- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.461
Benimde sağ taraf belimden agrı girdi hani adet olmak üzeresindir öle bel ağrısı durduk yere ağrı girdi strese girdim, dünde rahimde gündüz işte hafif agrı vardı bugun de yokladı, işteyim tuvalete gidip geliyorum saat başı bu zaten kronik oldu güya enfeksiyon cıktı ilaçla hafifledim ama baskı var kasıklarımda sanki hep lavaboya gitmek ister gibi doluyum resmen. İKızlar dün artık etkilendim mi havadan mı enerjiden mi retro mu var bilmiyorum, benim de ilk defa kuyruk sokumum ağrıdı, vajinamda kazınma hissettim.
zaten karın sertliğim kasılmalarım oluyordu hemen geçen
Şuan bir şeyim yok ama ufak çaplı tırstım, Rahim ağzı ölçümümü de 1 Eylüle bırakmıştı.
Ama en son 21 Temmuzda ölçüldüğü ve yazdıklarım kaynaklı kontrole gidicem yarın.
Sürüyorum canım hatta çok erken başladım sürmeye, ona rağmen çatladım bu da genetik faktörünü ön plana çıkarıyor maalesefÇatlayan yerlerinize hiç krem/yağ vb sürüyor musunuz ?
ben haftada 3 gün diz kapağımdan, dirseklerimden aşağısı ve sırtım hariç her yerime sürünüyorum Hindistan cevizi yağı
Çok şükür bir çatlağım yok henüz 24+6
çatlama biraz genetik işi, ama sürmüyorsanız hindistan cevizi yağını öneririm hem çabuk emiyor hem de mis gibi kokuyor :)
Aynen öyle ama totalde kilokuzum onun hepsi kilo değil ki bebeğin ağırlığı büyüyen rahim gelişen memeler plasenta artan kan hacmi ödem de var
Söyledin mi karnım gerginTamam canim çok sagolasin
Ama öyle böyle değildi ya çok sismisti ilk gördüğümde çok korktum. Bu odemler son haftalarda olmuyor mu bu haftalar çok erken değil mi ödem icin
Yaa canımsın çok teşekkür ederim.
Bagcilsr devletin aciline geldim doktor baktı ayağıma biraz şişi inmişti dun ki gibi değildi kanser geçmişi kan pıhtılaşma sorunu nefes darlığı varmi gibi şeyler sordu biraz nefes darlığı oluyor dedim
Kan tahlili EKG ultrason istemiş idrar tahlili istememisti onu ben söyledim protein kaçağı olabilir mi diye ben başka birsey den şüpheleniyorum ama yine de için rahat edecekse bakalım dedi idrar tahlili de istedi sonuçlar 2 saat sonra çıkacak şimdi ultrason doktorunu bekliyorum
Yaaa bebeğim yaaof aynı korku bende de kvdem açısından var ama kızınca laftan anlıyor allahtandün kvdem eşimi aradı,korkmuş ve bağırarak aradı kıçınızın üstüne oturmadınız fotoğrafını kimseye göstermeyin filan diye sonra beni istedi ben de böyle konuşurken konuşmak istemiyorum dedim almadım telefonu kalp krizi geçirecektim korkudan ondan yükseldim dedi ben de bizde mi geçirelim istiyor ben suanda kimseyi sakinleştiremem yaşının olgunluğuyla davransın herkes dedim almadım ısrarla. ardından eşimle de tartıştık eşimin stres yapmaması lazım böyle konuşma diyemedin mi diye payladım baktım benimkine kal geldi arayı bulamıyor aile grubuna bu söylemlerin beni strese soktuğunu eşimle de tartışmamıza sebep olduğunu söyledim kaygılarınızı içinizde yaşayın ilay bizim biz sizin çocuğunuzuz suanda bizi rahatlatmanıza ihtiyacımız var 50küsür yaşındasınız ona göre davranın dedim baktım sonra söylemler tamamen değişti
Kadin doğum aciline yonlendirmediler ki normal acilde baktılar ona da arada bebek sağda toplanıp sertlestiriyor dedim hiç umrunda olmadiSöyledin mi karnım gergin
Amniyon sıvım fazla diye
Magnezyum içmiyorum vs deseydin
Bütün derdini detaylı anlat doktora
aynen millet alışmış idare etmemize demiyorlar ki ben bunu nazlayayım. sitemini dile getirmezsen kimse seni takmıyo ben bunu anladımYaaa bebeğim yaakorkma ben inanıyorum herşey yoluna girdi bile bak. Bu aylarda demekki normal herkeste bişiler olmuş. Aynı şey benim ilk zamanlar kanama olduğunda oldu. Herkes yıkıldı birden düşük tehlikesi olunca bide bana da çok yansıttılar. O sırada seni psikolojini kimse düşünmüyor birde üstüne bir sürü laf ediyorlar, destek olmaları gerektiren bir süreç olduğunu da bilmiyorlar. Bide hep aynı muhabbet eninde sonunda sen suçlusun senin yüzünden olduya getiriliyo laf. Halbuki ne gelirse Allahtan yani kim ister ki buraya kadar gelmişiz bebeğimize zarar verecek şeyi niye yapalım bol bol dinlen iyide yapmışsın laf etmekle
Bebek haftasıyla uyumluysa hiçbir problem yok dedi doktorumCanım bebişin haftasıyla uyumlu gitmesine çok sevindim.bende etrafımdan karnın çok büyümemiş gibi sözler duyuyorum o yüzden takıntı haline getirdim herhalde. :) sağlıklı olsunlar da artık ne yapalım
Teşekkür ederim benim de öyle oluyor idrar öncesiCanım benim büyüdü artık dışarıdan belli oluyor ama karından ziyade yanaklardan daha çok anlaşılıyor, normalde ben ince belli biriydim, bana göre bende baya belli oluyor artık :)
1 ay öncesine kadar bende de öyle oldu kısa bir süre, sonra artık yattığım gibi kalkıyorum, bebiş ağırlaştıkça hemen mi yoruluyoruz ney
Canım ben sordum benim akıntıları , ben de progestan kullanıyorum. bende hergün beyaz akıntı oluyor, bildiğin bir su da akıyor. Su akması ile ilgili bir doktorun bir videosuna denk geldim. Eğer idrar öncesi su gibi akıntın varsa bu normal kasların gevşediği içindir. Ama suyun gelmesine rağmen wc vs çıkmadıysan dr gözükmek gerekirmiş. Benim su gibi akıntılarım hep idrar öncesi iç çamaşırımda oluyor.
