2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
benim sin adet tarihim 1 Mart doktorun ultrasonda 8 Aralik. 1 nisanda 4 haftalik hamile olmus oluyoruz 4 + 1 gunluk gibi

Meet you nun uygulamasını kullanıyordum hala onu kullanıyorum orada da bak aynı şekilde

Zaten hafta 7 gün 4 hafta 1 ay etmiyor 28 gün ediyor bundan kaynaklı basitçe ay ve hafta hesabının uyuşmaması

Benim de yeni başlamamı söylediler. Acaba geç mi kaldım. TSH değeriniz kaçtı?

Benim de yeni başlamamı söylediler. Acaba geç mi kaldım. TSH değeriniz kaçtı?
Değerim normaldi canım hamilelik öncesinde de kullanıyordum çünkü ilacı aynı doz olarak benim zaten yaklaşık 6 senedir kullandığım bir ilaç hashimato rahatsızlığımdan dolayı aynı şekilde kullanmaya devam ediyorum ayda 1 defa da kan tahlili yapıyorum doz belirlemesi için ama bu ilacın dozu kilo alımına göre düzenleniyor daha çok ben de henüz 3 kilo aldım bu yüzden hala dozum değişmedi , ama gebelikte bazı gebelerde sadece gebeliğe özel olarak da bu hormon dengesizleşebiliyor o zaman düzene koymak için yine ilaç gerekiyor seninki de bu şekilde sanırım ilk trimestrdaki kan testinde bir sıkıntı yoksa belki kilo alımına bağlı olarak rahatsızlık kendini yeni belli etmiştir bu yüzden geç kaldığını sanmam

Bende beş buçuk diyorum iki hafta iki haftadır

Sen dogru hesapliyosun kuzum. 6. Ayi bitiriyoruz. Yani 6 aylik olucaz. 5.5 demen de dogrusu.
Bitirdigin ay/yas solenir. Dewamke

Çok teşekkür ederim
Peki ilaç kilo mu aldırıyor? Çok soru sordum kusura bakmayın

Kızlar tiroid için EUTHYROX kullanan var mı?
Gebelikte kullanımında bir sakıncası olur mu?
Triod yüksekliğinin Bebeğe etkisi zararı ne olabilir?
Ben kullanıyorum ya 8 ya da 9. haftadan itibaren. Benimki 25'lik. Sabahları kahvaltıdan bir yarım saat evvel alın.

ben öncesinde çok sinirlendim herhalde ondan artık kızma evresini geçtim kvdemin yaptığı bazı şeylere nası ya oluyorum ama yok bilerek yapmaz falan diyorum
Ya tamam bilerek fenalık yapmıyorlarda sorun düşüncesizlikleri Allah bilir doğumdan sonra nelerle uğraşacam arada aklıma geliyoda kendi kendime sinirleniyorum

Ya tamam bilerek fenalık yapmıyorlarda sorun düşüncesizlikleri Allah bilir doğumdan sonra nelerle uğraşacam arada aklıma geliyoda kendi kendime sinirleniyorum
of aynı korku bende de kvdem açısından var ama kızınca laftan anlıyor allahtan dün kvdem eşimi aradı,korkmuş ve bağırarak aradı kıçınızın üstüne oturmadınız fotoğrafını kimseye göstermeyin filan diye sonra beni istedi ben de böyle konuşurken konuşmak istemiyorum dedim almadım telefonu kalp krizi geçirecektim korkudan ondan yükseldim dedi ben de bizde mi geçirelim istiyor ben suanda kimseyi sakinleştiremem yaşının olgunluğuyla davransın herkes dedim almadım ısrarla. ardından eşimle de tartıştık eşimin stres yapmaması lazım böyle konuşma diyemedin mi diye payladım baktım benimkine kal geldi arayı bulamıyor aile grubuna bu söylemlerin beni strese soktuğunu eşimle de tartışmamıza sebep olduğunu söyledim kaygılarınızı içinizde yaşayın ilay bizim biz sizin çocuğunuzuz suanda bizi rahatlatmanıza ihtiyacımız var 50küsür yaşındasınız ona göre davranın dedim baktım sonra söylemler tamamen değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…