2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Dostlar bu yalancı kasılma dediğimiz şey alt karında sertleşme ve dinlenince geçen ağrılar mı oluyor? Bir de makat bölgesinde baskı hissi gibi oluyor benim, annelik ne zorsun

Selam kizlar, serklaj sonrasi birazdan taburcu olacagim. Feritinim biraz dusuk ama demir ilaci kabiz yapar diye vermedi. Bana tavsiye verin nasil besleneyim?
canım beslenme ile ilgili ben bir şey söyleyemem maalesef yanlış yönlendirmiş olmayayım. ben sadece günde 1 kere sabah çıkabildiğim için uyandığım an az da olsa su içiyorum ki metabolizma çalışsın diye.

dikişlerinle ilgili durumlar nedir? tutup tutmadığına dair bişey söyledi mi ?

Aşkım kvdemle dövüştüm konusu kesin ilk benden çıkar

S saskito lifli posalı besinler tüketeceksin.
Sabah aç karnına iki bardak ılık su iç üstüne 2 tane kuru kayısı ye
2 tane ceviz ye

Kabak yemeği, bal kabağı ye.
Yeşil sebzeler ye.
Yani yenecek çok şey var.
Beyaz ekmek pirinç pilavı onlardan uzak dur.
Salatalara mutlaka zeytinyağı koy.
Yemekleri zeytinyağı ile yap.
Bamya ye.

Doktor ne dedi kac haftalık hamılesiniz.
Detaylı da mı cıktı karından mı bakıldı belirti felan oldumu
İnşallah bırsey yoktur bilgim yok benimde
23 +5 günlük doktor deytali da çıktı karından bakıldı devlet hastanesi ne gittim
Doktor ne dedi kac haftalık hamılesiniz.
Detaylı da mı cıktı karından mı bakıldı belirti felan oldumu
İnşallah bırsey yoktur bilgim yok benimde
Başından atıyorlar evde dinleniyorum dedi istersen hastaneye yatıralım bisey söylemedi doğru düzgün bugün randevu aldım özel hastaneye gidecm

Canım benim büyüdü artık dışarıdan belli oluyor ama karından ziyade yanaklardan daha çok anlaşılıyor, normalde ben ince belli biriydim, bana göre bende baya belli oluyor artık :)
Günaydın kızlar sanki yatak beni dövmüş gibi uyanıyorum her gün
1 ay öncesine kadar bende de öyle oldu kısa bir süre, sonra artık yattığım gibi kalkıyorum, bebiş ağırlaştıkça hemen mi yoruluyoruz ney
Canım ben sordum benim akıntıları , ben de progestan kullanıyorum. bende hergün beyaz akıntı oluyor, bildiğin bir su da akıyor. Su akması ile ilgili bir doktorun bir videosuna denk geldim. Eğer idrar öncesi su gibi akıntın varsa bu normal kasların gevşediği içindir. Ama suyun gelmesine rağmen wc vs çıkmadıysan dr gözükmek gerekirmiş. Benim su gibi akıntılarım hep idrar öncesi iç çamaşırımda oluyor.
Dostlar bu yalancı kasılma dediğimiz şey alt karında sertleşme ve dinlenince geçen ağrılar mı oluyor? Bir de makat bölgesinde baskı hissi gibi oluyor benim, annelik ne zorsun
karında sertleşme kısa süreli olması ve uzanınca geçmesi evet, ama makat bölgesini bilmiyorum canım. Benim de karında sertleşme oluyordu, dr söyledim bu şekikde yönlendirdi.

Kizlar merhabalar bugün detaylı ultrason çektim 8milim acilmam olmuş başına böyle bir şey gelen oldu mu ne yapmam lazım
Doktorun ne dedi?
Açılma olmaması beklenir bu zamanlarda, vajinal mı açılmayı gördü?
kendi doktoruna danış bir hemen, merak ettim haber ver lütfen.

