- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.321
Boş değilim görmüyor musunBüyü mü yapcan bana
Zaten zaman geçmiyor öyle demeyin iyice küçük geliyorlar gözümeBende beş buçuk diyorum iki hafta iki haftadır
Hareketlerini hissediyorsan bu haftada 10 hareket say aşağısını olursa gelirsin dediSüper teşekkür ederim geçti de sancım demek ki öyle
Yarın baktır canım benceYaa çok korktum görünce direkt aklıma gebelik zehirlenmesi geldi teşekkür ederim
Bende ondan suphelendim korktum zaten çok kararsız kaldım gidip gitmemekte
Hala geçmedi valla napsam bilemedim
Gebelik zehirlenmesi olmasın da teşekkür ederim
İdrar da protein kaçağı oluyor ödem oluyor tansiyon yükselmesi oluyor
Seninde tek ayağın miydi canım neden tek ayak acaba ki
Yavrum bu durumda son satta bir aylık nasıl hamile olunuyor son sattan bir ay sonra aylık olup zaten öğreniliyor, doğum yılını sayıp yaşa bir yaş daha eklemek gibi saçma birşey bu,Şubat Mary nisan mayıs haziran temmuz Ağustos un 24 ünde sen 7. Aya giriyorsun canım ben bunu detaylı yapan doktora sormuştum satı 1 aylık say demişti
10 hareketi geçti bugün maşallahHareketlerini hissediyorsan bu haftada 10 hareket say aşağısını olursa gelirsin dedi
Ne mutlu sana sizeannelik ne garip bir şey, ben bugün kendi kızım için korkup ağlarken anneminde evde benim için ağlamış tansiyonu yükselmiş evde duramamış yanıma geldibu duyguları yaşamaya başladıktan sonra anneme olan düşkünlüğüm arttı hem anneme hem kvdeme olan merhametim ve toleransım yükselmeye başladı
9. Ay Kasım oluyor ya Kasım bitince 9. Ayda bitmiş dogurmus oluyorsunYavrum bu durumda son satta bir aylık nasıl hamile olunuyor son sattan bir ay sonra aylık olup zaten öğreniliyor, doğum yılını sayıp yaşa bir yaş daha eklemek gibi saçma birşey bu,
Mart son satım benimde
Nisan
Mayıs
Haziran
Temmuz
Ağustos
Mart son olduğu için Nisan bir ay diye başlanıyor
Ağustos beş oluyor, iki hafta sonra altı
Bilmemesi daha iyi evetBoş değilim görmüyor musun
Şaka bir yana mesela ben kızıma da söylemem ki bu adını. Gider vicdansız bi el oğluna söylerhiç gerek yok kendi de bilmesin kelebeğim
Yaz bitti okullar açılacak valla hızlı geçiyor hiiiç ileri alma yavaş geçsin son ay hızlı geçsinZaten zaman geçmiyor öyle demeyin iyice küçük geliyorlar gözüme
Bunun araştırmasını yapıyorlarYaz bitti okullar açılacak valla hızlı geçiyor hiiiç ileri alma yavaş geçsin son ay hızlı geçsin
amin hepimizin inşallah. herkes gibi kızdığım şeyler vardı ya da bazen bağırıyordum falan şu an biraz daha kırmayayım ben de kızım bana bağırsın istemezdim falan diyorumNe mutlu sana sizerabbim duygularını daim kılsın aranızdaki muhabbet her ikisiylede çok güzel artsın maşallah
az önce eşime bunu söyledim önce bi cahil cahil konuşma dedi sonra kızımıza da söylemeyelim gider bi oğlana söyler başımıza iş almayalım dediBoş değilim görmüyor musun
Şaka bir yana mesela ben kızıma da söylemem ki bu adını. Gider vicdansız bi el oğluna söylerhiç gerek yok kendi de bilmesin kelebeğim
Erkekler neden böyle yaamin hepimizin inşallah. herkes gibi kızdığım şeyler vardı ya da bazen bağırıyordum falan şu an biraz daha kırmayayım ben de kızım bana bağırsın istemezdim falan diyorumbakalım sonrasında geçecek mi
az önce eşime bunu söyledim önce bi cahil cahil konuşma dedi sonra kızımıza da söylemeyelim gider bi oğlana söyler başımıza iş almayalım dedi
Evet 7.aya giriyorum ama 6.ayım bitmiş oluyor. Ben biten ayı söylüyorum. Aynı şey gibi yenidoğan bebek doğduğunda 1aylık olmuyor bitince bir aylık oluyor :) ehliyeti 18.yaşına girdiğinde değil 18doldurduğında alabiliyorsun gibi :) bilmiyorum benim mantığım böyle işliyor :)Şubat Mary nisan mayıs haziran temmuz Ağustos un 24 ünde sen 7. Aya giriyorsun canım ben bunu detaylı yapan doktora sormuştum satı 1 aylık say demişti
7 deEvet 7.aya giriyorum ama 6.ayım bitmiş oluyor. Ben biten ayı söylüyorum. Aynı şey gibi yenidoğan bebek doğduğunda 1aylık olmuyor bitince bir aylık oluyor :) ehliyeti 18.yaşına girdiğinde değil 18doldurduğında alabiliyorsun gibi :) bilmiyorum benim mantığım böyle işliyor :)
Hayıııırrrrr tamamen yanlış hesap yapıyorsun9. Ay Kasım oluyor ya Kasım bitince 9. Ayda bitmiş dogurmus oluyorsun40. Hafta derken mesele 39+1 40. Hafta oluyor
Hastalıkları saymazsak şanslıyım galiba bilemedim şimdiBunun araştırmasını yapıyorlar2. Veya daha fazla hamilelik yaşayan kadınların psikolojik olarak hamilelik süresi ilk hamileliğini yaşayan kadınlara göre daha rahat geçiyormuş şanslı gruptasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?