karında sertleşme kısa süreli olması ve uzanınca geçmesi evet, ama makat bölgesini bilmiyorum canım. Benim de karında sertleşme oluyordu, dr söyledim bu şekikde yönlendirdi.
Bir fotograf isteriz o zamanKızlar yatak odamız geldi şu an kuruluyor içim kıpır kıpır, Allahım inşallah içine doldurur. Hepinize duacıyım inşallah hepimiz sevinçten ağlarız, kucaklarımız dolu dolu
Ben rossmandan anne yağı aldım onu kullanıyorum her duş sonrasıÇatlayan yerlerinize hiç krem/yağ vb sürüyor musunuz ?
ben haftada 3 gün diz kapağımdan, dirseklerimden aşağısı ve sırtım hariç her yerime sürünüyorum Hindistan cevizi yağı
Çok şükür bir çatlağım yok henüz 24+6
çatlama biraz genetik işi, ama sürmüyorsanız hindistan cevizi yağını öneririm hem çabuk emiyor hem de mis gibi kokuyor :)
Yooo hiçte etkili değil hem ben hem eşim Karadenizli. Cırlamadığım sürece kimse anlamaz vallaaynen millet alışmış idare etmemize demiyorlar ki ben bunu nazlayayım. sitemini dile getirmezsen kimse seni takmıyo ben bunu anladımbir de kibar ama mesafeli uyarılar kavga etmekten daha etkili
Bize sonucu haber et tamam mı bence sadece ödem vardır yaa bebekte sorun olacağını sanmıyorum güzel şeyler düşünüyoruzTamam canim çok sagolasin
Ama öyle böyle değildi ya çok sismisti ilk gördüğümde çok korktum. Bu odemler son haftalarda olmuyor mu bu haftalar çok erken değil mi ödem icin
Yaa canımsın çok teşekkür ederim.
Bagcilsr devletin aciline geldim doktor baktı ayağıma biraz şişi inmişti dun ki gibi değildi kanser geçmişi kan pıhtılaşma sorunu nefes darlığı varmi gibi şeyler sordu biraz nefes darlığı oluyor dedim
Kan tahlili EKG ultrason istemiş idrar tahlili istememisti onu ben söyledim protein kaçağı olabilir mi diye ben başka birsey den şüpheleniyorum ama yine de için rahat edecekse bakalım dedi idrar tahlili de istedi sonuçlar 2 saat sonra çıkacak şimdi ultrason doktorunu bekliyorum
Bitsin inşallah atarımBir fotograf isteriz o zaman
Ya biraz dişli ol doktor sonuçları söyleyince hocam kadın doğuma yönlendirebilir misiniz çok yoğun çalışıyorum işten izin alamıyorum filan deKadin doğum aciline yonlendirmediler ki normal acilde baktılar ona da arada bebek sağda toplanıp sertlestiriyor dedim hiç umrunda olmadi
aa kaşınma onu mu etkiliyormuş, ben hiç kaşınmadım şuana kadar çok şükür :)Aynen bende surekli bissy suruyorum.2. Lierac bitio siparis ettim. Bebek icin bsnyo seyi aldigimda icinde avokadolu yag cikti. Yag bebege surmeyecegin icin arada onu da suruyorum cok da guzel kokuyobzn lierac a ragmen karnim kasiniyo ozmn hemen biraz daha yaglaniyoeum gecio
Kasinmaya izin vermeyin o catlatiyo
Ay ne güzel inşallah annene benzersinaa kaşınma onu mu etkiliyormuş, ben hiç kaşınmadım şuana kadar çok şükür :)
genetik bişey olduğu için bu çatlama olayı , annem de maşallah 4 bebiş vaktinde doğurmuş kocaman karınla hiç çatlağı yok ondan cesaretle sadece hindistan cevizi yağı sürüyorum :)
çalıştığın yerin ortamını bilmiyorum ama hekim odası, ne bilim giyinme odası vs varsa hiç umursama uzanabiliyorsan uzan.Benimde sağ taraf belimden agrı girdi hani adet olmak üzeresindir öle bel ağrısı durduk yere ağrı girdi strese girdim, dünde rahimde gündüz işte hafif agrı vardı bugun de yokladı, işteyim tuvalete gidip geliyorum saat başı bu zaten kronik oldu güya enfeksiyon cıktı ilaçla hafifledim ama baskı var kasıklarımda sanki hep lavaboya gitmek ister gibi doluyum resmen. İ
şte dinlenecek yer de yok uzansambelkı hafıflerım. Sağ dan bel vuruyor
Büyüme evresinde daha az hareket ediyorlarmış diye okudum, gün içinde genel olarak arada hissediyorsan ok dir hem çokta uyuyorlar canımBugün bebiş çok az hareket ediyor sanki. Etkilendim mi yoksa az mı hareketli bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?