2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
ben medelayı çok uyguna satın aldım eğer kiralama ücreti fazlaysa size satıcının adını verecektim. daha önce de görümcem dolap uygulamasından satın almıştı ordan tanışıyoruz kendisiyle. izmirde medikal ürünler satıyor sanırım kiralama da yapıyor. hiç kullanılmamış ürünlerden gönderim sağladı bana ve görümceme. medela swing maxi aldım ben

Gebelik kontrolleri için hiç izin almadım kanama alanım vardı ama kanamam yoktu çok şükür yine rapor almadım yani hamilelik boyunca özel bir durum yaşamadım çok şükür ilçeye 2 edebiyat öğretmeni atandı geven yıl onların dersine giren ücretli öğretmenler boşta onlardan biri gelir başvuru da yapmışlardır

Ayy oğlumda bir arkadaşım verdi bu hortumlar bu işe mı yarıyormuş kesinlikle işkence çektim sağarken filan. Çöpe attım zaten bu sistemi. Çok pişmanım o zaman adam gibi bir makine almadığıma ya da hastaneden kiralamadığıma.
Çocuk kuvözde sarılık vs derken stresten ne süt geldi doğru dürüst ne bişey çok korkmuştum
Canım kırmızı taze kan demek doktorun ne derse o bilemedim

Aynen öyle, benim sütten yana korkum yok da bana çekerse diye korkuyorum ben hiç bir şekilde ağzımı dahi memeye değdirmek istememişim kafamı hep geriye atmışım, emmez diye korkuyorum ya

Kaça aldın?

Hatırladımbenım de 9 haftalıktı. Sonra bı gıttın kayboldun
Nasjlsın sımdı kac haftalıksınız, cınsıyetınız ne kız ıse ısmı ne olcakisim bulamıyoruzbız de
Aynen moralım cok bozulmuştu bu konulardan uzak durmak istedım ara verdım ve cok iyi geldi ikiz bebeklerim bir kız bir erkek senın kız mı? 22+4 teyiz detaylı cok şükür sorunsuz geldi… ismi mina ya odaklandık ama net değil hiç bir hazırlığım yok hiç bişey almadım isim düşünmedik nasıl yapıcaz bılmıyorum bu hsonu herşeyi almayı dusunuyoruz toplu bi de bebek hakkında hiç bi bilgim yok ne almam gerekıyo falan valla kara kara dusunuyorum burayada cok giremedim takip edemedim. Sen kaç haftalıksın?

Kızlar bişi sorcam hiç cilt bakımı yapıyomusunuz? Ben hiç bişi kullanmıyorum hamile kaldığından beri ne maske ne tonik ne krem. İlk başta ciltte lekelerim vardı geçti ama yine de bebeğe eder diye yapasım da gelmiyo. Ne kullanıyonuz ne sürüyorsunuz?

Ben hastaneden medela hastane tipi kiralicam. Kismet olursa tabi.. ama o sutu toplamak cogaltmak icin. Bebege veris seklinden bahsediyorum ben. Eger gerekise cektigim sutu ya da mamayi kasik biberon ile vermek ilk hedefim ki sut arttiginda meme reddi
Be safe in i- size ve b-isize modelleri 360 dönüyor canım aralarındaki fark ikisi de 0-18 ama b-isize olanın yenidoğan desteği de var

Demek ki böyle tipler hep var Erzurum çok soğuk bir de 10 Kasım'da kar dize kadar o zaman bile programlar oluyor hiçbirine gelmiyordu çocuğu olan bir gün eşim dedi ki aynı okuldaykz bir de çok yakın arkadaşımiz var biz de gitmeyelim gitmedik müdüre de aradı oule böyle eşim dedi belki benim çocuğum olmuyor çocuğum olmuyor diye her şeye bizimi öne süreceksin ya herkese aynı olacaksın ya da biz de yokuz ondan sonra müdür de tam düzenlemeye çalışıyordu
Ben de okul açılınca görsünler istiyorum diğer bebeğimi kaybettigimde okulda o hocada hamileydi aynı anda doğum yapacaktık okula gelirdi ay oğluşum büyüdü ay hamileyim ya kusuyorum ay karnımda nasıl oldu derdi eşimle ben birbirimize bakardık okulda matematik öğretmenimkz var o da 34 yaşında kilolu çocuğu yok hiç konusu olmadı ama tedavi görüyor sanırım onu da yaralamaj istemedim bilmeden de olsa çünkü bu konu çok insanı yaralayan bir konu

o hortumlarla kendi çabanla yaptıklarının kullanımı çok zor. bu markada klipsli bir şekilde yana yatık haliyle sızdırmayan biberonla daha kolay oluyor emzirmek. kendin biberonu delip içine sonda koyup bir yandan biberonu bir yandan bebeği bir yandan sondayı tutmak 5 kol falan gerektiriyo çünkü. inşallah hiçbirine ihtiyacımız olmaz ama biberondansa bunu deneyip olmazsa biberona geçirmek niyetindeyim ben. inşallah seninde bu sefer hiçbirine ihtiyacın olmaz

Ben de 14 15 hafta hiçbir şey yapmadım cildim aşırı kurudu sonra dermatologa gittim. La Roche posta gel lavant diye bir yüz yıkama jeli verdi. Krem olarak da lipikar baume ap+ verdi ama biraz yoğun içerikli günlük kullanmasam da kollarıma bacaklarıma falan sürüyorum kuruduğu için. Nadiren de yüzüme . Onun dışında Allah’a emanet

Bülent tıraş'la mı hamile kaldınız ben de tüp bebek tedavisi ile hamileyim şu anda :) sizleri görünce yazmak istedim :) aynı yoldan geçen herkese ayrı ayrı sarılmak istiyorum
Evet canım ikizlere gebeyım cok şükür o süreci hatırlamak bıle istemıyorum cok şükür herşey yoluna girmiştir ve saglıkla kucagımıza alırız inşallah

Kızlar influcerlar falan bu ara mochiyi baya övüyor ama onlar reklam amaçlı da olduğu için pek inanasım gelmiyor alan yada çevresinde kullanan var mı işe yarıyor muymuş acaba ?

Ben gun içinde mutlaka guneş kremi suruyorum akşamlarıda yüzümü temizleyip nemlendirici suruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…