- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.981
doğumdan sonra izin normalde 8 hafta mı12 Kasım - 3 Mart (5 haftayı atınca)
13 -17 Kasım ilk ara tatil
22 Ocak - 2 Şubat ara tatil
2 Ekim - 22 Ocak
22-2 Şubat ara tati
İşe 2 Şubat'ta başlıyorsun 2 hafta doğum izni değil normal tatil oluyor.
3 haftadan az bir süre atarsan oradaki ara tatil senin çalıştığın 2 haftayı göturuyor
Ben böyle hesapladım ama özel hastanede doğum yapınca onlar sana işe başlangıç raporu veriyor okulda o raporu Sgk ya giriyor tarihlerin uyuşması hesaplanıyor12 Kasım - 3 Mart (5 haftayı atınca)
2 Ekim - 22 Ocak
22-2 Şubat ara tati
3 haftadan az bir süre atarsan oradaki ara tatil senin çalıştığın 2 haftayı göturuyor
Canım ben İstanbuldayım o sebeple hiç bilemiyorumHangi şehirdesin. Kızlar ya Ankara için doktor önerisi istiyorum ben de . Şu ana kadar gittiğim doktoru bıraktım. Paket falan almıştım ama memnun olmadığım bir sürü şey oldu. Şimdi hacettepeye gidiyorum ama bide özelde de gittiğim olsun istiyorum. Bugün bide annemin gününe gitmiştim ordaki kadınlar bir sürü şey söyledi iyice kafamı allak bullak etti
Evet canımdoğumdan sonra izin normalde 8 hafta mı
Bu şekilde Ekim'de ayrılınca 18 hafta gibi oluyor iznin ama 5 haftayı atınca 16 hafta gibi12 Kasım - 3 Mart (5 haftayı atınca)
2 Ekim - 22 Ocak
22-2 Şubat ara tati
iste ben son 3 hsfta kala ayrilip Mart basi gibi donme taraftariyim12 Kasım - 3 Mart (5 haftayı atınca)
2 Ekim - 22 Ocak
22-2 Şubat ara tati
3 haftadan az bir süre atarsan oradaki ara tatil senin çalıştığın 2 haftayı göturuyo
Tercih meselesi ama eşimle konuştuğumuz zaman eşim şu an bile yoruluyorsun o haftalara gelince iyice yorulacaksin riske gerek yok diyor o da haklı bakıyorumiste ben son 3 hsfta kala ayrilip Mart basi gibi donme taraftariyim
Hangi hastaneye gidiyorsun?Canım ben İstanbuldayım o sebeple hiç bilemiyorum
Bugün Pendik Medipol’e gittim canım :)Hangi hastaneye gidiyorsun?
Canım perinatalog yanında kefir ile yesem dediğim halde bile meyveyi yasakladı.sudem34 ara öğünde meyve yazmıs doktor şeftali yedım bu sıkıntı yaratır mı kavun karpuz İncir olmasın demıstı meyve işini nasıl yapıyorsunuz
HmmDaha var 26.hafta bitince 3.trimester e giriyorsun.
Not aldım canım sağolGeçen sene çalıştığım dönem bu firmaya dek geldim ama onlarla hiç çalışmaadık.Ürünleri hakkında bilgim yok malesef
ama dediğim gibi Lolons firması ile ihracat yaptıkları için fuarda tanıştık. Bu fuar genelde yüksek bütçesi olan eski köklü firmaların katıldığı bir uluslar arası fuardı.Fuar firmaları bana hep güven veriyor o yüzden
Aklımda kalan ürün satılarını yaptığımız yada fuarda tanışıp ürünlerini bizzat gördüğüm firmaları aklımda olduğu kadarıyla paylaşayım
( Çocuk - Bebek Kıyafetleri)
** BABYDOLA ( fuar ziyaretinde benim favori firmalarımdandı çok güzeldi standları)
** LOLONS -- Necixs
** Supermino
** Andwawa
**Papulin ( Bebek Patikleri)
** Luwmabelli( Hamile giyim)
** Luna Kids ( Battaneye-Nevresim Ürünleri)
**Himini ( Anaokulu ve kreş döneminde bu markayı unutmamış olmayı isteyeceksiniz:)
Pek çok firma ile çalıştık bizim web sitemizde ürünleri satışa sunuldu( Trendyol gibi)-- Şuan aklıma gelenler bunlar ara ara firma isimlerini görünce tanıyorum ürün ve markalardan dolayı fikir sahibi oluyorum.Geçen seneki işimin bana en büyük avantajydı.)Ama bizim firmaların bir kısmı toptancı olduğu için kendi satış siteleri yoktu fiyatları kapalı bireysel müşteri göremiyord. Aklıma gelenlerin çocuğunu yazamadım o yüzden
Oğlum 3300 dü bakalım bende bilmiyorum sen de mı tam 21+0 da gittin?Ben de o olayı anlamadım tam olarak ben ovulasyon testi kullandım eminim erken veya geç döllenme değil ama 9. Haftadan beri +4 gün fazla çıkıyor 5 Aralık normalde 1 Aralık görünüyor hepama senin detaylı ultrason zamani boy kilo benimkiyle hemen hemen aynı ölçümlerde bir de seninki erkek 4 e yakın doğar diye düşünüyorum
Bana doçent +3.zorunlu sezeryan 19.5 fiyat verdi.arada küçük bir fiyat değişimi olsa kendi doktorunda kal derdim. Ama muayene bile 4 kat fiyat farkı varsa ve doğum ücreti sürprizse orası biraz tedirgin edici.
