- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.001
Canim normal buyuk besik alacaksan park yatak almana gerek yok. Yatak odana sigabilecek minik bir besik alirsin yeterli olur senin icinCanım kızlar hepinize merhaba
Ben bir konuda çok takıldım sizden fikir almak istiyorum.
Benim yatak odan küçük park yatak bile sığmıyo küçük anne yanı almam lazım hem evde rahat kullanayım hem odama sığsın hem de izinlere giderken rahatça götürebileyim istiyorum.
Bebeğin odasına da normal beşiğini alayım diyorum düşündüğüm beşik boyutu büyüyebilen bi beşik ilerde yatak olabilecek şekilde…
Bir yandan da aklıma park yatak soktular fakat hem odamın alanı olarak hemde salonda bile kullanımı zor olacak diye bilemedim.
Lütfen bana fikir verin
Buyuyebilen besikler var onlardan alabilirsin baya bi idare eder ozmn bu veya benzeri muadilleri flnCanım kızlar hepinize merhaba
Ben bir konuda çok takıldım sizden fikir almak istiyorum.
Benim yatak odan küçük park yatak bile sığmıyo küçük anne yanı almam lazım hem evde rahat kullanayım hem odama sığsın hem de izinlere giderken rahatça götürebileyim istiyorum.
Bebeğin odasına da normal beşiğini alayım diyorum düşündüğüm beşik boyutu büyüyebilen bi beşik ilerde yatak olabilecek şekilde…
Bir yandan da aklıma park yatak soktular fakat hem odamın alanı olarak hemde salonda bile kullanımı zor olacak diye bilemedim.
Lütfen bana fikir verin
Aslinda ilk atandigimda 12lere girdim sonradsn gelen mudur beni hep 9 10lara verdi 11de var baska hoca getirtti onu 12lerr vetdi o hocada bu sene yok ben girmem diye tutturdu bunca sene girerkrn nerdeydin acaba15 saat de rahatlatıyor 9 10 larsa daha da kolay oluyor
Ben de atandığımdan beri diğer hoca 9 10 istedi ben de herkes sınıfıni devam ettirsin dedim 9 10 bendeyse seneye 10 11 bende şeklinde böyle olunca daha adil oluyor 11 ve 12 lere dyk açmak bizde zorunlu gibi bir şey iş yükü aşırı fazla oluyorAslinda ilk atandigimda 12lere girdim sonradsn gelen mudur beni hep 9 10lara verdi 11de var baska hoca getirtti onu 12lerr vetdi o hocada bu sene yok ben girmem diye tutturdu bunca sene girerkrn nerdeydin acaba
biz de siniflara ve sinif ogretmenligine mudur karar veriyor hicbir zumre srcmiyir bi bakmissin sinifin suben degismisBen de atandığımdan beri diğer hoca 9 10 istedi ben de herkes sınıfıni devam ettirsin dedim 9 10 bendeyse seneye 10 11 bende şeklinde böyle olunca daha adil oluyor 11 ve 12 lere dyk açmak bizde zorunlu gibi bir şey iş yükü aşırı fazla oluyor
O çok kötü bir durum biz de 9. Sınıfta kim sınıf rehberlik öğretmeni olmuşsa o mezun edene kadar olur ve o sınıflarin dersine o girer sizin müdür neyin hesabında acababiz de siniflara ve sinif ogretmenligine mudur karar veriyor hicbir zumre srcmiyir bi bakmissin sinifin suben degismis
Ben yaptıracağım, zararlı olsa neredeyse her doktor yaptırtmaz bence
benDoktorumla konuştum. Sağlık bakanlığı yaptırın diye öneride bulunulmasını istiyormuş. O yüzden doktorlar yaptırın diyor. Kendimiz araştırıp kendimiz karar vereceğiz. Ben araştırdım yaptırmak mantıklı geldi. İnşallah hiç bir sorun çıkmadan bunu da çözeriz
Bu konuyla ilgili baya video izledim 6 tanesi yapılması taraftariydi biri cekimserdi. Ama doktorum gerek görmüyorum vb derse yaptırmam çünkü hepimizin hamilelik öncesi, hamilelik dönemi öykülerimiz farklı bunu öyküyü de bizi sürekli takip eden doktor daha iyi biliyor
Değerler çok iyi maşallah, olabilir, şeker su tutar vücuttaben
Ben şeker yüklemesi hiç yaptırmak istemiyordum açıkçası, ama takibin yaptırdığım doktor yaptıralım dedi bi kaç dr daha yapılması gerekir dedi.
