- 25 Nisan 2023
- 348
- 575
- 23
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.901
ben medelayı çok uyguna satın aldım eğer kiralama ücreti fazlaysa size satıcının adını verecektim. daha önce de görümcem dolap uygulamasından satın almıştı ordan tanışıyoruz kendisiyle. izmirde medikal ürünler satıyor sanırım kiralama da yapıyor. hiç kullanılmamış ürünlerden gönderim sağladı bana ve görümceme. medela swing maxi aldım benOnu gordum ama kullanan hic tanidigim yok arastirmadim da. Ama mantikli biseye benzio. İnsallah hic kullanmamiz gerekmez
Bilmiorum ki guncel fiyattan fiyat verirler. Daha kiralamadim yani
Ben cybex aldim anakucagi 1.8 adacli tam yatisli otokoltugu da 1.9 adacli ikisi de bazaya oturtuluyor 360derece donuyor
Yes bacim kasik biberon markasi. Pahali seyler de degil
Gebelik kontrolleri için hiç izin almadım kanama alanım vardı ama kanamam yoktu çok şükür yine rapor almadım yani hamilelik boyunca özel bir durum yaşamadım çok şükür ilçeye 2 edebiyat öğretmeni atandı geven yıl onların dersine giren ücretli öğretmenler boşta onlardan biri gelir başvuru da yapmışlardırBenim 1,5 aylıkken kanamam olunca zırıl zırıl ağlayarak acile gidiyordum. İş yerinde beni gözü yaşlı görünce İK çekti köşeye ne oldu ne sıkıntın var diye panik halde sormuşlardı.O sırada gebeliği öğrenmiş oldular.Sonrasında zaten patromuna resmi bildiri yaptım.
Hastane randevularına giderken izin formlarına dahi Gebelik Rutin Kontrolleri diye açıklama yazdırdılar.İşte olmadığımız saatlerde gebelikten dolayı özel izinli sayılabilmemeiz için işleyen bir prosedür varmış.
Ve düşük tehlikesi geçince iş yerine mutlaka yazılı olarak bildirmemiz gerekiyor.
Ki sen öğretmensin senin doğum iznin süresince derslerin aksamaması için yedek öğretmen ilanı yada sözleşmeli anlaşmaları yapmaları gerekir.
Ayy oğlumda bir arkadaşım verdi bu hortumlar bu işe mı yarıyormuş kesinlikle işkence çektim sağarken filan. Çöpe attım zaten bu sistemi. Çok pişmanım o zaman adam gibi bir makine almadığıma ya da hastaneden kiralamadığıma.bahsettiğim makine değil canım. bu sistem biberon yerine kullanılıyor. süt sağma makinesini bir yakınımdan ödünç almayı düşünüyorum. türkiyede eday markası bu sistemi satıyor ama korkunç kalitesiz bir ürün paranızı çöpe atmayın lütfen. bu sistemi ürünler olmadan sürdürmesi zor oluyor. Eki Görüntüle 3287059
Canım kırmızı taze kan demek doktorun ne derse o bilemedimsudem34 ilk tuvalete damlamış kırmızı kan gördüm silince de peçeteye kırmızı geldi. Hemen sonra külodumda açık pembeye iz oldu. Sonra kahverengi iz olarak gelmeye başladı sildikçe. En son bugun koyu kahve bir nokta oldu çamaşırımda. Doktor da heme bitmeyebilir endişelenicek bir durum yok dedi lekelenme için
Aynen öyle, benim sütten yana korkum yok da bana çekerse diye korkuyorum ben hiç bir şekilde ağzımı dahi memeye değdirmek istememişim kafamı hep geriye atmışım, emmez diye korkuyorum yaİnşllah sütümüz yeterli olurda sadece sağdığımız Kolostrumlar için kullanırız biberonları
Ama ailemdeki hiçbir kadının 2 aydan uzun süre sütü olmadığı için risk altındayım azıcık. O yüzden ilk zamanlar sabah akşam sağıp buzluğa atmak gibi planlarım var. Bebeği ne kadar uzun süre götürse benim için kaar olur.
