eger akilli sqat kullaniyorsaniz daha bet takip edersiniz hatta ornek ekliyom alta. Nabzin surekli yukselmesi kisel olarak normal mi bilemem ama doktora kesinlikle soylenmesi lazim

Heaven on earth
Trukid trubaby
İncia
Thinkbaby
Ben bunlari denicem tek tek. Hepsinin icerigi temiz. Mustela cok konak yapiomus mesela. İcerigi de temiz degil
İçerik bakacağım zaman ilk aklıma hep sen geliyorsun içerik konusunda senden daha bilgilisini görmedim nasıl aklında tutuyorsun ya

İçerik bakacağım zaman ilk aklıma hep sen geliyorsun içerik konusunda senden daha bilgilisini görmedim nasıl aklında tutuyorsun ya
Herseyi tutmuyorum not aliyorum. Tek tek ixerikleri yazamam meselaama markalari ezberliyorum isim gucum bu napim

aynisini mi aldin canim bir de bunu bebek arabasi almak istemiyorumilk 1 yil o anlamda kullanisli olur mu
Evet canım oğlum olacağını sandığım için mavi aldım kanguru ev içinde de bence çok kullanışlı bir ürün bebek anneden ayrılmak istemiyor annenin de işleri oluyor kanguruyu tak evi sil evi topla çalışıyorsan o şekilde çalis verimli olacağını düşünüyorum uzun yürüyüşler de yorucu olur belki ama onun dışında ekmek almaya havaya almaya çıkmak için ideal olur anne baba da kullanabildiği için rahat hareket imkanı sağlar diye düşünüyorum

Kızlar insatgramda evsenbaby var ürünleri %100npamuk ve antibakteriyel kışlık kıyafetleri outlete düşmüş çok uygun ve güzel şeyler var

Çok doğru düşünüyorsun insanın herşeyi oluyor kanguru ama en fazla beş ay kilolu bir bebekse normal veya daha zayıf olursa yaşına kadar kullanım mümkün

Şeker yüklemesi amniyo sıvısını arttırıyor amniyosıvısı çok olursa erken doğum olma riski var Benim yengem amniyo sıvısı çok fazla olduğu için suyu patlamış 36. Da doğurmuş . Rahim ağzım normalden kısa olduğu için bu sebeple ben de çekimser yaklaşıyorum. Bir de baklava tatlı vs örneği veriliyor ama baklavada içinde farklı vitaminler de var birbirinin emilimine etkisi oluyor saf şeker olmadığı için baklava ile mukayese edilmesi bana pek mantıklı gelmiyor

Evet mukayese edilemez bu o zaman biz elimizde küp şekerle gidelim onu yiyelim niye illa kapalı kutuda bize sıvı veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…