2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hayır canım doktorum demişti randevu alın şimdiden diye bizde o zaman haftasını ayarlayıp ona uygun bir tarihe aldık randevuyu ama şimdi tekrar bakıyorum hep dolu
Tıp fakültesine gitmek mi gerekiyor tlfla mı aldın nasıl yaptın canım?

Tıp fakültesine gitmek mi gerekiyor tlfla mı aldın nasıl yaptın canım?
İnternetten aldım canım direk Akdeniz üniv. Randevu diyorsun ordan özel öğretim üyesini seçiyorsun kontrol olacağımız bölümde tek doktor o zaten ama senin doktorunun önerdiği kişi o mu bilmiyorum

İnternetten aldım canım direk Akdeniz üniv. Randevu diyorsun ordan özel öğretim üyesini seçiyorsun kontrol olacağımız bölümde tek doktor o zaten ama senin doktorunun önerdiği kişi o mu bilmiyorum
Tek doktorsa odur canım muhtemelen. O zaman parayı muayene günü ödicez demi?

Detaylı ultrason diye bir seçenek yok mu randevu alırken? Detaylı biraz uzun sürüyor diye biliyorum da. Sen bir yaptır bakalım meraktayım

Detaylı ultrason diye bir seçenek yok mu randevu alırken? Detaylı biraz uzun sürüyor diye biliyorum da. Sen bir yaptır bakalım meraktayım
Kızlar hastaneyi arayıp sorun derim. Bende üniversite hastanesinden aldım randevuyu ilk önce gelip sıra al doktorla birlikte bir kağıt dolduruluyor dediler. Gidip sıra aldım beklemeden içeri girdim söyleyince alıyorlar orda soru soruyor mesela sigara içiyor musun 2 li 3lu test gibi sonra hastanenin radyoloji bölümüne yönlendiriyorlar ordan danışmadan sıra veriyorlar erkenden gidip yaptırın derim

Bugün aradım ayrıca randevu almaya gerek yok muayeneye geldiğinizde bakar dedi gidince göreceğiz bakalım

Bugün aradım ayrıca randevu almaya gerek yok muayeneye geldiğinizde bakar dedi gidince göreceğiz bakalım
Muhtemelen sizin ki aynı hastane içindedir olduğum yerde kadın doğum ve üniversite hastanesi yan yana yeni yapıldı kadın doğum. Sırası dolu oluyor genellikle erken gitseydiniz keşke

Slm anneler benisler iyidir insallah bisi sorucaktim bugun esimin yegeni sezeryan oldu bebegin kalbi yavas atiyormis sukir saglikla geldi bebesiniz merak ettigim su anne tok oldugu icin belden asagi uyusturmamislar sadece uyutmuslar uyandigi gibi agri feryat figanmis ve eslinede kimseyede boyle bisi yapacaz dememis tok karin oldugu icin sadece uyutmuslar dogru bir uygulamai bana yanlis geldi bi bilginiz var mi acaba

Kızlar aranızda bel fıtığı olup normal doğum düşünen ya da yapmış olan var mı?
Kızlar aranızda bel fıtığı olup normal doğum düşünen ya da yapmış olan var mı?
Annemde üç adet ilerlemiş fıtık varken normal doğum yaptı hatta son doğumundan sonra vücudundaki hastalıklar kendiliğinden iyileşti saçları çıkmaya başladı kadının beyazları gitti falan şuan benden genç bende fıtıktan şüpheleniyorum normal istiyorum

Benim bildiğim kadarıyla aç gitmesi gerekiyor

Merhaba canım doktorumun tavsiyesi üzere şişlide aytul corbacioglu var perinatolog yorumları baya iyi instagram hesabına da baktım çok pozitif bir doktor gibi duruyor daha muayene olmadım ama iyi enerji aldim 8 agustos da randevum ücret nakit 1750 TL aklında bulunsun

Ani bir şekilde sezeryan olmuş anladigim kadariyla o yüzden tokmus böyle olunca yani tokken tam tersine komple bayiltmak yerine belden uyusturuluyor diye biliyorum. Ayrıca uyusturmadan sadece uyutularak sezeryan olmaz komple narkoz vermişlerdir uyandığında o kadar acısının olmasının nedeni acı eşiği düşüktür sadece uyutsalar neşter değdiği gibi uyanirdi canım. Doktorlar daha iyi bilir insan sağlığı sonucta yanlış bisey yapacaklarını sanmiyorum diplomayı kasaptan almadiysa. Çok üzüldüm arkadaş adına Allah şifasını versin

Süpermiş ya resmen gençleşmiş

Yazını okuyunca
Muhtemelen genel anestezi veremeyip belden aşağısını uyuşturmuşlardır ve sedasyonla da uyumasını sağlamışlardır. Sedasyon da çok yaygın kullanılan bi yöntem benim bacağımdan platin çıkarırlarken belden aşağımo uyuşturmuşlardı sadece ben ameliyat masasında panik olunca sedasyon ile de uyuttular oradan hatırlıyorum ama genel anestezi olmuyor o

kizlar doktorum bana magnezyum vermedi başından beri folikasit decavit şimdie d vitamin damla ve gyna ferro sanol verdi sizlere magnezyum vermiş acaba neye göre verildi

Ay yok tabi ki 2 yaşındaki bebeği bende komple kanguruda taşımadım öyle bişey değil benim kastettiğim. Mesela uzun yürüyüş yapacağınız zaman bebek arabasıyla gidersiniz ya bi yere bebek yorulunca falan biner ben bebek arabasını nerdeyse hiç kullanmadım hep kanguru taşıdım uykusu geldi yoruldu hop kanguruya geçtik

Ben kahve zarar verir diye içmedim hiç sadece iki defa soğuk kahve içtim onda da hep pişman oldum neden canım istiyor diye suçların kendimi
kuzum kafeinsiz kahve alıp içebilirsin. mesela ben sütü boş içemiyorum ya kafeinsiz granül kahveyle ya da nesquikle tüketiyorum. ayrıca canının çektiğini abartmamak koşuluyla ye iç kendine eziyet etmen bebeğe arada yaptığın kaçamaklardan daha çok zarar verir. mesela ben henüz akşam yemeği yemeden bu gece dizi açıp burger keyfi yapma planı yaptım napiyim şimdi arada da keyif yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…