2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İstiyorsan bir doktora git canım şüpheliysen için rahatlar. Ama bence çok gerilmediyse bir şey olmaz
Belim ağrıyor ama bakalım uzanıp beklicem kalbi atıyor kontrol ettim yoktur herhalde bir şey
Bir şey olmamıştır Allah'ın izniyle sen iyi misin ? Ben de düşmüştüm ne olur ne olmaz diyerek biraz yatıp dinlenmistim
Ayağım belim ağrıyor biraz, uzanayım biraz da buz koyarım birazdan, inşallah

Arkadaşlar bağırsak parlaklığı çıkmıştı bebişimizde malum, Bursa’ya yakın yaşıyoruz şuan, Bursa Acıbademde Perinatoloji Uzmanı doç. Dr. Mehmet Özgür Akkurt’tan randevu aldım. Bu doktora daha önceden giden bilen var mı? İnternette methini çok duydum ama sizlere de sormak istedim

Ne güzel sevinçli eve geliyordum a101 e uğrayayım dedim basamağı fark etmeyip ayağımı burktum düştüm ya bir şey olmamıştır demi
Canım buz koyup bi dinlendir bakalım neler olacak? İnşallah sıkıntı yoktur, stres yapma

Kızlar instegramda bir doktora denk geldim doç dr mfk diye. Bebeğiniz hareket etmiyorsa bir fincan kahve için diyor hareket hissedersiniz diye. Bende çikolata duymuştum ama kahveyi ilk duydum bilginiz olsun. Ben hamilelik başından beri bir kez bile içmedim zararı olur diye

Bende MFK 'yı takip ediyorum uzun zamandır.
Kontrollerime gitmeden önce 1 çikolata + 1 fincan türk kahvesi içip gidiyorum.Benim kız sürekli hareket halinde oluyor.
Abartmamak şartı ile günde 1 fincana kadar türk kahvesi içilebiliyor.Ben haftada 1 içiyorum genelde

Ben kahve zarar verir diye içmedim hiç sadece iki defa soğuk kahve içtim onda da hep pişman oldum neden canım istiyor diye suçların kendimi

Ben kahve zarar verir diye içmedim hiç sadece iki defa soğuk kahve içtim onda da hep pişman oldum neden canım istiyor diye suçların kendimi
Gunluk tuketilebilecegimiz kafein miktarini asmadigimiz surece problem olacagini sanmiyorum canim

200 mg kadar kafein hakkı var 2 fincan türk kahvesi veya 5 bardak açık çay

Hamilelikten once 3 kupaya kadar kahve, 4-5 bardak cay iciyordum. Hamilelikte arada bir filtre kahve ve acik cay iciyorum

Hiç içilmez diye bişey yok tatlım günde 1 bardak kahve ve çay içebiliriz ben normalde her gün bir fincan Türk kahvesi kesin içerdim ama hamilelikte tiksindim onun yerine sütlü granül ya da soğuk kahve içiyorum. Zararlı olan aşırıya kaçmak

bence hamilelik çok güzel ve özel bir dönem bu şekilde kesin katı yasaklarla kendimizi strese sokup mutsuz etmemeliyiz :)
aynı şekilde diğer arkadaşların dediği gibi günlük kafein sınırımızı aşmadığımız sürece hiçbir sıkıntı olmaz yap bi kahve iç :)
benim doktoruma ilk sorduğum soru ''neler yasak'' oldu ve bana yasak yok abartmamak önemli bizim için dedi o yüzden hamileliğimin başından beri bu şekilde ilerliyorum çok şükür bir sıkıntımız da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…