2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar merhabalar. Ben damla. Tekirdağdan katılıyorum. Aralıkta inşallah erkek bebişimiz olacak. Şuan sizlere de sormak istiyorum. Detaylı ultrason konusunda İstanbulda Avrupa veya Anadolu yakası fark etmeksizin, Doktor önerisi olan var mı? Hospital türk Üsküdarı önerdi bir arkadaşım fakat perinatolog değilmiş. Ama gidenlerde memnun. Şimdiden herkese sağlıklı, mutlu ve huzurlu doğumlar

Çok fazla yazan arkadaş oldu hatta link atan dahi oldu. Yazını görürler ise yardımcı olurlar

Yarım gün çalışma hakkı nasıl yok tatlım sektör ne?

Geçen haftalardaki paylaşımım anadolu yakası için sana faydalı olabilir.
''
Kızlar daha önce paylaşmıştım.Ben daha vakit var diye randevu almadım. İstediğim doktoru kaçırdım.

Emsey Hospital Oya Pekin Periontolog ile randevumu şimdiden olurşturdum. ( Emseyde Oya hanım sadece cuma-cumartesi luyormuş.21-24 hafta aralığında muayneleri yapıyormuş. Muayne ücreti 1800 TL)
Ben randevuların bu kadar hızlı dolacağını bilmiyordum. Haftanız erkensede kızlar ayıntılı için randevularını alın derim.

Pendik Medipol Fiyatları Güncellendiği için
Normal Doğum 10.500 TL // Zorunlu Sezeryan 12.000 TL // İsteğe bağlı sezeryan =15.500 TL fiyat verdiler.
Mayıs ayında 1300 TL olan Ayrıntılı Ultrason için 2535 TL yeni fiyat söylediler ( Çok uçuk bir artış yapmışlar)(22-24 haftalık arası kontrolleri yapıyor)- Dr. Khayal İsmayılov ( Muayne sırasına soruları pek cevaplamıyormuş benim içime pek sinmedi)

Okan Üniversite Hastanesi Pro.Eray Çalışkan Ayrıntılı Ultrason İçin 1800 TL dediler ( Benim aklıma şimdilik yattı bu doktorunda pendik civarında çok olumlu yorumunu duydum.)( Fiyat ne kadar süre geçerli tam bilmiyorum . Temmuz zammı şuan eklenmedi heralde) ( 20 ile 24. hafta arasında kontrolleri yapıyormuş)( Eylül'e Kadar Tüm randevuları dolmuş)

Pendik Yüzyıl Hastanesi Ayrıntılı Ultrason = 2250 TL Doktor Kadir Bey ilgileniyormuş.

Pendik Bölge Hastanesi - Hakan Gürbüz - Sadece Çarşamba günleri hastanede 1510 TL ( 18-24 haftalık arası kontrolleri yapıyormuş) ''

6 Temmuzdan geçen hafta araştırmıştım.
Fikir olsun,fiyatları değişenler olmamıştır umarım.
Ekteki görselde doktorumun önerdiği pernatolji uzmanlarının listesi var.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-07-14 at 15.21.34.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 39
Dün benimde araştırdıklarım bu şekildeydi.
Kısmı çalışma hakkı 2yıl önce filan gelmiş.Çoğu kurum kullandırmamış.Genelde Doğum izni+ ücretsiz veriyorlarmış.
Biz herşeyi araştıralım haklarımızı bilelim.
İşimi kaybetmektense en az 1 sene part çalışmayı göze alırım.

Detaylı ücreti ayrı oluyor onu biliyorum da detaylı+muayene ücreti mi oluyor? Yoksa sadece detaylı ücreti mi ödüyoruz omu merak ettim
Detyalı için soruyorsanız söyle açıklayayım ben 2 hafta sonra Kurtköyde bir özelde randevum detaylıya oraya 1800 vericem
1hafta sonra medipole kendi doktoruma gidicem oraya ayrı muayne ücreti vericem.
Aynı hastanede yapılırsa işlem bence yinede farklı doktorlar muayne edeceği için 2 ücret talep edilebilir.( En sağlıklısı hastaneyi arayıp teyit allmak)

tabi iki doktor olursa illaki muayene için ücret talep edeceklerdir, tek doktorda detaylı muayene dahil bu fiyatmış anladım şu an teşekkür ederim

Detaylı ücreti ayrı oluyor onu biliyorum da detaylı+muayene ücreti mi oluyor? Yoksa sadece detaylı ücreti mi ödüyoruz omu merak ettim
Detaylı ya aynı hastanede başka doktora gideceğim. O hafta kendi doktoruma ücret ödemeyeceğim sonuçları gösterir bilgi veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…