- 25 Nisan 2023
- 348
- 575
- 23
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.221
ya bende 6-9 aldım ama inşallah küçük olmaz :)Ben de dayanamadim 3 tane tulum aldim. Cok tatli gorunuyorlar. Aslinda seneye yaz kac beden giyeceklerini kestirmek zor ama 9-12 aldim. Kucuk olmaz insallah yine
işte buna sevindimmmTek değilsin
Yorumlarda kaliplari kucuk demisler o yuzden 9-12 aldim. Bebisin gelisimine bagli isteya bende 6-9 aldım ama inşallah küçük olmaz :)
Çok geçmiş olsun Allah iki yavrunu da snaa bağışlasınSelam kizlar. Maalesef hastane odasindan yaziyorum. Detayli randevuma gelmistim. Gule oynaya basladi her sey. Ikizlerden birinin bir kulagini açıdan kaynakli goremedi. Vajinal baksak olur mu dedi. Tabi dedim. Bakar bakmaz hemen bir problemimiz var dedi. Aciklik olmus. Bebegin kesesi asagi dogru sarkmis. O an telastan tam anlamadim ama 25 olmasi gereken bir uzunluk 3 e dusmus.
Karindan ultrasonda asla bir sey gozukmuyordu dedi. Hatta karindan tekrar bakti. Acilen oda hazirlatti, yatisim yapildi. Serklaj yapti, yani dikis atildi.
Fiziksel olarak gobeginde de hic belirti yok dedi, bir agrim da yoktu. Aman kizlar her sey normal diye vajinal muayeneden cekinmeyin. Hatta 22 23. Haftalarda ozellikle isteyin. Eger mudahele etmeseydik 1 hafta 10 gune suyun gelirdi dedi bana.
Cok sukur operasyonda da su gelmemis. Dikisler tutana kadar bir 10 gun cok kritik dedi. Dikise regmen su gelebilir. Onu o zaman konusacagiz maalesef alttaki bebegi sonlandirmak zorunda kalabiliriz dedi.
Bu gece kalip yarin cikacagim hastaneden. Allahtan hastane yakin, su gelirse fln hemen 10 dk da gelecegiz.
Ama kizlar cok iyi detaylida da gayet hersey yolundaydi. 2 3 gun gerisim geride ama ikizler icin normal dedi. Sivilari da iyiymis. Insallah su riskli donemi de atlatiriz
Yalanci kasilmalar olabilir mi acaba bu haftalarda başlıyor diye okumuştum Allah yavrularımızı bize bagislasinbenim de ara ara sertleşme oluyor karnımda, doktor doğum kasılmaları bunlar dedi. ama saatler sürerse gel dedi ağrı acısını beklemeden dedi. rahim ağzım 31 mm en son 21.haftada bakıldı.
Cok cok gecmis olsun canım Allah evlatlarını sana bağışlasın bol bol istirahat et lavabo dışında kalkma birsey olmaz inşallahSelam kizlar. Maalesef hastane odasindan yaziyorum. Detayli randevuma gelmistim. Gule oynaya basladi her sey. Ikizlerden birinin bir kulagini açıdan kaynakli goremedi. Vajinal baksak olur mu dedi. Tabi dedim. Bakar bakmaz hemen bir problemimiz var dedi. Aciklik olmus. Bebegin kesesi asagi dogru sarkmis. O an telastan tam anlamadim ama 25 olmasi gereken bir uzunluk 3 e dusmus.
Karindan ultrasonda asla bir sey gozukmuyordu dedi. Hatta karindan tekrar bakti. Acilen oda hazirlatti, yatisim yapildi. Serklaj yapti, yani dikis atildi.
Fiziksel olarak gobeginde de hic belirti yok dedi, bir agrim da yoktu. Aman kizlar her sey normal diye vajinal muayeneden cekinmeyin. Hatta 22 23. Haftalarda ozellikle isteyin. Eger mudahele etmeseydik 1 hafta 10 gune suyun gelirdi dedi bana.
