- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.221
Aaa boy kilo çok iyi o boyda o kiloda vücuda yük binecek kadar bir kilo değilBen 172 yim kilom 60 olduoğlum da 3,5 yaşında. Hep benimle oynamak istiyor.
Sitesi mi var Instagram mı canımKızlar o gün bahsettiğim evsenbaby outletinden sipariş verdim ürünler o kadar güzel geldi ki kesinlikle bakmanızı öneririm ve fiyatları piyasanın 3 de 1 dışı peluş içi pamuk dışarda giydirmelik bir tulum aldım 150 TL'ye aynısını Hepsiburadada 620 TL gördüm
Sitesi de var Instagrami da canım orada outlet yazan yerde fiyatlar çok uygunSitesi mi var Instagram mı canım
google yazinca sitesi cikmiyor link birakir misinSitesi de var Instagrami da canım orada outlet yazan yerde fiyatlar çok uygun
Annemle kayınvalideme rahat son günleriniz birkaç aya benim nöbetim bitiyor sizinki başlıyor mesajlarımın ardı arkası kesilmiyoraniden gelen ben bu bebeğe nasıl bakacağım perileri
Ben anne yanı olarak normal ikea beşik kullanacağım için almam şart. Araştırmalarım sonucu herkesin yataş twiny aldığını gördüm. Kalınlığı da benim için daha uygun oldu yatağımla beşiğin uyması lazım malum. Ben de sipariş ettim geldiğinde inceleyeceğim. Onlineda inanılmaz bir indirimi var ayrıca sepette %43 iniyor çok şaşırdım sepete koyuncaBende bu arayıştayım anne yanına koyacağım beşik için acaba sadece reflü yatağı yeterli olur mu
Bu hafta yani tam 20. Haftamda aradı. Ama onların kayıtlarında 21 hafta da görünüyor olabilirim emin değilim. Haftaya tetanoza ve görüşmeye çağırdı. Detaylı ultrasonumdan sonra doktora tetanozu sorup ona göre gideceğimKızlar sağlık ocağı sizi kaçıncı haftanızda aradı?
canım şimdi inceliyorum çok uygunaymış gerçekten . deneyimli annelere bir şey sormak istiyorum bebek ilk doğdugunda kücük oluyor ya giydiği kıyafeti gösteriyor mu . yani 3aydan sonraki kıyafetlerini mi modelli almak lazım . cok güzel ifade edemedim kendimi ama mesela aşşağıdaki tulumu 2 haftalıkken giyse belli eder mi kıyafeti
Canim sitedeki urunler cok guzel gorunuyor. Kumaslari nasil? Aldiklarinin fotograflarini atma sansin var mi
bende az önce aynı ürüne baktım.canım şimdi inceliyorum çok uygunaymış gerçekten . deneyimli annelere bir şey sormak istiyorum bebek ilk doğdugunda kücük oluyor ya giydiği kıyafeti gösteriyor mu . yani 3aydan sonraki kıyafetlerini mi modelli almak lazım . cok güzel ifade edemedim kendimi ama mesela aşşağıdaki tulumu 2 haftalıkken giyse belli eder mi kıyafeti Eki Görüntüle 3278495
Aynen bende peluşlu ve normal birkaç takım beğendim. Kumaş kalitesinde ikiemde kaldım.yoksa fiyatları cidden uygunCanim sitedeki urunler cok guzel gorunuyor. Kumaslari nasil? Aldiklarinin fotograflarini atma sansin var mi
Alerji mi yapti ki bi seyKızlar benim durduk yere üst dudağım şişti sanki uçuk gibi ama yara da değil bildiğiniz tek bir tarafı şiş. Önerisi olan var mı
Kızlar bu sitede mi satılıyor yoksa Trendyolda var mıbende az önce aynı ürüne baktım.
İlk 1-2 ayda fazla minnoş oluyorlar ve kış bebeği olacak bizimkiler
Ben çok modellerilere içim gitsede 3 aydan sonra bebeişlerimiz birazcık ele avuca gelince kıyafeti gösterirler diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?