- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.481
Bence etkileniyoruz zaten devamlı hareket etmiyorlar güzel düşünelim.Bugün bebiş çok az hareket ediyor sanki. Etkilendim mi yoksa az mı hareketli bilmiyorum
inşallah canım :)Ay ne güzel inşallah annene benzersin
Malesef yok güya devlet kurumu İnsan bir hamıleler için oda felan yapar dinlenecek yer yok uzansam öğle arası oda iyi.çalıştığın yerin ortamını bilmiyorum ama hekim odası, ne bilim giyinme odası vs varsa hiç umursama uzanabiliyorsan uzan.
İnsanın bazen aklına gelmiyor uygun yerler olsa bile
Valla bilmiyorum ki canım normal bir sis değildi ilk zaman şimdi biraz indi ama hala tam gecmis değil bir de tek ayak olması kafamı karıştırdı ne bilimBize sonucu haber et tamam mı bence sadece ödem vardır yaa bebekte sorun olacağını sanmıyorum güzel şeyler düşünüyoruzbide hava çok sıcak mevsim normali değil havalardan da olabilir nem oranı direk etkiliyo insanı. Bu gece benimde ayaklarım aşırı yandı sabah namazdan önce kalktım daha da zor uyuyamadım ayaklarımdan sabahta şişlerdi.
Ya maşAlah bunların hepsini yaptırsam hastaneden çıkamam heraldeYa biraz dişli ol doktor sonuçları söyleyince hocam kadın doğuma yönlendirebilir misiniz çok yoğun çalışıyorum işten izin alamıyorum filan de
Sabah gidince direk kadın doğuma rica edip kayıt açtırıp muayene de olabilirdin.
Bir nts ye bağlan bir muayene ol.
Serum merum ilaç takibi.
Hatta hazır hastanedesin diyetisyen e de git amniyon sıvısı için liste al.
Tiroidinden hepsinden bahset.
Haber et.
Du bakalım ne dicek doktor. Kan verdinmi?Valla bilmiyorum ki canım normal bir sis değildi ilk zaman şimdi biraz indi ama hala tam gecmis değil bir de tek ayak olması kafamı karıştırdı ne bilim
Ya maşAlah bunların hepsini yaptırsam hastaneden çıkamam heraldedoktor bebekle ilgili değil başka birsey suphelendi bence ya çünkü ultrasona girdim ayak bileğim sismis kasigima ultrason yaptılar ben dedim bileğim şiş dedi doktorun buraya bakmamizi soylemis gerçekten baktığı yere bastırınca baya ağrıdı pihtilasmadan falan supheleniyorlar bence. Bebekle ilgili birsey yoktur canım inşallah ya. 1 hafta sonra şeker yüklemesi için gidicem zaten bir de bagcilar eğitimin kadin doğum acilini hiç beğenmiyorum direkt alttan bakıyorlar o yüzden de pek üstüne dusmedim
biz de öyle ikimizde karadenizliyiz ben ordu o bayburt.Yooo hiçte etkili değil hem ben hem eşim Karadenizli. Cırlamadığım sürece kimse anlamaz vallaben başka türlü laf anlatamam kibar dersem hayatta ciddiye alınmam daha beter devam ederler onlarla da uğraşamam
canım çok geçmiş olsun inşallah kolayca çözülen bir şeydirTamam canim çok sagolasin
Ama öyle böyle değildi ya çok sismisti ilk gördüğümde çok korktum. Bu odemler son haftalarda olmuyor mu bu haftalar çok erken değil mi ödem icin
Yaa canımsın çok teşekkür ederim.
