2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Oturmaktan da oluyor canım ben memleketten geldim otobüsle akşam geldim uyudum hep dedim şişmez bı baktım ayaklarım bacaklarım şişmiş uzun süre oturuyorsan olur yükseğe koy bol bol dinlen

Sorun yoktur muhtemelen ama bi baktır tamam mı nolur nolmaz

Geçmiş olsun, protein kaçağı olabilir mi acaba? Gebeliğin 20. Haftasından sonra çıkabiliyormuş, bence ihmal etmeyip yarın bir doktora baktır

Sertleşme olayında sonra benim de sertleşince şimdi acile geldim çatı muayenesi yaptılar çok sorun bir şey yok böyle şeyler çok normal neden böyle korktun dedi bebek büyüdükce baskı yapar dedi
Geçmiş olsun, benim de bugün bir baskı ve hafif sancılarım var ama kötü değil bence de normaldir artık..

Evet tekmeliyor suan hatta benim sertleşme de var ya bir de üstüne bu cok korktum ilk kez ayağımı böyle gördüm ve hala geçmedi doktorada ulasamiyorum
kuzum bence bi git kontrolde fayda var inşallah bir şey yoktur. ben bundan sonra öksürsem giderim valla.

Hergun 1 dilim ananas ye. Ayaklarini 90derece yukari kaldir tuzu kes tuzlu yeme suyu da 2,5 lt ic en az iner odem

benim de ikisi de şiş biri daha az. idrar testi verdirdi doktor normal cikmisti gebelik zehirlenmesi nasil anlasiliyor

aa ben anneme almamıştım, çok iyi hatırlattın, anneme de alayım.
Annemde bebişin eşyalarını koymaya şifonyer var ben hala ne alsam karar veremedim :))
Hediye de geliyor acele etme istersen annene ben hediye gelenin birini bıraktım a
Aynen kundak şeklinde olandan aldım bende. O kadar araştırıp dümdüz bişi aldım

LCW de de satılıyo bundan ama fiyat farkı nedir bilmiyorum. Setlerde terlik bile var gerek yok bence yaa
Lcw nın panço havlusu çok güzeldi boy boy aldım hatta ama bence bir tane yetermiş ama onlar da kalite kalite kalın yumuşak değişiyor benimki çok iyi çıkmıştı hediyelik ama outletten ince de almıştım
Bağcılardasın iki dakika bağcılar devlete git. Dultangazi hemen yanı başında sultangazi hasekiye git. Olmadı cerrahpaşa çapa her yer hastane dolu git iki dakika.
Evin her yere yakın çam sakura Bakırköy hepsi yakın sayılır.

Sağlam diyet yap
İki kez magnezyum iç
Progestan başla
Hastanede de bir serum taktır git hemen
Çok geçmiş olsun eltim de kız kardeşi de iki kez yaptırdı hatta hamilelik başından sonuna kardeşi ful yattı wc dışında duş dışında ayağa kalkmadı korkma ikizler sağlıkla doğacak inşallah
Canım çok geçmiş olsun
Sancı anlaşılmıyor
Ben doğum sancısını bile hiç hissetmedim kusmasam hastaneye gitmeyecektim 30.hafta hafif kasıkta batma ve bel ağrım vardı o kadar. Sinsi oluyorbazen anlamıyor insan

gerçekten hissedilmiyormuş sadece karında sertleşmeyi hissettim onun içinde gitmezdim bilmiyordum kasılma anlamına gelebileceğini.

Anne bebeğe kimsenin bilmediği bi isim daha koyuyormuş o ismi ezanla kulağına okuyorlar da. Ama kimseye söylemiyor. Böyle olunca o bebeğin yıldıznamesine bakılmıyormuş ve büyülerde genelde kendi ismin+annenin ismiyle yapıldığı için o bebeğin tam ismini de bilen olmadığı için hiçbiri tutmuyormuş

O da iyiymiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…