2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canim normal buyuk besik alacaksan park yatak almana gerek yok. Yatak odana sigabilecek minik bir besik alirsin yeterli olur senin icin

Buyuyebilen besikler var onlardan alabilirsin baya bi idare eder ozmn bu veya benzeri muadilleri fln

Aslinda ilk atandigimda 12lere girdim sonradsn gelen mudur beni hep 9 10lara verdi 11de var baska hoca getirtti onu 12lerr vetdi o hocada bu sene yok ben girmem diye tutturdu bunca sene girerkrn nerdeydin acaba
Ben de atandığımdan beri diğer hoca 9 10 istedi ben de herkes sınıfıni devam ettirsin dedim 9 10 bendeyse seneye 10 11 bende şeklinde böyle olunca daha adil oluyor 11 ve 12 lere dyk açmak bizde zorunlu gibi bir şey iş yükü aşırı fazla oluyor

biz de siniflara ve sinif ogretmenligine mudur karar veriyor hicbir zumre srcmiyir bi bakmissin sinifin suben degismis

biz de siniflara ve sinif ogretmenligine mudur karar veriyor hicbir zumre srcmiyir bi bakmissin sinifin suben degismis
O çok kötü bir durum biz de 9. Sınıfta kim sınıf rehberlik öğretmeni olmuşsa o mezun edene kadar olur ve o sınıflarin dersine o girer sizin müdür neyin hesabında acaba

Ben yaptıracağım, zararlı olsa neredeyse her doktor yaptırtmaz bence
ben

Ben şeker yüklemesi hiç yaptırmak istemiyordum açıkçası, ama takibin yaptırdığım doktor yaptıralım dedi bi kaç dr daha yapılması gerekir dedi.
Bugün aile hekimine gittim aile hekimimiz ile aramız çok iyi.
Dr değerlerime baktı açlık şekerim 3 aylık şekerim gayet iyi tsh değerim çok iyi olduğunu söyledi . Yaptırılmasına gerek yoktu aslında dedi.

50ml şeker yükleme öncesi 79 çıkmıştı 1saat sonraki ölçümde 71 çıkmıştı. Hekime sordum vucudün insüline karşı çok iyi tepki veriyor şekeri atıyor dedi.

Ama şekerden sonra anlamadım 2 kilo aldım 4 günde vücut su mu topladı hiç anlamadım

Değerler çok iyi maşallah, olabilir, şeker su tutar vücutta 2-3 güne şekersiz beslen bakalım gider bence hemen

Kızlar merhaba, bu sabahtan itibaren sarı-yeşil renkte afedersiniz sümüksü yapıda akıntım var, doktorum 1 hafta daha yokmuş. 1 ay oldu kontrole gitmeyeli. Bu akıntı normal mi acaba?
Canım enfeksiyon olabilir yeşil renkli akıntı olursa de haber ver bana demişti

Progestan için konuşabilirim
Benim de akşam fitil sonrası sabah iç çamaşırında su gibi ıslaklık oluyor ve kullandığımdan beri oluyor , beyaz parçalar da bazen oluyor bazen olmuyor içeri iyi itmeyle alakalı veya hepsinin erimemesi ile ilgili olabilir .
Ama gün içinde hareketli isem muhakkak gün içinde de o beyaz parçalar gelmeye devam ediyor

Ultrasona girdiniz mi sonrasında, bence bu zamanlarda lekelenme var ise ultrasonda bi görmek lazım sanki

Özel hastanelerde nöbetçi kadın doğumcu olmuyor maalesef. Hali hazırda akan bi kanama durumum da olmadığı için gitsem bile sabahı bekletirler bebeğim hareket ediyor çünkü. Sabah bakacağım duruma
Hastaneye özel mi bilmiyorum da ben gece 10 gibi baya kanama geçirmiştim Acıbadem’de direkt kadın doğum doktoruna gözüktüm canım, dün olmuş gerçi bu yeni farkediyorum, dr gittin mi ne dedi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…