2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aynn bnmde öyle sürdü sürekli devam ettiğim perinotolog a gittim indirim yaptı 2 bin e iki bebeğe baktı normlde tek bebek için 1800tl diyormuş eşimle şok olduk indirim yapınca

bana da yeni gorenler bu nasil 6 aylik karın diyorlar diyorum bebek buyumedi mi acaba bi an 2 hafta var kontrole. ayni benim de aksam buyuk ama şişkinlikten bariz yani
Hayır kuzum bebiş büyüyor da karınlarımız büyümüyor tuhaf bir şekilde, bende buna takılıyorum bebişim önden bile gidiyor ama sabahları çok azıcık bir karınla uyanıyorum

Hayır kuzum bebiş büyüyor da karınlarımız büyümüyor tuhaf bir şekilde, bende buna takılıyorum bebişim önden bile gidiyor ama sabahları çok azıcık bir karınla uyanıyorum
Valla kızlar hic sorun etmeyin bnm karnım tam 6 aylık gibi oldu calisiyorum kıyafet sorunum çok olmaya başladı yani iç karnınız geniş ne güzel

Kızlar dünden beri mesajalri okuyorum bnmde ağrılar başladı psikolojik olabilir mi karnım sert ve bel ağrısı yani şuana kdr hiç bel ağrısı çekmemiştim yrn kontrole gidicem diye acele etmedim ama ins hiç bişi çıkmaz gelip geçicidir bu hftalar icin

Valla kızlar hic sorun etmeyin bnm karnım tam 6 aylık gibi oldu calisiyorum kıyafet sorunum çok olmaya başladı yani iç karnınız geniş ne güzel
Kuzum bende hamile taytı dışında hiçbir şey giyemiyorum ama sabahları küçücük karnım şeninde sabahları küçük mü uyanıyorsun

Aynn bnmde öyle sürdü sürekli devam ettiğim perinotolog a gittim indirim yaptı 2 bin e iki bebeğe baktı normlde tek bebek için 1800tl diyormuş eşimle şok olduk indirim yapınca
Bende 4000 vericem ya neyse sağlıklı olsunlarda giden tek para olsun

Kızlar hiç bu akıntıyla ilgili soranınız oldu mu doktora? Yani ben Progrstan kullanıyorum akşamları sabah akıntısı oluyor ama mesela suyumuz gelse nasıl anliicaz? Sürekli mi gelirmiş mesela ya da ara ara da gelebilir mi gibi ? Bilgisi olan

Hayatım Bence çok normal oturarak çalışıyoruz.
Aksine arada uzanmak gerekiyor.
Ayakları yükseğe koyup.
Benimkiler de şiş.
Tuz karbonhidrat tatlı tüketimini aza indirip, bol su içip sağlıklı beslenince düzelmeye başlıyor.
Dar paça pantolonlarda bile şişiyor mesela hemen.
Panik yapacak birsey olduğunu sanmıyorum.

Benim de dün 3-4 saat kasıklarım ağırdı ve belime ani sancıyla vurdu sonra geceye doğru geçti bugün de iyiyim çok şükür, bebeğimide hissettim rahatladım

Kizlar merhabalar bugün detaylı ultrason çektim 8milim acilmam olmuş başına böyle bir şey gelen oldu mu ne yapmam lazım
Doktor ne dedi kac haftalık hamılesiniz.
Detaylı da mı cıktı karından mı bakıldı belirti felan oldumu
İnşallah bırsey yoktur bilgim yok benimde

Kizlar merhabalar bugün detaylı ultrason çektim 8milim acilmam olmuş başına böyle bir şey gelen oldu mu ne yapmam lazım
hekimine git hemen, ben dün sordum açılmam olursa ne yapacağız diye yatış yapıyorlarmış serklaj denen rahim ağzına dikiş atma işlemi yapılıyormuş açılmayı önleyecek ilaçlara başlıyorlarmış ve bebeğin akciğerlerini vs geliştirecek iğneler vs yapılıyormuş. böylelikle erken doğumun önüne geçiliyormuş.

Merhaba canım, bana da 40 45 dk demişti doktor. Bir girdim konuşma bilgilendirme hariç ultrason 15 dk sürdü, başka bir arkadaşıma başka bir dr 25 dk sürmüş. Ama mesela 16.hafta kontrolüm 40 dk sürmüştü görmesi gereken bir değeri göremeyip ilaveten beni 20 dk yürütüp sonra tekrar içeri almıştı.
kimi drlar tam ölçümleri söylüyor, kimileri de değerleri normal ise normal diyor. değişkenlik gösteriyor sanırım.
zaten ellerinde check list gibi bişey var onların hepsine bakıyorlar diye biliyorum.

böyle kendinle aynı şeyleri yaşayan kadınlarla konuşmak çok iyi geliyor. bu kaygıları ve sorunları yaşayan tek kişi olmadığını bilmek zamanında sağlıkla doğurup bu çocuk emmiyo memem acıyo kocamı boğazlayasım var kvdemle dövüştüm gibi dertleşmeler için sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…