2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
bu aşının ismi nedir biliyor musunuz?

Kürtaj için ne kadar ödediniz acaba ?

Tatlım yeşilimsi akıntı enfeksiyon belirtisi olabilir bence doktoruna ulaşma şansın varsa bir sor derim ben. Yoksa da yarın gidip sağlık ocağına bir idrar tahlili ver. Bol su iç.
canım bir kereye mahsus yeşil akıntı geldi sonra normale döndü. ama kum döküyorum sanırım tahlilleri verdim yarına sonuçları çıkacak. daha öncede defalarca kum ve taş problemi yaşadım Allahtan kumu daha kolay döküyorum taş kadar şiddetli ağrı yapmıyor

Detaylı ücreti ayrı oluyor onu biliyorum da detaylı+muayene ücreti mi oluyor? Yoksa sadece detaylı ücreti mi ödüyoruz omu merak ettim
Detaylı ultrason dediniz zaman onlar size 1000 TL diyor onu ödeyip çıkıyorsunuz çünkü detaylı ultrason da zaten bir çeşit muayene

maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de bebişin renkli görüntüsünü kendi bebeklik fotoğrafımla yan yana koyup bana benziyo dimi diyorum

Gözün aydın canım boyu kilosu nasıl tahmini doğum tarihi söyledi mi

Şampuan konusunda minoris almaya karar verdim daha önce kullanan var mı önerir misiniz

maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de bebişin renkli görüntüsünü kendi bebeklik fotoğrafımla yan yana koyup bana benziyo dimi diyorum
Benim bebeğim eşimin aynısı detaylı da uyurken fotoğraf verdi doktor sabah uyandım eşim uyuyordu dudağının hafif açıklığı cikikligi kolunu dirsekten kafasının altına koyması hepsi aynı bu durumdq beni ufaktan yıktı sen şanslısın sana benziyorsa

masallahh. kac haftalikken gittin kilo boy dedi mi

gözün aydın canım, maşallah nazar değmesin. darısı başıma yarın inşaallah

Dün de yazdım cevap yazmadınız devamlı alttan sıkıstırma tuvalete gitme gibi oluyormu sizde de hatta 2 gun dur rahimde hafif agrı da hissettim akşam dinlendim hafifledi. Ama sıkıstırma hıssi gecmıo tuvalet e saatte 1 gidiyorum içtiğim su 2 lt anca. Çok oturmayım die arada dolanıyorum agır işim yok burada.
Paket aldım ama doktordan numara falanda almadım cmtesi randevum var, gelsede bir gitsem.

Canım hastaneyi arayıp doktora bağlanmaya çalış genelde bağlıyorlar en azından sormuş olursun, idrar yolu enfeksiyonu olabilir ama sık gitmiyorum diyorsun tuvalete

Canım hastaneyi arayıp doktora bağlanmaya çalış genelde bağlıyorlar en azından sormuş olursun, idrar yolu enfeksiyonu olabilir ama sık gitmiyorum diyorsun tuvalete
Saatte bir gidiyorum lavaboya vallahi yanma falan yok sıkıstırma gibi doluymuş gibi. Kasıklara vuruyor

Detaylı ücreti ayrı oluyor onu biliyorum da detaylı+muayene ücreti mi oluyor? Yoksa sadece detaylı ücreti mi ödüyoruz omu merak ettim
Şimdi sordum Cem bey için ayrıca bir ücret yok muayene ve ultrason beraber ücreti 1400 TL dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…