2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yaa maşallahh saglıcakla gelsınler ınsallah
18+4 benım de kız, benım ıkız kızlarımdan kalan kıyafetlrrım var, ufak tefek alıyorum bıseyler araba yatak dolap ısını halledersem gerısı dert deıl ınternetten sıparıs verırım dıyorum..

Ben yuzumu yikamayi bile birakmistim. Ama daha cok usengeclikten yeni yazliktan eve donduk 2 ay sonra. Istanbul nem icinde sanki yuzumde bir yag tabakasi var gibiydi. Dun bir guzel yikadim. Kil maskesi yaptim. Lavanta hidrolati fisfisladim. Ooh kendime geldim vallahi. Ama serum fln kullanmadim. Hatta acilmamis serumlarimi sattim. Aciklari birilerine verdim fln.

Kızlar influcerlar falan bu ara mochiyi baya övüyor ama onlar reklam amaçlı da olduğu için pek inanasım gelmiyor alan yada çevresinde kullanan var mı işe yarıyor muymuş acaba ?
Arkadaşım da manuelu vardu çok uğraştırıyor diyordu

İlk syafada ilay koyan 2 kisi gördüm, ilay da çok güze
benim çok sevdiğim bi arkadaşımın ismi, kendisi de çok naif güzel bi kadındır.
son 2 gündür Alya veya Arya arasında gidip geliyorum bende. Alin çok istiyordum ama eşim istemiyo asla

benim çok sevdiğim bi arkadaşımın ismi, kendisi de çok naif güzel bi kadındır.
son 2 gündür Alya veya Arya arasında gidip geliyorum bende. Alin çok istiyordum ama eşim istemiyo asla
ilay koyacağım ben kızımın adını

Normalde birinci sınıf alacaktım ama bırakacağım için görevlendirme olarak idareye alacaklar beni yani çok şükür ki kimseyi mağdur bırakmayacağım. İdarecilik görevimi de arkadaşlar paylaşacaklar öyle anlaştık aramızda

Kızlar defacto sitesinde hamile için kotlarda sepette indirim var iki tane aldım 500tl civarına geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…