- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.381
Ben kullanıyorum Tsh yuksek cıktı euthyrox 25 hafta içi, haftasınu 50 kullanıyorum. İlk dahılıyeye gonderdıler kan sonucları cıkınca. Doktor sıkı tembihledi dıkkat et die. İlacı aksatmıyorum sabah ac karna kahvaltıdan 30dk önce içiyorum.. Doktor dediyse asla ihmal etmeyinKızlar tiroid için EUTHYROX kullanan var mı?
Gebelikte kullanımında bir sakıncası olur mu?
Triod yüksekliğinin Bebeğe etkisi zararı ne olabilir?
Ben de cok kotuydum dun surekli kasildi karnim tas gibiydi. Belime de vurdu bazen. Biraz sonra doktora gidecegim. Neden boyle olduk biz ya. Retrodan mi yeniaydan mi hepimizi vurduKızlar ben de bugün çok kötüyüm. Karnım semsert, kasılıyor ve bel ağrım var çok kötü. Neden birden böyle oldu asla anlamıyorum
Cabuk etki ediyor ilaç duzenlı kullanın aksatmayınÇok teşekkür ederim. Benim ilaca biraz geç başlandı. Bakalım umarım faydasını görürüm.
hadi bilim adamları bunu da açıklasın gruptaki herkes döküldü bir anda. stres yapma benim uykudan uyandıran bir sancım vardı ona rağmen açılmam olmadı çok şükürBen de cok kotuydum dun surekli kasildi karnim tas gibiydi. Belime de vurdu bazen. Biraz sonra doktora gidecegim. Neden boyle olduk biz ya. Retrodan mi yeniaydan mi hepimizi vurdu
Dun aksama kadar kasilan ben degilmisim gibi simdi de hicbi belirti yok. Insallah rahim agzi kisalmamistirhadi bilim adamları bunu da açıklasın gruptaki herkes döküldü bir anda. stres yapma benim uykudan uyandıran bir sancım vardı ona rağmen açılmam olmadı çok şükürkasılmalarda ilk 24 saat çok önemli dedi drum seninki de dün olduğuna göre atlattın en riskli saatleri bir şey olmaz allahın izniyle
Benim de kayınvalidem değil annem budı bıdı çok gezme onu yapma şundan eksik kal. Normalde bu yaz sadece bi tatil planımız vardı tüm yazı ankarada geçirecektim ama eşim hesapladı 8 kez uçak bileti almış bizeof aynı korku bende de kvdem açısından var ama kızınca laftan anlıyor allahtandün kvdem eşimi aradı,korkmuş ve bağırarak aradı kıçınızın üstüne oturmadınız fotoğrafını kimseye göstermeyin filan diye sonra beni istedi ben de böyle konuşurken konuşmak istemiyorum dedim almadım telefonu kalp krizi geçirecektim korkudan ondan yükseldim dedi ben de bizde mi geçirelim istiyor ben suanda kimseyi sakinleştiremem yaşının olgunluğuyla davransın herkes dedim almadım ısrarla. ardından eşimle de tartıştık eşimin stres yapmaması lazım böyle konuşma diyemedin mi diye payladım baktım benimkine kal geldi arayı bulamıyor aile grubuna bu söylemlerin beni strese soktuğunu eşimle de tartışmamıza sebep olduğunu söyledim kaygılarınızı içinizde yaşayın ilay bizim biz sizin çocuğunuzuz suanda bizi rahatlatmanıza ihtiyacımız var 50küsür yaşındasınız ona göre davranın dedim baktım sonra söylemler tamamen değişti
Allahın izniyle bir şey olmaz başka belirtilerinde olurdu o kadar sürede, kısalsa bile çözümü var bunların Allah gereksinim hissettirmesin.şuan tekme bile atsa kasılma mı bu diye evhamlanıyorum dünden beriDun aksama kadar kasilan ben degilmisim gibi simdi de hicbi belirti yok. Insallah rahim agzi kisalmamistir
10 mu benim kız sadece kahvaltı sonrası 10-15 yardırıyor.10 hareketi geçti bugün maşallahvalla hareketli olsunlar ben acısına razıyım
ben de mecburen ayağı yanmış it gibi gezdim ama o kadar korktum ki artık karşıya geçerken dikkat ederimBenim de kayınvalidem değil annem budı bıdı çok gezme onu yapma şundan eksik kal. Normalde bu yaz sadece bi tatil planımız vardı tüm yazı ankarada geçirecektim ama eşim hesapladı 8 kez uçak bileti almış bizeannem isyanda bi evde oturun diye
Amin insallah canimAllahın izniyle bir şey olmaz başka belirtilerinde olurdu o kadar sürede, kısalsa bile çözümü var bunların Allah gereksinim hissettirmesin.şuan tekme bile atsa kasılma mı bu diye evhamlanıyorum dünden beri
Hahaha maşallah yavruma10 mu benim kız sadece kahvaltı sonrası 10-15 yardırıyor.
Akşama kadar düğün salonu işletiyor resmen içimde
canım tam olarak doğru anladım mı bilmiyorum ama;Canım kızlar hepinize merhaba
Ben bir konuda çok takıldım sizden fikir almak istiyorum.
Benim yatak odan küçük park yatak bile sığmıyo küçük anne yanı almam lazım hem evde rahat kullanayım hem odama sığsın hem de izinlere giderken rahatça götürebileyim istiyorum.
Bebeğin odasına da normal beşiğini alayım diyorum düşündüğüm beşik boyutu büyüyebilen bi beşik ilerde yatak olabilecek şekilde…
Bir yandan da aklıma park yatak soktular fakat hem odamın alanı olarak hemde salonda bile kullanımı zor olacak diye bilemedim.
Lütfen bana fikir verin
Bebeklere hizli hizli bakiyor doktorlar, bende asil uzun suren soru cevap oluyor, o yuzden tek bebege gore 15 dk fark etmesi normal bence.Kızlar merhabasalı günü detaylı ultrason randevum var . 4000 tl vericem herşey yolunda giderse 20 dakika sürüyormuş ikiz gebeliktede 40-50 dakikada biter dedi. Normaldede bu kadar kısamı sürüyor ya. Ben tek gebelik için yarım saat ile 1 saat arası diye okumuştum.
Demir için mantar et tüket canım, Ayreten bir yemek kaşığına pekmez biraz da limon damlat içSelam kizlar, serklaj sonrasi birazdan taburcu olacagim. Feritinim biraz dusuk ama demir ilaci kabiz yapar diye vermedi. Bana tavsiye verin nasil besleneyim?
Yeşil yapraklı sebzelerSelam kizlar, serklaj sonrasi birazdan taburcu olacagim. Feritinim biraz dusuk ama demir ilaci kabiz yapar diye vermedi. Bana tavsiye verin nasil besleneyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?