2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar moms green in deterjanlari da cok guzel. Kendimize de kullaniyorum ben 4-5 senedir. Temiz icerikli,kokusuz
Evet canım bu da çok öneriliyor bir arkadaş burada bunu da kullandım ama sonra aynı standartlarda başka bir marka kullandım o daha iyidi demişti o zaman araştırmıştım o marka da cidden çok iyidi ama adını hatırlamıyorum

Ilk dogumumda bende belden uyusturma istedim sirf bebegi gorebileyim diye. Gostermediler. Esim ve annem benden once gormustu hatta. Belden uyusturmada bir de dikerken bastira bastira dikmisti doktor. O baski beni rahatsiz etmisti cok. Hatta bebek cikip gittikten sonra beni bayiltin artik demistim ama simdiki dogumumda yine belden uyusturma isterim sanirim. Bebegi ilk ben gormek isterim bu sefer insallah

O bir naturel olabilir. 2 defadir onu aliyorum. O da cok guzel. Fiyat olarak da daha uygun

İçim tuhaf oldu açıp alıyorlar dedin ya sanki cantayiz
Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına alip hayalindeki gibi bir doğum yapmayı nasip etsin inşallah
Aha çekerken hissetim acı filan yok ama doktor aldı çekti filan ben telaş telaş niye ağlamıyo

Ordan çocuk doktoru ağzını yüzünü temizliyor arkası dönük. Bir oraya bakıyorum bir öbürüne

Salak kocam da ben doğuma inmeden önce saati işte dediler şu saat bu safdirik heycandan duramadı gitti daha vakit var diye gidip gelecek güya derken o gider gitmez beni ameliyathaneye indirdiler. Ben asansörde ona sövüyorum yanımda kV

Eşin ve annen ameliyathaneye mi girdi operasyon sırasında ordalar mıydı?

Çok üzüldüm yeniden o günleri hatırlatıp seni üzdüysem özür dilerim. Çok şükür oğlun şimdi aslan gibi delikanlı oluyor. Umarım bu doğumun gönlüne göre şen şakrak geçsin hangi yöntem olursa.
Benimkinide zaman göstericek artık bakalım neye karar vericez. Epiduralde ki en büyük sıkıntı belden aşağısı komple inaktif ve omzuna taktıkları kataterden gün boyu belli aralıklarla hafif narkoz gidiyo buda kasları hissetmene engel oldupu için gaz çıkarmanda zorlaşıyo. En son sinirlenip epidurali atmıştım 5-6 saat sonra kasları hissetmeye başlayınca çıktı gaz öyle normale döndüm.

Eşin ve annen ameliyathaneye mi girdi operasyon sırasında ordalar mıydı?
Hayir canim. Ameliyathaneden cikarip kuvoze gotururlerken gormusler bakmislar. Genelde sezaryende 2 saat kuvoze goturuyorlardi o hastanede. Benden sonra sonra geldi bebek odaya

Amin sağlıkla doğsun büyüsünler inşallah hepsi

Genel tercih et o zaman ben genelde daha rahattım. Baş dönmesi vs olmadı. Senin yanına filan yatırdılar mı bebeği ilk anın keyfini çıkardınsa tercih edilebilir. Ama benim baş dönmesi vs gerek yok ya. 2 saat sonra görürüm nolcak o iyi olsun ben iyi olayım da gerisi mühim değil

Ben ilk doğum diye heveslendim evet doktorda sağolsun hemen plasentayla kanlı kanlı verdi kucağıma :) bebeği aldılar o ağlarken giydirmeye başladılar sonra benim tansiyon çok düştü sedasyon verip hafif uyuttular ama ameliyathaneden çıkmadan yine uyandım bilincim yerindeydi. ama dediğin gibi 2 saat sonra göreyim yeter ki ikimizde sağlıklı olalım.

Ben dogum yapmadim ama genel anestezi ile 2.5 saat laproskopik miyometri oldum. Ilk gun superdi her sey. Ertesi gun eve gittim ölüyordum gaz sancisindan. Omzum sirtim inanilmaz agridi. Nefes alamiyordum acidan. Benim vucudum mu cok tepki verdi bilmiyorum ama su an sezaryenden korkuyorum.

Normalde benim hiç aklımda yoktu. Bir öğretmen arkadaş öyle ballandıra ballandıra anlatıyordu ki ilk görüş ilk ağlama falan filan o baya heves etmeme sebep olmuştuama su yetersiz içince baş dönmesi ağzımın payını verdi

Ağrı kesici antibiyotik içmedin mi ben ağrı kesici filan aldım hep laparoskopi sonrası.
Korkma sezeryandan ya.

Bende kist için laparoskopi oldum çok kolay bir ameliyatmış ama ben de üç gün çok feci omuz ağrısı ve karın ağrısı çektim bağıra bağıra çıktım hastaneden bu yüzden asla sezaryen olmak istemiyorum

Haftada 2-3 kere sütlü buzlu kahve yapıyorum.Bu sıcak havalarda kararında olduğu sürece güzel ferahlatıyor
Ben her gün bir kez içerim genelde. Aslında biz yanlış anlıyoruz. Yani birşeyi hiç içmemek, yememek değil olması gereken, fazla yiyip içmemek. Ben cipste yedim, kahve de içtim, sucukta yedim ama abartmadan. Ayrıca bu sıcaklarda gerçekten çok güzel gidiyor ve tavsiye olarak içine biraz beyaz çikolata katarsan harika oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…