Cok sukur operasyonda da su gelmemis. Dikisler tutana kadar bir 10 gun cok kritik dedi. Dikise regmen su gelebilir. Onu o zaman konusacagiz maalesef alttaki bebegi sonlandirmak zorunda kalabiliriz dedi.
Bu gece kalip yarin cikacagim hastaneden. Allahtan hastane yakin, su gelirse fln hemen 10 dk da gelecegiz.
Ama kizlar cok iyi detaylida da gayet hersey yolundaydi. 2 3 gun gerisim geride ama ikizler icin normal dedi. Sivilari da iyiymis. Insallah su riskli donemi de atlatiriz
Allah yardimcin olsun kuzum. Sag salim ikisini de kucagina vaktinde almayi nasip etsin Allahim. Hepberaber dua edicez ve iyilesiceksiniz kuzumSelam kizlar. Maalesef hastane odasindan yaziyorum. Detayli randevuma gelmistim. Gule oynaya basladi her sey. Ikizlerden birinin bir kulagini açıdan kaynakli goremedi. Vajinal baksak olur mu dedi. Tabi dedim. Bakar bakmaz hemen bir problemimiz var dedi. Aciklik olmus. Bebegin kesesi asagi dogru sarkmis. O an telastan tam anlamadim ama 25 olmasi gereken bir uzunluk 3 e dusmus.
Canım dualarımız seninle, bebislerinle. Rabbim sagliklariyla zamaninda kucağına almayı nasip etsin inşallahSelam kizlar. Maalesef hastane odasindan yaziyorum. Detayli randevuma gelmistim. Gule oynaya basladi her sey. Ikizlerden birinin bir kulagini açıdan kaynakli goremedi. Vajinal baksak olur mu dedi. Tabi dedim. Bakar bakmaz hemen bir problemimiz var dedi. Aciklik olmus. Bebegin kesesi asagi dogru sarkmis. O an telastan tam anlamadim ama 25 olmasi gereken bir uzunluk 3 e dusmus.
Çok çok geçmiş olsun iyimisinizgeldim nstye bağladı dr sancı çıktı şuan bir serum alıyorum sonra tekrar nstye gireceğim
Bılmıyorum kı, benım o sekılde oldu, ama yıne de baska doktor gorusu alınYok canım sıcak su erken doğuma sebep olmuyor sordum ben doktora ıkinmak sebep olur dedi kabız olmamaya dikkat et. Sıcak olmasa da ılık suya otur en azından çok iyi geliyor. Fitil bu canim
Yaa korktum böyle diyince siz offf. Magnezyum arada içiyorum aklıma gelirse progestan kullanmıyorum kanamam falan olmadı ki hiç doktora söylüyorum bu sertlesmeleri normal dedi bana. Rahim ağzı uzunluğm da normal ölçülüyor. Şeker içinde 24. Haftada randevu aldım. Diyet yapmıyorum ☹
Dediğim gibi doktora söyledim normal dedi geçen hafta detayliya girdim 34mm ölçülmus rahim ağzı 1 aydır oluyor bu kasilmalar dogum kasilmasi olsa benimde rahim ağzım kisalmazmiydi.
Bende anlamadım valla arkadaşlar mantar diyor koku kaşıntı yok ama doktora göre de normal
Tamam teşekkür ederim
Canım geçmiş olsun, inşallah dikişlerin tutar, kötüyü çekmeyelim. bu haftalar çok kritik ya ben de 25. hafataya kadar korkuyorum birden açılma olabilirmiş. 25 dediği şey rahim ağzı uzunluğudur en az olması gereken. ama 3 ise dikiş tutup tutmayacağına bakacak sanırım. bilemedim de peki idrar kesen dolu muydu rahim ağzı ölçümü yapıldığında ?Selam kizlar. Maalesef hastane odasindan yaziyorum. Detayli randevuma gelmistim. Gule oynaya basladi her sey. Ikizlerden birinin bir kulagini açıdan kaynakli goremedi. Vajinal baksak olur mu dedi. Tabi dedim. Bakar bakmaz hemen bir problemimiz var dedi. Aciklik olmus. Bebegin kesesi asagi dogru sarkmis. O an telastan tam anlamadim ama 25 olmasi gereken bir uzunluk 3 e dusmus.
