- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.341
Sen doğrusun yavrumEvet 7.aya giriyorum ama 6.ayım bitmiş oluyor. Ben biten ayı söylüyorum. Aynı şey gibi yenidoğan bebek doğduğunda 1aylık olmuyor bitince bir aylık oluyor :) ehliyeti 18.yaşına girdiğinde değil 18doldurduğında alabiliyorsun gibi :) bilmiyorum benim mantığım böyle işliyor :)
1 Mart 1. Ay şeklinde say dedi hamilelik orada başlıyor yumurta üretimiyle 1 Nisan olunca 2. Aya giriyorsun Mayıs 3 Haziran 4 temmuz 5 Ağustos 6 Eylül 7 Ekim 8 Kasım 9 kasimda bitince doğum oluyor benim tahminim 5 Aralık görünüyor doğumumHayıııırrrrr tamamen yanlış hesap yapıyorsun
Kasım değil aralık oluyor 9. Ay
Senin son sat ne zaman
Bak benimki 8 mart şimdi say bakalım
1 Nisan
2 Mayıs
3 Haziran
4 Temmuz
5 Ağustos
6 Eylül
7 Ekim
8 kasım
9 aralık...
Erken veya geç doğması mümkün tahmini doğumum 13 Aralık ama ben tık daha erken bekliyorum nedense aralığın ortasını bulmayacak gibi geliyor
40+10 gün hamilelik
Bazı bebekler 42. Haftada bile doğuyor kendi gelmeyen bebeklere su sancı veya sezeryan yapılıyor, 38. Haftada erken doğanlar gibi işte... 39+1 i kim dedi sana
Ay ne güzel maşallahannelik ne garip bir şey, ben bugün kendi kızım için korkup ağlarken anneminde evde benim için ağlamış tansiyonu yükselmiş evde duramamış yanıma geldibu duyguları yaşamaya başladıktan sonra anneme olan düşkünlüğüm arttı hem anneme hem kvdeme olan merhametim ve toleransım yükselmeye başladı
akit yapacakmış 35e kadar evlenmesin diyeErkekler neden böyle ya
ben hep hafta söylüyorum7 dedaha az kalmış oluyor satlarimiz aynı bana kalsa 9 a 2 var falan diyecem
Kalsiyum eksikliği olabilir mi o çok çarpıntı yapıyormuşHastalıkları saymazsak şanslıyım galiba bilemedim şimdişunu yazarken bile çarpıntım var ekmem arası yedim uzandım canlanamadım henüz
Değil yavrum değil öyle Bi mantık yok zaten son satı baz alıncada şöyle düşün ilk öğrendiğin zamanı hatırla ilk ultrasonu haftalık hesaplamasını... Mesela benim hesabıma göre 5 haftalık olan bebek ultrasonda 3 haftalıktı, yumurtlama günü son satla olmuyor ondan 15 gün sonra oluyor ve aslında bat zamanı 2 haftalık gebelik oluyor geç döllenmeyse eğer regli zamanı en az 1 hafta geçmeden gebelik bile öğrenilmiyor.. Şimdi söyler misin nasıl bir doktor sana 2. Regli zamanı 2 aylık olursun dedi o doktorun aklındanda doktorluğundan da şüphe duydum doğrusu1 Mart 1. Ay şeklinde say dedi hamilelik orada başlıyor yumurta üretimiyle 1 Nisan olunca 2. Aya giriyorsun Mayıs 3 Haziran 4 temmuz 5 Ağustos 6 Eylül 7 Ekim 8 Kasım 9 kasimda bitince doğum oluyor benim tahminim 5 Aralık görünüyor doğumum
Panik ataaak malesefKalsiyum eksikliği olabilir mi o çok çarpıntı yapıyormuş
Dimi yaa :))Herkeste biliyormuş ahahahah neden söylemediniz şimdiye kadar
ben öncesinde çok sinirlendim herhalde ondan artık kızma evresini geçtimAy ne güzel maşallahbende annelik duyguları arttıkça ben benimkilere hepten sinir oluyorum
Olay şöyle oluyor ben de bunu çok merak etmiştim vücut yumurta üretiyor o 14. Günde olgunlaşıp dolleniyor ya işte senin hamileligin o yumurtanın üretildiği gün başlıyor hatta adet olduğumuz zaman aşırı duygusal sinirli olmamız vücudumuzun cenin pozisyona geçmesinin nedeni de vücudun gebelik oluşup kaybettiğini sanmasiymisDeğil yavrum değil öyle Bi mantık yok zaten son satı baz alıncada şöyle düşün ilk öğrendiğin zamanı hatırla ilk ultrasonu haftalık hesaplamasını... Mesela benim hesabıma göre 5 haftalık olan bebek ultrasonda 3 haftalıktı, yumurtlama günü son satla olmuyor ondan 15 gün sonra oluyor ve aslında bat zamanı 2 haftalık gebelik oluyor geç döllenmeyse eğer regli zamanı en az 1 hafta geçmeden gebelik bile öğrenilmiyor.. Şimdi söyler misin nasıl bir doktor sana 2. Regli zamanı 2 aylık olursun dedi o doktorun aklındanda doktorluğundan da şüphe duydum doğrusu
Çok geçmiş olsunPanik ataaak malesef
Ben kullanıyorum 6. Haftadan beri falan. 25likKızlar tiroid için EUTHYROX kullanan var mı?
