2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
çalıştığın yerin ortamını bilmiyorum ama hekim odası, ne bilim giyinme odası vs varsa hiç umursama uzanabiliyorsan uzan.
İnsanın bazen aklına gelmiyor uygun yerler olsa bile
Malesef yok güya devlet kurumu İnsan bir hamıleler için oda felan yapar dinlenecek yer yok uzansam öğle arası oda iyi.

Valla bilmiyorum ki canım normal bir sis değildi ilk zaman şimdi biraz indi ama hala tam gecmis değil bir de tek ayak olması kafamı karıştırdı ne bilim
Ya maşAlah bunların hepsini yaptırsam hastaneden çıkamam heralde doktor bebekle ilgili değil başka birsey suphelendi bence ya çünkü ultrasona girdim ayak bileğim sismis kasigima ultrason yaptılar ben dedim bileğim şiş dedi doktorun buraya bakmamizi soylemis gerçekten baktığı yere bastırınca baya ağrıdı pihtilasmadan falan supheleniyorlar bence. Bebekle ilgili birsey yoktur canım inşallah ya. 1 hafta sonra şeker yüklemesi için gidicem zaten bir de bagcilar eğitimin kadin doğum acilini hiç beğenmiyorum direkt alttan bakıyorlar o yüzden de pek üstüne dusmedim

Du bakalım ne dicek doktor. Kan verdinmi?

Yooo hiçte etkili değil hem ben hem eşim Karadenizli. Cırlamadığım sürece kimse anlamaz valla ben başka türlü laf anlatamam kibar dersem hayatta ciddiye alınmam daha beter devam ederler onlarla da uğraşamam
biz de öyle ikimizde karadenizliyiz ben ordu o bayburt. nası yürüyorsa gemin öyle devam

canım çok geçmiş olsun inşallah kolayca çözülen bir şeydir

Bugün bebiş çok az hareket ediyor sanki. Etkilendim mi yoksa az mı hareketli bilmiyorum
balım korkma bak sen hareket etmiyor diye evhamlanıyorsun ben de bebek tekmeleyince ya da gerinince kasılma mı karıştırmıyorum dimi diye evhamlanıyorum suan. akışına bırakalım çok iyi bebeklerimiz

Sorma canim, dun detayli randevum vardi. Bebekler cok iyi ama 1 cm acilma varmis. Bebegin kesesi sarkmis vajinaya dogru. Acil yatis yaptirdi doktor. Allahtan suyum patlamamis zamaninda mudahele ettik umarim. Simdi eve geldik 20 gun rapor ile evde yatacagim.
Ilk hedef 24. Hafta, ondan sonra su gelse de yasatiriz yogun bakimda buyuk ihtimal dedi. 28 den sonra risk azaliyor iyice. Ama 24 den once ciger gelistirici igne yapamiyorlarmis, bebeklerden altta suyu geleni sonlandirmamiz gerekir dedi digerini kurtarmak icin .

Ama pozitifim, bence uslu duracak kizlar

Kizlar merhabalar bugün detaylı ultrason çektim 8milim acilmam olmuş başına böyle bir şey gelen oldu mu ne yapmam lazım
Canim aynisi dun benim basima geldi. Benim de 1 cm acilma idi. Hemen yatirip serklaj yapti doktor. Dun gece hastanedeydik bugun taburcu oldum simdi evdeyim. Kanamam ya da su azalmasi olmadi şükür . Senin de hemen serklaj olman gerekebilir. Doktor bir sey demedi mi

Operasyon iyi gecmisti. Taburcu olmadan bebeklerin sivisina bakti karin ultrasonuyla. Sularinda azalma yok. Asagidan kontrol yapmadi operasyon sonrasi. 6 gun sonraya cagirdi kontrol icin. Kanamam filan da olmadi cok sukur. Kolay bir operasyonmus.

Canim sakin erteleme mutlaka git. Mesajlari kisim kisim okudum cevapladim kusura bakma. Beni doktor muayenesinden tekerlekli sandalye ile odaya cikarip hemen operasyona aldilar, her an suyun gelebilir diye. o kadar korkutucu idi ilk anda.
Ozel hastaneye sabah randevu al, perinatolog olursa daha iyi olur. Ac git.
Ben detayli icin kahvalti yapip gitmistim allahtan e canim pek bir sey istemedi diye hafif yedim. Operasyonda yemek yemis olmam problem oldu, aneztezi doktoru once kabul etmedi beklemek istedi. Kendi doktorumla baya tartistilar. En son aneztezi uzmani kabul etti hemen operasyona girdim.
Seni de telaslandirdiysam kusura bakma ama onemli bir konu. Vajinal kontol ile daha dogru olcuyorlar, umarim karindan yanlis olcmustur mudaheleye gerek kalmaz. Ama risk varsa dikis en iyisi, suyun patlamasini buyuk oranda engelliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…