2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim doktorum da bana koymus ama nufusta yazmiyor :) büyü fln dusunerek degil de dogum hikayeme uygun bir isim :)

Oha yok artık :)

Oturmaktan da oluyor canım ben memleketten geldim otobüsle akşam geldim uyudum hep dedim şişmez bı baktım ayaklarım bacaklarım şişmiş uzun süre oturuyorsan olur yükseğe koy bol bol dinlen
Yaa çok korktum görünce direkt aklıma gebelik zehirlenmesi geldi teşekkür ederim
Geçmiş olsun, protein kaçağı olabilir mi acaba? Gebeliğin 20. Haftasından sonra çıkabiliyormuş, bence ihmal etmeyip yarın bir doktora baktır
Bende ondan suphelendim korktum zaten çok kararsız kaldım gidip gitmemekte
kuzum bence bi git kontrolde fayda var inşallah bir şey yoktur. ben bundan sonra öksürsem giderim valla.
Hala geçmedi valla napsam bilemedim
Hergun 1 dilim ananas ye. Ayaklarini 90derece yukari kaldir tuzu kes tuzlu yeme suyu da 2,5 lt ic en az iner odem
Gebelik zehirlenmesi olmasın da teşekkür ederim
benim de ikisi de şiş biri daha az. idrar testi verdirdi doktor normal cikmisti gebelik zehirlenmesi nasil anlasiliyor
İdrar da protein kaçağı oluyor ödem oluyor tansiyon yükselmesi oluyor
Seninde tek ayağın miydi canım neden tek ayak acaba ki

Haklisin canım teşekkür ederim

Valla ben öyle duydum internetten de araştırdım böyle bir şey var. Koymaya karar verenler bu iyiliğimi de unutmasın ne kadar gizli tutuluyor ki bunca zaman duyulmamış
Valla sağol ben de ilk defa duydum hatta Hamiş bi arkadaşıma gönderdim , ben bunu biliyorum biz de yapıcaz dedi :)) eşime söyledim o da yapalım dedi, hatta onun da varmış ben daha bugün öğrendim :)))

Evet sol hala öyle bende anlamadım ve sadece bilek kısmında bacakta bi şey yok

Bence girilen değil biten ay söylenir. Sat ne ise üstüne sayın kaç ay olduysa. Ben sorana 5.buçuk aylık diyorum sat 24şubat . Ağustosun 24ünde tam 6ay doluyor. Şuan 24+5im
Şubat Mary nisan mayıs haziran temmuz Ağustos un 24 ünde sen 7. Aya giriyorsun canım ben bunu detaylı yapan doktora sormuştum satı 1 aylık say demişti

Benim ayağım değil ama tek elim şişmişti ödem toplamıştı açıp kapattı şu içtim öyle geçmişti

Kızlar ya bir şey soracam karnım da kalp atıyor hissediyorum elimi koyunca da belli olur bebişin kalbi desem bu kadar net duyulur mu bilmiyorum sizce ne olabilir
Canım benimde hep karnımda kalbim atıyor gibi geliyordu , bugun detaylı ultrasonum vardi, doktor birçok sesi dinledi orada,tam olarak soyleyemeyecegim ama bebege giden atardamar, şu kanal bu yol bir çok sey var, hepsininde sesini açtı dinledi,orada demek ki onlarin sesi diye düşündüm. Birde benim plesantam göbeğimle bebegin arasındaymis belkide o yüzden o atışları daha çok hissediyorumdur , seninde öyledir belki

Hayır 21. Hafta bitince 5. Ay bitiyor

S Seray94 , M maviiikelebekkk Z Zecmel tarihlerimiz aynı
6. Aya girdik mi 23 deyiz daha ama

13.09 da 6 ya giricez.
Bende bununla cevap vereyim 10-15 gün kadar var daha tam altı aylık olmaya, 40+10 gün gebelik 42. Haftaya kadar uzaması bile mümkün hal böyle olunca birazda buna göre hesap yapılıyor aslında gebeliklerde, Bi yerde okumuştum nerde geçmiş zaman net hatırlamıyorum ama normal ay haftası gibi olmuyormuş hamilelik haftası, ilk gebe kalma zamanlarından kaynaklı bulursam yazıyı iletirim sizede

Eklentiler

• Screenshot_20230816_224114_com.android.chrome.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 43
Valla sağol ben de ilk defa duydum hatta Hamiş bi arkadaşıma gönderdim , ben bunu biliyorum biz de yapıcaz dedi :)) eşime söyledim o da yapalım dedi, hatta onun da varmış ben daha bugün öğrendim :)))
Bende biliyordum unutmuştum konuyu sizle hatırladım az önce eşime söyledim ben düşündüm bile ismi koyucam dedi bana söylemeyecekmiş ağlayacağım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…