- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.241
Idrar kesem dolu degildi. Sabah 9 randevusuydu zaten. Uyanip hizlica kahvalti edip gittim hastaneye 10 dkda. Hastane yemekleri iyi geldi zaten hemen. Bagirsaklar yumusadi. Cok tesekkur ederim. Doktor 10 gun rapor yazacak gerekirse heyet raporu da cikaririz dedi. Zaten evden calisiyordum. Su 10 gunu sorunsuz atlatirsak duruma bakacagizCanım geçmiş olsun, inşallah dikişlerin tutar, kötüyü çekmeyelim. bu haftalar çok kritik ya ben de 25. hafataya kadar korkuyorum birden açılma olabilirmiş. 25 dediği şey rahim ağzı uzunluğudur en az olması gereken. ama 3 ise dikiş tutup tutmayacağına bakacak sanırım. bilemedim de peki idrar kesen dolu muydu rahim ağzı ölçümü yapıldığında ?
sen hep uzan hatta bilmiyorum dr ne der de ayaklarını kaldır kaldırabildiğin kadar. bir tanıdığımın da başına geldi dikiş atılamaz açılma olmuş hatta kese gözüküyormuş açıklıktan, kadın hep ayaklarını duvara dikmişti..
kabız olmamaya çalış, enfeksiyon kesinlikle kapmaman lazım, çok çok geçmiş olsun
çalışmıyorum şu an, kendi işimiz zaten hamile kalınca bıraktım tamamen. dün de hiçbir şey yapmadım bütün gün yatmıştım eğer yatmasam kendimi suçlardım herhaldeİyi olmanıza sevindim, çalışmıyorsanız bol bol yatın, yormayın genel olarak dinlenin. Cok gecmıs olsun.
Okuyunca bende stres oldum. Bir ark daha var onada yatıs verılmıs ne olacağı belli olmuyor hamılelik sürecinde.
bütün iç organlarıma baktılar böbrekler dahil hepsi normaldi. enfeksiyon da yok. annem nazar diyo inanıyorum artıkGeçen hafta benimde aynı sıkıntı oldu. Tek bir yerde inanılmaz olmasa da düzenli ağrı ve dalga dalga kasılma vardı . Nst de ağrı çıkmadı benim ama gece kötüleşince acile gittik. sağ böbreğimde genişleme varmış taştan ötürü ağrı oluşmuş demişti
aynen öyle çok haklısınız. kasılmalarım ciddi kasılmalarken bile hissetmiyordum neredeyse ufak karın sertleşmesi haricinde. hiçbir sebepte bulunamadı. sizin sebep bulunabilmiş miydi?Zaten cok sınsı bısey bu, agrı olmayıncs uzerınde durmuyoruz ama bu haftalarda bu sorunu yasayan o kadar cok kısı varmıs kı, benım bırlıkte hastanede yatanlarda gordum.. Bu gebelıkte hapsursam nerdeyse doktora yazacak pozısyomdayım
Ben tedbırımı alayım, rabbımın takdırı gerısı..
Maalesef hayır, ama benımkını ıkız gebelıge baglamıstık bız rahım bır anda buyumuye basladıgı ıcın olmus olabılır dıyeçalışmıyorum şu an, kendi işimiz zaten hamile kalınca bıraktım tamamen. dün de hiçbir şey yapmadım bütün gün yatmıştım eğer yatmasam kendimi suçlardım herhalde
bütün iç organlarıma baktılar böbrekler dahil hepsi normaldi. enfeksiyon da yok. annem nazar diyo inanıyorum artık
aynen öyle çok haklısınız. kasılmalarım ciddi kasılmalarken bile hissetmiyordum neredeyse ufak karın sertleşmesi haricinde. hiçbir sebepte bulunamadı. sizin sebep bulunabilmiş miydi?
