2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Serum kullanmayı bende hiç düşünmüyorum yaa şuan nolur nolmaz du bende bi kil yapim bugün ya çok nemli hava hele bugün hepten beter

Daha var 26.hafta bitince 3.trimester e giriyorsun.

Kızlar herkese merhaba, gebeliğimin başından hatta klomen kullandığım zamandan itibaren özel bir muayenehaneye gidiyorum doktorumdan da çok memnunum fakat muayene ücreti son gelen zam ile yüksek bir fiyata çıktı. Biz de bu sebeple bugün başka bir özel hastane de doktora muayene olduk bu doktoru da çok beğendim ve muayene ücreti kendi doktorumun dörtte biri. Şu an 23+6’yım özel hastane olduğu için doğum ücreti hakkında da bilgi aldım fakat kendi doktoruma devam edersem doğum ücretini doğuma kadar öğrenemeyeceğim anlaşmalı olduğu hastaneler olduğu için. Kızlar kendi doktoruma da ayıp etmek istemiyorum fakat bilirsiniz zor bir süreç ve maddi anlamda zorluyor maalesef, bu sebeple özeldeki doktorda devam etmek istiyorum. Ne yapmalıyım, nankörlük etmek istemiyorum

K Kaskade enucuzbebekmarket ürünleri hakkında bilgin var mı?
Fiyatlar aynı ürün hepsi burada vs fiyatına göre uygun mesela.
Geçen sene çalıştığım dönem bu firmaya dek geldim ama onlarla hiç çalışmaadık.Ürünleri hakkında bilgim yok malesef
ama dediğim gibi Lolons firması ile ihracat yaptıkları için fuarda tanıştık. Bu fuar genelde yüksek bütçesi olan eski köklü firmaların katıldığı bir uluslar arası fuardı.Fuar firmaları bana hep güven veriyor o yüzden

Aklımda kalan ürün satılarını yaptığımız yada fuarda tanışıp ürünlerini bizzat gördüğüm firmaları aklımda olduğu kadarıyla paylaşayım
( Çocuk - Bebek Kıyafetleri)
** BABYDOLA ( fuar ziyaretinde benim favori firmalarımdandı çok güzeldi standları)

** LOLONS -- Necixs
** Supermino
** Andwawa

**Papulin ( Bebek Patikleri)
** Luwmabelli( Hamile giyim)
** Luna Kids ( Battaneye-Nevresim Ürünleri)
**Himini ( Anaokulu ve kreş döneminde bu markayı unutmamış olmayı isteyeceksiniz:)
Pek çok firma ile çalıştık bizim web sitemizde ürünleri satışa sunuldu( Trendyol gibi)-- Şuan aklıma gelenler bunlar ara ara firma isimlerini görünce tanıyorum ürün ve markalardan dolayı fikir sahibi oluyorum.Geçen seneki işimin bana en büyük avantajydı.)Ama bizim firmaların bir kısmı toptancı olduğu için kendi satış siteleri yoktu fiyatları kapalı bireysel müşteri göremiyord. Aklıma gelenlerin çocuğunu yazamadım o yüzden

Ben de o olayı anlamadım tam olarak ben ovulasyon testi kullandım eminim erken veya geç döllenme değil ama 9. Haftadan beri +4 gün fazla çıkıyor 5 Aralık normalde 1 Aralık görünüyor hep ama senin detaylı ultrason zamani boy kilo benimkiyle hemen hemen aynı ölçümlerde bir de seninki erkek 4 e yakın doğar diye düşünüyorum

