2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hangi şehirden geldi buraya yani yandık diyorsun
Erzurumdan hayatınızda görmediğiniz kadar seminer yarışma göreceksiniz bizdeyken erbab sistemi kurmuştu her okul aylık en az 30 faaliyet girmek zorundaydı il ilçe emri ile çocuklari zorluyorduk yapmazlarsa biz yapıyorduk

Size bişey sorucam sabah 1 saat oturarak işe gidiyorum. Gün boyu işte masada oturuyorum ayagım altına tabure koydum onda da ole rahat edemedim. Akşam 1 saat yol ve eve gelısım 7.30.. Karnım cıktı acıkcası yoruluyorum napayım gün içinde bir odaya cekılıp yere oturup ayakları dınlendıreyımmı işyeri kalabalık yer bıle yok şöyle rahat oturacak.
Şu saat oldu ancak yemegı yaptım sinirlendımde biraz. Ara verme mola felan da yok

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı 23+4 oldu. Bebeğim 705 gr olmuş. Sıvımız iyi dedi buradan hep okuduğum için rahim ağzı uzunluğunu sordum şöyle baktı bi ama öyle bi problemimiz yok dedi oğlunu kaçıncı haftada doğurmuştun diye hatırlatma yaptı. Ben de 39. Hafta deyince tamam işte dedi biz test ettik bu rahim bebek taşıyabiliyor diye aklına öyle şeyleri getirme dedi . Şeker yüklemesi yapmak yerine bi takip edelim 25 ve 27. Haftalarda bi ölçüm yapalım açlık ,1. Saat tokluk, 2. Saat tokluk şeklinde ona göre ilerleyelim dedi. Oğlumda genelik şekerim çıktığı için bunda da ihtimal %50 dedi. Demek ki bir şeyler değişiyor gerçekten bu konuda, oğlumda da 4 yıl önce doktorum aynıydı şeker yüklemesi yaptırmıştı.

Bildiğim kadarıyla karın çevresindeki ölçüme göre ilerden mi geri de mi diye söylüyorlar

Eee soru nerde kız

Canım acana bebek hareketlendiginde tekme atti tarzı konuştunuz mu bazen çocuklar böyle şeyleri çok dikkate alıyor
İnan hiç bahsi bile olmuyordu beli bı dönem sadece şu bir haftadır daha çok az hisetigim için bahsetmiştik ama o galiba genel olarak hiseti cunku son üç aydır sürekli karnimla bı savaşı var uzandigim.gibi orda oturmak istiyor cebelesiyoruz

Ay bizim ki de vala anneme hep trip atıyor televizyon ünitesinin çekmecesinin içinde oturuyor bende sabırla bekliyorum yeni aldığımız mobilyalar televizyon çizik içinde artık saldım bende çok günahkar etim kendimi galiba Allah'ım nolur bı kızım olsun diyordum hep uslu oluyorlar benim kziim oğlanların yapaamdigi şeyleri yapıyor umarım oğlum uslu olur ki uslu olsa da kızım onu yoldan çıkarır

Arkadaşın ilk gebeliği sağlıklı olup 40 da zor doğurmuş.
Ama 6 sene sonra ikincide 4.ayda şekeri çıkmış diyet kan ölçüm derken erken doğmuş yani belli de olmuyormuş.
Yaş ilerledikçe risk azalır artar bilmiyorum dün söyledi o da bana.

Kizlar bende muslin örtü almak istedim bı instgram hesabında üç adet muslin örtü 460 TL kargo parası 45 50 arası sizce pahalıi trend yolsa da baktim ama ölçü olarak küçüklere denk geldim hep emin olamadim

Ben dolaptan 4 katlı müslin aldım, bugun geldı cok begendımm, outletmüslin sayfasından, ıkısını 250ye aldım

Eklentiler

• Screenshot_20230814_101615_com.dolap.android.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20230814_101622_com.dolap.android.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar aclik sekerim 71 cikti saglik ocaginda, normal referans deger 74 den basliyor. Bu bir sorun mu bilemedim? Yarin kontrolum var ama cok merak ediyorum su an. Var mi fikri olan?

Bizim bebiş de böyle ilginç çıktı

Buyuyebilen besikler var onlardan alabilirsin baya bi idare eder ozmn bu veya benzeri muadilleri fln
Eki Görüntüle 3287223
Aynenn bundan düşünüyorum bende odasına belik zamanla da yatak olabilecek yanıma ve ev içi kullanmaya da normal anne yanı yeterli diye düşünüyorum çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…