- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.941
Evet canım bende çok uzun zaman önce aldım fiyat değişti dediler ama ben aldığım da randevu böyleydi dedim fiyat. Tamm sizden eski fiyatı alalım o zaman dediler.Benim bu cumartesi Emsey Hosbital'de ayrıntılım var bana bolca dua edin kızlar güzel haberler ile geleyim.
Hastaneyi randevu saati değişimi için aradığımda 2 hafta önce ki fiyatların değiştiğini söylediler.2000TL olmuş ayrıntılı
Ben randevu aldığımda 1800TL'yi dedim. Sizin randevu aldığınız dönemdeki fiyat geçerli olur merak etmeyin dedi.
Çok önceden randevu alanlar varsa gitmeden yine bir arayıp hastaneleri teyit almakta fayda olur kızlar
Ben almıştım çok güzel geldiKızlar defacto sitesinde hamile için kotlarda sepette indirim var iki tane aldım 500tl civarına geldi
Herkes defactonun kotlarını tavsiye ediyor, inşallah bende memnun kalırımBen almıştım çok güzel geldi
evetÖğretmen misin
Yuh artık kasıtlı yapıyorsa tam saç baş yolmalık ben olsam çenemle döverdim onu iyi sabretmişsinDemek ki böyle tipler hep var Erzurum çok soğuk bir de 10 Kasım'da kar dize kadar o zaman bile programlar oluyor hiçbirine gelmiyordu çocuğu olan bir gün eşim dedi ki aynı okuldaykz bir de çok yakın arkadaşımiz var biz de gitmeyelim gitmedik müdüre de aradı oule böyle eşim dedi belki benim çocuğum olmuyor çocuğum olmuyor diye her şeye bizimi öne süreceksin ya herkese aynı olacaksın ya da biz de yokuz ondan sonra müdür de tam düzenlemeye çalışıyordu
Ben de okul açılınca görsünler istiyorum diğer bebeğimi kaybettigimde okulda o hocada hamileydi aynı anda doğum yapacaktık okula gelirdi ay oğluşum büyüdü ay hamileyim ya kusuyorum ay karnımda nasıl oldu derdi eşimle ben birbirimize bakardık okulda matematik öğretmenimkz var o da 34 yaşında kilolu çocuğu yok hiç konusu olmadı ama tedavi görüyor sanırım onu da yaralamaj istemedim bilmeden de olsa çünkü bu konu çok insanı yaralayan bir konu
Amin canım hastaneden fiyat alacağım bakalım ne diyeceklero hortumlarla kendi çabanla yaptıklarının kullanımı çok zor. bu markada klipsli bir şekilde yana yatık haliyle sızdırmayan biberonla daha kolay oluyor emzirmek. kendin biberonu delip içine sonda koyup bir yandan biberonu bir yandan bebeği bir yandan sondayı tutmak 5 kol falan gerektiriyo çünkü. inşallah hiçbirine ihtiyacımız olmaz ama biberondansa bunu deneyip olmazsa biberona geçirmek niyetindeyim ben. inşallah seninde bu sefer hiçbirine ihtiyacın olmaz
Tamam canımsudem34 evet gümüş kapak. meme uclarina koyuyorsun orda emzirme sonrasi oncesi duruyor iyi geliyor denildi aldim
Süperkızlar selam,
fetal dna sonucum temiz çıkmış çok şükür
Çok seviyorum bende Ege ve Han isimlerinibizde isme karar verdik Ege olacak nasipse kızım seçti :)
Peki döndüğünde ne yapacaklar?Normalde birinci sınıf alacaktım ama bırakacağım için görevlendirme olarak idareye alacaklar beni yani çok şükür ki kimseyi mağdur bırakmayacağım. İdarecilik görevimi de arkadaşlar paylaşacaklar öyle anlaştık aramızda
Geçenlerde waikiki mağazadan hamile kotunu bende 225 e almıştım denk geldi tamamemKızlar defacto sitesinde hamile için kotlarda sepette indirim var iki tane aldım 500tl civarına geldi
Hayir girmedik. 28. Hafta baslayinca giricezKızlar biz şimdi 3. Trimester a girdik mi ne zaman gireceğiz?
