- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.261
Oturmaktan da oluyor canım ben memleketten geldim otobüsle akşam geldim uyudum hep dedim şişmez bı baktım ayaklarım bacaklarım şişmiş uzun süre oturuyorsan olur yükseğe koy bol bol dinlenHayir aksine hiç tuz tuketmedim bugun ayaktada çalışmıyorum hep oturarak çalışıyorum
Evet tekmeliyor suan hatta benim sertleşme de var ya bir de üstüne bu cok korktum ilk kez ayağımı böyle gördüm ve hala geçmedi doktorada ulasamiyorum
Sorun yoktur muhtemelen ama bi baktır tamam mı nolur nolmazHayir aksine hiç tuz tuketmedim bugun ayaktada çalışmıyorum hep oturarak çalışıyorum
Evet tekmeliyor suan hatta benim sertleşme de var ya bir de üstüne bu cok korktum ilk kez ayağımı böyle gördüm ve hala geçmedi doktorada ulasamiyorum
Geçmiş olsun, protein kaçağı olabilir mi acaba? Gebeliğin 20. Haftasından sonra çıkabiliyormuş, bence ihmal etmeyip yarın bir doktora baktırKızlar ya şimdi işten geldim namaz kıldım namazda otururken sol ayagimda bir ödem ağrısı olur ya onu hissettim bir de ne göreyim sol bileğim davul gibi olmuş öyle böyle değil napicam ben yardım edin gebelik zehirlenmesi mi acaba
Geçmiş olsun, benim de bugün bir baskı ve hafif sancılarım var ama kötü değilSertleşme olayında sonra benim de sertleşince şimdi acile geldim çatı muayenesi yaptılar çok sorun bir şey yok böyle şeyler çok normal neden böyle korktun dedi bebek büyüdükce baskı yapar dedi
Bebek hıçkırıyor olabilir canım ritmik bir şekilde hafif tekme yada kalp atışı gibi hissediliyor bende de 2 defa olduKızlar ya bir şey soracam karnım da kalp atıyor hissediyorum elimi koyunca da belli olur bebişin kalbi desem bu kadar net duyulur mu bilmiyorum sizce ne olabilir
Doktor da annesi gerilip bırakıyor kendisini çok normal korkma dedi büyüdükçe daha artadabilirmisGeçmiş olsun, benim de bugün bir baskı ve hafif sancılarım var ama kötü değilbence de normaldir artık..
kuzum bence bi git kontrolde fayda var inşallah bir şey yoktur. ben bundan sonra öksürsem giderim valla.Evet tekmeliyor suan hatta benim sertleşme de var ya bir de üstüne bu cok korktum ilk kez ayağımı böyle gördüm ve hala geçmedi doktorada ulasamiyorum
Hergun 1 dilim ananas ye. Ayaklarini 90derece yukari kaldir tuzu kes tuzlu yeme suyu da 2,5 lt ic en az iner odemKızlar ya şimdi işten geldim namaz kıldım namazda otururken sol ayagimda bir ödem ağrısı olur ya onu hissettim bir de ne göreyim sol bileğim davul gibi olmuş öyle böyle değil napicam ben yardım edin gebelik zehirlenmesi mi acaba
benim de ikisi de şiş biri daha az. idrar testi verdirdi doktor normal cikmisti gebelik zehirlenmesi nasil anlasiliyorKızlar ya şimdi işten geldim namaz kıldım namazda otururken sol ayagimda bir ödem ağrısı olur ya onu hissettim bir de ne göreyim sol bileğim davul gibi olmuş öyle böyle değil napicam ben yardım edin gebelik zehirlenmesi mi acaba
Hediye de geliyor acele etme istersen annene ben hediye gelenin birini bıraktım aaa ben anneme almamıştım, çok iyi hatırlattın, anneme de alayım.