Kervan yolda dizilir hesabı bazı eksikleride doğduktan sonra yavaş yavaş alırız suluktur v.s
İlk zamanlar illaki su vereceksek yedek biberonda aynı işi görür zaten
Kaça aldın?ben medelayı çok uyguna satın aldım eğer kiralama ücreti fazlaysa size satıcının adını verecektim. daha önce de görümcem dolap uygulamasından satın almıştı ordan tanışıyoruz kendisiyle. izmirde medikal ürünler satıyor sanırım kiralama da yapıyor. hiç kullanılmamış ürünlerden gönderim sağladı bana ve görümceme. medela swing maxi aldım ben
Dile kolay 4. denemeBülent tıraş'la mı hamile kaldınızben de tüp bebek tedavisi ile hamileyim şu anda :) sizleri görünce yazmak istedim :) aynı yoldan geçen herkese ayrı ayrı sarılmak istiyorum
Aynen moralım cok bozulmuştu bu konulardan uzak durmak istedım ara verdım ve cok iyi geldiHatırladımbenım de 9 haftalıktı. Sonra bı gıttın kayboldun
Nasjlsın sımdı kac haftalıksınız, cınsıyetınız nekız ıse ısmı ne olcak isim bulamıyoruzbız de
Ben hastaneden medela hastane tipi kiralicam. Kismet olursa tabi.. ama o sutu toplamak cogaltmak icin. Bebege veris seklinden bahsediyorum ben. Eger gerekise cektigim sutu ya da mamayi kasik biberon ile vermek ilk hedefim ki sut arttiginda meme reddi
Be safe in i- size ve b-isize modelleri 360 dönüyor canım aralarındaki fark ikisi de 0-18 ama b-isize olanın yenidoğan desteği de varBe safe , maxi cosi . Britax romer. Bizim baktıklarımız arasından adac testini geçen bunlar vardı. Yoksa çok çok daha uyguna dışarıdan aynı görünüme sahip olanları var. Ama bir özellik istesen diğeri olmuyor. Be safe in yüksekliği çok güzel ama 360 derece dönmüyor . Sadece bir modeli dönüyor. Yoyko sanırım çok güzel yatıyor ama onunda güvenliği zayıf falan falan zor iş
Demek ki böyle tipler hep var Erzurum çok soğuk bir de 10 Kasım'da kar dize kadar o zaman bile programlar oluyor hiçbirine gelmiyordu çocuğu olan bir gün eşim dedi ki aynı okuldaykz bir de çok yakın arkadaşımiz var biz de gitmeyelim gitmedik müdüre de aradı oule böyle eşim dedi belki benim çocuğum olmuyor çocuğum olmuyor diye her şeye bizimi öne süreceksin ya herkese aynı olacaksın ya da biz de yokuz ondan sonra müdür de tam düzenlemeye çalışıyorduOha artık bu kadarı da fazla ilk 5 ay öyle büyük sorunun yoksa neye mızlanmış sanki millete doğuruyor. Bizde de çocuğu yaşında olan tipler vardı onlar gıcıktı her etkinlik seminer görev yırtma peşinde idi. Bebeğim var diye diye oda bizi sinir ederdi. Biz de yeni atandık çocuk yok diyen her işi bize itelerlerdi.
Anamur muz mesela bir porsiyon yumruk büyüklüğü demişti bana diyetisyen.
Ama ithal çikita muzkocaman o bir porsiyon olmaz. tabiki potasyum vs kaynağı ama şekerli meyve✌
Çorba da ekmek ne çorbası?
Dün tarhana ve domates çorbası benim şekeri direk yükseltti ki domateste kara kılçık unu çok çok az vardı resmen domates içtim gibi oldu.
. Gerginlik şekerden kh kes rahatlarsın.
Keşke şekerini ölçsen ne demek istediğimi anlarsın.
Eday ve materni kaşık biberon markası mı?
Hangi renk kahverengi mı?
