- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.961
Serum kullanmayı bende hiç düşünmüyorum yaa şuan nolur nolmaz du bende bi kil yapim bugünBen yuzumu yikamayi bile birakmistim. Ama daha cok usengecliktenyeni yazliktan eve donduk 2 ay sonra. Istanbul nem icinde sanki yuzumde bir yag tabakasi var gibiydi. Dun bir guzel yikadim. Kil maskesi yaptim. Lavanta hidrolati fisfisladim. Ooh kendime geldim vallahi. Ama serum fln kullanmadim. Hatta acilmamis serumlarimi sattim. Aciklari birilerine verdim fln.
Daha var 26.hafta bitince 3.trimester e giriyorsun.Kızlar biz şimdi 3. Trimester a girdik mi ne zaman gireceğiz?
21+4 benim daha
Ayrıntılıya göre 22+5 gözüküyor.
Bir de ne sorcam çocuk önden vs gitme durumu boy ve kilosuna göre mı tesbit ediliyor?
Hadi ilk haftalar erken döllenme geç döllenme muhabbeti oluyor da ilerleyen aylar neye göre ileri?
Benim mesela suyum fazla ve ileri şekerden diye düşünüyoruz. Hatta tansiyon ölçümüne de başlayacağım.
Bütün semptomlar bir arada iken mı değerlendirme yapılıyor?
Geçen sene çalıştığım dönem bu firmaya dek geldim ama onlarla hiç çalışmaadık.Ürünleri hakkında bilgim yok malesef
Ben de o olayı anlamadım tam olarak ben ovulasyon testi kullandım eminim erken veya geç döllenme değil ama 9. Haftadan beri +4 gün fazla çıkıyor 5 Aralık normalde 1 Aralık görünüyor hepEee anne baba iri boylu poslu kemikli ise bir de koca kafalı isebenim dedem rahmetli koca kafalı imiş vefat eden arkdaşım da benimle alay ederdi koca kafalı sudem diye
Tamam canım
Telefonu bırakıp bir damlatamadım.
Benim raporda doktora tahmini doğum tarihini revize edin yazmış 8 gün ileri olduğu için
Bu nankörlük değil ki canımKızlar herkese merhaba, gebeliğimin başından hatta klomen kullandığım zamandan itibaren özel bir muayenehaneye gidiyorum doktorumdan da çok memnunum fakat muayene ücreti son gelen zam ile yüksek bir fiyata çıktı. Biz de bu sebeple bugün başka bir özel hastane de doktora muayene olduk bu doktoru da çok beğendim ve muayene ücreti kendi doktorumun dörtte biri. Şu an 23+6’yım özel hastane olduğu için doğum ücreti hakkında da bilgi aldım fakat kendi doktoruma devam edersem doğum ücretini doğuma kadar öğrenemeyeceğim anlaşmalı olduğu hastaneler olduğu için. Kızlar kendi doktoruma da ayıp etmek istemiyorum fakat bilirsiniz zor bir süreç ve maddi anlamda zorluyor maalesef, bu sebeple özeldeki doktorda devam etmek istiyorum. Ne yapmalıyım, nankörlük etmek istemiyorum
Kuzum ben biraz fazla duygusal bir insanım dünya hassas kalpler için cehennemdirBu nankörlük değil ki canım
arada küçük bir fiyat değişimi olsa kendi doktorunda kal derdim. Ama muayene bile 4 kat fiyat farkı varsa ve doğum ücreti sürprizse orası biraz tedirgin edici.Kızlar herkese merhaba, gebeliğimin başından hatta klomen kullandığım zamandan itibaren özel bir muayenehaneye gidiyorum doktorumdan da çok memnunum fakat muayene ücreti son gelen zam ile yüksek bir fiyata çıktı. Biz de bu sebeple bugün başka bir özel hastane de doktora muayene olduk bu doktoru da çok beğendim ve muayene ücreti kendi doktorumun dörtte biri. Şu an 23+6’yım özel hastane olduğu için doğum ücreti hakkında da bilgi aldım fakat kendi doktoruma devam edersem doğum ücretini doğuma kadar öğrenemeyeceğim anlaşmalı olduğu hastaneler olduğu için. Kızlar kendi doktoruma da ayıp etmek istemiyorum fakat bilirsiniz zor bir süreç ve maddi anlamda zorluyor maalesef, bu sebeple özeldeki doktorda devam etmek istiyorum. Ne yapmalıyım, nankörlük etmek istemiyorum
