- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.061
Detaylı için ayrı mı ücret alacaklar yani?Doktor muayene ücreti canım kontrol için tekrar bı ücret var mı bilmiyorum yarın bı arayayip sorayım haber veririm sana yaptırınca
Tetanoz aşısını vurulanlar ne gibi yan etki yaşadı yazar misiniz kizlar
Günaydın kızlar, saat 10 da detaylı ultrasonumuz var inşallah her şey güzel geçer, bana dua eder misiniz çok tedirginim heyecanlıyım
Guzel haberlerle gel insallah canimGünaydın kızlar, saat 10 da detaylı ultrasonumuz var inşallah her şey güzel geçer, bana dua eder misiniz çok tedirginim heyecanlıyım
Çok fazla yazan arkadaş oldu hatta link atan dahi oldu. Yazını görürler ise yardımcı olurlarKızlar merhabalar. Ben damla. Tekirdağdan katılıyorum. Aralıkta inşallah erkek bebişimiz olacak. Şuan sizlere de sormak istiyorum. Detaylı ultrason konusunda İstanbulda Avrupa veya Anadolu yakası fark etmeksizin, Doktor önerisi olan var mı? Hospital türk Üsküdarı önerdi bir arkadaşım fakat perinatolog değilmiş. Ama gidenlerde memnun. Şimdiden herkese sağlıklı, mutlu ve huzurlu doğumlar
Hadi hayırlı haberlerle gel insallahGünaydın kızlar, saat 10 da detaylı ultrasonumuz var inşallah her şey güzel geçer, bana dua eder misiniz çok tedirginim heyecanlıyım
Yarım gün çalışma hakkı nasıl yok tatlım sektör ne?Ben kamuda çalışıyorum bizde de yarım gün çalışma hakkı yok mesela. Bir kere 8hafta-8 hafta uygulaması çok çok yetersiz maalesef kesinlikle iyileştirilmesi lazım. Hele ikiz hamilelikte ekstra 2 hafta mı ne ekleniyor yani şaka gibi. Bu uygulamalar yurt dışında böyle midir yani sanmıyorum
Kamudayım yok maalesef bizde. Bir ara gelecek dediler bebeği olan arkadaş kullanmak istiyordu hatta ama gelmedi yarım gün çalışma hakkımız yok.Yarım gün çalışma hakkı nasıl yok tatlım sektör ne?
Güzel haberlerini bekliyoruz canımGünaydın kızlar, saat 10 da detaylı ultrasonumuz var inşallah her şey güzel geçer, bana dua eder misiniz çok tedirginim heyecanlıyım
Geçen haftalardaki paylaşımım anadolu yakası için sana faydalı olabilir.Kızlar merhabalar. Ben damla. Tekirdağdan katılıyorum. Aralıkta inşallah erkek bebişimiz olacak. Şuan sizlere de sormak istiyorum. Detaylı ultrason konusunda İstanbulda Avrupa veya Anadolu yakası fark etmeksizin, Doktor önerisi olan var mı? Hospital türk Üsküdarı önerdi bir arkadaşım fakat perinatolog değilmiş. Ama gidenlerde memnun. Şimdiden herkese sağlıklı, mutlu ve huzurlu doğumlar
Dün benimde araştırdıklarım bu şekildeydi.Okul yaşına kadar (6 yaş diye biliyorum) yarım gün çalışma hakkı özel sektörde 5–6 sene önce başladı. Özelde olan devlette de var mıdır bilmiyorum. Ama ben özel sektördeyim kızımda 2 sene yarım gün çalıştım istesem 4 sene daha çalışabilirdim ama tam güne döndüm. Sigortan yarım gün ödeniyor maaşın yarım yatıyor.
Ücretli izin bittikten sonra özelde 6 ay ücretsiz izin hakkın var istersen onu kullanıp sonrasında yarım gün başladım 2 sene:)
Birde devletin sistemi var yine yarım gün ilk çcpukta 2 ay 2. Çocukta 4 ay max burada maaşın yarısını işveren yarısını devlet veriyo tama yakın maaş alıyorsun süresi çok daha kısa.
detaylyı kendi doktorun kendi muayne süresinde yapmaığı sürece ayrıca ücret ödeniyorDetaylı için ayrı mı ücret alacaklar yani?
Günaydın kızlar, saat 10 da detaylı ultrasonumuz var inşallah her şey güzel geçer, bana dua eder misiniz çok tedirginim heyecanlıyım
Sanmam ben fetal DNA için dedimDetaylı için ayrı mı ücret alacaklar yani?
Detaylı ücreti ayrı oluyor onu biliyorum da detaylı+muayene ücreti mi oluyor? Yoksa sadece detaylı ücreti mi ödüyoruz omu merak ettimdetaylyı kendi doktorun kendi muayne süresinde yapmaığı sürece ayrıca ücret ödeniyor
Detyalı için soruyorsanız söyle açıklayayım ben 2 hafta sonra Kurtköyde bir özelde randevum detaylıya oraya 1800 vericemDetaylı ücreti ayrı oluyor onu biliyorum da detaylı+muayene ücreti mi oluyor? Yoksa sadece detaylı ücreti mi ödüyoruz omu merak ettim
tabi iki doktor olursa illaki muayene için ücret talep edeceklerdir, tek doktorda detaylı muayene dahil bu fiyatmış anladım şu an teşekkür ederimDetyalı için soruyorsanız söyle açıklayayım ben 2 hafta sonra Kurtköyde bir özelde randevum detaylıya oraya 1800 vericem
1hafta sonra medipole kendi doktoruma gidicem oraya ayrı muayne ücreti vericem.
Aynı hastanede yapılırsa işlem bence yinede farklı doktorlar muayne edeceği için 2 ücret talep edilebilir.( En sağlıklısı hastaneyi arayıp teyit allmak)
Detaylı ya aynı hastanede başka doktora gideceğim. O hafta kendi doktoruma ücret ödemeyeceğim sonuçları gösterir bilgi veririm.Detaylı ücreti ayrı oluyor onu biliyorum da detaylı+muayene ücreti mi oluyor? Yoksa sadece detaylı ücreti mi ödüyoruz omu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?