2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Selam kizlar, serklaj sonrasi birazdan taburcu olacagim. Feritinim biraz dusuk ama demir ilaci kabiz yapar diye vermedi. Bana tavsiye verin nasil besleneyim?
Canım sen neden sarklaj oldun kusura bakma bayadır forumu takip edemiyordum. Seninde ikiz diye hatırlıyorum. Ferittin için orjinal üzümden yapılma bağ pekmezi bul. Aç karınla her sabah mutlaka iç. Eskiler pekmezin üzerine limon sıkarak içermiş bunun daha çabuk etki edeceğine inanırmış buda aklında bulunsun canım bende öyle yapıyorum

Kızlar günaydın, karınlarınız büyüdü mü? Benim sabahları küçük akşamları kocccaman karnım oluyor ama 25 haftaya göre hala küçük bence ya da bilmiyorum bu haftalardan sonra büyümeye başlayacak. Sizler ne durumdasınız

Ben de cok kotuydum dun surekli kasildi karnim tas gibiydi. Belime de vurdu bazen. Biraz sonra doktora gidecegim. Neden boyle olduk biz ya. Retrodan mi yeniaydan mi hepimizi vurdu
Ay bi tek bana oldu sanıyorumm taş gibiydi karnım semsert içerde kazı çalışması yapıyo gibi sızlama da oldu geçti sonra ama panikledim

bende oturarak çalışıyorum ama yinede böyle şişiyo mutlaka. özellikle bu hafta oldu hep. abdest alırken çok soğuk suyla al ben öyle yapıyorum. bide kalbinden yüksekte tut ayaklarını eve geçince, iş yerinde de ayaklarının altına bişey koy ben koli koydum. akşama doğru iniyo benim şişikler.

Evet sol hala öyle bende anlamadım ve sadece bilek kısmında bacakta bi şey yok
Allah allah çok tuhaf ya şimdi acile gidiyorum bakalım ne dicekler
Yarın baktır canım bence
Acile gidiyorum canim ise gitmedim sabah hala aynıydı bir gideyim dedim nolur nolmaz
Kızlar tiroid için EUTHYROX kullanan var mı?
Gebelikte kullanımında bir sakıncası olur mu?
Triod yüksekliğinin Bebeğe etkisi zararı ne olabilir?
Ben kullanıyorum canım genetik bende gebelikten öncede vardı 125 mg kullanıyorum gebelik öncesi ve sonrası da suan stabil olması gerektiği gibi değerim asıl kullanmasan değerin yükselirse zarari var

Benim azıcık göbeğim oluştu.
Gebe kaldığımda 45 kilydum. Kusmalarla 42'ye indim.Şimdi 46 kiloyum .Bebiş tam haftasında ve kilosunda gidiyor.Ama ben hamile gibi görünmüyorum. Millet max. 2 aylık filan duruyorsun diyorlar. Heralde ben kilo almayacağım son dönem birazcık göbekli olacağım gibi duruyor

Anladim canim teşekkür ederim denicem mutlaka şimdi hastaneye gidiyorum bir baksınlar tansiyonuma idrar tahliline ne olur ne olmaz dedim

Canım bebişin haftasıyla uyumlu gitmesine çok sevindim. bende etrafımdan karnın çok büyümemiş gibi sözler duyuyorum o yüzden takıntı haline getirdim herhalde. :) sağlıklı olsunlar da artık ne yapalım

benim babam kesin söyler eşim sır küpüdür o okuyacak kulağına bana bile söyleme dedim sadece sen bil

Selam kizlar, serklaj sonrasi birazdan taburcu olacagim. Feritinim biraz dusuk ama demir ilaci kabiz yapar diye vermedi. Bana tavsiye verin nasil besleneyim?
Geçmiş olsun, et, kuru fasülye, mercimek hem yeşil
Hem kırmızı bunlar güzel demir içeriyor… kuru meyveler, kayısı, incir gibi bunları fazlalaştım canım

Canım tecrübeli hekimler bebeğin konumuna göre va kısa sürede yapıyor benim doktorum tek gebelik 10-15 dk gibi bi sürede bitirdi

bana da yeni gorenler bu nasil 6 aylik karın diyorlar diyorum bebek buyumedi mi acaba bi an 2 hafta var kontrole. ayni benim de aksam buyuk ama şişkinlikten bariz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…