- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.861
Evet evet bi eday bi materni siparis ettim ben. İnsallah hic kullanmayiz gerek kalmazTeşekkür ederim canım, kaşık biberonda kararsız kalmıştım alayım o zaman
Yaza gelince 2 ay oda komple yanıyor. Ona bakılmıyor ki. Yaza doğum öncesi sonrası ne denk gelse yanar. Gebelik haftası ve doğum zamanı önemli.Sömestra denk gelince iznimiz yanıyor mu? Çok üzüldüm yayani 2 hafta fazladan izin olması lazım bize
Öyle yapayım dünkü bu sefer top gibi öylece çıktıBir kere öyle dene canım bak farkı olacak mı
İnşallah bebeğini emzirmek için bol bol sütün olur.Merhaba kızlar 22 haftalığım sağ göğsümden 3 gündür sıvı geliyor doktor normal ama uğraşma erken doğumu tetikleyebilir dedi. Dokunmuyorum ama gelmeye devam ediyor ne yapabilirim başına gelen var mı ?
Müslin kumaşa benziyor nette çok gördüğüm kumaş modelleriKayınvalidem bu kumaşlardan puset örtüsü, emzirme örtüsü ve emzirme yastığı yaptırıyor. Bide aynı kumaştan nevresim diktiriyorlar. Nasıl sizce?
Bir hafta bile büyümeleri için önemli hafta kilo plesanta konumu etkiler korkma anne baba birinden biri bile güzel olsa çirkin olmazKızlar bişey sorucam 20 haftalıkken çekilmişti bu görüntü neden bu kadar çirkin acaba bebeğe benzemiyorküçük diye mü böyle dedim ama atılan fotolar da ki bebekler gayet tatlı annesi babası olarakda elimiz ayağımız düzgün sayılır kendimizede benzetemedik
Allah yardımcımız olsun.Doğru söylüyorsun ben doğumdan sonra raporla seneyi bitireceğim mecbur rapor alamazsam ücretsiz izin yapacak bişey yok
Bu sefer sen de alacaksın inşallahEvetınsallah tek duam rabbım ısteyenherkesın kucagını doldursun çok cabaladım, bu sıteye uye oldugumdan berı savasıyorum saglıklı hayırlı bır evlat ıcın, dusuk sonrası gebelık planlayanlar dıye bı konum var, bı donem cok aktıftık, herkes bebegını kucagına aldı ben harıc ınsallah sıra bende bu sefer rabbımın ıznıyle
Ahh be balım senin düşündüğünü 20 ye yakın yıl savundum fakat ekonominin kiraların hayat pahalılığının hali ortada keşke kimse mecbur kalmasa da bunlar olmasa.Şahsi fikrim bir sorun yoksa rapor alınmamalı kul hakkına giriyor. Bizim okulda bir öğretmen sürekli rapor alarak tamamlamaya çalıştı kaymakam okula geldi müdürümüze 1 gün daha rapor alırsa ikiniz içinde soruşturma başlatacagim dedi. O konuşmadan sonra ne olduysa yatıyorum ölüyorym diye kadın hepinizden sağlam okula geldi
Asel Mina benim çok hoşuma gidiyor. Kızım olsa onu koyacaktım. Beğeniyorsanız düşünebilirsinizHatırladımbenım de 9 haftalıktı. Sonra bı gıttın kayboldun
Nasjlsın sımdı kac haftalıksınız, cınsıyetınız nekız ıse ısmı ne olcak isim bulamıyoruzbız de
Önce kapak üstüne mı kalkan ben hepsini hayal edemiyorum bir arada.Doğumdan sonra sürekli zaten canım 999 ayar al zaten çok hafif bir şey