Benim popom, karnım, göğüslerim hepsi büyüdü

Benim popom, karnım, göğüslerim hepsi büyüdü
Ya ben aynanın karşısına geçiyorum bakıyorum evet çok tatlı bir göbüşüm var bence haftamla da uyumlu ama insanlar böyle karpuz gibi bişi bekliyorlar karnımda vs hiç çatlak yok ama göğüslerim jep çatlak oldu benimde kocaman oldular

Selam kizlar, serklaj sonrasi birazdan taburcu olacagim. Feritinim biraz dusuk ama demir ilaci kabiz yapar diye vermedi. Bana tavsiye verin nasil besleneyim?
sen nasılsın canım? kefir tüket, kuru kayısı, inciri zeytinyağına yatır onu tüket bir de ben magnezyumu 2 tablet alıyorum o kabızlığı baya çözdü

Benim de popom hep çatlak oldu bence insanların beklediği kadar olması için erken daha, bebek daha kaç gr ki, karnımız kocaman olsun, ne kadar az kilo alırsak o kadar iyi bence olan bize olacak 3.5 kilo aldım şimdiden takıyorum. Umarım 25.haftaya kadar en fazla 5 kilo almış olurum

Çatlayan yerlerinize hiç krem/yağ vb sürüyor musunuz ?

ben haftada 3 gün diz kapağımdan, dirseklerimden aşağısı ve sırtım hariç her yerime sürünüyorum Hindistan cevizi yağı
Çok şükür bir çatlağım yok henüz 24+6

çatlama biraz genetik işi, ama sürmüyorsanız hindistan cevizi yağını öneririm hem çabuk emiyor hem de mis gibi kokuyor :)

kuzum onun hepsi kilo değil ki bebeğin ağırlığı büyüyen rahim gelişen memeler plasenta artan kan hacmi ödem de var

kendimi nazar etmiyim ben de henüz çatlamadım ama her gün pehlivan gibi yağlanıyorum. düzenli olarak lierac, hindistan cevizi yağı, vazelin, bebe yağı sürüyorum. günlük bi 3 kesin sürüyorumdur. sürünce bence çatlasak da daha az çatlarız. lieractan 2 kutu bitirdim şimdiden

Kızlar dün artık etkilendim mi havadan mı enerjiden mi retro mu var bilmiyorum, benim de ilk defa kuyruk sokumum ağrıdı, vajinamda kazınma hissettim.
zaten karın sertliğim kasılmalarım oluyordu hemen geçen
Şuan bir şeyim yok ama ufak çaplı tırstım, Rahim ağzı ölçümümü de 1 Eylüle bırakmıştı.

Ama en son 21 Temmuzda ölçüldüğü ve yazdıklarım kaynaklı kontrole gidicem yarın.

çok iyi yaptın inşallah kötü bişey çıkmaz sen içini ferah tut. mutlaka haber ver bize
Tamam canim çok sagolasin
Ama öyle böyle değildi ya çok sismisti ilk gördüğümde çok korktum. Bu odemler son haftalarda olmuyor mu bu haftalar çok erken değil mi ödem icin
Z Zeyzey2134 ne dedi doktor?
Seni merak ettim sabah uyuyamadım 9 da girdim baktım.
Yaa canımsın çok teşekkür ederim.
Bagcilsr devletin aciline geldim doktor baktı ayağıma biraz şişi inmişti dun ki gibi değildi kanser geçmişi kan pıhtılaşma sorunu nefes darlığı varmi gibi şeyler sordu biraz nefes darlığı oluyor dedim
Kan tahlili EKG ultrason istemiş idrar tahlili istememisti onu ben söyledim protein kaçağı olabilir mi diye ben başka birsey den şüpheleniyorum ama yine de için rahat edecekse bakalım dedi idrar tahlili de istedi sonuçlar 2 saat sonra çıkacak şimdi ultrason doktorunu bekliyorum

Aynen bende surekli bissy suruyorum.2. Lierac bitio siparis ettim. Bebek icin bsnyo seyi aldigimda icinde avokadolu yag cikti. Yag bebege surmeyecegin icin arada onu da suruyorum cok da guzel kokuyobzn lierac a ragmen karnim kasiniyo ozmn hemen biraz daha yaglaniyoeum gecio
Kasinmaya izin vermeyin o catlatiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…