- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.241
Tabii ki canım özellikle wp dan da sordum Instagram sitelerinde de yazıyor %100 pamuk antibakteriyel kumaşCanim sitedeki urunler cok guzel gorunuyor. Kumaslari nasil? Aldiklarinin fotograflarini atma sansin var mi
Ben de aynı şeyi düşünüyordum ama fiyatları Uygun olunca alayım istediklerimi dedimcanım şimdi inceliyorum çok uygunaymış gerçekten . deneyimli annelere bir şey sormak istiyorum bebek ilk doğdugunda kücük oluyor ya giydiği kıyafeti gösteriyor mu . yani 3aydan sonraki kıyafetlerini mi modelli almak lazım . cok güzel ifade edemedim kendimi ama mesela aşşağıdaki tulumu 2 haftalıkken giyse belli eder mi kıyafeti Eki Görüntüle 3278495
Ben aldım hepsi de çok güzel geldi şimdi fotoğraflarono Atacam ve saffaf kargoda geliyorŞikayet var da bırsuru sıkayetı var şimdi baktım dikkat edin bakın isterseniz Yorumlara. Evşen bebe resimler güzel ama modeller ama bana inandırıcı gelmedi yorumlara bakın
Ben bunların hepsini 1008 TL'ye aldımCanim sitedeki urunler cok guzel gorunuyor. Kumaslari nasil? Aldiklarinin fotograflarini atma sansin var mi
Canım o bebeğin boyuyla kilosu ile ilgili oluyor bence bazı bebekler çok küçük doğuyor bazıları normalden uzunKızlar bide mesela ürün alırken yenidoğan 3 ay 6 ay yazıyor ya, yenidoğan 0-3 aya kadar kullanılabiliyor mu çok mu küçük oluyor
Maşallah güzel günler de güle güle kullanınBen aldım hepsi de çok güzel geldi şimdi fotoğraflarono Atacam ve saffaf kargoda geliyortabii beğenmezseniz iade de edebilirsiniz
Amin canım inşallahMaşallah güzel günler de güle güle kullanın
Ben de geçen hafta salı oldum hiçbir şey yapmadı banaSelam kızlar bugün tetanoz aşısını oldum bende sabah 8.30’da, genel bi tahlil verdim henüz kolumda bir şey yok ama yarına allah kerim:)
Ertesi gün başlıyor canım hatta gecedenSelam kızlar bugün tetanoz aşısını oldum bende sabah 8.30’da, genel bi tahlil verdim henüz kolumda bir şey yok ama yarına allah kerim:)
Geçmiş olsun. Ablamın suyu fazlaydı 36. Haftada bir anda suyu geldi ve hiç sancısı yoktu. Sabahta kahvaltı yapmıştı. Bir süre beklettiler midesindekiler erisin diye. Normalde epidural alacaklardı sonra tansiyonunu ölçmüşler ve düşük çıkınca tamamen narkoz verip öyle sezaryene almışlardı. Belki akrabanıza da böyle bişey olmuştur. Tabi aileyi bilgilendirmek lazım bence ailesinin bilmesi gerekirdi benceSlm anneler benisler iyidir insallah bisi sorucaktim bugun esimin yegeni sezeryan oldu bebegin kalbi yavas atiyormis sukir saglikla geldi bebesiniz merak ettigim su anne tok oldugu icin belden asagi uyusturmamislar sadece uyutmuslar uyandigi gibi agri feryat figanmis ve eslinede kimseyede boyle bisi yapacaz dememis tok karin oldugu icin sadece uyutmuslar dogru bir uygulamai bana yanlis geldi bi bilginiz var mi acaba
Gule gule kullanin insallah canimBen bunların hepsini 1008 TL'ye aldım
Incia ve sivenoyu denemistim ben oglumda beyaz sabun gibi kokuyordu o zaman. Pek begenmedimŞampuan konusunda incia yi duyan var mı
İnşallah ya yarın il dışına çıkıcam 2 günlüğüne zorlamasa bariBen de geçen hafta salı oldum hiçbir şey yapmadı banaolmamışim gibiydi senin de belki öyledir
Yıkadın mı boyaları filan aktı mı çok?Ben bunların hepsini 1008 TL'ye aldım
ben dün yaptırdım kolumdaki acı dışında yan etki yaşamadım acil şifalar diliyorum canımKızlar tetanoz 2 - 3 saat oldu fena bulantı yaptı bas dönmesi ve bulantı. Yorumu güncellerim yine.
Galiba uçağa izin verilmiyor o haftalar da ama araba ile gidilebilir. Benim doktorum eğer riskin yoksa 33e kadar gidebilirsin her yere dedisizce gebeliğin 27. haftasında istanbuldan antalyaya tatile gidilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?