- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.281
Bugun gelecekti. Bitmistir sanirimHangi gün gelecek canım bende alayım
Bugün geldi tanıdığın varsa bim de hemen sor ben 1 tane zor buldumHangi gün gelecek canım bende alayım
BugünNe zaman geliyormuş bime bende bakayım
Cok guzel olur canim o zaman. Yuzmek o kadar rahatlatiyor ki. Hele agirlasinca insan suyun icinde uymak isteyebilir valla.benim dr'um tam benim kafada her yere gidebilirsin diyohaftaya avşaya gideceğim de eylül ortasına da antalya rezervasyonu yaptırdım az önce gidemezsem annemler gider yemekleri orada yapacağız hazır yemek yiyemiyorum sürekli midemi rahatsız ediyor. havuz da her gün sterilize ediliyor o önemliydi benim için. herkes oda eşya telaşında ben bir o kafaya giremedim stresli de bi dönemden geçiyorum kafamı dağıtmam lazım
Merkezdeki değil de mahalledeki binlerde kalmıştırBugun gelecekti. Bitmistir sanirim
Ben daha detaylıya girmedim 12 ağustosta gideceğim. Eğer benim gibi uzun doğarsa galiba 50 cm benim bebişe de olmazBen de bir tane hastane çıkış seti beğendim aşırı tatlıydı hastane çıkışları 50 cm ortalama ile üretiliyormus detaylı da doktor erken doğum vb kötü bir şey olmazsa 56 cm doğar dedi annem de hastane çıkışları olmaz dedi ben de nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum
Keçe olanı ben hb den almıştım daha uygunaBana annem pazardan cok guzel kumas fermuarli organizerlar bulup almis. Onlari kullanacagim. Bimdeki kece organizer de gozum var. Bim bana uzak cikamadim henuz ama etrafa haber saldim bulan alsin diye
Ben de gidemedim. Alsam iyi olacaktiMerkezdeki değil de mahalledeki binlerde kalmıştır
Ay kalmamıştır kesin o zaman yaBugün geldi tanıdığın varsa bim de hemen sor ben 1 tane zor buldum
Onun için özel yaptırman gerekir canım Instagram da yapan sayfalar var sor istersenBen de bir tane hastane çıkış seti beğendim aşırı tatlıydı hastane çıkışları 50 cm ortalama ile üretiliyormus detaylı da doktor erken doğum vb kötü bir şey olmazsa 56 cm doğar dedi annem de hastane çıkışları olmaz dedi ben de nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum
Bence şansını deneAy kalmamıştır kesin o zaman ya
Dün yazacaktım unuttum ya yoksaAy kalmamıştır kesin o zaman ya
Yakında bim olsa gider bakardım eşimle beraber gideriz olmadı o işten çıkıncaBence şansını dene
Hiç tanıdığın yok mu Bim de yaYakında bim olsa gider bakardım eşimle beraber gideriz olmadı o işten çıkınca
H&M den bakabilirsin canim onun kalıpları büyük oluyor kızımda aldıklarım hep büyük geliyordu hem onda 1-2 ay 2-4 ay seçenekleri oluyor kiz bebekler için çok güzel seçenekler varBen de bir tane hastane çıkış seti beğendim aşırı tatlıydı hastane çıkışları 50 cm ortalama ile üretiliyormus detaylı da doktor erken doğum vb kötü bir şey olmazsa 56 cm doğar dedi annem de hastane çıkışları olmaz dedi ben de nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum
Evet ben de giremedimKızlar sisteme giremedim ya sorun oldu galiba sizde de sorun oldu mu
bugun benimde tam olarak kasık değilde göbek deliğimin hizasında sağ tarafında oldu canım bi süre dik dogrulamadım gaz olabilir büyüme olabilirKızlar sağ kasığımda iki gündür ara ara zonklama şeklinde ağrı var. Çok şiddetli değil ama hafif bi ağrı 20+4 olduk büyüme ağrısı mı bu başka bir şey olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?