2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim
De çok
Rahmim
Ve kasiklarim ağrıyor, doktorum her gittiğimde normal
Diyor… yarın tekrar randevum var, sıkışma hissi bende de var normal dediği için içimi öyle rahatlatıyorum…

Tüm uyusmustur yoksa sezeryana alamazlar öyle normal uykuda. Tüm uyusuklukta uyandiktan sonra sonra bayağı sancı çekiyorsun ama belden aşağısı için öyle değil bir gün sonrasına başlıyor tam sancıların. Ama iki üç güne bayağı rahatlıyorum her ikisinde de.. bebeğin kalbinin yavaş atma sebebi doğmadan önce olan bir şeyse bir şey diyemem ama doğduktan sonra oluşmuşsa tüm uyustugu için anestezi bebeğe de geçiyor yarı uyusmada geçmiyor bebeğe. Bunu bana anestezi doktorum söylemişti

Her kelimesine katılıyorum, biz böyle okuyoruz araştırıyoruz vs ama tamamen ona göre şekil alıyor herşey. Kanguruda taşımak ta güvenli bağlanma için önerilen bişey zaten süresi size ve bebeğe göre değişir o ayrı. Herkes kendi çocuğu için en iyisini yapmak ister

Bu şekilde doğumlarda 24 saat bişey yememek 6 saat önce de su alımını kesmek gerekir çünkü bölgesel anestezi sadece bel altını uyuşturur ve ameliyat sırasında vücudun diğer kısmı kendini uyanık sandığı için işlevleri uyabıkmış gibi devam eder. Mide de bulunan yiyecek parçacıkları akciğere kaçabilir mesela. Yani uygulama doğru hatalı olan eşinizin yengesi.

Haftada 2-3 kere sütlü buzlu kahve yapıyorum.Bu sıcak havalarda kararında olduğu sürece güzel ferahlatıyor

kizlar doktorum bana magnezyum vermedi başından beri folikasit decavit şimdie d vitamin damla ve gyna ferro sanol verdi sizlere magnezyum vermiş acaba neye göre verildi
Bende kabızlık problmei vardı . O sırada suda eriyenlerden verdi.Midem bulandığı için içemedim. Doktorumdan hap şeklinde olanları kullanmak isteidğimi söyledim.Tekrar yazdı.Ama bir öncekinin süresi dolmadığı için eczane vermedi. Ağustos ortasını bekliyorum bende

Ben kahve zarar verir diye içmedim hiç sadece iki defa soğuk kahve içtim onda da hep pişman oldum neden canım istiyor diye suçların kendimi
1 Sade Türk kahvesi hemen her gün içiyorum ben.
200 mg kafein geçmedikçe sıkıntı yok
Belden aşağı uyuşturma önüne gelene yapmıyorlar isteğe bağlı diye biliyorum
Ben ilkinde genel ikincide belden uyuştum. Ama geneli tercih ederim.

Şimdi anladım canım çünkü diğer türlü olmazdı

Kızlar o gün bahsettiğim evsenbaby outletinden sipariş verdim ürünler o kadar güzel geldi ki kesinlikle bakmanızı öneririm ve fiyatları piyasanın 3 de 1 dışı peluş içi pamuk dışarda giydirmelik bir tulum aldım 150 TL'ye aynısını Hepsiburadada 620 TL gördüm

İkisinide yaşamış olduğun için sormak istedim canım neden genel tercih ediyosun? Benim ilk doğumum sezaryen ben genel istedim doktor ikna etti ilk anı yaşa bebeğinin plasentasını kesmeden kucağına verelim dediler. Epidural+spinal oldum. Ağrı çok olmadı ama epidural belden aşağı kaslarımı çok inaltif ettiği için gaz çıkarmada çok sorun yaşadım saatlerce çıkaramadım o beni mahvetti çıkarınca rahatladım. Genelde gaz sıkıntısı falan olmuyo dimi? Bu sefer nasıl yapsam karar veremiyorum

Canım sen bir tane bebek deterjanı onermistin ss almıştım bulamadım tekrar söyler misin

Kizlar deterjan, mama, sampuan incelemesi icin instagramdan muhendisinoglunu takip ediyorum. Kendim icin de icerikleri ne sayfasini takip ediyorum. Oralardan bakabilirsiniz

Canım sen bir tane bebek deterjanı onermistin ss almıştım bulamadım tekrar söyler misin
Kuzum aslında doğum yapmadan önce minoris almıştım bir şişe gram leke çıkarmadı bitene kadar kullandım sonra başka doğal arayışına girdim bunu farkettim ve o günden bıgüne bunu kullanıyorum. Buda efsane kir çıkarmıyo ama zaten benişler çok hızlı büyüdüğü için bi kıyafeti uzun süre giyemiyolar değişmek zorunda kalıyoruz. hemde minorise göre bi tık daha etkili:)

Anladim canim ama belden aşağısıni uyusturmuslarsa neden uyandığında çok fazla acı çekmiş olabilir ki?

Ben hayallerle girdim belden uyuşmalıya ilk ağlamasını duyucam yanıma vercekler filan çok pozitif girdim hatta yanımda fotoğraf makinesi gözlük ameliyathaneye baya şeyle gittim foto isteyecektim gözlük takıp bebeme bakacaktım filan dediğin gibi ilk yanıma verilir filan sandım

Tabi öyle olmadı benim dana hiç ağlamadı ben panik oldum apar topar çocuk doktoru temizleyip kuvöze götürdü. Korkulu rüya idi benim için kuvöz. Hastane odasında hiç bebekli bir anne olamadım hep ben hastaneden taburcu oldum oğlum kuvözden 4.gün çıktı.

İstememe sebebim de şu baş dönmesi çok yaptı ayakta duramadım wcye filan zor gittim panik atak gibi nefes alamadım suyu mu çok içmek gerekirmiş öyle bir şey. Hasta bakıcılar artık altıma sürgü koydu wc ye kalkamayınca vs.

Yani hem hayallerimin suya düşmesi hem de baş dönmesi şimdi istemiyorum gerek yok.

Gaz sancısı filan bence aynıdır sonuçta ameliyat ederken bağırsak mağırsak hepsi yerinden oynuyor vs. Gaz için zaten beslenmene dikkat edip yürüyorsun onlardan yana telaşım yok . Uyuşma şekliyle den ziyade bence doğum çeşidiyle ilgili.

Belden olan da çok hızlı oluyor zaten hemen açıp bebeği çıkarıyorlar. Diğerinde uyanana kadar dünyadan haberin olmuyor.

İşte öyle canım. Hayırlısı olsun. Doktor fikrimi değiştirmez ise böyle düşüncem. Ama doktorum da ısrarcı bir tip değil ben ne dersem bana uyar gibi.

Teşekkür ederim
Teşekkür ederim ben minorisin şampuanıni inceledim baya güzel büyük ihtimalle onu alırım ama deterjan için standartları bana da düşük geldi

Kizlar moms green in deterjanlari da cok guzel. Kendimize de kullaniyorum ben 4-5 senedir. Temiz icerikli,kokusuz

İçim tuhaf oldu açıp alıyorlar dedin ya sanki cantayiz
Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına alip hayalindeki gibi bir doğum yapmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…