Bagcilsr devletin aciline geldim doktor baktı ayağıma biraz şişi inmişti dun ki gibi değildi kanser geçmişi kan pıhtılaşma sorunu nefes darlığı varmi gibi şeyler sordu biraz nefes darlığı oluyor dedim
Kan tahlili EKG ultrason istemiş idrar tahlili istememisti onu ben söyledim protein kaçağı olabilir mi diye ben başka birsey den şüpheleniyorum ama yine de için rahat edecekse bakalım dedi idrar tahlili de istedi sonuçlar 2 saat sonra çıkacak şimdi ultrason doktorunu bekliyorum
balım korkma bak sen hareket etmiyor diye evhamlanıyorsun ben de bebek tekmeleyince ya da gerinince kasılma mı karıştırmıyorum dimi diye evhamlanıyorum suan. akışına bırakalım çok iyi bebeklerimizBugün bebiş çok az hareket ediyor sanki. Etkilendim mi yoksa az mı hareketli bilmiyorum
Aynen öyle yapacak bişi yok bizi bu hale getirenler düşünsünbiz de öyle ikimizde karadenizliyiz ben ordu o bayburt.nası yürüyorsa gemin öyle devam
Dürtüyorum uyansın diyeBüyüme evresinde daha az hareket ediyorlarmış diye okudum, gün içinde genel olarak arada hissediyorsan ok dir hem çokta uyuyorlar canım
Sorma canim, dun detayli randevum vardi. Bebekler cok iyi ama 1 cm acilma varmis. Bebegin kesesi sarkmis vajinaya dogru. Acil yatis yaptirdi doktor. Allahtan suyum patlamamis zamaninda mudahele ettik umarim. Simdi eve geldik 20 gun rapor ile evde yatacagim.Canım sen neden sarklaj oldun kusura bakma bayadır forumu takip edemiyordum. Seninde ikiz diye hatırlıyorum. Ferittin için orjinal üzümden yapılma bağ pekmezi bul. Aç karınla her sabah mutlaka iç. Eskiler pekmezin üzerine limon sıkarak içermiş bunun daha çabuk etki edeceğine inanırmış buda aklında bulunsun canım bende öyle yapıyorum
Canim aynisi dun benim basima geldi. Benim de 1 cm acilma idi. Hemen yatirip serklaj yapti doktor. Dun gece hastanedeydik bugun taburcu oldum simdi evdeyim. Kanamam ya da su azalmasi olmadi şükür . Senin de hemen serklaj olman gerekebilir. Doktor bir sey demedi miKizlar merhabalar bugün detaylı ultrason çektim 8milim acilmam olmuş başına böyle bir şey gelen oldu mu ne yapmam lazım
Operasyon iyi gecmisti. Taburcu olmadan bebeklerin sivisina bakti karin ultrasonuyla. Sularinda azalma yok. Asagidan kontrol yapmadi operasyon sonrasi. 6 gun sonraya cagirdi kontrol icin. Kanamam filan da olmadi cok sukur. Kolay bir operasyonmus.canım beslenme ile ilgili ben bir şey söyleyemem maalesef yanlış yönlendirmiş olmayayım. ben sadece günde 1 kere sabah çıkabildiğim için uyandığım an az da olsa su içiyorum ki metabolizma çalışsın diye.
dikişlerinle ilgili durumlar nedir? tutup tutmadığına dair bişey söyledi mi ?
Canim sakin erteleme mutlaka git. Mesajlari kisim kisim okudum cevapladim kusura bakma. Beni doktor muayenesinden tekerlekli sandalye ile odaya cikarip hemen operasyona aldilar, her an suyun gelebilir diye. o kadar korkutucu idi ilk anda.23 +5 günlük doktor deytali da çıktı karından bakıldı devlet hastanesi ne gittim
Başından atıyorlar evde dinleniyorum dedi istersen hastaneye yatıralım bisey söylemedi doğru düzgün bugün randevu aldım özel hastaneye gidecm
İnşallah durumunuz iyidirKizlar merhabalar bugün detaylı ultrason çektim 8milim acilmam olmuş başına böyle bir şey gelen oldu mu ne yapmam lazım
Bebekler içimizde diyordur, ya bi rahat yok hahahahahaDürtüyorum uyansın diye
Ay kesin diyordurBebekler içimizde diyordur, ya bi rahat yok hahahahaha
Benim eşimde bayburtlubiz de öyle ikimizde karadenizliyiz ben ordu o bayburt.nası yürüyorsa gemin öyle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?