Bende bildirmedim neyine bildircem dün kızlar gördü beni arkadaşlar göbek gibi duruyor dedibaşlayınca pazartesi görürler. ✌
Ahaçok kötü denk gelmiş kadın da nasıl sevinir adımı koymuşlar der bende seviyordum geçen biri KK da yorum yazmış muhafazakar tayfa asel koyar diye Allâh Allah oldum bir. Ben o açıdan hiç bakmadım. Asel isminde çok akıllı zeki kibar dengeli dikkatli çocuk tanıyorum ordan isme ısındım.
Ahayazık ya
Medipole süt makinesi kiralama işini sordun mu?
o hortumlarla kendi çabanla yaptıklarının kullanımı çok zor. bu markada klipsli bir şekilde yana yatık haliyle sızdırmayan biberonla daha kolay oluyor emzirmek. kendin biberonu delip içine sonda koyup bir yandan biberonu bir yandan bebeği bir yandan sondayı tutmak 5 kol falan gerektiriyo çünkü. inşallah hiçbirine ihtiyacımız olmaz ama biberondansa bunu deneyip olmazsa biberona geçirmek niyetindeyim ben. inşallah seninde bu sefer hiçbirine ihtiyacın olmazAyy oğlumda bir arkadaşım verdi bu hortumlar bu işe mı yarıyormuş kesinlikle işkence çektim sağarken filan. Çöpe attım zaten bu sistemi. Çok pişmanım o zaman adam gibi bir makine almadığıma ya da hastaneden kiralamadığıma.
Çocuk kuvözde sarılık vs derken stresten ne süt geldi doğru dürüst ne bişey çok korkmuştum
2500 direk kendisinden aldım. yanında medela como ve emzirme sütyeni de hediye ettiKaça aldın?
Ben de 14 15 hafta hiçbir şey yapmadım cildim aşırı kurudu sonra dermatologa gittim. La Roche posta gel lavant diye bir yüz yıkama jeli verdi. Krem olarak da lipikar baume ap+ verdi ama biraz yoğun içerikli günlük kullanmasam da kollarıma bacaklarıma falan sürüyorum kuruduğu için. Nadiren de yüzüme . Onun dışında Allah’a emanetKızlar bişi sorcam hiç cilt bakımı yapıyomusunuz? Ben hiç bişi kullanmıyorum hamile kaldığından beri ne maske ne tonik ne krem. İlk başta ciltte lekelerim vardı geçti ama yine de bebeğe eder diye yapasım da gelmiyo. Ne kullanıyonuz ne sürüyorsunuz?
Evet canım ikizlere gebeyım cok şükürBülent tıraş'la mı hamile kaldınızben de tüp bebek tedavisi ile hamileyim şu anda :) sizleri görünce yazmak istedim :) aynı yoldan geçen herkese ayrı ayrı sarılmak istiyorum
Çok pahalı onlarda 17bin falan dedilerBe safe in i- size ve b-isize modelleri 360 dönüyor canım aralarındaki fark ikisi de 0-18 ama b-isize olanın yenidoğan desteği de var
ahh çok sevindimmDile kolay 4. deneme
Allahım ınsallah kucagımıza almayı nasıp eder
Ben gun içinde mutlaka guneş kremi suruyorum akşamlarıda yüzümü temizleyip nemlendirici suruyorumKızlar bişi sorcam hiç cilt bakımı yapıyomusunuz? Ben hiç bişi kullanmıyorum hamile kaldığından beri ne maske ne tonik ne krem. İlk başta ciltte lekelerim vardı geçti ama yine de bebeğe eder diye yapasım da gelmiyo. Ne kullanıyonuz ne sürüyorsunuz?
Amazonu takip edin canım orada geçen gün isize olanı 9900 e inmişti biz o şekilde aldık ama saatlik indirimler oluyor takip etmek lazımÇok pahalı onlarda 17bin falan dediler
ahhh çok sevindimEvet canım ikizlere gebeyım cok şüküro süreci hatırlamak bıle istemıyorum cok şükür herşey yoluna girmiştir ve saglıkla kucagımıza alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?