Bu nankörlük değil ki canım

arada küçük bir fiyat değişimi olsa kendi doktorunda kal derdim. Ama muayene bile 4 kat fiyat farkı varsa ve doğum ücreti sürprizse orası biraz tedirgin edici.
Özeller şuan resmen aylık fiyat değişimi yapılıyor.
Kendi bütçeni ölç tart bebek alışverişi- doğum ve doğum sonrası hepsi için sağlam maddiyat gerekiyor.
Gittiğin yeni doktor sana güven veriyorsa içine sindiyse bebeğin ilerde oluşabilecek ihtiyaçlarına daha sağlıklı karşılık verebilmek adına bütçene daha uygun hastaneyi tercih edebilirsin bence
**Ben medipole gidiyorum sene sonuna kadar tahmini 15.000TL civarı olacak normal doğum belki ekstralar yada sezeryan durum olma ihtimali derken biz doğumu kafadan 15-20 arası garanti tutar diyoruz
Doktorum şahane ötesi bir kadın. Hastanenin fiyatları pek çok özele göre yine insaflı.
Evime aynı mesafede olan Medical Parkı tercih etseydim sadece kontrollerim tahmini 2 kat yüksek olacaktı. Zaten aylar önce doğum fiyatını 25-30.00TL den başlatıyorlardı şuan fiyatları düşünemiyorum.
Ben içime sinen doktoru bulduğum için % 90 doğum sonrası 6 ay ekstra izne çıkacağım için aile bütçemizi planlayarak ilerliyoruz.
Benim işe gitmediğim dönemde eşim hem kredi hemde diğer tüm masrafları üstlenecek olabildiği kadar şuan ki süreci maddi olarak birlikte götürmeye çalışıyoruz.
O yüzden bütçeyi bu ekonomik şartlarda düşünüyor olmak kadar insanı bir şey yok bence

iste 1 marta gore son 3 hsfta kala izin 15 Kasima mi ne geliyor o hafta da online seminer var
Okuldaki müdür yardımcısı ile hesaplayabilirsin ama 5 haftayi attığın zaman en az 2 haftası tatile gidiyor branşın ne

İçine sindiyse maddi durumlarıda göz önünde bulundurmak gerek. Yeni doktordan devam et bence. Zaten hamileyim dediğimiz anda cebimizden paralar çıkmaya başladı. Mecbur cebimizide düşüncez yani

@sudem34 ara öğünde meyve yazmıs doktor şeftali yedım bu sıkıntı yaratır mı kavun karpuz İncir olmasın demıstı meyve işini nasıl yapıyorsunuz
Benım dıyetısyenımın verdıgı kıtapcıkta bu sekılde porsıyon. Aksam asla meyve yeme dedı, ara ogunler de, yogurt sut kefır veya ayran ıle tuketın, anı seker yukselmesını sut urunleri dengelıyor

Eklentiler

• IMG_20230809_193246.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20230809_193249.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 40
O zaman neden nankör olasın ki bir şey beğendin hep gittiğin mağazada 600 TL başka mağazada 250 TL hangisini alırsın ( iki doktoru da beğendiğin için söylüyorum)
Haklısın canım teşekkür ediyorum, bugün gittiğim doktor da devam edeceğim karar verdik :) valla içimi rahatlattın Allah razı olsun

neden bosa oluyor tam anlamadim ki doguma 3 hafta kala ayrilirsam kalan haftalar aktarilmayacak mi ben 15 saat giderim ogleden once

neden bosa oluyor tam anlamadim ki doguma 3 hafta kala ayrilirsam kalan haftalar aktarilmayacak mi ben 15 saat giderim ogleden once
12 Kasım - 3 Mart (5 haftayı atınca)
13 -17 Kasım ilk ara tatil
22 Ocak - 2 Şubat ara tatil
2 Ekim - 22 Ocak
22-2 Şubat ara tati
İşe 2 Şubat'ta başlıyorsun 2 hafta doğum izni değil normal tatil oluyor.
3 haftadan az bir süre atarsan oradaki ara tatil senin çalıştığın 2 haftayı göturuyor

Haklısın canım teşekkür ediyorum, bugün gittiğim doktor da devam edeceğim karar verdik :) valla içimi rahatlattın Allah razı olsun
Hangi şehirdesin. Kızlar ya Ankara için doktor önerisi istiyorum ben de . Şu ana kadar gittiğim doktoru bıraktım. Paket falan almıştım ama memnun olmadığım bir sürü şey oldu. Şimdi hacettepeye gidiyorum ama bide özelde de gittiğim olsun istiyorum. Bugün bide annemin gününe gitmiştim ordaki kadınlar bir sürü şey söyledi iyice kafamı allak bullak etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…