- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.081
bu aşının ismi nedir biliyor musunuz?20 ve 24 de tetanozu saglık ocagı yapıyor ama izlediğim doktorun demesine göre etkisi yok
30. Haftada tetenoz difteri bogmaca kapsamlı olan asıyı yaptırın dio 2si farklı yani. 30. Haftada olanı zaten depolarda yokmuş eczaneye sordum. Asıyı bulsam tek doz 30. Haftada vurulurum.
Kürtaj için ne kadar ödediniz acaba ?Evet maalesef ordan yararlı nir sonuç çıkmadı gen testleri de pahalı geldi bana çünkü kürtaja da çok yüksek(bana göre) ücret ödedik. Bir de bu bebeğin sağlıksız olması bir sonra ki için bir şey vaat etmiyor çünkü eğer tüp bebek yapmayacaksanız bir sonra ki sağlıklı ya da sağlıksız olabilir ben şimdilik yaşım dolayısıyla bu tip işlem düşünmüyorum. Ama tabii ki biraz geç düşük olduğu içinde çok endişeliyim
canım bir kereye mahsus yeşil akıntı geldi sonra normale döndü. ama kum döküyorum sanırım tahlilleri verdim yarına sonuçları çıkacak. daha öncede defalarca kum ve taş problemi yaşadım Allahtan kumu daha kolay döküyorum taş kadar şiddetli ağrı yapmıyorTatlım yeşilimsi akıntı enfeksiyon belirtisi olabilir bence doktoruna ulaşma şansın varsa bir sor derim ben. Yoksa da yarın gidip sağlık ocağına bir idrar tahlili ver. Bol su iç.
Detaylı ultrason dediniz zaman onlar size 1000 TL diyor onu ödeyip çıkıyorsunuz çünkü detaylı ultrason da zaten bir çeşit muayeneDetaylı ücreti ayrı oluyor onu biliyorum da detaylı+muayene ücreti mi oluyor? Yoksa sadece detaylı ücreti mi ödüyoruz omu merak ettim
maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar detaylıdan çıktım şimdi, her şey gayet yolunda sağlıklı, sadece 1-2 gün gerilik var dedi ama önemli değil dedi geç yumurtlamadan kaynaklı olabilir dedi. Çok mutluyum yüzünü de gösterdi aynı ben
Gözün aydın canımKızlar detaylıdan çıktım şimdi, her şey gayet yolunda sağlıklı, sadece 1-2 gün gerilik var dedi ama önemli değil dedi geç yumurtlamadan kaynaklı olabilir dedi. Çok mutluyum yüzünü de gösterdi aynı ben
Benim bebeğim eşimin aynısımaşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinben de bebişin renkli görüntüsünü kendi bebeklik fotoğrafımla yan yana koyup bana benziyo dimi diyorum
Sağ ol canımGözün aydın canımboyu kilosu nasıl tahmini doğum tarihi söyledi mi
Boostrix asısı die biliyorum bıkac yerden sordum yokmus Depolarda da yokmus.bu aşının ismi nedir biliyor musunuz?
Maşallah cok güzel.Sağ ol canımboyu 23cm kilo tam 400gr tahmini doğumu söylemedi büyük ihtimalle aynıdır yani 6/12
masallahh. kac haftalikken gittin kilo boy dedi miKızlar detaylıdan çıktım şimdi, her şey gayet yolunda sağlıklı, sadece 1-2 gün gerilik var dedi ama önemli değil dedi geç yumurtlamadan kaynaklı olabilir dedi. Çok mutluyum yüzünü de gösterdi aynı ben
Kızlar detaylıdan çıktım şimdi, her şey gayet yolunda sağlıklı, sadece 1-2 gün gerilik var dedi ama önemli değil dedi geç yumurtlamadan kaynaklı olabilir dedi. Çok mutluyum yüzünü de gösterdi aynı ben
Bugün gittim işte 21+1 kilosu 400gr boyu 23 cmmasallahh. kac haftalikken gittin kilo boy dedi mi
Amin inşallah canım hepinize duacıyımgözün aydın canım, maşallah nazar değmesin. darısı başıma yarın inşaallah
Canım hastaneyi arayıp doktora bağlanmaya çalış genelde bağlıyorlar en azından sormuş olursun, idrar yolu enfeksiyonu olabilir ama sık gitmiyorum diyorsun tuvaleteDün de yazdım cevap yazmadınız devamlı alttan sıkıstırma tuvalete gitme gibi oluyormu sizde de hatta 2 gun dur rahimde hafif agrı da hissettim akşam dinlendim hafifledi. Ama sıkıstırma hıssi gecmıo tuvalet e saatte 1 gidiyorum içtiğim su 2 lt anca. Çok oturmayım die arada dolanıyorum agır işim yok burada.
Paket aldım ama doktordan numara falanda almadım cmtesi randevum var, gelsede bir gitsem.
Saatte bir gidiyorum lavaboya vallahi yanma falan yok sıkıstırma gibi doluymuş gibi. Kasıklara vuruyorCanım hastaneyi arayıp doktora bağlanmaya çalış genelde bağlıyorlar en azından sormuş olursun, idrar yolu enfeksiyonu olabilir ama sık gitmiyorum diyorsun tuvalete
Şimdi sordum Cem bey için ayrıca bir ücret yok muayene ve ultrason beraber ücreti 1400 TL dediDetaylı ücreti ayrı oluyor onu biliyorum da detaylı+muayene ücreti mi oluyor? Yoksa sadece detaylı ücreti mi ödüyoruz omu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?