- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.101
Tamam canım benim de öyleydi sağlık ocağına gittim enfeksiyon çıktı. Sağlık ocağına gitmeye çalış hemen çıkıyor sonuç em azından ilaç yazar hemen rahatlarsın, benim hafifledi ağrıSaatte bir gidiyorum lavaboya vallahi yanma falan yok sıkıstırma gibi doluymuş gibi. Kasıklara vuruyor
Öylemi. Sabah gideyim ozaman.Tamam canım benim de öyleydi sağlık ocağına gittim enfeksiyon çıktı. Sağlık ocağına gitmeye çalış hemen çıkıyor sonuç em azından ilaç yazar hemen rahatlarsın, benim hafifledi ağrı
Şimdiden de gidebilirsin öğle arasından sonra, gittim hemen pet bardağa yapıp verdim çubukla baktılar aynı gebelik testi gibi 5 dk içinde çıkıyorÖylemi. Sabah gideyim ozaman.
maşallah gözün aydın darısı bizlere inşallahSağ ol canımboyu 23cm kilo tam 400gr tahmini doğumu söylemedi büyük ihtimalle aynıdır yani 6/12
Güzel haberlerle gel inşallahGünaydın kızlar, saat 10 da detaylı ultrasonumuz var inşallah her şey güzel geçer, bana dua eder misiniz çok tedirginim heyecanlıyım
ben kendime benzetmek için yer arıyorumBenim bebeğim eşimin aynısıdetaylı da uyurken fotoğraf verdi doktor sabah uyandım eşim uyuyordu dudağının hafif açıklığı cikikligi kolunu dirsekten kafasının altına koyması hepsi aynı bu durumdq beni ufaktan yıktı sen şanslısın sana benziyorsa
Bugün aşırı halsizlik var kafamı yataktan kaldirdigim an baş ağrısı çekiyorum hayırlısı bakalimbende kolumu yukarı kaldırınca hafifağrı oldu başka da bir şey olmadı.
İnan bende öyleyim canım ya başım ağrıyor şuanBugün aşırı halsizlik var kafamı yataktan kaldirdigim an baş ağrısı çekiyorum hayırlısı bakalim
Tetanoz sende mi vuruldun ben dün vuruldum onun etkileri bende ağır geçiyor valla. Birde yanımda küçük oğlum var durmadan anne yatma kalk diyorİnan bende öyleyim canım ya başım ağrıyor şuan
Ay yok onu vurulsam ayağa kalkamam herhalde geçmiş olsun canım sana. Benim genel olarak başım ağrıyor halsizlik var anlamadımTetanoz sende mi vuruldun ben dün vuruldum onun etkileri bende ağır geçiyor valla. Birde yanımda küçük oğlum var durmadan anne yatma kalk diyor
Teşekkür ederim canım valla etkileri ağır oğlumda hamileyken bu kadar değildim. Gerçi bu hamileliğim başlı başına apayrı geciyorda hayırlısı sağlıklı olsunlar da bu sıkıntılar illaki cekilecekAy yok onu vurulsam ayağa kalkamam herhalde geçmiş olsun canım sana. Benim genel olarak başım ağrıyor halsizlik var anlamadım
Sıkıntılar hiç bitmiyor ki 28. Haftadan sonra daha çok olacak yine şimdi Ara sıra oluyor ilk dönem mide bulantısı kusma zorladı 1 aydan fazla şimdi baş ağrısı sonra da bel ağrısıTeşekkür ederim canım valla etkileri ağır oğlumda hamileyken bu kadar değildim. Gerçi bu hamileliğim başlı başına apayrı geciyorda hayırlısı sağlıklı olsunlar da bu sıkıntılar illaki cekilecek
Ben hamileliği öğrendiğimden beri mide yanması üç buçuk ay çektim yeni düzene girdi diyebilirim. Yine başından beri bel ve kasık ağrısı sürekli çekiyorum hiç kesilmiyor. Birde siyatik sinire baskıdan dolayı yatarken felan felç gibi kalıyorum sürekli. Akşam yatmaya korkuyorum artık. Yarı oturur yarı yatar pozisyonda yatıyorum ki kolay kalkabileyim. Üç ilaç içiyorum D3 demir ve magnezyum onlar da ağzımda acimtirak bir tat yapıyor. Ne ararsan var ama hareketleri çok güçlendi bu da bana güç veriyor takmıyorum artık ağrı sizilari alistirdi.sadece tetanozun etkileri ağır geçiyor bugünü de atlatirsam hafifler diye umut ediyorumSıkıntılar hiç bitmiyor ki 28. Haftadan sonra daha çok olacak yine şimdi Ara sıra oluyor ilk dönem mide bulantısı kusma zorladı 1 aydan fazla şimdi baş ağrısı sonra da bel ağrısı
Gece sol yanıma yatarken sırt üstü dönmusum sabah bir uyandım sırt üstü yatıyorum ve sanki karnım da bir şey yok gibi çok tuhaftı baş ağrısından zor uyudum gece. Daha memleketteyim evime de gitmedim net de az buraya da girip bakamıyorum. İnşallah canımBen hamileliği öğrendiğimden beri mide yanması üç buçuk ay çektim yeni düzene girdi diyebilirim. Yine başından beri bel ve kasık ağrısı sürekli çekiyorum hiç kesilmiyor. Birde siyatik sinire baskıdan dolayı yatarken felan felç gibi kalıyorum sürekli. Akşam yatmaya korkuyorum artık. Yarı oturur yarı yatar pozisyonda yatıyorum ki kolay kalkabileyim. Üç ilaç içiyorum D3 demir ve magnezyum onlar da ağzımda acimtirak bir tat yapıyor. Ne ararsan var ama hareketleri çok güçlendi bu da bana güç veriyor takmıyorum artık ağrı sizilari alistirdi.sadece tetanozun etkileri ağır geçiyor bugünü de atlatirsam hafifler diye umut ediyorum
Canım dikkat et kendine olmamıştır sen iyi misinNe güzel sevinçli eve geliyordum a101 e uğrayayım dedim basamağı fark etmeyip ayağımı burktum düştüm ya bir şey olmamıştır demi
Ayağım ağrıyor biraz belim gerildi hemen kalkamadım millet de baktı geçti öyle zor kalktım tekrar ayağaCanım dikkat et kendine olmamıştır sen iyi misin
İstiyorsan bir doktora git canım şüpheliysen için rahatlar. Ama bence çok gerilmediyse bir şey olmazAyağım ağrıyor biraz belim gerildi hemen kalkamadım millet de baktı geçti öyle zor kalktım tekrar ayağa
Bir şey olmamıştır Allah'ın izniyle sen iyi misin ? Ben de düşmüştüm ne olur ne olmaz diyerek biraz yatıp dinlenmistimNe güzel sevinçli eve geliyordum a101 e uğrayayım dedim basamağı fark etmeyip ayağımı burktum düştüm ya bir şey olmamıştır demi
Canım çok çok geçmiş olsunAyağım ağrıyor biraz belim gerildi hemen kalkamadım millet de baktı geçti öyle zor kalktım tekrar ayağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?