2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Büyü mü yapcan bana
Boş değilim görmüyor musun
Şaka bir yana mesela ben kızıma da söylemem ki bu adını. Gider vicdansız bi el oğluna söyler hiç gerek yok kendi de bilmesin kelebeğim

Yarın baktır canım bence

annelik ne garip bir şey, ben bugün kendi kızım için korkup ağlarken anneminde evde benim için ağlamış tansiyonu yükselmiş evde duramamış yanıma geldi bu duyguları yaşamaya başladıktan sonra anneme olan düşkünlüğüm arttı hem anneme hem kvdeme olan merhametim ve toleransım yükselmeye başladı

Şubat Mary nisan mayıs haziran temmuz Ağustos un 24 ünde sen 7. Aya giriyorsun canım ben bunu detaylı yapan doktora sormuştum satı 1 aylık say demişti
Yavrum bu durumda son satta bir aylık nasıl hamile olunuyor son sattan bir ay sonra aylık olup zaten öğreniliyor, doğum yılını sayıp yaşa bir yaş daha eklemek gibi saçma birşey bu,
Mart son satım benimde
Nisan
Mayıs
Haziran
Temmuz
Ağustos
Mart son olduğu için Nisan bir ay diye başlanıyor
Ağustos beş oluyor, iki hafta sonra altı

Ne mutlu sana size rabbim duygularını daim kılsın aranızdaki muhabbet her ikisiylede çok güzel artsın maşallah

9. Ay Kasım oluyor ya Kasım bitince 9. Ayda bitmiş dogurmus oluyorsun 40. Hafta derken mesele 39+1 40. Hafta oluyor

Yaz bitti okullar açılacak valla hızlı geçiyor hiiiç ileri alma yavaş geçsin son ay hızlı geçsin
Bunun araştırmasını yapıyorlar 2. Veya daha fazla hamilelik yaşayan kadınların psikolojik olarak hamilelik süresi ilk hamileliğini yaşayan kadınlara göre daha rahat geçiyormuş şanslı gruptasin

Ne mutlu sana size rabbim duygularını daim kılsın aranızdaki muhabbet her ikisiylede çok güzel artsın maşallah
amin hepimizin inşallah. herkes gibi kızdığım şeyler vardı ya da bazen bağırıyordum falan şu an biraz daha kırmayayım ben de kızım bana bağırsın istemezdim falan diyorum bakalım sonrasında geçecek mi
Boş değilim görmüyor musun
Şaka bir yana mesela ben kızıma da söylemem ki bu adını. Gider vicdansız bi el oğluna söyler hiç gerek yok kendi de bilmesin kelebeğim
az önce eşime bunu söyledim önce bi cahil cahil konuşma dedi sonra kızımıza da söylemeyelim gider bi oğlana söyler başımıza iş almayalım dedi

Erkekler neden böyle ya

Şubat Mary nisan mayıs haziran temmuz Ağustos un 24 ünde sen 7. Aya giriyorsun canım ben bunu detaylı yapan doktora sormuştum satı 1 aylık say demişti
Evet 7.aya giriyorum ama 6.ayım bitmiş oluyor. Ben biten ayı söylüyorum. Aynı şey gibi yenidoğan bebek doğduğunda 1aylık olmuyor bitince bir aylık oluyor :) ehliyeti 18.yaşına girdiğinde değil 18doldurduğında alabiliyorsun gibi :) bilmiyorum benim mantığım böyle işliyor :)

7 de daha az kalmış oluyor satlarimiz aynı bana kalsa 9 a 2 var falan diyecem

9. Ay Kasım oluyor ya Kasım bitince 9. Ayda bitmiş dogurmus oluyorsun 40. Hafta derken mesele 39+1 40. Hafta oluyor
Hayıııırrrrr tamamen yanlış hesap yapıyorsun
Kasım değil aralık oluyor 9. Ay
Senin son sat ne zaman
Bak benimki 8 mart şimdi say bakalım
1 Nisan
2 Mayıs
3 Haziran
4 Temmuz
5 Ağustos
6 Eylül
7 Ekim
8 kasım
9 aralık...
Erken veya geç doğması mümkün tahmini doğumum 13 Aralık ama ben tık daha erken bekliyorum nedense aralığın ortasını bulmayacak gibi geliyor
40+10 gün hamilelik
Bazı bebekler 42. Haftada bile doğuyor kendi gelmeyen bebeklere su sancı veya sezeryan yapılıyor, 38. Haftada erken doğanlar gibi işte... 39+1 i kim dedi sana

Kızlar tiroid için EUTHYROX kullanan var mı?
Gebelikte kullanımında bir sakıncası olur mu?
Triod yüksekliğinin Bebeğe etkisi zararı ne olabilir?

Bunun araştırmasını yapıyorlar 2. Veya daha fazla hamilelik yaşayan kadınların psikolojik olarak hamilelik süresi ilk hamileliğini yaşayan kadınlara göre daha rahat geçiyormuş şanslı gruptasin
Hastalıkları saymazsak şanslıyım galiba bilemedim şimdi şunu yazarken bile çarpıntım var ekmem arası yedim uzandım canlanamadım henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…