- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.181
Evet canım bu da çok öneriliyor bir arkadaş burada bunu da kullandım ama sonra aynı standartlarda başka bir marka kullandım o daha iyidi demişti o zaman araştırmıştım o marka da cidden çok iyidi ama adını hatırlamıyorumKizlar moms green in deterjanlari da cok guzel. Kendimize de kullaniyorum ben 4-5 senedir. Temiz icerikli,kokusuz
O bir naturel olabilir. 2 defadir onu aliyorum. O da cok guzel. Fiyat olarak da daha uygunEvet canım bu da çok öneriliyor bir arkadaş burada bunu da kullandım ama sonra aynı standartlarda başka bir marka kullandım o daha iyidi demişti o zaman araştırmıştım o marka da cidden çok iyidi ama adını hatırlamıyorum
Ahaİçim tuhaf oldu açıp alıyorlar dedin ya sanki cantayiz
Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına alip hayalindeki gibi bir doğum yapmayı nasip etsin inşallah
Eşin ve annen ameliyathaneye mi girdi operasyon sırasında ordalar mıydı?Ilk dogumumda bende belden uyusturma istedim sirf bebegi gorebileyim diye. Gostermediler. Esim ve annem benden once gormustu hatta. Belden uyusturmada bir de dikerken bastira bastira dikmisti doktor. O baski beni rahatsiz etmisti cok. Hatta bebek cikip gittikten sonra beni bayiltin artik demistimama simdiki dogumumda yine belden uyusturma isterim sanirim. Bebegi ilk ben gormek isterim bu sefer insallah
Çok üzüldüm yeniden o günleri hatırlatıp seni üzdüysem özür dilerim. Çok şükür oğlun şimdi aslan gibi delikanlı oluyor. Umarım bu doğumun gönlüne göre şen şakrak geçsin hangi yöntem olursa.Ben hayallerle girdim belden uyuşmalıya ilk ağlamasını duyucam yanıma vercekler filan çok pozitif girdim hatta yanımda fotoğraf makinesi gözlük ameliyathaneye baya şeyle gittim foto isteyecektim gözlük takıp bebeme bakacaktım filan dediğin gibi ilk yanıma verilir filan sandım
Tabi öyle olmadı benim dana hiç ağlamadı ben panik oldum apar topar çocuk doktoru temizleyip kuvöze götürdü. Korkulu rüya idi benim için kuvöz. Hastane odasında hiç bebekli bir anne olamadım hep ben hastaneden taburcu oldum oğlum kuvözden 4.gün çıktı.
İstememe sebebim de şu baş dönmesi çok yaptı ayakta duramadım wcye filan zor gittim panik atak gibi nefes alamadım suyu mu çok içmek gerekirmiş öyle bir şey. Hasta bakıcılar artık altıma sürgü koydu wc ye kalkamayınca vs.
Yani hem hayallerimin suya düşmesi hem de baş dönmesi şimdi istemiyorum gerek yok.
Gaz sancısı filan bence aynıdır sonuçta ameliyat ederken bağırsak mağırsak hepsi yerinden oynuyor vs. Gaz için zaten beslenmene dikkat edip yürüyorsun onlardan yana telaşım yok . Uyuşma şekliyle den ziyade bence doğum çeşidiyle ilgili.
Belden olan da çok hızlı oluyor zaten hemen açıp bebeği çıkarıyorlar. Diğerinde uyanana kadar dünyadan haberin olmuyor.
İşte öyle canım. Hayırlısı olsun. Doktor fikrimi değiştirmez ise böyle düşüncem. Ama doktorum da ısrarcı bir tip değil ben ne dersem bana uyar gibi.
Hayir canim. Ameliyathaneden cikarip kuvoze gotururlerken gormusler bakmislar. Genelde sezaryende 2 saat kuvoze goturuyorlardi o hastanede. Benden sonra sonra geldi bebek odayaEşin ve annen ameliyathaneye mi girdi operasyon sırasında ordalar mıydı?
AminÇok üzüldüm yeniden o günleri hatırlatıp seni üzdüysem özür dilerim. Çok şükür oğlun şimdi aslan gibi delikanlı oluyor. Umarım bu doğumun gönlüne göre şen şakrak geçsin hangi yöntem olursa.
Benimkinide zaman göstericek artık bakalım neye karar vericez. Epiduralde ki en büyük sıkıntı belden aşağısı komple inaktif ve omzuna taktıkları kataterden gün boyu belli aralıklarla hafif narkoz gidiyo buda kasları hissetmene engel oldupu için gaz çıkarmanda zorlaşıyo. En son sinirlenip epidurali atmıştım 5-6 saat sonra kasları hissetmeye başlayınca çıktı gaz öyle normale döndüm.
