2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben 172 yim kilom 60 oldu oğlum da 3,5 yaşında. Hep benimle oynamak istiyor.
Aaa boy kilo çok iyi o boyda o kiloda vücuda yük binecek kadar bir kilo değil
Oğlunda kaç kilo ile doğuma gittin?
Sezeryan mıydı?
Biraz zor olur ama peş peşe büyürler. Keşke bende bu kadar ertelemeseydim

Kızlar benim durduk yere üst dudağım şişti sanki uçuk gibi ama yara da değil bildiğiniz tek bir tarafı şiş. Önerisi olan var mı

Sitesi mi var Instagram mı canım

Merhaba hangi mesaj olduğunu bulamadım böyle yazıyorum. Bacak krampı olduğu zaman hemen kalkıp parmak ucunda yürümeyi deneyin hemen geçiyor hiç olmamış gibi. Öbür türlü geçmesini bekleyerek acısı 2-3 gün sürüyor. Belki bilmeyenler vardır faydası olsun ben yeni öğrendim

aniden gelen ben bu bebeğe nasıl bakacağım perileri
Annemle kayınvalideme rahat son günleriniz birkaç aya benim nöbetim bitiyor sizinki başlıyor mesajlarımın ardı arkası kesilmiyorTorunda torun ölüp bittiler paşa paşa yardım edecekler onlara güveniyorum ilk 1-2 ayımda.
Sonra ücretsiz iznim bitene kadar full tek bakmak istiyorum.Bebek bana iyice alışssın.
İşe dönmem gerektiğinde annemler tekrar desteğe gelsin istiyorum.
Onun dışında yıllarca öğretmenlik yapmış olmanıın verdiği bir iç huzurum var. Elimden binlerce çocuk geçti günde 10-12 saat onlarla yaşadım durdum.Kendi doğurduğuma bir şekilde bakmayı başarırım heralde diyorum. Kendimi rahatlatıp strese şimdiden girmek istemiyorum

Kızlar günaydın asıyı oldum tetanoz.. İlk doz 2 sene koruyormuş 2.doz kişiye baglı dedi. Demir felan ıcın kan verdim.
Kalbıde doplerle duydum İdrar verdim tuvalete gide gele fena oldum aşağıdan bırsey sıkıstıro. Pazartesi öğlen gidicem sonuc için. Allah güzel sonuclar almayı nasip etsin hayırlı cumalar.
Tetanozla napıcam bakalım.

Bende bu arayıştayım anne yanına koyacağım beşik için acaba sadece reflü yatağı yeterli olur mu
Ben anne yanı olarak normal ikea beşik kullanacağım için almam şart. Araştırmalarım sonucu herkesin yataş twiny aldığını gördüm. Kalınlığı da benim için daha uygun oldu yatağımla beşiğin uyması lazım malum. Ben de sipariş ettim geldiğinde inceleyeceğim. Onlineda inanılmaz bir indirimi var ayrıca sepette %43 iniyor çok şaşırdım sepete koyunca

Kızlar sağlık ocağı sizi kaçıncı haftanızda aradı?
Bu hafta yani tam 20. Haftamda aradı. Ama onların kayıtlarında 21 hafta da görünüyor olabilirim emin değilim. Haftaya tetanoza ve görüşmeye çağırdı. Detaylı ultrasonumdan sonra doktora tetanozu sorup ona göre gideceğim

bende az önce aynı ürüne baktım.
İlk 1-2 ayda fazla minnoş oluyorlar ve kış bebeği olacak bizimkiler
Ben çok modellerilere içim gitsede 3 aydan sonra bebeişlerimiz birazcık ele avuca gelince kıyafeti gösterirler diye düşünüyorum.

Kızlar bu sitede mi satılıyor yoksa Trendyolda var mı

Kızlar bide mesela ürün alırken yenidoğan 3 ay 6 ay yazıyor ya, yenidoğan 0-3 aya kadar kullanılabiliyor mu çok mu küçük oluyor

Şikayet var da bırsuru sıkayetı var şimdi baktım dikkat edin bakın isterseniz Yorumlara. Evşen bebe resimler güzel ama modeller ama bana inandırıcı gelmedi yorumlara bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…