Annemde bebişin eşyalarını koymaya şifonyer var ben hala ne alsam karar veremedim :))
Lcw nın panço havlusu çok güzeldi boy boy aldım hatta ama bence bir tane yetermiş ama onlar da kalite kalite kalın yumuşak değişiyor benimki çok iyi çıkmıştı hediyelik ama outletten ince de almıştımAynen kundak şeklinde olandan aldım bende. O kadar araştırıp dümdüz bişi aldım
LCW de de satılıyo bundan ama fiyat farkı nedir bilmiyorum. Setlerde terlik bile var gerek yok bence yaa
Bağcılardasın iki dakika bağcılar devlete git. Dultangazi hemen yanı başında sultangazi hasekiye git. Olmadı cerrahpaşa çapa her yer hastane dolu git iki dakika.Yok canım sıcak su erken doğuma sebep olmuyor sordum ben ama bence 1 tane yetermiş doktora ıkinmak sebep olur dedi kabız olmamaya dikkat et. Sıcak olmasa da ılık suya otur en azından çok iyi geliyor. Fitil bu canim
Yaa korktum böyle diyince siz offf. Magnezyum arada içiyorum aklıma gelirse progestan kullanmıyorum kanamam falan olmadı ki hiç doktora söylüyorum bu sertlesmeleri normal dedi bana. Rahim ağzı uzunluğm da normal ölçülüyor. Şeker içinde 24. Haftada randevu aldım. Diyet yapmıyorum ☹
Dediğim gibi doktora söyledim normal dedi geçen hafta detayliya girdim 34mm ölçülmus rahim ağzı 1 aydır oluyor bu kasilmalar dogum kasilmasi olsa benimde rahim ağzım kisalmazmiydi.
Bende anlamadım valla arkadaşlar mantar diyor koku kaşıntı yok ama doktora göre de normal
Tamam teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun eltim de kız kardeşi de iki kez yaptırdı hatta hamilelik başından sonuna kardeşi ful yattı wc dışında duş dışında ayağa kalkmadı korkma ikizler sağlıkla doğacak inşallahIdrar kesem dolu degigitldi. Sabah 9 randevusuygit du zaten. Uyanip hizlica kahvalti edip gittim hastaneye 10 dkda. Hastane yemekleri iyi geldi zaten hemen. Bagirsaklar yumusadi. Cok tesekkur ederim. Doktor 10 gun rapor yazacak gerekirse heyet raporu da cikaririz dedi. Zaten evden calisiyordum. Su 10 gunu sorunsuz atlatirsak duruma bakacagiz
Canım çok geçmiş olsunçalışmıyorum şu an, kendi işimiz zaten hamile kalınca bıraktım tamamen. dün de hiçbir şey yapmadım bütün gün yatmıştım eğer yatmasam kendimi suçlardım herhalde
bütün iç organlarıma baktılar böbrekler dahil hepsi normaldi. enfeksiyon da yok. annem nazar diyo inanıyorum artık
aynen öyle çok haklısınız. kasılmalarım ciddi kasılmalarken bile hissetmiyordum neredeyse ufak karın sertleşmesi haricinde. hiçbir sebepte bulunamadı. sizin sebep bulunabilmiş miydi?
Aynı şeyi bugün ben düşündüm ya :) cidden ne oldu böyle:)kızlar biz grupça nazara mı geldikgökyüzünde noluyo ay jüpitere mi girdi uranüs marsa mı kaydı noluyoruz hepimizde ağrı sancı ödem. bi toplanıp kurşun döktürelim
gerçekten hissedilmiyormuş sadece karında sertleşmeyi hissettim onun içinde gitmezdim bilmiyordum kasılma anlamına gelebileceğini.Canım çok geçmiş olsun
Sancı anlaşılmıyor
Ben doğum sancısını bile hiç hissetmedim kusmasam hastaneye gitmeyecektim 30.hafta hafif kasıkta batma ve bel ağrım vardı o kadar. Sinsi oluyorbazen anlamıyor insan
O ney gızKızlar ben biraz konuyu dağıtayım o zamanbebeğe gizli isim koyma işini duydunuz mu hiç? Ben şok oldum
Anne bebeğe kimsenin bilmediği bi isim daha koyuyormuş o ismi ezanla kulağına okuyorlar da. Ama kimseye söylemiyor. Böyle olunca o bebeğin yıldıznamesine bakılmıyormuş ve büyülerde genelde kendi ismin+annenin ismiyle yapıldığı için o bebeğin tam ismini de bilen olmadığı için hiçbiri tutmuyormuşO ney gız
Anne bebeğe kimsenin bilmediği bi isim daha koyuyormuş o ismi ezanla kulağına okuyorlar da. Ama kimseye söylemiyor. Böyle olunca o bebeğin yıldıznamesine bakılmıyormuş ve büyülerde genelde kendi ismin+annenin ismiyle yapıldığı için o bebeğin tam ismini de bilen olmadığı için hiçbiri tutmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?