- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.281
İyi ki doğurmadan öğrendim ben kesin yapıcamO da iyiymiş ya
sadece ezan okuyan mi bilmis oluyor baba da mi bilmiyor bu durumdaİyi ki doğurmadan öğrendim ben kesin yapıcamçok inanırım zaten böyle şeylere
Yani istersen babaya da söylersin ama benim eşime söylediğimden beri (şakasına da olsa) ben anneme söylerim dayanamam diye dalga geçiyorsadece ezan okuyan mi bilmis oluyor baba da mi bilmiyor bu durumda
Evet canım biz de koyacağız hatta doktorumdan göbek bağını keserken kendisinin koymasını isteyevegimKızlar ben biraz konuyu dağıtayım o zamanbebeğe gizli isim koyma işini duydunuz mu hiç? Ben şok oldum
Nasıl yaEvet canım biz de koyacağız hatta doktorumdan göbek bağını keserken kendisinin koymasını isteyevegim
Benimde 2-3 haftadır böyle öncesinde raporluydum 3 haftadır çalışıyorum masa başı iş benimde. Sanırım oturmaktan oluyor gece iniyor öğlen yine aynı.Kızlar ya şimdi işten geldim namaz kıldım namazda otururken sol ayagimda bir ödem ağrısı olur ya onu hissettim bir de ne göreyim sol bileğim davul gibi olmuş öyle böyle değil napicam ben yardım edin gebelik zehirlenmesi mi acaba
Büyü yapılıyor vb ya canım ona engel oluyir ismin tam bilinmemesiNasıl ya
Bu göbek bağı olayını da ben duymamıştım. Ama doktorum şimdi odaya gelince falan ismi söylerse riskli o duyar herkesBüyü yapılıyor vb ya canım ona engel oluyir ismin tam bilinmemesiismi de oğlumuz olacağıni sandığımız zaman doktorum Kemal koyacam demişti göbek bağını keserken göbek bağı da türk inancında Kutsal o yüzden kesilirken koyulmasini istiyorum böylece 1 tas 2 kuş
Efsaneymis ya ama kp de bilmese olmuyo mu mesela hickimse bilmeden sdece biz koyamiyormuyuz? Cunku asiri mantikliAnne bebeğe kimsenin bilmediği bi isim daha koyuyormuş o ismi ezanla kulağına okuyorlar da. Ama kimseye söylemiyor. Böyle olunca o bebeğin yıldıznamesine bakılmıyormuş ve büyülerde genelde kendi ismin+annenin ismiyle yapıldığı için o bebeğin tam ismini de bilen olmadığı için hiçbiri tutmuyormuş
Yok canım onun söyleriz zaten Instagramda da izliyorum doktor göbek bağını keserken isim koyuyorum diyordu annesi koyun diyordu öyle keserken koyuyorduBu göbek bağı olayını da ben duymamıştım. Ama doktorum şimdi odaya gelince falan ismi söylerse riskli o duyar herkes
Ezanı benim kendi babam okuyacak. O da zaten asla kimseye söylemez anneme bile söylemez. Ben dayanamaz söylerim yani babam söylemez o derece ketumdurEfsaneymis ya ama kp de bilmese olmuyo mu mesela hickimse bilmeden sdece biz koyamiyormuyuz? Cunku asiri mantikli
Allah seni 6. Ayına gireli 1 hafta oldu zatenHayırlı akşamlar kızlar bugün evime döndüm size de döndümbaya sayfa birikmiş valla okumaya üşendim nasılsınız iyimisiniz?
Ben eh işte diyeyim çünkü anım anıma uymuyor mide bulantı çarpıntı kasık ağrısı illa saat başı birşey vuruyor bana
Uygulamadan size bilgiler getirdim ben 23. Haftaya giriş yapmışımaynı haftada olanlar girmek üzere olanlar okursunuz, 6. Aya az kaldı şaka gibi ama zaman çabuk geçiyor sanki ne dersiniz
Eklediğim fotoğraflar kafa karıştırmaz inşallah
Göbek adın ne sorusunu da duymadın mıBu göbek bağı olayını da ben duymamıştım. Ama doktorum şimdi odaya gelince falan ismi söylerse riskli o duyar herkes
Hayırrrr olmadı dün googledan baktım daha Bi 10 gün var tam 6 aylık olmaya beş buçuk dayızS
Allah seni 6. Ayına gireli 1 hafta oldu zaten
Hayır 21. Hafta bitince 5. Ay bitiyorHayırrrr olmadı dün googledan baktım daha Bi 10 gün var tam 6 aylık olmaya beş buçuk dayıztam doldurma haftası 25-26 mış canım
13.09 da 6 ya giricez.Hayır 21. Hafta bitince 5. Ay bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?