- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.301
Böyle söyleyince olmaz ki amaGöbek adın ne sorusunu da duymadın mıbenimki Fatma
Hayır uygulamadan bakınca da 6. Ayda gösteriyor üstte fotoğraf attım orda da 6. Ay gösteriyor13.09 da 6 ya giricez.
Tabiki girdik pazar günü tam 5.5 aylık oluyoruz
Benim doktorum da bana koymus ama nufusta yazmiyor :) büyü fln dusunerek degil de dogum hikayeme uygun bir isim :)Büyü yapılıyor vb ya canım ona engel oluyir ismin tam bilinmemesiismi de oğlumuz olacağıni sandığımız zaman doktorum Kemal koyacam demişti göbek bağını keserken göbek bağı da türk inancında Kutsal o yüzden kesilirken koyulmasini istiyorum böylece 1 tas 2 kuş
Oha yok artık :)Anne bebeğe kimsenin bilmediği bi isim daha koyuyormuş o ismi ezanla kulağına okuyorlar da. Ama kimseye söylemiyor. Böyle olunca o bebeğin yıldıznamesine bakılmıyormuş ve büyülerde genelde kendi ismin+annenin ismiyle yapıldığı için o bebeğin tam ismini de bilen olmadığı için hiçbiri tutmuyormuş
Valla ben öyle duydum internetten de araştırdım böyle bir şey var. Koymaya karar verenler bu iyiliğimi de unutmasınOha yok artık :)
Yaa çok korktum görünce direkt aklıma gebelik zehirlenmesi geldi teşekkür ederimOturmaktan da oluyor canım ben memleketten geldim otobüsle akşam geldim uyudum hep dedim şişmez bı baktım ayaklarım bacaklarım şişmiş uzun süre oturuyorsan olur yükseğe koy bol bol dinlen
Bende ondan suphelendim korktum zaten çok kararsız kaldım gidip gitmemekteGeçmiş olsun, protein kaçağı olabilir mi acaba? Gebeliğin 20. Haftasından sonra çıkabiliyormuş, bence ihmal etmeyip yarın bir doktora baktır
Hala geçmedi valla napsam bilemedimkuzum bence bi git kontrolde fayda var inşallah bir şey yoktur. ben bundan sonra öksürsem giderim valla.
Gebelik zehirlenmesi olmasın da teşekkür ederimHergun 1 dilim ananas ye. Ayaklarini 90derece yukari kaldir tuzu kes tuzlu yeme suyu da 2,5 lt ic en az iner odem
İdrar da protein kaçağı oluyor ödem oluyor tansiyon yükselmesi oluyorbenim de ikisi de şiş biri daha az. idrar testi verdirdi doktor normal cikmisti gebelik zehirlenmesi nasil anlasiliyor
Seninde tek ayağın miydi canım neden tek ayak acaba kiBenimde 2-3 haftadır böyle öncesinde raporluydum 3 haftadır çalışıyorum masa başı iş benimde. Sanırım oturmaktan oluyor gece iniyor öğlen yine aynı.
Tansiyon ölçtüm normal.
Sende bi tansiyonunu ölç tansiyon normalse büyük ihtimal sıcak ve oturma pozisyonunun etkisinden böyle oluyo
Haklisin canım teşekkür ederimHediye de geliyor acele etme istersen annene ben hediye gelenin birini bıraktım a
Lcw nın panço havlusu çok güzeldi boy boy aldım hatta ama bence bir tane yetermiş ama onlar da kalite kalite kalın yumuşak değişiyor benimki çok iyi çıkmıştı hediyelik ama outletten ince de almıştım
Bağcılardasın iki dakika bağcılar devlete git. Dultangazi hemen yanı başında sultangazi hasekiye git. Olmadı cerrahpaşa çapa her yer hastane dolu git iki dakika.
Evin her yere yakın çam sakura Bakırköy hepsi yakın sayılır.