Senin durumun çok farklı canım o dönemi zor geçen insan ve keyfi davranan insan herkes tarafından çok net anlaşılıyorYok ya o ıyıce sapıtmıs, yazık gunah, ben gıderken bıle sınfılarımı dagıtmaya ugrasmıstım, arkadaslarım sen burayı merak etme, saglıgına bak demıslerdı..benım doktorım calısamazsın heyet verıcem dedıgınde yazılıyı yapayım acıklayım sonra dedım, asla dedı o da.. Cok sukur vıcdanım rahat o konuda ama saglıkla devam edemedık, bu bebegımde nısan ayında transfer oldım okul müdürüm heyet alacaksan al dedı ben yeırne bırını ayarlarım dedı, 45 gun kalmıstı okulların kapanmasına sımdılık bır sıkıntı yok deyıp tamamladım okulu, sadece karneden 2 gun once sıddetlı kanama yasadım hastanede yattım bır gun, karneyı vermeye gidemedim.. 13.haftada serklaj konuldu bana 1,5 2 saatten fazla ayakta kalmamam gerekıyor xo yuzden baslayamıcam okula, dogum ıznıne kadsr heyet raporu vercek
Hayır ilişki falan olmadı. Evde gayet sakin bir gün geçirmiştim ekstra hiçbir şey yapmadım. Bebek oldukça hareketliydi akşam. Sonra yürüyüşe çıkıp geldik ve wcde kan gördüm. Bebeğimin kafası o hareketlerden sonra baskı yapıp kanatmış gibi görünüyor. Lekelenmeden sonra da oldukça hareketliydi akşam maşallahİlişkiye girdikten sonra mı oldu?
Benim rahim ağzında minik bir polip var o hamileliğin başında kendiliğinden kanadı doktor da ilişkiyi yasakladı. Toplamda 4 damla yıngeçmemiştir gelen kan.
Sizde öğretmensiniz sanırım.
İnşallah bu bebekleri hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım.
Nickiniz tanıdık geldi zaten forum başlıklarından.
Hoş geldinizbu arada.
Göğüs kapağı mı gümüş?
Gebelikte şeker ve tansiyon çok tehlikeli.
Dıyet şart canım ihmal etme.
Magosit çok iyi ben sabah akşam içmeye başladım.Üç aydır içiyorum.
İyi ki öyle olmuş bizi de aydınlatıyorsun.✌
İnşallah güzel geçecek
Ben geçen sene 4-5 metre müslin almıştım başka bir işim için gerekliydi.Kızlar, 2 tane Müslim yeterli mi sizce?
Ayreten iki biberon yeter mi? Biri chicco küçük biri de NUK büyük, Ayreten suluk ve daha küçük bir biberon var
Benım esım de ne anlar amaBeşik ve oto koltuğu da ordan aldık biz hem çok ilgililer hemde hızlı oluyor. Benimde ayakta durmaya çok gücüm olmuyor orda oturdum zaten bakarken bile eşim inceledi ben de gözümle baktım
Gümüş kapağı uyurken günde 4 5 saat taksan yeterli oluyor kalkan da canım özellikle emzirirken birinden akiyir ya o zaman takiyordu arkadaşım çok iyi diyorduYaza gelince 2 ay oda komple yanıyor. Ona bakılmıyor ki. Yaza doğum öncesi sonrası ne denk gelse yanar. Gebelik haftası ve doğum zamanı önemli.
Öyle yapayım dünkü bu sefer top gibi öylece çıktı
İnşallah bebeğini emzirmek için bol bol sütün olur.
Göğsüne dokunma, dar sütyen giyme, eşinle sevişirken vs dikkat et yanlışlıkla göğsüne dokunup sevmesin.
Müslin kumaşa benziyor nette çok gördüğüm kumaş modelleri
Bir hafta bile büyümeleri için önemli hafta kilo plesanta konumu etkiler korkma anne baba birinden biri bile güzel olsa çirkin olmazama itiraf edeyim yeni doğan bebekler genelde çok çirkin oluyor ✌oğlumda bana çok çirkin gelmişti hatta fotolarına bakıyorum 3 aydan sonra kilo alınca tatlanmış şimdi çok yakışıklı bir delikanlı ✌ gören kime benziyor diyor benden de güzel ✌
Allah yardımcımız olsun.
