2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet canım bende çok uzun zaman önce aldım fiyat değişti dediler ama ben aldığım da randevu böyleydi dedim fiyat. Tamm sizden eski fiyatı alalım o zaman dediler.

Kızlar beğendiğim bir hastane çıkışını alsam isim yazdırılabiliyor mu? Oluyorsa neresi yapıyor? İsimli hastane çıkışlarına bakıyorum hiç beğenemiyorum

Yuh artık kasıtlı yapıyorsa tam saç baş yolmalık ben olsam çenemle döverdim onu iyi sabretmişsin
Amin canım hastaneden fiyat alacağım bakalım ne diyecekler
sudem34 evet gümüş kapak. meme uclarina koyuyorsun orda emzirme sonrasi oncesi duruyor iyi geliyor denildi aldim
Tamam canım
kızlar selam,
fetal dna sonucum temiz çıkmış çok şükür
Süper
bizde isme karar verdik Ege olacak nasipse kızım seçti :)
Çok seviyorum bende Ege ve Han isimlerini
Peki döndüğünde ne yapacaklar?
Ya da doğum iznine kadar seni hangi pozsiyonda tutacaklar?
Kızlar defacto sitesinde hamile için kotlarda sepette indirim var iki tane aldım 500tl civarına geldi
Geçenlerde waikiki mağazadan hamile kotunu bende 225 e almıştım denk geldi tamamem

Kızlar biz şimdi 3. Trimester a girdik mi ne zaman gireceğiz?
21+4 benim daha
Ayrıntılıya göre 22+5 gözüküyor.

Bir de ne sorcam çocuk önden vs gitme durumu boy ve kilosuna göre mı tesbit ediliyor?

Hadi ilk haftalar erken döllenme geç döllenme muhabbeti oluyor da ilerleyen aylar neye göre ileri?

Benim mesela suyum fazla ve ileri şekerden diye düşünüyoruz. Hatta tansiyon ölçümüne de başlayacağım.
Bütün semptomlar bir arada iken mı değerlendirme yapılıyor?

Bu arada kulakta kızarıklık için gentagut damla verdi asm deki doktor .

Hayir girmedik. 28. Hafta baslayinca giricez
Usg olcumlerine gore kemik bas vs haftaysiyla uyumlu olup olmaidigina bakilio

Evet canım benim doktorum her kontrolde bacaktaki en uzun kemiği ölçüp 7 ile carpıyor. göbeğin çevresini ölçüyor monitörde haftası yanında cıkıyor , bana da günüyle uyumlu çıktı diyor

Detaylı ulturasyon raporunda baş bacak kilo vb ayrı ayrı haftası yazılıyor onların ortalmasina göre hafta söyleniyor diyelim ki genel ölçümleru 20 hafta ile uyumlu ama kilosu 22 ile uyumlu o zaman kilo bir bebek olacak gibi yorumlar yapılıyor

Hayir girmedik. 28. Hafta baslayinca giricez
Usg olcumlerine gore kemik bas vs haftaysiyla uyumlu olup olmaidigina bakilio
Eee anne baba iri boylu poslu kemikli ise bir de koca kafalı isebenim dedem rahmetli koca kafalı imiş vefat eden arkdaşım da benimle alay ederdi koca kafalı sudem diye
24.12 ise tahmini doğum tarihi
3. Trimester ise 24. 09 da başlar
Tamam canım
Bana da vermişti 1 kez damlattim ertesi gün geçirdi
Telefonu bırakıp bir damlatamadım.
Benim raporda doktora tahmini doğum tarihini revize edin yazmış 8 gün ileri olduğu için

Kiralama şirketini aradım madela laktina hastane tipine aylık 560
İki aylık 960
Üç aylık 1340 istedi

Tabi şu anki fiyatları
Ocak'tan sonra ne olur bilemedim.

K Kaskade enucuzbebekmarket ürünleri hakkında bilgin var mı?
Fiyatlar aynı ürün hepsi burada vs fiyatına göre uygun mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…