2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canim sitedeki urunler cok guzel gorunuyor. Kumaslari nasil? Aldiklarinin fotograflarini atma sansin var mi
Tabii ki canım özellikle wp dan da sordum Instagram sitelerinde de yazıyor %100 pamuk antibakteriyel kumaş

Ben de aynı şeyi düşünüyordum ama fiyatları Uygun olunca alayım istediklerimi dedim

Şikayet var da bırsuru sıkayetı var şimdi baktım dikkat edin bakın isterseniz Yorumlara. Evşen bebe resimler güzel ama modeller ama bana inandırıcı gelmedi yorumlara bakın
Ben aldım hepsi de çok güzel geldi şimdi fotoğraflarono Atacam ve saffaf kargoda geliyor tabii beğenmezseniz iade de edebilirsiniz

Eklentiler

• IMG_20230728_121527.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20230728_121331.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20230728_121230.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar bide mesela ürün alırken yenidoğan 3 ay 6 ay yazıyor ya, yenidoğan 0-3 aya kadar kullanılabiliyor mu çok mu küçük oluyor
Canım o bebeğin boyuyla kilosu ile ilgili oluyor bence bazı bebekler çok küçük doğuyor bazıları normalden uzun

Kızlar tetanoz 2 - 3 saat oldu fena bulantı yaptı bas dönmesi ve bulantı. Yorumu güncellerim yine.

Selam kızlar bugün tetanoz aşısını oldum bende sabah 8.30’da, genel bi tahlil verdim henüz kolumda bir şey yok ama yarına allah kerim:)

Selam kızlar bugün tetanoz aşısını oldum bende sabah 8.30’da, genel bi tahlil verdim henüz kolumda bir şey yok ama yarına allah kerim:)
Ben de geçen hafta salı oldum hiçbir şey yapmadı bana olmamışim gibiydi senin de belki öyledir

Geçmiş olsun. Ablamın suyu fazlaydı 36. Haftada bir anda suyu geldi ve hiç sancısı yoktu. Sabahta kahvaltı yapmıştı. Bir süre beklettiler midesindekiler erisin diye. Normalde epidural alacaklardı sonra tansiyonunu ölçmüşler ve düşük çıkınca tamamen narkoz verip öyle sezaryene almışlardı. Belki akrabanıza da böyle bişey olmuştur. Tabi aileyi bilgilendirmek lazım bence ailesinin bilmesi gerekirdi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…