21+4 benim daha
Ayrıntılıya göre 22+5 gözüküyor.
Bir de ne sorcam çocuk önden vs gitme durumu boy ve kilosuna göre mı tesbit ediliyor?
Hadi ilk haftalar erken döllenme geç döllenme muhabbeti oluyor da ilerleyen aylar neye göre ileri?
Benim mesela suyum fazla ve ileri şekerden diye düşünüyoruz. Hatta tansiyon ölçümüne de başlayacağım.
Bütün semptomlar bir arada iken mı değerlendirme yapılıyor?
Evet canım benim doktorum her kontrolde bacaktaki en uzun kemiği ölçüp 7 ile carpıyor. göbeğin çevresini ölçüyor monitörde haftası yanında cıkıyor , bana da günüyle uyumlu çıktı diyorKızlar biz şimdi 3. Trimester a girdik mi ne zaman gireceğiz?
21+4 benim daha
Bir de ne sorcam çocuk önden vs gitme durumu boy ve kilosuna göre mı tesbit ediliyor?
Hadi ilk haftalar erken döllenme geç döllenme muhabbeti oluyor da ilerleyen aylar neye göre ileri?
Benim mesela suyum fazla ve ileri şekerden diye düşünüyoruz. Hatta tansiyon ölçümüne de başlayacağım.
Bana da vermişti 1 kez damlattim ertesi gün geçirdiBu arada kulakta kızarıklık için gentagut damla verdi asm deki doktor .
Detaylı ulturasyon raporunda baş bacak kilo vb ayrı ayrı haftası yazılıyor onların ortalmasina göre hafta söyleniyor diyelim ki genel ölçümleru 20 hafta ile uyumlu ama kilosu 22 ile uyumlu o zaman kilo bir bebek olacak gibi yorumlar yapılıyorKızlar biz şimdi 3. Trimester a girdik mi ne zaman gireceğiz?
21+4 benim daha
15 günü ara tatile gidiyor. 5 haftayı doğum sonrasına eklersek Mart 1 gibi işbaşı oluyor ama o aradaki tatil gidiyor
Eee anne baba iri boylu poslu kemikli ise bir de koca kafalı iseHayir girmedik. 28. Hafta baslayinca giricez
Usg olcumlerine gore kemik bas vs haftaysiyla uyumlu olup olmaidigina bakilio
Tamam canım24.12 ise tahmini doğum tarihi
3. Trimester ise 24. 09 da başlar
Telefonu bırakıp bir damlatamadım.Bana da vermişti 1 kez damlattim ertesi gün geçirdi
Benim raporda doktora tahmini doğum tarihini revize edin yazmış 8 gün ileri olduğu içinDetaylı ulturasyon raporunda baş bacak kilo vb ayrı ayrı haftası yazılıyor onların ortalmasina göre hafta söyleniyor diyelim ki genel ölçümleru 20 hafta ile uyumlu ama kilosu 22 ile uyumlu o zaman kilo bir bebek olacak gibi yorumlar yapılıyor
Arya gorunce game of thrones aklıma gelıyor, arya starkbenim çok sevdiğim bi arkadaşımın ismi, kendisi de çok naif güzel bi kadındır.
son 2 gündür Alya veya Arya arasında gidip geliyorum bende. Alin çok istiyordum ama eşim istemiyo asla
iste 1 marta gore son 3 hsfta kala izin 15 Kasima mi ne geliyor o hafta da online seminer var15 günü ara tatile gidiyor. 5 haftayı doğum sonrasına eklersek Mart 1 gibi işbaşı oluyor ama o aradaki tatil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?