Özeller şuan resmen aylık fiyat değişimi yapılıyor.
Kendi bütçeni ölç tart bebek alışverişi- doğum ve doğum sonrası hepsi için sağlam maddiyat gerekiyor.
Gittiğin yeni doktor sana güven veriyorsa içine sindiyse bebeğin ilerde oluşabilecek ihtiyaçlarına daha sağlıklı karşılık verebilmek adına bütçene daha uygun hastaneyi tercih edebilirsin bence
**Ben medipole gidiyorum sene sonuna kadar tahmini 15.000TL civarı olacak normal doğum belki ekstralar yada sezeryan durum olma ihtimali derken biz doğumu kafadan 15-20 arası garanti tutar diyoruz
Doktorum şahane ötesi bir kadın. Hastanenin fiyatları pek çok özele göre yine insaflı.
Evime aynı mesafede olan Medical Parkı tercih etseydim sadece kontrollerim tahmini 2 kat yüksek olacaktı. Zaten aylar önce doğum fiyatını 25-30.00TL den başlatıyorlardı şuan fiyatları düşünemiyorum.
Ben içime sinen doktoru bulduğum için % 90 doğum sonrası 6 ay ekstra izne çıkacağım için aile bütçemizi planlayarak ilerliyoruz.
Benim işe gitmediğim dönemde eşim hem kredi hemde diğer tüm masrafları üstlenecek olabildiği kadar şuan ki süreci maddi olarak birlikte götürmeye çalışıyoruz.
O yüzden bütçeyi bu ekonomik şartlarda düşünüyor olmak kadar insanı bir şey yok bence
Onun da amniyon sıvısı fazla benim gibi diyet yapıyor babasından.Benım dıyetısyenımın verdıgı kıtapcıkta bu sekılde porsıyon. Aksam asla meyve yeme dedı, ara ogunler de, yogurt sut kefır veya ayran ıle tuketın, anı seker yukselmesını sut urunleri dengelıyor
Hadi hayırlı olsuuunnBugün Pendik Medipol’e gittim canım :)
Önceki Doktor'un 3200 mü yapmış muayene fiyatınıBugün Pendik Medipol’e gittim canım :)
15 saat girecegim ya iyi hissedersem o sekilde yapacagim eşim covidden beri evden calisiyor annem de gelecek nasip olursa bskalim neler olacakTercih meselesi ama eşimle konuştuğumuz zaman eşim şu an bile yoruluyorsun o haftalara gelince iyice yorulacaksin riske gerek yok diyor o da haklı bakıyorum
15 saat de rahatlatıyor 9 10 larsa daha da kolay oluyor15 saat girecegim ya iyi hissedersem o sekilde yapacagim eşim covidden beri evden calisiyor annem de gelecek nasip olursa bskalim neler olacak
Ben 20+5 gittim hemen hemen aynı zaman oluyorCanım perinatalog yanında kefir ile yesem dediğim halde bile meyveyi yasakladı.
Ancak iki üç dilim elma, yahut bir erik yahut çeyrek ayva gibi tatsız meyveler olur dedi.
Hmm
Not aldım canım sağol
Oğlum 3300 dü bakalım bende bilmiyorum sen de mı tam 21+0 da gittin?
Biz şimdi 22 . Hafta 6 aylık mı oluyoruz?
Bana doçent +3.zorunlu sezeryan 19.5 fiyat verdi.
Seninki normal doğum operatör doktor fiyatı mı?
Hangisi pendik medipol mü?
Onun da amniyon sıvısı fazla benim gibi diyet yapıyor babasından.
Sızın brans ne, ben ortaokul matematık15 saat de rahatlatıyor 9 10 larsa daha da kolay oluyor
Edebiyat canımSızın brans ne, ben ortaokul matematık
O zaman bol bol kıtap onerısı beklerımEdebiyat canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?