2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sömestra denk gelince iznimiz yanıyor mu? Çok üzüldüm ya yani 2 hafta fazladan izin olması lazım bize
Yaza gelince 2 ay oda komple yanıyor. Ona bakılmıyor ki. Yaza doğum öncesi sonrası ne denk gelse yanar. Gebelik haftası ve doğum zamanı önemli.
Bir kere öyle dene canım bak farkı olacak mı
Öyle yapayım dünkü bu sefer top gibi öylece çıktı
İnşallah bebeğini emzirmek için bol bol sütün olur.
Göğsüne dokunma, dar sütyen giyme, eşinle sevişirken vs dikkat et yanlışlıkla göğsüne dokunup sevmesin.
Kayınvalidem bu kumaşlardan puset örtüsü, emzirme örtüsü ve emzirme yastığı yaptırıyor. Bide aynı kumaştan nevresim diktiriyorlar. Nasıl sizce?
Müslin kumaşa benziyor nette çok gördüğüm kumaş modelleri
Bir hafta bile büyümeleri için önemli hafta kilo plesanta konumu etkiler korkma anne baba birinden biri bile güzel olsa çirkin olmaz ama itiraf edeyim yeni doğan bebekler genelde çok çirkin oluyor ✌oğlumda bana çok çirkin gelmişti hatta fotolarına bakıyorum 3 aydan sonra kilo alınca tatlanmışşimdi çok yakışıklı bir delikanlı ✌gören kime benziyor diyor benden de güzel
Doğru söylüyorsun ben doğumdan sonra raporla seneyi bitireceğim mecbur rapor alamazsam ücretsiz izin yapacak bişey yok
Allah yardımcımız olsun.
Bu sefer sen de alacaksın inşallah
Ahh be balım senin düşündüğünü 20 ye yakın yıl savundum fakat ekonominin kiraların hayat pahalılığının hali ortada keşke kimse mecbur kalmasa da bunlar olmasa. eskisi gibi değil hiç bir şey. Tabiki çocuklar mağdur olmasın ona bende çok karşıyım. Zorunlu olmadıkça bir gün bile keyfi rapor alan insan değildim. Hiç bir gün rapor almadan bitirdiğim seneler var. Her insanın şartları durumu aynı olmuyor işte
Hatırladımbenım de 9 haftalıktı. Sonra bı gıttın kayboldun
Nasjlsın sımdı kac haftalıksınız, cınsıyetınız ne kız ıse ısmı ne olcakisim bulamıyoruzbız de
Asel Mina benim çok hoşuma gidiyor. Kızım olsa onu koyacaktım. Beğeniyorsanız düşünebilirsiniz
Doğumdan sonra sürekli zaten canım 999 ayar al zaten çok hafif bir şey
Önce kapak üstüne mı kalkan ben hepsini hayal edemiyorum bir arada.

Senin durumun çok farklı canım o dönemi zor geçen insan ve keyfi davranan insan herkes tarafından çok net anlaşılıyor

Hayır ilişki falan olmadı. Evde gayet sakin bir gün geçirmiştim ekstra hiçbir şey yapmadım. Bebek oldukça hareketliydi akşam. Sonra yürüyüşe çıkıp geldik ve wcde kan gördüm. Bebeğimin kafası o hareketlerden sonra baskı yapıp kanatmış gibi görünüyor. Lekelenmeden sonra da oldukça hareketliydi akşam maşallah

Kızlar, 2 tane Müslim yeterli mi sizce?
Ayreten iki biberon yeter mi? Biri chicco küçük biri de NUK büyük, Ayreten suluk ve daha küçük bir biberon var
Ben geçen sene 4-5 metre müslin almıştım başka bir işim için gerekliydi.
Şimdi onların 2 tanesinin kenarlarını döndürcem günlük ince örtü niyetine üstünü örterim diye
1 tanesinde ek bir parça alıcağım çift yönlü gibi battaniye niyetine kullanacağım.Kenarları resimdeki gibi küçük pomponlar ekleriz dedi annem
Belki parçalardan ağız mendili çıkartır farklı farklı değerlendiririm.

Ayrıca kış bebeği olacakları için dışarı çıkarken bebek arabası üstüne daha kalın bir battaniye aldım e-bebekten çok kaliteli ve güzeldi.Welsoft tarzı çift yönlü battaniyeleri vardı.

Beşik ve oto koltuğu da ordan aldık biz hem çok ilgililer hemde hızlı oluyor. Benimde ayakta durmaya çok gücüm olmuyor orda oturdum zaten bakarken bile eşim inceledi ben de gözümle baktım
Benım esım de ne anlar ama oturarak bakarım ne yapayım cok yurumezsem sorun olmaz ınsallah

Gümüş kapağı uyurken günde 4 5 saat taksan yeterli oluyor kalkan da canım özellikle emzirirken birinden akiyir ya o zaman takiyordu arkadaşım çok iyi diyordu
Ben hala okula bildirmedim daha doğrusu kimseye o iş ne olacak bilmiyorum onu da

Asel cok guzel hatta esım de soyledı, ama benım kaynananın adı aysel, asla ıstemıyorum o yuzden. O kesın aysel dıye sever onu, o yuzden ayselden cok farklı bı ısım olasun ıstıyorım

Asel cok guzel hatta esım de soyledı, ama benım kaynananın adı aysel, asla ıstemıyorum o yuzden. O kesın aysel dıye sever onu, o yuzden ayselden cok farklı bı ısım olasun ıstıyorım
Ay bizim köyde asel koydular kızın adını kıza herkes aysel diyor

Biz de bu şekilde aldık annem ponpon dikti çok güzel oldu ama dikiş makinasınin hep iğnesini kırdı ponpon dikimi makinayla biraz zor oluyor

Evet çok güzel bunlar, benim 3 tane müslin vardı birini böyle kendim yaptım kış olacağı için çift yönlü

Eklentiler

• image.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 49
umarım hiç ihtiyaç olmaz ama sütüm geç gelirse vs öncelikle beslenme destek aparatlarından kullanmak niyetindeyim. emdiği için süt gelmesini hızlandırıyor. medela ya da haakaa tercih etmeyi düşünüyorum marka olarak. göğüs kalkanlarında da haakaa çok iyi bir marka.

Ben hastaneden medela hastane tipi kiralicam. Kismet olursa tabi.. ama o sutu toplamak cogaltmak icin. Bebege veris seklinden bahsediyorum ben. Eger gerekise cektigim sutu ya da mamayi kasik biberon ile vermek ilk hedefim ki sut arttiginda meme reddi olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…