Bugün aile hekimine gittim aile hekimimiz ile aramız çok iyi.
Dr değerlerime baktı açlık şekerim 3 aylık şekerim gayet iyi tsh değerim çok iyi olduğunu söyledi . Yaptırılmasına gerek yoktu aslında dedi.
50ml şeker yükleme öncesi 79 çıkmıştı 1saat sonraki ölçümde 71 çıkmıştı. Hekime sordum vucudün insüline karşı çok iyi tepki veriyor şekeri atıyor dedi.
Ama şekerden sonra anlamadım 2 kilo aldım 4 günde vücut su mu topladı hiç anlamadım
Merhaba sat 20 Mart doğum 25 Aralık ilk çocuk erkek DenizliEkledim canım başka listede olmak isteyen varsa yazın kızlar ekleyim
Yok canım Pendik Medipol 465, polis indiriminden faydalandık bu doktorum 1600 lira :)Önceki Doktor'un 3200 mü yapmış muayene fiyatını
Canım enfeksiyon olabilir yeşil renkli akıntı olursa de haber ver bana demiştiKızlar merhaba, bu sabahtan itibaren sarı-yeşil renkte afedersiniz sümüksü yapıda akıntım var, doktorum 1 hafta daha yokmuş. 1 ay oldu kontrole gitmeyeli. Bu akıntı normal mi acaba?
Aaa sende mi matematikçiydin canımSızın brans ne, ben ortaokul matematık
Sen de mıAaa sende mi matematikçiydin canım
Kuzum bugün gittim doktor muayene etti, fitil verdi 2 kere kullanacağımCanım enfeksiyon olabilir yeşil renkli akıntı olursa de haber ver bana demişti
Progestan için konuşabilirimSelam kızlar ne sorucam
1. Progestan fitil alanlar iki üç saat sonra çamaşır da ıslaklık gibi sonrasında sabah kalkınca yine bu sefer de beyaz parça halinde çıktığı oluyor mu?
Benim bugün resmen üç posta halinde çıktı gibi.
Siz nasıl beceriyorsunuz?
2.Bugün kulağım sağ taraf özellikle sancı olmaya başladı. Buz gibi soğuk su ile duş almayı seviyorum dün sıcaktan iki kere yıkanınca duş sonrası direk sancı başlamıştı. Neyse yarın sabah asm ye gidip antibiyotik damla yazdırmayı düşünüyorum. İlerlerse antibiyotik lik olmak istemiyorum ilerlemeden çözmek şart. Sabaha kadar evde yapılacak bir öneriniz var mı? Antibiyotikli gebelerin de kullandığı bildiğiniz damla var mı?
Bugün karnım gergin. Akşam tokluk şekerim sınırda 130 çıktı ilk defa.
Tambuğday ekmeği kahvaltıda, öğlen domates, akşam tarhana çorbası içtim tek karbonhidrat bunlar biraz da kuruyemiş.
Ultrasona girdiniz mi sonrasında, bence bu zamanlarda lekelenme var ise ultrasonda bi görmek lazım sankiKızlar 22 hafta 5 günlük bebeğim. Hamileliğim boyunca ilk kez az önce wcde silince kan geldi. Kahve kırmızı arasıydı. Sonra küloduma baktım açık pembe bir iz olmuş. Başına gelen var mı boyle bir durum? Doktoruma da yazdım önemli olduğunu sanmıyorum ped ile takip et dedi
Evet lise matSen de mı
Hastaneye özel mi bilmiyorum da ben gece 10 gibi baya kanama geçirmiştim Acıbadem’de direkt kadın doğum doktoruna gözüktüm canım, dün olmuş gerçi bu yeni farkediyorum, dr gittin mi ne dedi ?Özel hastanelerde nöbetçi kadın doğumcu olmuyor maalesef. Hali hazırda akan bi kanama durumum da olmadığı için gitsem bile sabahı bekletirler bebeğim hareket ediyor çünkü. Sabah bakacağım duruma
Antalyadaydın deıl mı senEvet lise mat
Evet canımAntalyadaydın deıl mı sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?