- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.021
Aynı ılde olsak karsılasma sansıımız olurdu belkı zumrelerdeEvet canım
Bizim milli eğitim müdüru Antalya ya atandıAntalyadaydın deıl mı sen
Hangi şehirden geldi burayaBizim milli eğitim müdüru Antalya ya atandıbiz kurtulduk Allah sizin yardımcınız olsun
Galiba bende listede yokumEkledim canım başka listede olmak isteyen varsa yazın kızlar ekleyim
ErzurumdanHangi şehirden geldi burayayani yandık diyorsun
Valla ben AnkaradayımBizim milli eğitim müdüru Antalya ya atandıbiz kurtulduk Allah sizin yardımcınız olsun
Bildiğim kadarıyla karın çevresindeki ölçüme göre ilerden mi geri de mi diye söylüyorlarKızlar biz şimdi 3. Trimester a girdik mi ne zaman gireceğiz?
21+4 benim daha
Ayrıntılıya göre 22+5 gözüküyor.
Bir de ne sorcam çocuk önden vs gitme durumu boy ve kilosuna göre mı tesbit ediliyor?
Hadi ilk haftalar erken döllenme geç döllenme muhabbeti oluyor da ilerleyen aylar neye göre ileri?
Benim mesela suyum fazla ve ileri şekerden diye düşünüyoruz. Hatta tansiyon ölçümüne de başlayacağım.
Bütün semptomlar bir arada iken mı değerlendirme yapılıyor?
Eee soru nerde kızSize bişey sorucam sabah 1 saat oturarak işe gidiyorum. Gün boyu işte masada oturuyorum ayagım altına tabure koydum onda da ole rahat edemedim. Akşam 1 saat yol ve eve gelısım 7.30.. Karnım cıktı acıkcası yoruluyorum napayım gün içinde bir odaya cekılıp yere oturup ayakları dınlendıreyımmı işyeri kalabalık yer bıle yok şöyle rahat oturacak.
Şu saat oldu ancak yemegı yaptım sinirlendımde biraz. Ara verme mola felan da yok
İnan hiç bahsi bile olmuyordu beli bı dönem sadece şu bir haftadır daha çok az hisetigim için bahsetmiştik ama o galiba genel olarak hiseti cunku son üç aydır sürekli karnimla bı savaşı var uzandigim.gibi orda oturmak istiyor cebelesiyoruzCanım acana bebek hareketlendiginde tekme atti tarzı konuştunuz mu bazen çocuklar böyle şeyleri çok dikkate alıyor
Ay bizim ki de vala anneme hep trip atıyorHayır kelimesini duyduğu anda yerlere atıyor kendinitelevizyonun falan kırılmasını bekliyoruz çaresizce tv ünitesine çıkıyor inemiyor aşağıya diye bağırınıyor o istemeden asla indiremiyoruz ve daha niceleri kızlar böyle olmaz falandı hani
Arkadaşın ilk gebeliği sağlıklı olup 40 da zor doğurmuş.Selam kızlar bugün kontrolüm vardı 23+4 oldu. Bebeğim 705 gr olmuş. Sıvımız iyi dediburadan hep okuduğum için rahim ağzı uzunluğunu sordum şöyle baktı bi ama öyle bi problemimiz yok dedi oğlunu kaçıncı haftada doğurmuştun diye hatırlatma yaptı. Ben de 39. Hafta deyince tamam işte dedi biz test ettik bu rahim bebek taşıyabiliyor diye aklına öyle şeyleri getirme dedi . Şeker yüklemesi yapmak yerine bi takip edelim 25 ve 27. Haftalarda bi ölçüm yapalım açlık ,1. Saat tokluk, 2. Saat tokluk şeklinde ona göre ilerleyelim dedi. Oğlumda genelik şekerim çıktığı için bunda da ihtimal %50 dedi. Demek ki bir şeyler değişiyor gerçekten bu konuda, oğlumda da 4 yıl önce doktorum aynıydı şeker yüklemesi yaptırmıştı.
Sinirden yazamamışımEee soru nerde kız
Ben dolaptan 4 katlı müslin aldım, bugun geldı cok begendımm, outletmüslin sayfasından, ıkısını 250ye aldımKizlar bende muslin örtü almak istedim bı instgram hesabında üç adet muslin örtü 460 TL kargo parası 45 50 arası sizce pahalıi trend yolsa da baktim ama ölçü olarak küçüklere denk geldim hep emin olamadim
Bizim bebiş de böyle ilginç çıktıKızlar bişey sorucam 20 haftalıkken çekilmişti bu görüntü neden bu kadar çirkin acaba bebeğe benzemiyorküçük diye mü böyle dedim ama atılan fotolar da ki bebekler gayet tatlı annesi babası olarakda elimiz ayağımız düzgün sayılır kendimizede benzetemedik
Bende böyle düşünüyorum ve net en mantıklısıda bu bence de çık teşekkür ederimCanim normal buyuk besik alacaksan park yatak almana gerek yok. Yatak odana sigabilecek minik bir besik alirsin yeterli olur senin icin
Aynenn bundan düşünüyorum bende odasına belik zamanla da yatak olabilecek yanıma ve ev içi kullanmaya da normal anne yanı yeterli diye düşünüyorumBuyuyebilen besikler var onlardan alabilirsin baya bi idare eder ozmn bu veya benzeri muadilleri fln
Eki Görüntüle 3287223
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?