2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar ayrintiliya girdim tam pozisyona gelene kadar 3 kere girdim ultrasona hersey normal cikti cok sukur doktoru zorladı oglusum ama hep eli yüzündeydi saglikli olsun da 476 gram 26 cm cikti yarında kendi doktoruma gidicem bakalim baya büyümüş yaa Allah bebeklerimizi saglikla kucağımıza almayi nasip etsin

Çok geçmiş olsun Allah iki yavrunu da snaa bağışlasın

benim de ara ara sertleşme oluyor karnımda, doktor doğum kasılmaları bunlar dedi. ama saatler sürerse gel dedi ağrı acısını beklemeden dedi. rahim ağzım 31 mm en son 21.haftada bakıldı.
Yalanci kasilmalar olabilir mi acaba bu haftalarda başlıyor diye okumuştum Allah yavrularımızı bize bagislasin
Cok cok gecmis olsun canım Allah evlatlarını sana bağışlasın bol bol istirahat et lavabo dışında kalkma birsey olmaz inşallah

Allah yardimcin olsun kuzum. Sag salim ikisini de kucagina vaktinde almayi nasip etsin Allahim. Hepberaber dua edicez ve iyilesiceksiniz kuzum

Canım dualarımız seninle, bebislerinle. Rabbim sagliklariyla zamaninda kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bılmıyorum kı, benım o sekılde oldu, ama yıne de baska doktor gorusu alın

Canım geçmiş olsun, inşallah dikişlerin tutar, kötüyü çekmeyelim. bu haftalar çok kritik ya ben de 25. hafataya kadar korkuyorum birden açılma olabilirmiş. 25 dediği şey rahim ağzı uzunluğudur en az olması gereken. ama 3 ise dikiş tutup tutmayacağına bakacak sanırım. bilemedim de peki idrar kesen dolu muydu rahim ağzı ölçümü yapıldığında ?

sen hep uzan hatta bilmiyorum dr ne der de ayaklarını kaldır kaldırabildiğin kadar. bir tanıdığımın da başına geldi dikiş atılamaz açılma olmuş hatta kese gözüküyormuş açıklıktan, kadın hep ayaklarını duvara dikmişti..

kabız olmamaya çalış, enfeksiyon kesinlikle kapmaman lazım, çok çok geçmiş olsun

Cok gecmıs olsun, bundan sonra sureklı yatın, yemek ve tuvalet harıcı asla kalkmayın, saglıcakla kucagınıza alırsınız bebıslerı ınsallah

Benim 10. Haftadan beri oluyor detaylı ultrasonda sordum sorun değil dedi ama nasıl bir çözüm sunuyorlar ya da nasıl bir boyutta olunca gidilmeli
Erken haftalsrda mudahale edılmıyor pek ama 20den sonra kasılma onleyıcı ılaca baslanıyor, aslında tansıyon ılacı bunlar.. Dedıgım gıbı benımkı cıddı boyuta ulasmıs rahım agzı kısalıgı olmsutu, o sekılde anladık, 10 gn hastaneede. Yattım o kasılmaları durdurmak ıcın, maalesef durmamaıstı.. Ben kotu bir ornegım ama bunu herkese soyluyorum, doktorunuza herseyı, her belırtıyi sorun, yano bu kasılmayo yasamayan neden yasamıypr, veya yasayana neden oluyor, normal dedıklerıne gore acıklama ısteyın
Ben serklaj oldım bu gebelıgımde tedbır amaclı atıldı, cıkar cıkmz ıstedım kasılma ıcın ılac, suan erken dedı,acıkladı, bakalım detaylıdan sonra ne olacak

Çok çok geçmiş olsun iyimisiniz
teşekkür ederim, ufak kasılmalar var ama sabaha göre ağrım daha az ve rahim ağzı ölçüm sabahta kapalıydı ama akşam daha iyiydi o sebeple yatışı benim tercihime bıraktı. ben yatmak istemedim iyice stres oluyordum hastanede fitil istirahat verdi. ağrım olursa gideceğim. çok korktum ama ağrım azaldığı için biraz daha iyiyim allahın izniyle sağlıkla zamanında doğurayım söylenmeyeceğim bir şeye diye söz verdim kendime rahim büyümesinde de bazen bu kasılmalar oluyormuş başka sebep bulunamadı ne tansiyon ne şeker ne batındaki organlarda bir sorun var ne de enf var.

benim sağ tarafımdaki hassasiyet hariç bir belirtim yoktu arada karnımda sertlik oluyordu ama hiçbir şey anlamamıştım. ücretsiz kontrol randevum var diye hassasiyet olunca gittim apandisit falandır belki emin olayım dedim yoksa gitmezdim ama gitmek lazımmış. şimdi ilaç verdiler bazı serumlar yaptılar rahim ağzımda da herhangi bir açılma olmadı çok şükür ama sabah nstde 60lara çıktı kasılmalar. ihmal etmeyin her konuda gidin her şeyi sorun drunuza kızlar.

İyi olmanıza sevindim, çalışmıyorsanız bol bol yatın, yormayın genel olarak dinlenin. Cok gecmıs olsun.
Okuyunca bende stres oldum. Bir ark daha var onada yatıs verılmıs ne olacağı belli olmuyor hamılelik sürecinde.

Geçen hafta benimde aynı sıkıntı oldu. Tek bir yerde inanılmaz olmasa da düzenli ağrı ve dalga dalga kasılma vardı . Nst de ağrı çıkmadı benim ama gece kötüleşince acile gittik. sağ böbreğimde genişleme varmış taştan ötürü ağrı oluşmuş demişti

Zaten cok sınsı bısey bu, agrı olmayıncs uzerınde durmuyoruz ama bu haftalarda bu sorunu yasayan o kadar cok kısı varmıs kı, benım bırlıkte hastanede yatanlarda gordum.. Bu gebelıkte hapsursam nerdeyse doktora yazacak pozısyomdayım
Ben tedbırımı alayım, rabbımın takdırı gerısı..

Çok geçmiş olsun canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…