Cok gecmıs olsun, bundan sonra sureklı yatın, yemek ve tuvalet harıcı asla kalkmayın, saglıcakla kucagınıza alırsınız bebıslerı ınsallahSelam kizlar. Maalesef hastane odasindan yaziyorum. Detayli randevuma gelmistim. Gule oynaya basladi her sey. Ikizlerden birinin bir kulagini açıdan kaynakli goremedi. Vajinal baksak olur mu dedi. Tabi dedim. Bakar bakmaz hemen bir problemimiz var dedi. Aciklik olmus. Bebegin kesesi asagi dogru sarkmis. O an telastan tam anlamadim ama 25 olmasi gereken bir uzunluk 3 e dusmus.
Erken haftalsrda mudahale edılmıyor pek ama 20den sonra kasılma onleyıcı ılaca baslanıyor, aslında tansıyon ılacı bunlar.. Dedıgım gıbı benımkı cıddı boyuta ulasmıs rahım agzı kısalıgı olmsutu, o sekılde anladık, 10 gn hastaneede. Yattım o kasılmaları durdurmak ıcın, maalesef durmamaıstı.. Ben kotu bir ornegım ama bunu herkese soyluyorum, doktorunuza herseyı, her belırtıyi sorun, yano bu kasılmayo yasamayan neden yasamıypr, veya yasayana neden oluyor, normal dedıklerıne gore acıklama ısteyınBenim 10. Haftadan beri oluyor detaylı ultrasonda sordum sorun değil dedi ama nasıl bir çözüm sunuyorlar ya da nasıl bir boyutta olunca gidilmeli
teşekkür ederim, ufak kasılmalar var ama sabaha göre ağrım daha az ve rahim ağzı ölçüm sabahta kapalıydı ama akşam daha iyiydi o sebeple yatışı benim tercihime bıraktı. ben yatmak istemedim iyice stres oluyordum hastanede fitil istirahat verdi. ağrım olursa gideceğim. çok korktum ama ağrım azaldığı için biraz daha iyiyim allahın izniyle sağlıkla zamanında doğurayım söylenmeyeceğim bir şeye diye söz verdim kendimeÇok çok geçmiş olsun iyimisiniz
benim sağ tarafımdaki hassasiyet hariç bir belirtim yoktu arada karnımda sertlik oluyordu ama hiçbir şey anlamamıştım. ücretsiz kontrol randevum var diye hassasiyet olunca gittim apandisit falandır belki emin olayım dedim yoksa gitmezdim ama gitmek lazımmış. şimdi ilaç verdiler bazı serumlar yaptılar rahim ağzımda da herhangi bir açılma olmadı çok şükür ama sabah nstde 60lara çıktı kasılmalar. ihmal etmeyin her konuda gidin her şeyi sorun drunuza kızlar.Erken haftalsrda mudahale edılmıyor pek ama 20den sonra kasılma onleyıcı ılaca baslanıyor, aslında tansıyon ılacı bunlar.. Dedıgım gıbı benımkı cıddı boyuta ulasmıs rahım agzı kısalıgı olmsutu, o sekılde anladık, 10 gn hastaneede. Yattım o kasılmaları durdurmak ıcın, maalesef durmamaıstı.. Ben kotu bir ornegım ama bunu herkese soyluyorum, doktorunuza herseyı, her belırtıyi sorun, yano bu kasılmayo yasamayan neden yasamıypr, veya yasayana neden oluyor, normal dedıklerıne gore acıklama ısteyın
Ben serklaj oldım bu gebelıgımde tedbır amaclı atıldı, cıkar cıkmz ıstedım kasılma ıcın ılac, suan erken dedı,acıkladı, bakalım detaylıdan sonra ne olacak
İyi olmanıza sevindim, çalışmıyorsanız bol bol yatın, yormayın genel olarak dinlenin. Cok gecmıs olsun.teşekkür ederim, ufak kasılmalar var ama sabaha göre ağrım daha az ve rahim ağzı ölçüm sabahta kapalıydı ama akşam daha iyiydi o sebeple yatışı benim tercihime bıraktı. ben yatmak istemedim iyice stres oluyordum hastanede fitil istirahat verdi. ağrım olursa gideceğim. çok korktum ama ağrım azaldığı için biraz daha iyiyim allahın izniyle sağlıkla zamanında doğurayım söylenmeyeceğim bir şeye diye söz verdim kendimerahim büyümesinde de bazen bu kasılmalar oluyormuş başka sebep bulunamadı ne tansiyon ne şeker ne batındaki organlarda bir sorun var ne de enf var.
