2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benimde sağ taraf belimden agrı girdi hani adet olmak üzeresindir öle bel ağrısı durduk yere ağrı girdi strese girdim, dünde rahimde gündüz işte hafif agrı vardı bugun de yokladı, işteyim tuvalete gidip geliyorum saat başı bu zaten kronik oldu güya enfeksiyon cıktı ilaçla hafifledim ama baskı var kasıklarımda sanki hep lavaboya gitmek ister gibi doluyum resmen. İ
şte dinlenecek yer de yok uzansam belkı hafıflerım. Sağ dan bel vuruyor

Sürüyorum canım hatta çok erken başladım sürmeye, ona rağmen çatladım bu da genetik faktörünü ön plana çıkarıyor maalesef

Söyledin mi karnım gergin
Amniyon sıvım fazla diye
Magnezyum içmiyorum vs deseydin
Bütün derdini detaylı anlat doktora

Yaaa bebeğim yaa korkma ben inanıyorum herşey yoluna girdi bile bak. Bu aylarda demekki normal herkeste bişiler olmuş. Aynı şey benim ilk zamanlar kanama olduğunda oldu. Herkes yıkıldı birden düşük tehlikesi olunca bide bana da çok yansıttılar. O sırada seni psikolojini kimse düşünmüyor birde üstüne bir sürü laf ediyorlar, destek olmaları gerektiren bir süreç olduğunu da bilmiyorlar. Bide hep aynı muhabbet eninde sonunda sen suçlusun senin yüzünden olduya getiriliyo laf. Halbuki ne gelirse Allahtan yani kim ister ki buraya kadar gelmişiz bebeğimize zarar verecek şeyi niye yapalım bol bol dinlen iyide yapmışsın laf etmekle

aynen millet alışmış idare etmemize demiyorlar ki ben bunu nazlayayım. sitemini dile getirmezsen kimse seni takmıyo ben bunu anladım bir de kibar ama mesafeli uyarılar kavga etmekten daha etkili

Bebek haftasıyla uyumluysa hiçbir problem yok dedi doktorum
Bende kilo almadım diye üzülüyordum .
Doktorum bu bir armağan sevinmen lazım dedi.
O yüzden hiç kafaya takma zayıf ve fit anne olmanın keyfini sür.
Büyük olasık doğum sonrassı azıcık bir göbek dışında doğum kilomuz olmayacak

Teşekkür ederim benim de öyle oluyor idrar öncesi sonrasında akıntı olmuyor sadece sabahları galiba progestani atıyor vücut çok teşekkürler canım

Ben rossmandan anne yağı aldım onu kullanıyorum her duş sonrası benim öncesinde çatlaklarım vardı ama şimdilik yeni oluşmadı gibi görüyorum, alt karnımda vs hiç yok çok şükür

aynen millet alışmış idare etmemize demiyorlar ki ben bunu nazlayayım. sitemini dile getirmezsen kimse seni takmıyo ben bunu anladım bir de kibar ama mesafeli uyarılar kavga etmekten daha etkili
Yooo hiçte etkili değil hem ben hem eşim Karadenizli. Cırlamadığım sürece kimse anlamaz valla ben başka türlü laf anlatamam kibar dersem hayatta ciddiye alınmam daha beter devam ederler onlarla da uğraşamam

Bize sonucu haber et tamam mı bence sadece ödem vardır yaa bebekte sorun olacağını sanmıyorum güzel şeyler düşünüyoruz bide hava çok sıcak mevsim normali değil havalardan da olabilir nem oranı direk etkiliyo insanı. Bu gece benimde ayaklarım aşırı yandı sabah namazdan önce kalktım daha da zor uyuyamadım ayaklarımdan sabahta şişlerdi.

Bugün bebiş çok az hareket ediyor sanki. Etkilendim mi yoksa az mı hareketli bilmiyorum

Kadin doğum aciline yonlendirmediler ki normal acilde baktılar ona da arada bebek sağda toplanıp sertlestiriyor dedim hiç umrunda olmadi
Ya biraz dişli ol doktor sonuçları söyleyince hocam kadın doğuma yönlendirebilir misiniz çok yoğun çalışıyorum işten izin alamıyorum filan de
Sabah gidince direk kadın doğuma rica edip kayıt açtırıp muayene de olabilirdin.
Bir nts ye bağlan bir muayene ol.
Serum merum ilaç takibi.
Hatta hazır hastanedesin diyetisyen e de git amniyon sıvısı için liste al.
Tiroidinden hepsinden bahset.

Haber et.

aa kaşınma onu mu etkiliyormuş, ben hiç kaşınmadım şuana kadar çok şükür :)
genetik bişey olduğu için bu çatlama olayı , annem de maşallah 4 bebiş vaktinde doğurmuş kocaman karınla hiç çatlağı yok ondan cesaretle sadece hindistan cevizi yağı sürüyorum :)

Ay ne güzel inşallah annene benzersin

çalıştığın yerin ortamını bilmiyorum ama hekim odası, ne bilim giyinme odası vs varsa hiç umursama uzanabiliyorsan uzan.
İnsanın bazen aklına gelmiyor uygun yerler olsa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…