- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.401
Canım sen neden sarklaj oldun kusura bakma bayadır forumu takip edemiyordum. Seninde ikiz diye hatırlıyorum. Ferittin için orjinal üzümden yapılma bağ pekmezi bul. Aç karınla her sabah mutlaka iç. Eskiler pekmezin üzerine limon sıkarak içermiş bunun daha çabuk etki edeceğine inanırmış buda aklında bulunsun canım bende öyle yapıyorumSelam kizlar, serklaj sonrasi birazdan taburcu olacagim. Feritinim biraz dusuk ama demir ilaci kabiz yapar diye vermedi. Bana tavsiye verin nasil besleneyim?
Anladım canım bana bi an az geldi ama seninde böyle olduysa normali bu demekkiBebeklere hizli hizli bakiyor doktorlar, bende asil uzun suren soru cevap oluyor, o yuzden tek bebege gore 15 dk fark etmesi normal bence.
21+4 benimHahaha maşallah yavrumasen benden biraz daha öndesin galiba, güçlendikçe daha fazla hissediyoruz ya o da var benim 20+4 bugün
Ay bi tek bana oldu sanıyorumm taş gibiydi karnım semsert içerde kazı çalışması yapıyo gibi sızlama da oldu geçti sonra ama panikledimBen de cok kotuydum dun surekli kasildi karnim tas gibiydi. Belime de vurdu bazen. Biraz sonra doktora gidecegim. Neden boyle olduk biz ya. Retrodan mi yeniaydan mi hepimizi vurdu
bende oturarak çalışıyorum ama yinede böyle şişiyo mutlaka. özellikle bu hafta oldu hep. abdest alırken çok soğuk suyla al ben öyle yapıyorum. bide kalbinden yüksekte tut ayaklarını eve geçince, iş yerinde de ayaklarının altına bişey koy ben koli koydum. akşama doğru iniyo benim şişikler.Kızlar ya şimdi işten geldim namaz kıldım namazda otururken sol ayagimda bir ödem ağrısı olur ya onu hissettim bir de ne göreyim sol bileğim davul gibi olmuş öyle böyle değil napicam ben yardım edin gebelik zehirlenmesi mi acaba
Allah allah çok tuhaf ya şimdi acile gidiyorum bakalım ne diceklerEvet sol hala öyle bende anlamadım ve sadece bilek kısmında bacakta bi şey yok
Acile gidiyorum canim ise gitmedim sabah hala aynıydı bir gideyim dedim nolur nolmazYarın baktır canım bence
Ben kullanıyorum canım genetik bende gebelikten öncede vardı 125 mg kullanıyorum gebelik öncesi ve sonrası da suan stabil olması gerektiği gibi değerim asıl kullanmasan değerin yükselirse zarari varKızlar tiroid için EUTHYROX kullanan var mı?
Gebelikte kullanımında bir sakıncası olur mu?
Triod yüksekliğinin Bebeğe etkisi zararı ne olabilir?
ayy bana geçen bi arkadaşım dedi onu ben şok oldummKızlar ben biraz konuyu dağıtayım o zamanbebeğe gizli isim koyma işini duydunuz mu hiç? Ben şok oldum
Benim azıcık göbeğim oluştu.Kızlar günaydın, karınlarınız büyüdü mü? Benim sabahları küçük akşamları kocccaman karnım oluyor ama 25 haftaya göre hala küçük bence ya da bilmiyorum bu haftalardan sonra büyümeye başlayacak. Sizler ne durumdasınız
Anladim canim teşekkür ederim denicem mutlaka şimdi hastaneye gidiyorum bir baksınlar tansiyonuma idrar tahliline ne olur ne olmaz dedimbende oturarak çalışıyorum ama yinede böyle şişiyo mutlaka. özellikle bu hafta oldu hep. abdest alırken çok soğuk suyla al ben öyle yapıyorum. bide kalbinden yüksekte tut ayaklarını eve geçince, iş yerinde de ayaklarının altına bişey koy ben koli koydum. akşama doğru iniyo benim şişikler.
Canım bebişin haftasıyla uyumlu gitmesine çok sevindim.Benim azıcık göbeğim oluştu.
Gebe kaldığımda 45 kilydum. Kusmalarla 42'ye indim.Şimdi 46 kiloyum .Bebiş tam haftasında ve kilosunda gidiyor.Ama ben hamile gibi görünmüyorum. Millet max. 2 aylık filan duruyorsun diyorlar. Heralde ben kilo almayacağım son dönem birazcık göbekli olacağım gibi duruyor
benim babam kesin söylerEzanı benim kendi babam okuyacak. O da zaten asla kimseye söylemez anneme bile söylemez. Ben dayanamaz söylerim yani babam söylemez o derece ketumdurbide o da inanıyor böyle büyü falan şeylerine ondan hayatta söylemez bebiş iyi olsun diye
Keçi boynuzu özü de demir için çok faydalı ama hamilelikte kullanımı nasıldır bilemiyorum canım bir bak istersen çok geçmiş olsunSelam kizlar, serklaj sonrasi birazdan taburcu olacagim. Feritinim biraz dusuk ama demir ilaci kabiz yapar diye vermedi. Bana tavsiye verin nasil besleneyim?
Benim de gün be gün daha çok hissediyorum21+4 benim
21 haftaada cidden atağa geçti
çok iyi yaptın inşallah kötü bişey çıkmaz sen içini ferah tut. mutlaka haber ver bizeAnladim canim teşekkür ederim denicem mutlaka şimdi hastaneye gidiyorum bir baksınlar tansiyonuma idrar tahliline ne olur ne olmaz dedim
Bende uyanınca rahat edemediğim farkına varıyorum gündüz uykum geliyor sürekli uyku hali var o zaman rahat ediyorumGünaydın kızlar sanki yatak beni dövmüş gibi uyanıyorum her gün
Geçmiş olsun, et, kuru fasülye, mercimek hem yeşilSelam kizlar, serklaj sonrasi birazdan taburcu olacagim. Feritinim biraz dusuk ama demir ilaci kabiz yapar diye vermedi. Bana tavsiye verin nasil besleneyim?
Canım tecrübeli hekimler bebeğin konumuna göre va kısa sürede yapıyor benim doktorum tek gebelik 10-15 dk gibi bi sürede bitirdiKızlar merhabasalı günü detaylı ultrason randevum var . 4000 tl vericem herşey yolunda giderse 20 dakika sürüyormuş ikiz gebeliktede 40-50 dakikada biter dedi. Normaldede bu kadar kısamı sürüyor ya. Ben tek gebelik için yarım saat ile 1 saat arası diye okumuştum.
bana da yeni gorenler bu nasil 6 aylik karın diyorlar diyorum bebek buyumedi mi acaba bi an 2 hafta var kontrole. ayni benim de aksam buyuk ama şişkinlikten bariz yaniKızlar günaydın, karınlarınız büyüdü mü? Benim sabahları küçük akşamları kocccaman karnım oluyor ama 25 haftaya göre hala küçük bence ya da bilmiyorum bu haftalardan sonra büyümeye başlayacak. Sizler ne durumdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?