Nisa da mı doğurdun?Hayir canim. Ameliyathaneden cikarip kuvoze gotururlerken gormusler bakmislar. Genelde sezaryende 2 saat kuvoze goturuyorlardi o hastanede. Benden sonra sonra geldi bebek odaya
Ben ilk doğum diye heveslendim evet doktorda sağolsun hemen plasentayla kanlı kanlı verdi kucağıma :) bebeği aldılar o ağlarken giydirmeye başladılar sonra benim tansiyon çok düştü sedasyon verip hafif uyuttular ama ameliyathaneden çıkmadan yine uyandım bilincim yerindeydi. ama dediğin gibi 2 saat sonra göreyim yeter ki ikimizde sağlıklı olalım.Aminsağlıkla doğsun büyüsünler inşallah hepsi
Genel tercih et o zaman ben genelde daha rahattım. Baş dönmesi vs olmadı. Senin yanına filan yatırdılar mı bebeği ilk anın keyfini çıkardınsa tercih edilebilir. Ama benim baş dönmesi vs gerek yok ya. 2 saat sonra görürüm nolcak o iyi olsun ben iyi olayım da gerisi mühim değil
Ben dogum yapmadim ama genel anestezi ile 2.5 saat laproskopik miyometri oldum. Ilk gun superdi her sey. Ertesi gun eve gittim ölüyordum gaz sancisindan. Omzum sirtim inanilmaz agridi. Nefes alamiyordum acidan. Benim vucudum mu cok tepki verdi bilmiyorum ama su an sezaryenden korkuyorum.Çok üzüldüm yeniden o günleri hatırlatıp seni üzdüysem özür dilerim. Çok şükür oğlun şimdi aslan gibi delikanlı oluyor. Umarım bu doğumun gönlüne göre şen şakrak geçsin hangi yöntem olursa.
Benimkinide zaman göstericek artık bakalım neye karar vericez. Epiduralde ki en büyük sıkıntı belden aşağısı komple inaktif ve omzuna taktıkları kataterden gün boyu belli aralıklarla hafif narkoz gidiyo buda kasları hissetmene engel oldupu için gaz çıkarmanda zorlaşıyo. En son sinirlenip epidurali atmıştım 5-6 saat sonra kasları hissetmeye başlayınca çıktı gaz öyle normale döndüm.
Normalde benim hiç aklımda yoktu. Bir öğretmen arkadaş öyle ballandıra ballandıra anlatıyordu ki ilk görüş ilk ağlama falan filan o baya heves etmeme sebep olmuştuBen ilk doğum diye heveslendim evet doktorda sağolsun hemen plasentayla kanlı kanlı verdi kucağıma :) bebeği aldılar o ağlarken giydirmeye başladılar sonra benim tansiyon çok düştü sedasyon verip hafif uyuttular ama ameliyathaneden çıkmadan yine uyandım bilincim yerindeydi. ama dediğin gibi 2 saat sonra göreyim yeter ki ikimizde sağlıklı olalım.
Ağrı kesici antibiyotik içmedin mi ben ağrı kesici filan aldım hep laparoskopi sonrası.Ben dogum yapmadim ama genel anestezi ile 2.5 saat laproskopik miyometri oldum. Ilk gun superdi her sey. Ertesi gun eve gittim ölüyordum gaz sancisindan. Omzum sirtim inanilmaz agridi. Nefes alamiyordum acidan. Benim vucudum mu cok tepki verdi bilmiyorum ama su an sezaryenden korkuyorum.
Su mu icmek lazimmis?Normalde benim hiç aklımda yoktu. Bir öğretmen arkadaş öyle ballandıra ballandıra anlatıyordu ki ilk görüş ilk ağlama falan filan o baya heves etmeme sebep olmuştuama su yetersiz içince baş dönmesi ağzımın payını verdi
Belden uyuşmalıda baş dönmesi olmasın diye su içmek gerekiyormuş ama yok ya su mu bir daha o stresi yaşamak istemiyorum .Su mu icmek lazimmis?
Bende kist için laparoskopi oldum çok kolay bir ameliyatmış ama ben de üç gün çok feci omuz ağrısı ve karın ağrısı çektim bağıra bağıra çıktım hastaneden bu yüzden asla sezaryen olmak istemiyorumBen dogum yapmadim ama genel anestezi ile 2.5 saat laproskopik miyometri oldum. Ilk gun superdi her sey. Ertesi gun eve gittim ölüyordum gaz sancisindan. Omzum sirtim inanilmaz agridi. Nefes alamiyordum acidan. Benim vucudum mu cok tepki verdi bilmiyorum ama su an sezaryenden korkuyorum.
Yok canim. Afyonda ozel bi hastanede dogum yaptim. 2015 teNisa da mı doğurdun?
Yıl kaç?
Ben her gün bir kez içerim genelde. Aslında biz yanlış anlıyoruz. Yani birşeyi hiç içmemek, yememek değil olması gereken, fazla yiyip içmemek. Ben cipste yedim, kahve de içtim, sucukta yedim ama abartmadan. Ayrıca bu sıcaklarda gerçekten çok güzel gidiyor ve tavsiye olarak içine biraz beyaz çikolata katarsan harika oluyorHaftada 2-3 kere sütlü buzlu kahve yapıyorum.Bu sıcak havalarda kararında olduğu sürece güzel ferahlatıyor
Sezaryan acısıdır. Ağrı kesici oranını önemsememiş ve iyi ayarlamamış olabilirler. Her türli ihmal var.Anladim canim ama belden aşağısıni uyusturmuslarsa neden uyandığında çok fazla acı çekmiş olabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?