Bu sefer sen de alacaksın inşallah
Ahh be balım senin düşündüğünü 20 ye yakın yıl savundum fakat ekonominin kiraların hayat pahalılığının hali ortada keşke kimse mecbur kalmasa da bunlar olmasa.eskisi gibi değil hiç bir şey. Tabiki çocuklar mağdur olmasın ona bende çok karşıyım. Zorunlu olmadıkça bir gün bile keyfi rapor alan insan değildim. Hiç bir gün rapor almadan bitirdiğim seneler var. Her insanın şartları durumu aynı olmuyor işte
Asel Mina benim çok hoşuma gidiyor. Kızım olsa onu koyacaktım. Beğeniyorsanız düşünebilirsiniz
Önce kapak üstüne mı kalkan ben hepsini hayal edemiyorum bir arada.
Asel cok guzel hatta esım de soyledı, ama benım kaynananın adı aysel, asla ıstemıyorum o yuzden. O kesın aysel dıye sever onu, o yuzden ayselden cok farklı bı ısım olasun ıstıyorımYaza gelince 2 ay oda komple yanıyor. Ona bakılmıyor ki. Yaza doğum öncesi sonrası ne denk gelse yanar. Gebelik haftası ve doğum zamanı önemli.
Öyle yapayım dünkü bu sefer top gibi öylece çıktı
İnşallah bebeğini emzirmek için bol bol sütün olur.
Göğsüne dokunma, dar sütyen giyme, eşinle sevişirken vs dikkat et yanlışlıkla göğsüne dokunup sevmesin.
Müslin kumaşa benziyor nette çok gördüğüm kumaş modelleri
Bir hafta bile büyümeleri için önemli hafta kilo plesanta konumu etkiler korkma anne baba birinden biri bile güzel olsa çirkin olmazama itiraf edeyim yeni doğan bebekler genelde çok çirkin oluyor ✌oğlumda bana çok çirkin gelmişti hatta fotolarına bakıyorum 3 aydan sonra kilo alınca tatlanmış şimdi çok yakışıklı bir delikanlı ✌ gören kime benziyor diyor benden de güzel ✌
Allah yardımcımız olsun.
Bu sefer sen de alacaksın inşallah
Ahh be balım senin düşündüğünü 20 ye yakın yıl savundum fakat ekonominin kiraların hayat pahalılığının hali ortada keşke kimse mecbur kalmasa da bunlar olmasa.eskisi gibi değil hiç bir şey. Tabiki çocuklar mağdur olmasın ona bende çok karşıyım. Zorunlu olmadıkça bir gün bile keyfi rapor alan insan değildim. Hiç bir gün rapor almadan bitirdiğim seneler var. Her insanın şartları durumu aynı olmuyor işte
Asel Mina benim çok hoşuma gidiyor. Kızım olsa onu koyacaktım. Beğeniyorsanız düşünebilirsiniz
Önce kapak üstüne mı kalkan ben hepsini hayal edemiyorum bir arada.
Ay bizim köyde asel koydular kızın adını kıza herkes aysel diyorAsel cok guzel hatta esım de soyledı, ama benım kaynananın adı aysel, asla ıstemıyorum o yuzden. O kesın aysel dıye sever onu, o yuzden ayselden cok farklı bı ısım olasun ıstıyorım
Allahım herkesı ıyı ınsanlarla karsılastırsın ınsallahSenin durumun çok farklı canım o dönemi zor geçen insan ve keyfi davranan insan herkes tarafından çok net anlaşılıyor
Biz de bu şekilde aldık annem ponpon dikti çok güzel oldu ama dikiş makinasınin hep iğnesini kırdı ponpon dikimi makinayla biraz zor oluyorBen geçen sene 4-5 metre müslin almıştım başka bir işim için gerekliydi.
