- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.921
Yaa maşallahh saglıcakla gelsınler ınsallahAynen moralım cok bozulmuştu bu konulardan uzak durmak istedım ara verdım ve cok iyi geldiikiz bebeklerim bir kız bir erkek senın kız mı? 22+4 teyiz detaylı cok şükür sorunsuz geldi… ismi mina ya odaklandık ama net değil hiç bir hazırlığım yok hiç bişey almadım isim düşünmedik nasıl yapıcaz bılmıyorum bu hsonu herşeyi almayı dusunuyoruz toplu bi de bebek hakkında hiç bi bilgim yok ne almam gerekıyo falan valla kara kara dusunuyorum burayada cok giremedim takip edemedim. Sen kaç haftalıksın?
Maxi cosi aldık artık biz. Arayı çok açmazsam hidakine inşallahAmazonu takip edin canım orada geçen gün isize olanı 9900 e inmişti biz o şekilde aldık ama saatlik indirimler oluyor takip etmek lazım
Hayırlı olsun o da güzel bir arkadaşım kullanıyor memnunMaxi cosi aldık artık biz. Arayı çok açmazsam hidakine inşallah
Evet tek, isim konusu buyuk dert ya, ınstgramda kapı susu sayfalarında dolanıyorumahh çok sevindimmAllahım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
tekiz mi sizin de?
kız geliyor bizimmisim konusunda hala kararsızım
Ben yuzumu yikamayi bile birakmistim. Ama daha cok usengecliktenKızlar bişi sorcam hiç cilt bakımı yapıyomusunuz? Ben hiç bişi kullanmıyorum hamile kaldığından beri ne maske ne tonik ne krem. İlk başta ciltte lekelerim vardı geçti ama yine de bebeğe eder diye yapasım da gelmiyo. Ne kullanıyonuz ne sürüyorsunuz?
Arkadaşım da manuelu vardu çok uğraştırıyor diyorduKızlar influcerlar falan bu ara mochiyi baya övüyor ama onlar reklam amaçlı da olduğu için pek inanasım gelmiyor alan yada çevresinde kullanan var mı işe yarıyor muymuş acaba ?
Yok benim sorduğum emzirirken diğer göğsüne taktığın bir modeli var ters basınçla akan sütü topluyormuş yoksa ben lansinoh elektrikli aldım normal makine olarakArkadaşım da manuelu vardu çok uğraştırıyor diyordu
ahahah al benden de o kadarEvet tek, isim konusu buyuk dert ya, ınstgramda kapı susu sayfalarında dolanıyorum
İlk syafada ilay koyan 2 kisi gördüm, ilay da çok güzeahahah al benden de o kadar
benim çok sevdiğim bi arkadaşımın ismi, kendisi de çok naif güzel bi kadındır.İlk syafada ilay koyan 2 kisi gördüm, ilay da çok güze
ilay koyacağım ben kızımın adınıbenim çok sevdiğim bi arkadaşımın ismi, kendisi de çok naif güzel bi kadındır.
son 2 gündür Alya veya Arya arasında gidip geliyorum bende. Alin çok istiyordum ama eşim istemiyo asla
ben iste son 3 hafta kala ayrilmak istiyorum tabi gucum yeter calismak nasip olursa dogum sonrasina kalsin isterim izinlerBen zorunlu izne kalmam herhalde hem tatile gidiyor hem de 12. Sınıflarimi 2. Dönem sınava Kendi gozetimimde hazırlansınlar istiyorum ama her şey nasip
Kız olsa ben de ilay koyacaktım çok beğeniyorum, şimdi de aslan giray koymaya karar verdikilay koyacağım ben kızımın adını
Öğretmen misinben iste son 3 hafta kala ayrilmak istiyorum tabi gucum yeter calismak nasip olursa dogum sonrasina kalsin isterim izinler
ismiyle yaşasın inşallah çok güzel isimilay koyacağım ben kızımın adını
Normalde birinci sınıf alacaktım ama bırakacağım için görevlendirme olarak idareye alacaklar beni yani çok şükür ki kimseyi mağdur bırakmayacağım. İdarecilik görevimi de arkadaşlar paylaşacaklar öyle anlaştık aramızdaŞahsi fikrim bir sorun yoksa rapor alınmamalı kul hakkına giriyor. Bizim okulda bir öğretmen sürekli rapor alarak tamamlamaya çalıştı kaymakam okula geldi müdürümüze 1 gün daha rapor alırsa ikiniz içinde soruşturma başlatacagim dedi. O konuşmadan sonra ne olduysa yatıyorum ölüyorym diye kadın hepinizden sağlam okula geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?