benimkine de rahim büyümesine bağlı olabilir dedi. sağlıkla gelsin de hiçbir şeye söylenmeyeceğim yaMaalesef hayır, ama benımkını ıkız gebelıge baglamıstık bız rahım bır anda buyumuye basladıgı ıcın olmus olabılır dıye
Insallahh, saglıcakla kucağınıza alın da hıcbır sey mühim deilbenimkine de rahim büyümesine bağlı olabilir dedi. sağlıkla gelsin de hiçbir şeye söylenmeyeceğim ya
amiiin siz de inşallahInsallahh, saglıcakla kucağınıza alın da hıcbır sey mühim deil
idareci bal kaymak galibaBen de pdrciyimama aksine daha kolay olur diye düşünüyorum bu süreç diğer branşlara göre
Anlattıklarının aynısı var bende, evde bir şey yok çarşıya vs gidince oldu bir kaç kere. Bugün olmadı nedense, çok kilo da almadım ama karın altım ağrıyordu sağ ve sol taraftanÖğlen dısarı cıktım markete meyve almaya gttm zor yürüyorum alttan sıkısıyorum sanki. Nefesimde yetmiyor. Akşam elimde posetle zor yürüdüm, gün içinde saat başı tuvalete gidiyorum geçen enfeksiyon olmustum sade içtim rahatladım bu neden oluyor anlamadım. camasır ıslanmış yanıma yedek camasır alıcam sıcak bıyandan. 23 oldum bugun. Rahime ufak bişeyler battı sanki orda doluluk var baskı var sanki.
5-6kilo aldım o bile zorlamaya başladı. 20 lerde böyleyiz nefes alamıyorum resmen. Bu sene de fena sıcak oldu.
Kasık kısmından geçen kendi kalp atışın olabilir miKızlar ya bir şey soracam karnım da kalp atıyor hissediyorum elimi koyunca da belli olur bebişin kalbi desem bu kadar net duyulur mu bilmiyorum sizce ne olabilir
Hıçkırık dedikleri olabilir mi acaba?Kızlar ya bir şey soracam karnım da kalp atıyor hissediyorum elimi koyunca da belli olur bebişin kalbi desem bu kadar net duyulur mu bilmiyorum sizce ne olabilir
Canım, benim o karnımda değil sadece elimde falan her yerimde nabız atmasını çok net hissediyorum. Neden acabaKızlar ya bir şey soracam karnım da kalp atıyor hissediyorum elimi koyunca da belli olur bebişin kalbi desem bu kadar net duyulur mu bilmiyorum sizce ne olabilir
Tuzlu bir şey tüketmiş olabilirsin o ayağının üstüne çok yaşlanmış olabilirsinKızlar ya şimdi işten geldim namaz kıldım namazda otururken sol ayagimda bir ödem ağrısı olur ya onu hissettim bir de ne göreyim sol bileğim davul gibi olmuş öyle böyle değil napicam ben yardım edin gebelik zehirlenmesi mi acaba
İnanın bilmiyorum ama şöyle sanki kalbim atıyor küçük bir atış değil bunu eşimde farketti sürekli atıyor dedi bebek değil de acaba benim plasenta önde ya ordaki kan basıncı filan olabilir mi diye düşünüyorumCanım, benim o karnımda değil sadece elimde falan her yerimde nabız atmasını çok net hissediyorum. Neden acaba
Yani değildir bebek hareketlerini hissediyorsun dimi? Ödem olmuşsun yaa ayaklarını bol bol uzat dinlen ayakta çok durma. Bol su iç. Bide doktoruna sor bence yaa nolur nolmazKızlar ya şimdi işten geldim namaz kıldım namazda otururken sol ayagimda bir ödem ağrısı olur ya onu hissettim bir de ne göreyim sol bileğim davul gibi olmuş öyle böyle değil napicam ben yardım edin gebelik zehirlenmesi mi acaba
Hayir aksine hiç tuz tuketmedim bugun ayaktada çalışmıyorum hep oturarak çalışıyorumTuzlu bir şey tüketmiş olabilirsin o ayağının üstüne çok yaşlanmış olabilirsin
Evet tekmeliyor suan hatta benim sertleşme de var ya bir de üstüne bu cok korktum ilk kez ayağımı böyle gördüm ve hala geçmedi doktorada ulasamiyorumYani değildir bebek hareketlerini hissediyorsun dimi? Ödem olmuşsun yaa ayaklarını bol bol uzat dinlen ayakta çok durma. Bol su iç. Bide doktoruna sor bence yaa nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?