Gebelikte kullanımında bir sakıncası olur mu?
Triod yüksekliğinin Bebeğe etkisi zararı ne olabilir?
Benim de gebelik troidim var ben levotroin kullanıyorum gebelikte faydası bile varKızlar tiroid için EUTHYROX kullanan var mı?
Peki şunu merak ettim doktorun/senin tabirinle1 Mart 1. Ay şeklinde say dedi hamilelik orada başlıyor yumurta üretimiyle 1 Nisan olunca 2. Aya giriyorsun Mayıs 3 Haziran 4 temmuz 5 Ağustos 6 Eylül 7 Ekim 8 Kasım 9 kasimda bitince doğum oluyor benim tahminim 5 Aralık görünüyor doğumum
9+10 diyoruz ya oradaki +10 aralığa kayıyorPeki şunu merak ettim doktorun/senin tabirinle
1mart 1.ay oluyorsan
Ve 5aralıkta doğuracaksan
Sen 10aylık mı doğurmuş oluyorsun :)
1.ay mart
2.ay nisan
3.ay mayıs
4.ay haziran
5.ay temmuz
6 agustos
7 eylül
8 ekim
9 kasım
10.ay aralık :)
Şu mfk da olmasaOlay şöyle oluyor ben de bunu çok merak etmiştim vücut yumurta üretiyor o 14. Günde olgunlaşıp dolleniyor ya işte senin hamileligin o yumurtanın üretildiği gün başlıyor hatta adet olduğumuz zaman aşırı duygusal sinirli olmamız vücudumuzun cenin pozisyona geçmesinin nedeni de vücudun gebelik oluşup kaybettiğini sanmasiymisdoç Dr mfk varya onun sayfasına da girip baktım onun hesaplaması da aynı Eki Görüntüle 3287743
Ben kullanıyorum euthyrox 50 mg. Zaten normalde de hipotiroidi rahatsızlığım var. Araştırdığım kadarı ile kullanmamamız halinde Allah korusun çocukta zeka gelişimi zarar görüyor. Yani kullanmamız gerekiyor eğer hormon değerinde bir sıkıntı varsaKızlar tiroid için EUTHYROX kullanan var mı?
İşte tam bu sebeple 5+15 yani 5buçuk aylık diyorum :)9+10 diyoruz ya oradaki +10 aralığa kayıyor
Acıbadem de öyle Oktay kaymak var perinatolog onun hesabı da bu şekildeŞu mfk da olmasatarihi değiştirmiş var ya tüm bilimsel şeyler çöpe gitmiş
Peki şunu merak ettim doktorun/senin tabirinle
1mart 1.ay oluyorsan
Ve 5aralıkta doğuracaksan
Sen 10aylık mı doğurmuş oluyorsun :)
1.ay mart
2.ay nisan
3.ay mayıs
4.ay haziran
5.ay temmuz
6 agustos
7 eylül
8 ekim
9 kasım
10.ay aralık :)
En başta size dediğim hamilelik haftası hesaplama normal ay ile olmuyor işte sebebi yumurtlama zamanı9+10 diyoruz ya oradaki +10 aralığa kayıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?