2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Cok guzel olur canim o zaman. Yuzmek o kadar rahatlatiyor ki. Hele agirlasinca insan suyun icinde uymak isteyebilir valla.
Insallah cok guzel dagitirsin kafani.

Ben daha detaylıya girmedim 12 ağustosta gideceğim. Eğer benim gibi uzun doğarsa galiba 50 cm benim bebişe de olmaz

On Onun için özel yaptırman gerekir canım Instagram da yapan sayfalar var sor istersen

H&M den bakabilirsin canim onun kalıpları büyük oluyor kızımda aldıklarım hep büyük geliyordu hem onda 1-2 ay 2-4 ay seçenekleri oluyor kiz bebekler için çok güzel seçenekler var

Kızlar sağ kasığımda iki gündür ara ara zonklama şeklinde ağrı var. Çok şiddetli değil ama hafif bi ağrı 20+4 olduk büyüme ağrısı mı bu başka bir şey olabilir mi

Kızlar sağ kasığımda iki gündür ara ara zonklama şeklinde ağrı var. Çok şiddetli değil ama hafif bi ağrı 20+4 olduk büyüme ağrısı mı bu başka bir şey olabilir mi
bugun benimde tam olarak kasık değilde göbek deliğimin hizasında sağ tarafında oldu canım bi süre dik dogrulamadım gaz olabilir büyüme olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…