2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Galiba uçağa izin verilmiyor o haftalar da ama araba ile gidilebilir. Benim doktorum eğer riskin yoksa 33e kadar gidebilirsin her yere dedi
kız Antalya'da villaya gitmek istiyorum ağustosta fiyatlar çok yüksek eylülde gebelik haftam 27 oluyor. elhamdülillah şuana kadar risksizdi gebeliğim eylüle rezervasyon yapıyorum

kız Antalya'da villaya gitmek istiyorum ağustosta fiyatlar çok yüksek eylülde gebelik haftam 27 oluyor. elhamdülillah şuana kadar risksizdi gebeliğim eylüle rezervasyon yapıyorum
Çok güzel olur bence ama yine de sen doktoruna sor bakalım ne diyecek. Benim doktorum gidebilirsin demişti

Kızlar bide mesela ürün alırken yenidoğan 3 ay 6 ay yazıyor ya, yenidoğan 0-3 aya kadar kullanılabiliyor mu çok mu küçük oluyor
Bebek normalse kullanılıyor eğer büyükse az kullanırsin canım ben çok 0-3 aylık almayı düşünmüyorum hemen büyürler bir de kışa denk geliyor ya ben daha çok 6 9 ay almaya çalışıyorum

28 32 arası doktor uçabilir raporu veriyor onunla gidiliyor

sizce gebeliğin 27. haftasında istanbuldan antalyaya tatile gidilir mi
1) doktorun izin verirse
2) kendini rahat ettirecek kosullari saglarsan, beslenmene dikkat edersen
Neden olmasin :)
Ben de yazlikta yasiyorum su an. Sadece bizim yatak odasi catida, 2 kat merdiven inip cikmak yorucu oluyor. Sabah kalkinca gun icinde lazim olacak herseyi sirt cantasina koyup asagiya öyle iniyorum. Bir daha gece yatmaya cikiyorum yine sirt cantamla :) 22. Haftada istanbulda detaylidan sonra hersey yolundaysa belki yine geliriz

Kızlar bu arada hastane çantasına valizine organizer aldınız mı bugün bile geliyor Trendyolda 100 liradan aşağı yok bime 45 liraya geliyor bilginize
Ben organizer değil de bu ağzı açılır kapanır kalın büyük buzdolabı poşetleri varya onlardan almayı düşünüyorum

Yıkadın mı boyaları filan aktı mı çok?
Hakkaten özellikle ayıcıklı çok tatlı.
Yikamadim henüz annemle beraber baktık kumaşlara kaç yaşında olursak olalım yine bir anne bakış açısı annem güzel dedi sadece yeşil olanı seyrek buldu

benim dr'um tam benim kafada her yere gidebilirsin diyo haftaya avşaya gideceğim de eylül ortasına da antalya rezervasyonu yaptırdım az önce gidemezsem annemler gider yemekleri orada yapacağız hazır yemek yiyemiyorum sürekli midemi rahatsız ediyor. havuz da her gün sterilize ediliyor o önemliydi benim için. herkes oda eşya telaşında ben bir o kafaya giremedim stresli de bi dönemden geçiyorum kafamı dağıtmam lazım

Kızlar bu arada hastane çantasına valizine organizer aldınız mı bugün bile geliyor Trendyolda 100 liradan aşağı yok bime 45 liraya geliyor bilginize
Bana annem pazardan cok guzel kumas fermuarli organizerlar bulup almis. Onlari kullanacagim. Bimdeki kece organizer de gozum var. Bim bana uzak cikamadim henuz ama etrafa haber saldim bulan alsin diye

Ben de bir tane hastane çıkış seti beğendim aşırı tatlıydı hastane çıkışları 50 cm ortalama ile üretiliyormus detaylı da doktor erken doğum vb kötü bir şey olmazsa 56 cm doğar dedi annem de hastane çıkışları olmaz dedi ben de nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…