2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
doğumdan sonra izin normalde 8 hafta mı

Ben böyle hesapladım ama özel hastanede doğum yapınca onlar sana işe başlangıç raporu veriyor okulda o raporu Sgk ya giriyor tarihlerin uyuşması hesaplanıyor

Canım ben İstanbuldayım o sebeple hiç bilemiyorum

Bu şekilde Ekim'de ayrılınca 18 hafta gibi oluyor iznin ama 5 haftayı atınca 16 hafta gibi

iste ben son 3 hsfta kala ayrilip Mart basi gibi donme taraftariyim

iste ben son 3 hsfta kala ayrilip Mart basi gibi donme taraftariyim
Tercih meselesi ama eşimle konuştuğumuz zaman eşim şu an bile yoruluyorsun o haftalara gelince iyice yorulacaksin riske gerek yok diyor o da haklı bakıyorum

sudem34 ara öğünde meyve yazmıs doktor şeftali yedım bu sıkıntı yaratır mı kavun karpuz İncir olmasın demıstı meyve işini nasıl yapıyorsunuz
Canım perinatalog yanında kefir ile yesem dediğim halde bile meyveyi yasakladı.
Ancak iki üç dilim elma, yahut bir erik yahut çeyrek ayva gibi tatsız meyveler olur dedi.
Daha var 26.hafta bitince 3.trimester e giriyorsun.
Hmm
Not aldım canım sağol
Oğlum 3300 dü bakalım bende bilmiyorum sen de mı tam 21+0 da gittin?
Biz şimdi 22 . Hafta 6 aylık mı oluyoruz?
Bana doçent +3.zorunlu sezeryan 19.5 fiyat verdi.
Seninki normal doğum operatör doktor fiyatı mı?
Hangisi pendik medipol mü?
Benım dıyetısyenımın verdıgı kıtapcıkta bu sekılde porsıyon. Aksam asla meyve yeme dedı, ara ogunler de, yogurt sut kefır veya ayran ıle tuketın, anı seker yukselmesını sut urunleri dengelıyor
Onun da amniyon sıvısı fazla benim gibi diyet yapıyor babasından.

Tercih meselesi ama eşimle konuştuğumuz zaman eşim şu an bile yoruluyorsun o haftalara gelince iyice yorulacaksin riske gerek yok diyor o da haklı bakıyorum
15 saat girecegim ya iyi hissedersem o sekilde yapacagim eşim covidden beri evden calisiyor annem de gelecek nasip olursa bskalim neler olacak

15 saat girecegim ya iyi hissedersem o sekilde yapacagim eşim covidden beri evden calisiyor annem de gelecek nasip olursa bskalim neler olacak
15 saat de rahatlatıyor 9 10 larsa daha da kolay oluyor

Ben 20+5 gittim hemen hemen aynı zaman oluyor ölçüler çok yakındı seninle ben onu detaylı yapan doktora sordum adet tarihinden say dedi 1 Mart 1nisan 1 Mayıs 1 Haziran 1 temmuz 1 Ağustos ben 6 ay 14 gün yani 6.5 aylık oldum

Ay bu sabahlığa bayıldım resim için minnoş olur

Eklentiler

• IMG_3011.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 62
Canım kızlar hepinize merhaba
Ben bir konuda çok takıldım sizden fikir almak istiyorum.
Benim yatak odan küçük park yatak bile sığmıyo küçük anne yanı almam lazım hem evde rahat kullanayım hem odama sığsın hem de izinlere giderken rahatça götürebileyim istiyorum.
Bebeğin odasına da normal beşiğini alayım diyorum düşündüğüm beşik boyutu büyüyebilen bi beşik ilerde yatak olabilecek şekilde…
Bir yandan da aklıma park yatak soktular fakat hem odamın alanı olarak hemde salonda bile kullanımı zor olacak diye bilemedim.
Lütfen bana fikir verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…