2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bu nasıl bir sıcak, nefes alamıyorum ya ankara yı hıc boyle gormedım, o da benım hamıle oldugım zamana denk geldı
Konyada öyle yanıyor resmen. 39 derece falan oluyor. Camlar hep açıl ama sanki eve fön makinesi tutuyorlar o kadar sıcak

Serkulaj olan açılma olan arkadaşlar belirtiler neydi karında sertlesmemi bi tek yani şuana kadar hep ölçüm yapıldı iyi dedi mm fln sormadım hiç rutin kontroller sırasında mi ortaya çıktı

Bizde mersindeyiz nefes alamıyorum ben klima olmazsa fenalık geçirip tekrar klimaya dönüyorum halbuki sıcaktan hiç etkilenmezdim önceden..

Benim eşimde bayburtlu
Senin eşinde hele bir çocuk doğsun elimize bi alalım o zaman alışverişe başlarız modu var mı ?
neresinden kız bayburtun yok benimki para harcadıkça mutlu olma moduna girdi. babasına diyo ki evlada para harcamak çok güzelmiş seni de ben mutlu edeyim

Ben de cok kotuydum dun surekli kasildi karnim tas gibiydi. Belime de vurdu bazen. Biraz sonra doktora gidecegim. Neden boyle olduk biz ya. Retrodan mi yeniaydan mi hepimizi vurdu
Hiçbir fikrim yok herhangi bir akıntım ya da bir şey olmadığı için gitmedim hastaneye. Bugün karnım ve belim daha iyi. İnşallah siz de iyisinizdir

Serkulaj olan açılma olan arkadaşlar belirtiler neydi karında sertlesmemi bi tek yani şuana kadar hep ölçüm yapıldı iyi dedi mm fln sormadım hiç rutin kontroller sırasında mi ortaya çıktı
Canim benim hic belirtim olmadi. Cok rahattim hatta. Ne kasilma ne agri ne sertlesme.
Gobekten olctugunde aciklik gozukmedi. Detayli ultrasonun sonunda vajinal da bakmak istedi ( bir kulagi acidan goremedi diye). Bakar bakmaz problem var dedi. Tekrar karindan bakti, yok karindan normal gozukuyor dedi. Biraz sans eseri fark edip onlem almis olduk cok şükür.

ay ben karından görebiliyorsa rahim boyu iyidir kısa olsa karından gözükmez diye biliyordum demek ki yanlış olabiliyormuş

Hiçbir fikrim yok herhangi bir akıntım ya da bir şey olmadığı için gitmedim hastaneye. Bugün karnım ve belim daha iyi. İnşallah siz de iyisinizdir
Doktora gittim. 20-21 haftalar buyumenin hizli oldugu haftalarmis. Karin kaslari buyurken gerginlestigi icin agri kramp oluyormus. Boyle zamanlarda magnezyumu 2 tane ic dedi. Oyle cok kasilma olursa da mutlaka gel nst yle bakariz dedi. Hafif bi idrar yolu enfeksiyonu varmis. Ilac da verdi. Bebeklerimiz buyuyor cok sukur. 422 gr olmus renkli fotografini verdi ilk defa. Dudaginda bi sikinti yoktur insallah, fotograf cok net degil ama korktum yine de. Sali gun detaylida belli olur

Ay büyümeden kaynaklı olacağını düşündüm ben de çünkü öksürünce falan kasık ağrısı yaşadım iki üç kez. Annem ikizlere hamileyken daha çok yaşıyormuş bunları tabi o söylemişti. Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Bizimde detaylımız haftaya cuma günü ben de çok heyecanlıyım

Dudağı için de endişelenme bence bir şey görseydi doktor söylerdi diye düşünüyorum. Onlar daha net görüyor bizden. Ultrason fotoğrafları bana blur blur geliyor

Dudağı için de endişelenme bence bir şey görseydi doktor söylerdi diye düşünüyorum. Onlar daha net görüyor bizden. Ultrason fotoğrafları bana blur blur geliyor
Insallah canim yoktur sikinti. Doktor gorse de bi olumsuzluk soylemeyecekmis gibi geliyor bana. Baba tarafi kuzenlerimde dudak damak sikintisi var asil ondan korktum acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…