Okuldaki müdür yardımcısı ile hesaplayabilirsin ama 5 haftayi attığın zaman en az 2 haftası tatile gidiyor branşın neiste 1 marta gore son 3 hsfta kala izin 15 Kasima mi ne geliyor o hafta da online seminer var
İçine sindiyse maddi durumlarıda göz önünde bulundurmak gerek. Yeni doktordan devam et bence. Zaten hamileyim dediğimiz anda cebimizden paralar çıkmaya başladı. Mecbur cebimizide düşüncez yaniKızlar herkese merhaba, gebeliğimin başından hatta klomen kullandığım zamandan itibaren özel bir muayenehaneye gidiyorum doktorumdan da çok memnunum fakat muayene ücreti son gelen zam ile yüksek bir fiyata çıktı. Biz de bu sebeple bugün başka bir özel hastane de doktora muayene olduk bu doktoru da çok beğendim ve muayene ücreti kendi doktorumun dörtte biri. Şu an 23+6’yım özel hastane olduğu için doğum ücreti hakkında da bilgi aldım fakat kendi doktoruma devam edersem doğum ücretini doğuma kadar öğrenemeyeceğim anlaşmalı olduğu hastaneler olduğu için. Kızlar kendi doktoruma da ayıp etmek istemiyorum fakat bilirsiniz zor bir süreç ve maddi anlamda zorluyor maalesef, bu sebeple özeldeki doktorda devam etmek istiyorum. Ne yapmalıyım, nankörlük etmek istemiyorum
Benım dıyetısyenımın verdıgı kıtapcıkta bu sekılde porsıyon. Aksam asla meyve yeme dedı, ara ogunler de, yogurt sut kefır veya ayran ıle tuketın, anı seker yukselmesını sut urunleri dengelıyor@sudem34 ara öğünde meyve yazmıs doktor şeftali yedım bu sıkıntı yaratır mı kavun karpuz İncir olmasın demıstı meyve işini nasıl yapıyorsunuz
Söyle düşün canım senin ona gitmediğini fark eder mi? Sen gitmeden arayıp bir sorun var mı vb der miKuzum ben biraz fazla duygusal bir insanım dünya hassas kalpler için cehennemdir
atmazsam da dogum sonrasi iznim azaliyor edebiyatOkuldaki müdür yardımcısı ile hesaplayabilirsin ama 5 haftayi attığın zaman en az 2 haftası tatile gidiyor branşın ne
Hayır kuzum demez tabikiSöyle düşün canım senin ona gitmediğini fark eder mi? Sen gitmeden arayıp bir sorun var mı vb der mi
3 hafta kadar boşa çalışmış gibi oluyorsun süt iznini sabah mi öğleden sonra mi kullanmayı düşünüyorsunatmazsam da dogum sonrasi iznim azaliyor edebiyat
O zaman neden nankör olasın kiHayır kuzum demez tabiki
neden bosa oluyor tam anlamadim ki doguma 3 hafta kala ayrilirsam kalan haftalar aktarilmayacak mi ben 15 saat giderim ogleden once3 hafta kadar boşa çalışmış gibi oluyorsun süt iznini sabah mi öğleden sonra mi kullanmayı düşünüyorsun
Haklısın canım teşekkür ediyorum, bugün gittiğim doktor da devam edeceğim karar verdik :) valla içimi rahatlattın Allah razı olsunO zaman neden nankör olasın kibir şey beğendin hep gittiğin mağazada 600 TL başka mağazada 250 TL hangisini alırsın ( iki doktoru da beğendiğin için söylüyorum)
neden bosa oluyor tam anlamadim ki doguma 3 hafta kala ayrilirsam kalan haftalar aktarilmayacak mi ben 15 saat giderim ogleden once
12 Kasım - 3 Mart (5 haftayı atınca)neden bosa oluyor tam anlamadim ki doguma 3 hafta kala ayrilirsam kalan haftalar aktarilmayacak mi ben 15 saat giderim ogleden once
Hangi şehirdesin. Kızlar ya Ankara için doktor önerisi istiyorum ben de . Şu ana kadar gittiğim doktoru bıraktım. Paket falan almıştım ama memnun olmadığım bir sürü şey oldu. Şimdi hacettepeye gidiyorum ama bide özelde de gittiğim olsun istiyorum. Bugün bide annemin gününe gitmiştim ordaki kadınlar bir sürü şey söyledi iyice kafamı allak bullak ettiHaklısın canım teşekkür ediyorum, bugün gittiğim doktor da devam edeceğim karar verdik :) valla içimi rahatlattın Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?