Geçen hafta benimde aynı sıkıntı oldu. Tek bir yerde inanılmaz olmasa da düzenli ağrı ve dalga dalga kasılma vardı . Nst de ağrı çıkmadı benim ama gece kötüleşince acile gittik. sağ böbreğimde genişleme varmış taştan ötürü ağrı oluşmuş demiştiteşekkür ederim, ufak kasılmalar var ama sabaha göre ağrım daha az ve rahim ağzı ölçüm sabahta kapalıydı ama akşam daha iyiydi o sebeple yatışı benim tercihime bıraktı. ben yatmak istemedim iyice stres oluyordum hastanede fitil istirahat verdi. ağrım olursa gideceğim. çok korktum ama ağrım azaldığı için biraz daha iyiyim allahın izniyle sağlıkla zamanında doğurayım söylenmeyeceğim bir şeye diye söz verdim kendimerahim büyümesinde de bazen bu kasılmalar oluyormuş başka sebep bulunamadı ne tansiyon ne şeker ne batındaki organlarda bir sorun var ne de enf var.
Zaten cok sınsı bısey bu, agrı olmayıncs uzerınde durmuyoruz ama bu haftalarda bu sorunu yasayan o kadar cok kısı varmıs kı, benım bırlıkte hastanede yatanlarda gordum.. Bu gebelıkte hapsursam nerdeyse doktora yazacak pozısyomdayımbenim sağ tarafımdaki hassasiyet hariç bir belirtim yoktu arada karnımda sertlik oluyordu ama hiçbir şey anlamamıştım. ücretsiz kontrol randevum var diye hassasiyet olunca gittim apandisit falandır belki emin olayım dedim yoksa gitmezdim ama gitmek lazımmış. şimdi ilaç verdiler bazı serumlar yaptılar rahim ağzımda da herhangi bir açılma olmadı çok şükür ama sabah nstde 60lara çıktı kasılmalar. ihmal etmeyin her konuda gidin her şeyi sorun drunuza kızlar.
Çok geçmiş olsun canım teşekkür ederimErken haftalsrda mudahale edılmıyor pek ama 20den sonra kasılma onleyıcı ılaca baslanıyor, aslında tansıyon ılacı bunlar.. Dedıgım gıbı benımkı cıddı boyuta ulasmıs rahım agzı kısalıgı olmsutu, o sekılde anladık, 10 gn hastaneede. Yattım o kasılmaları durdurmak ıcın, maalesef durmamaıstı.. Ben kotu bir ornegım ama bunu herkese soyluyorum, doktorunuza herseyı, her belırtıyi sorun, yano bu kasılmayo yasamayan neden yasamıypr, veya yasayana neden oluyor, normal dedıklerıne gore acıklama ısteyın
Ben serklaj oldım bu gebelıgımde tedbır amaclı atıldı, cıkar cıkmz ıstedım kasılma ıcın ılac, suan erken dedı,acıkladı, bakalım detaylıdan sonra ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?