Sağlam diyet yap
İki kez magnezyum iç
Progestan başla
Hastanede de bir serum taktır git hemen
Çok geçmiş olsun eltim de kız kardeşi de iki kez yaptırdı hatta hamilelik başından sonuna kardeşi ful yattı wc dışında duş dışında ayağa kalkmadı korkma ikizler sağlıkla doğacak inşallah
Canım çok geçmiş olsun
Sancı anlaşılmıyor
Ben doğum sancısını bile hiç hissetmedim kusmasam hastaneye gitmeyecektim 30.hafta hafif kasıkta batma ve bel ağrım vardı o kadar. Sinsi oluyorbazen anlamıyor insan
Bence girilen değil biten ay söylenir. Sat ne ise üstüne sayın kaç ay olduysa. Ben sorana 5.buçuk aylık diyorum sat 24şubat . Ağustosun 24ünde tam 6ay doluyor. Şuan 24+5im
Valla sağol ben de ilk defa duydum hatta Hamiş bi arkadaşıma gönderdim , ben bunu biliyorum biz de yapıcaz dedi :)) eşime söyledim o da yapalım dedi, hatta onun da varmış ben daha bugün öğrendim :)))Valla ben öyle duydum internetten de araştırdım böyle bir şey var. Koymaya karar verenler bu iyiliğimi de unutmasınne kadar gizli tutuluyor ki bunca zaman duyulmamış
Evet sol hala öyle bende anlamadım ve sadece bilek kısmında bacakta bi şey yokYaa çok korktum görünce direkt aklıma gebelik zehirlenmesi geldi teşekkür ederim
Bende ondan suphelendim korktum zaten çok kararsız kaldım gidip gitmemekte
Hala geçmedi valla napsam bilemedim
Gebelik zehirlenmesi olmasın da teşekkür ederim
İdrar da protein kaçağı oluyor ödem oluyor tansiyon yükselmesi oluyor
Seninde tek ayağın miydi canım neden tek ayak acaba ki
Şubat Mary nisan mayıs haziran temmuz Ağustos un 24 ünde sen 7. Aya giriyorsun canım ben bunu detaylı yapan doktora sormuştum satı 1 aylık say demiştiBence girilen değil biten ay söylenir. Sat ne ise üstüne sayın kaç ay olduysa. Ben sorana 5.buçuk aylık diyorum sat 24şubat . Ağustosun 24ünde tam 6ay doluyor. Şuan 24+5im
Benim ayağım değil ama tek elim şişmişti ödem toplamıştı açıp kapattı şu içtim öyle geçmiştiYaa çok korktum görünce direkt aklıma gebelik zehirlenmesi geldi teşekkür ederim
Bende ondan suphelendim korktum zaten çok kararsız kaldım gidip gitmemekte
Hala geçmedi valla napsam bilemedim
Gebelik zehirlenmesi olmasın da teşekkür ederim
İdrar da protein kaçağı oluyor ödem oluyor tansiyon yükselmesi oluyor
Seninde tek ayağın miydi canım neden tek ayak acaba ki
Canım benimde hep karnımda kalbim atıyor gibi geliyordu , bugun detaylı ultrasonum vardi, doktor birçok sesi dinledi orada,tam olarak soyleyemeyecegim ama bebege giden atardamar, şu kanal bu yol bir çok sey var, hepsininde sesini açtı dinledi,orada demek ki onlarin sesi diye düşündüm. Birde benim plesantam göbeğimle bebegin arasındaymis belkide o yüzden o atışları daha çok hissediyorumdur , seninde öyledir belkiKızlar ya bir şey soracam karnım da kalp atıyor hissediyorum elimi koyunca da belli olur bebişin kalbi desem bu kadar net duyulur mu bilmiyorum sizce ne olabilir
Hayır 21. Hafta bitince 5. Ay bitiyor
Bende bununla cevap vereyim13.09 da 6 ya giricez.
Büyü mü yapcan banaBöyle söyleyince olmaz ki ama
Bende beş buçuk diyorum iki hafta iki haftadırBence girilen değil biten ay söylenir. Sat ne ise üstüne sayın kaç ay olduysa. Ben sorana 5.buçuk aylık diyorum sat 24şubat . Ağustosun 24ünde tam 6ay doluyor. Şuan 24+5im
Süper teşekkür ederim geçti de sancım demek ki öyleDoktor da annesi gerilip bırakıyor kendisini çok normal korkma dedi büyüdükçe daha artadabilirmis
Bende biliyordum unutmuştum konuyu sizle hatırladım az önce eşime söyledim ben düşündüm bile ismi koyucam dedi bana söylemeyecekmiş ağlayacağım yaValla sağol ben de ilk defa duydum hatta Hamiş bi arkadaşıma gönderdim , ben bunu biliyorum biz de yapıcaz dedi :)) eşime söyledim o da yapalım dedi, hatta onun da varmış ben daha bugün öğrendim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?