- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.421
Aynn bnmde öyle sürdü sürekli devam ettiğim perinotolog a gittim indirim yaptı 2 bin e iki bebeğe baktı normlde tek bebek için 1800tl diyormuş eşimle şok olduk indirim yapıncaKızlar merhabasalı günü detaylı ultrason randevum var . 4000 tl vericem herşey yolunda giderse 20 dakika sürüyormuş ikiz gebeliktede 40-50 dakikada biter dedi. Normaldede bu kadar kısamı sürüyor ya. Ben tek gebelik için yarım saat ile 1 saat arası diye okumuştum.
Hayır kuzum bebiş büyüyor da karınlarımız büyümüyor tuhaf bir şekilde, bende buna takılıyorum bebişim önden bile gidiyor ama sabahları çok azıcık bir karınla uyanıyorumbana da yeni gorenler bu nasil 6 aylik karın diyorlar diyorum bebek buyumedi mi acaba bi an 2 hafta var kontrole. ayni benim de aksam buyuk ama şişkinlikten bariz yani
Valla kızlar hic sorun etmeyin bnm karnım tam 6 aylık gibi oldu calisiyorum kıyafet sorunum çok olmaya başladı yani iç karnınız geniş ne güzelHayır kuzum bebiş büyüyor da karınlarımız büyümüyor tuhaf bir şekilde, bende buna takılıyorum bebişim önden bile gidiyor ama sabahları çok azıcık bir karınla uyanıyorum
Kuzum bende hamile taytı dışında hiçbir şey giyemiyorum ama sabahları küçücük karnımValla kızlar hic sorun etmeyin bnm karnım tam 6 aylık gibi oldu calisiyorum kıyafet sorunum çok olmaya başladı yani iç karnınız geniş ne güzel
Ayy ben çok yanlış biliyormuşum ya normali böyleymiş o zamanCanım tecrübeli hekimler bebeğin konumuna göre va kısa sürede yapıyor benim doktorum tek gebelik 10-15 dk gibi bi sürede bitirdi
Evt cnm akşam 9 aylıkKuzum bende hamile taytı dışında hiçbir şey giyemiyorum ama sabahları küçücük karnımşeninde sabahları küçük mü uyanıyorsun
Bende 4000 vericem yaAynn bnmde öyle sürdü sürekli devam ettiğim perinotolog a gittim indirim yaptı 2 bin e iki bebeğe baktı normlde tek bebek için 1800tl diyormuş eşimle şok olduk indirim yapınca
Amin ins güzel haberlerle çıkarsın doktordan insanın hiç gözüne gelmiyor orda bebekleri görmek o kdr farklı bir duygu kiBende 4000 vericem yaneyse sağlıklı olsunlarda giden tek para olsun
Hahaha ortak sorunumuz demek ki canımEvt cnm akşam 9 aylıkeşim bile şok oluyor
Hayatım Bence çok normal oturarak çalışıyoruz.Hayir aksine hiç tuz tuketmedim bugun ayaktada çalışmıyorum hep oturarak çalışıyorum
Evet tekmeliyor suan hatta benim sertleşme de var ya bir de üstüne bu cok korktum ilk kez ayağımı böyle gördüm ve hala geçmedi doktorada ulasamiyorum
Benim de dün 3-4 saat kasıklarım ağırdı ve belime ani sancıyla vurdu sonra geceye doğru geçti bugün de iyiyim çok şükür, bebeğimide hissettim rahatladımKızlar dünden beri mesajalri okuyorum bnmde ağrılar başladı psikolojik olabilir mi karnım sert ve bel ağrısı yani şuana kdr hiç bel ağrısı çekmemiştim yrn kontrole gidicem diye acele etmedim ama ins hiç bişi çıkmaz gelip geçicidir bu hftalar icin
Doktor ne dedi kac haftalık hamılesiniz.Kizlar merhabalar bugün detaylı ultrason çektim 8milim acilmam olmuş başına böyle bir şey gelen oldu mu ne yapmam lazım
hekimine git hemen, ben dün sordum açılmam olursa ne yapacağız diye yatış yapıyorlarmış serklaj denen rahim ağzına dikiş atma işlemi yapılıyormuş açılmayı önleyecek ilaçlara başlıyorlarmış ve bebeğin akciğerlerini vs geliştirecek iğneler vs yapılıyormuş. böylelikle erken doğumun önüne geçiliyormuş.Kizlar merhabalar bugün detaylı ultrason çektim 8milim acilmam olmuş başına böyle bir şey gelen oldu mu ne yapmam lazım
Nerde yaptıracaksın?Bende 4000 vericem yaneyse sağlıklı olsunlarda giden tek para olsun
Acil doktora gidin beklemeyin lütfenKizlar merhabalar bugün detaylı ultrason çektim 8milim acilmam olmuş başına böyle bir şey gelen oldu mu ne yapmam lazım
Merhaba canım, bana da 40 45 dk demişti doktor. Bir girdim konuşma bilgilendirme hariç ultrason 15 dk sürdü, başka bir arkadaşıma başka bir dr 25 dk sürmüş. Ama mesela 16.hafta kontrolüm 40 dk sürmüştü görmesi gereken bir değeri göremeyip ilaveten beni 20 dk yürütüp sonra tekrar içeri almıştı.Kızlar merhabasalı günü detaylı ultrason randevum var . 4000 tl vericem herşey yolunda giderse 20 dakika sürüyormuş ikiz gebeliktede 40-50 dakikada biter dedi. Normaldede bu kadar kısamı sürüyor ya. Ben tek gebelik için yarım saat ile 1 saat arası diye okumuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?