- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.121
Belim ağrıyor ama bakalım uzanıp beklicem kalbi atıyor kontrol ettim yoktur herhalde bir şeyİstiyorsan bir doktora git canım şüpheliysen için rahatlar. Ama bence çok gerilmediyse bir şey olmaz
Ayağım belim ağrıyor biraz, uzanayım biraz da buz koyarım birazdan, inşallahBir şey olmamıştır Allah'ın izniyle sen iyi misin ? Ben de düşmüştüm ne olur ne olmaz diyerek biraz yatıp dinlenmistim
Teşekkür ederim canımCanım çok çok geçmiş olsungüzel haberlerin için de çok sevindim
Tamam canjm teşekkür ederim ücret iyiymişŞimdi sordum Cem bey için ayrıca bir ücret yok muayene ve ultrason beraber ücreti 1400 TL dedi
Bu arada randevuyu nasıl aldın canım? Doktorun mu ayarladı?Şimdi sordum Cem bey için ayrıca bir ücret yok muayene ve ultrason beraber ücreti 1400 TL dedi
Canım buz koyup bi dinlendir bakalım neler olacak? İnşallah sıkıntı yoktur, stres yapmaNe güzel sevinçli eve geliyordum a101 e uğrayayım dedim basamağı fark etmeyip ayağımı burktum düştüm ya bir şey olmamıştır demi
Bende MFK 'yı takip ediyorum uzun zamandır.Kızlar instegramda bir doktora denk geldim doç dr mfk diye. Bebeğiniz hareket etmiyorsa bir fincan kahve için diyor hareket hissedersiniz diye. Bende çikolata duymuştum ama kahveyi ilk duydum bilginiz olsun. Ben hamilelik başından beri bir kez bile içmedim zararı olur diye
Ben kahve zarar verir diye içmedim hiç sadece iki defa soğuk kahve içtim onda da hep pişman oldum neden canım istiyor diye suçların kendimiBende MFK 'yı takip ediyorum uzun zamandır.
Kontrollerime gitmeden önce 1 çikolata + 1 fincan türk kahvesi içip gidiyorum.Benim kız sürekli hareket halinde oluyor.
Abartmamak şartı ile günde 1 fincana kadar türk kahvesi içilebiliyor.Ben haftada 1 içiyorum genelde
Gunluk tuketilebilecegimiz kafein miktarini asmadigimiz surece problem olacagini sanmiyorum canimBen kahve zarar verir diye içmedim hiç sadece iki defa soğuk kahve içtim onda da hep pişman oldum neden canım istiyor diye suçların kendimi
200 mg kadar kafein hakkı var 2 fincan türk kahvesi veya 5 bardak açık çayBen kahve zarar verir diye içmedim hiç sadece iki defa soğuk kahve içtim onda da hep pişman oldum neden canım istiyor diye suçların kendimi
Nolur nolmaz diye tuketmedim doğuma kadar sabredeyim dedimGunluk tuketilebilecegimiz kafein miktarini asmadigimiz surece problem olacagini sanmiyorum canim
Bir fincan bile içmedim artık içerim az az bakalim200 mg kadar kafein hakkı var 2 fincan türk kahvesi veya 5 bardak açık çay
Aşı için gitmek gerekiyor sanırımBende gidemedim başlarda miğde bulantıları uyku isteği vardı şimdide sıcaklardan İzmir de durmak istemiyorum derken hala haber vermedim zaten herşeyi doktorum takip ediyor
Hiç içilmez diye bişey yok tatlım günde 1 bardak kahve ve çay içebiliriz ben normalde her gün bir fincan Türk kahvesi kesin içerdim ama hamilelikte tiksindim onun yerine sütlü granül ya da soğuk kahve içiyorum. Zararlı olan aşırıya kaçmakBen kahve zarar verir diye içmedim hiç sadece iki defa soğuk kahve içtim onda da hep pişman oldum neden canım istiyor diye suçların kendimi
bence hamilelik çok güzel ve özel bir dönem bu şekilde kesin katı yasaklarla kendimizi strese sokup mutsuz etmemeliyiz :)Ben kahve zarar verir diye içmedim hiç sadece iki defa soğuk kahve içtim onda da hep pişman oldum neden canım istiyor diye suçların kendimi
Çok gecmıs olsun uzanın dinlenin bu zamanlar denge problemi oluyormuş.Teşekkür ederim canım
Evet doğru başım dönüyor merdiven inince genelde, ama son basamağı tam kaldırımın bitimine yapmışlar o boşluğa denk geldimÇok gecmıs olsun uzanın dinlenin bu zamanlar denge problemi oluyormuş.
Hayır canım doktorum demişti randevu alın şimdiden diye bizde o zaman haftasını ayarlayıp ona uygun bir tarihe aldık randevuyu ama şimdi tekrar bakıyorum hep doluBu arada randevuyu nasıl aldın canım? Doktorun mu ayarladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?