Şimdi onların 2 tanesinin kenarlarını döndürcem günlük ince örtü niyetine üstünü örterim diye
1 tanesinde ek bir parça alıcağım çift yönlü gibi battaniye niyetine kullanacağım.Kenarları resimdeki gibi küçük pomponlar ekleriz dedi annem
Belki parçalardan ağız mendili çıkartır farklı farklı değerlendiririm.
Ayrıca kış bebeği olacakları için dışarı çıkarken bebek arabası üstüne daha kalın bir battaniye aldım e-bebekten çok kaliteli ve güzeldi.Welsoft tarzı çift yönlü battaniyeleri vardı.
Eki Görüntüle 3287030
Evet çok güzel bunlar, benim 3 tane müslin vardı birini böyle kendim yaptım kış olacağı için çift yönlüBen geçen sene 4-5 metre müslin almıştım başka bir işim için gerekliydi.
Şimdi onların 2 tanesinin kenarlarını döndürcem günlük ince örtü niyetine üstünü örterim diye
1 tanesinde ek bir parça alıcağım çift yönlü gibi battaniye niyetine kullanacağım.Kenarları resimdeki gibi küçük pomponlar ekleriz dedi annem
Belki parçalardan ağız mendili çıkartır farklı farklı değerlendiririm.
Ayrıca kış bebeği olacakları için dışarı çıkarken bebek arabası üstüne daha kalın bir battaniye aldım e-bebekten çok kaliteli ve güzeldi.Welsoft tarzı çift yönlü battaniyeleri vardı.
Eki Görüntüle 3287030
Ahahahha senle buluşup giderdik iyi olsakBenım esım de ne anlar amaoturarak bakarım ne yapayım cok yurumezsem sorun olmaz ınsallah
umarım hiç ihtiyaç olmaz ama sütüm geç gelirse vs öncelikle beslenme destek aparatlarından kullanmak niyetindeyim. emdiği için süt gelmesini hızlandırıyor. medela ya da haakaa tercih etmeyi düşünüyorum marka olarak. göğüs kalkanlarında da haakaa çok iyi bir marka.benim en yakin arkim doc cocuk doktoru yani aslinda doktorumuz suan aktif gorevdebu traz seyleri hep onunla planladik. İki tane aldirdi bana emzirmede sorun olmazsa ztn kullanmicaksin ama yedekte dursun dedi bnde avent ve dr browns aldim.
Sadece kasik biberon al dedi ilk gunler sut gelene kdr lazim olursa memeyi daha sonra reddetmesin die kasik biberon ile verirsin dedi onlari da
Kaynananın adı farklı bısey olsa koyardım valla, cok guzel ısım anlamlı daAy bizim köyde asel koydular kızın adını kıza herkes aysel diyor
Keske yaa, ne hamısler var dans eden takla atan.. Maalesef durum buAhahahha senle buluşup giderdik iyi olsak
Oto koltuğu ne aldınız canımBeşik ve oto koltuğu da ordan aldık biz hem çok ilgililer hemde hızlı oluyor. Benimde ayakta durmaya çok gücüm olmuyor orda oturdum zaten bakarken bile eşim inceledi ben de gözümle baktım
Ben hastaneden medela hastane tipi kiralicam. Kismet olursa tabi.. ama o sutu toplamak cogaltmak icin. Bebege veris seklinden bahsediyorum ben. Eger gerekise cektigim sutu ya da mamayi kasik biberon ile vermek ilk hedefim ki sut arttiginda meme reddi olmasinumarım hiç ihtiyaç olmaz ama sütüm geç gelirse vs öncelikle beslenme destek aparatlarından kullanmak niyetindeyim. emdiği için süt gelmesini hızlandırıyor. medela ya da haakaa tercih etmeyi düşünüyorum marka olarak. göğüs kalkanlarında da haakaa çok iyi bir marka.
Oto koltugu alirken adac puanina bakarak izofixli alin. Markadan ziyade. 2nin ustunde olmamasina dikkat edinOto koltuğu ne aldınız canım
çok mantıklııÖnümüzdeki ayda bunu dememek için şimdiden almanı tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?