- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.501
Konyada öyle yanıyor resmen. 39 derece falan oluyor. Camlar hep açıl ama sanki eve fön makinesi tutuyorlar o kadar sıcakBu nasıl bir sıcak, nefes alamıyorum yaankara yı hıc boyle gormedım, o da benım hamıle oldugım zamana denk geldı
30 lar gelecekmiAy kesin diyordurşu 30. Haftaya bi gelseydim. Gerçi ondan sonra bi doğursam deriz
Gelir elbet ya bu zaman nasıl geldiysek 30lara da geliriz30 lar gelecekmisabah onu düşündüm
Ay ben kapattım kapı pencere dısardan sıcak hava üflüyor gıbıKonyada öyle yanıyor resmen. 39 derece falan oluyor. Camlar hep açıl ama sanki eve fön makinesi tutuyorlar o kadar sıcak
Doğurmamızda yaklaşır hemAy ben kapattım kapı pencere dısardan sıcak hava üflüyor gıbıkıs gelsın hrmen ya
neresinden kız bayburtunBenim eşimde bayburtlu
Senin eşinde hele bir çocuk doğsun elimize bi alalım o zaman alışverişe başlarız modu var mı?
Hiçbir fikrim yok herhangi bir akıntım ya da bir şey olmadığı için gitmedim hastaneye. Bugün karnım ve belim daha iyi. İnşallah siz de iyisinizdirBen de cok kotuydum dun surekli kasildi karnim tas gibiydi. Belime de vurdu bazen. Biraz sonra doktora gidecegim. Neden boyle olduk biz ya. Retrodan mi yeniaydan mi hepimizi vurdu
Canim benim hic belirtim olmadi. Cok rahattim hatta. Ne kasilma ne agri ne sertlesme.Serkulaj olan açılma olan arkadaşlar belirtiler neydi karında sertlesmemi bi tek yani şuana kadar hep ölçüm yapıldı iyi dedi mm fln sormadım hiç rutin kontroller sırasında mi ortaya çıktı
ay ben karından görebiliyorsa rahim boyu iyidir kısa olsa karından gözükmez diye biliyordum demek ki yanlış olabiliyormuşCanim benim hic belirtim olmadi. Cok rahattim hatta. Ne kasilma ne agri ne sertlesme.
Gobekten olctugunde aciklik gozukmedi. Detayli ultrasonun sonunda vajinal da bakmak istedi ( bir kulagi acidan goremedi diye). Bakar bakmaz problem var dedi. Tekrar karindan bakti, yok karindan normal gozukuyor dedi. Biraz sans eseri fark edip onlem almis olduk cok şükür.
En doğru ölcüm vajinal ölcümdür, karından yuksek cıkar geneldeay ben karından görebiliyorsa rahim boyu iyidir kısa olsa karından gözükmez diye biliyordum demek ki yanlış olabiliyormuş
AynenDoğurmamızda yaklaşır hem
Cok güzel maşallah saglıklı güzel günlerde kullanınKızlar bitti çok şükür
Amin inşallah daha güzelleri sizin olsunCok güzel maşallah saglıklı güzel günlerde kullanın
Doktora gittim. 20-21 haftalar buyumenin hizli oldugu haftalarmis. Karin kaslari buyurken gerginlestigi icin agri kramp oluyormus. Boyle zamanlarda magnezyumu 2 tane ic dedi. Oyle cok kasilma olursa da mutlaka gel nst yle bakariz dedi. Hafif bi idrar yolu enfeksiyonu varmis. Ilac da verdi. Bebeklerimiz buyuyor cok sukur. 422 gr olmusHiçbir fikrim yok herhangi bir akıntım ya da bir şey olmadığı için gitmedim hastaneye. Bugün karnım ve belim daha iyi. İnşallah siz de iyisinizdir
Ay büyümeden kaynaklı olacağını düşündüm ben de çünkü öksürünce falan kasık ağrısı yaşadım iki üç kez. Annem ikizlere hamileyken daha çok yaşıyormuş bunları tabi o söylemişti. Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Bizimde detaylımız haftaya cuma günü ben de çok heyecanlıyımDoktora gittim. 20-21 haftalar buyumenin hizli oldugu haftalarmis. Karin kaslari buyurken gerginlestigi icin agri kramp oluyormus. Boyle zamanlarda magnezyumu 2 tane ic dedi. Oyle cok kasilma olursa da mutlaka gel nst yle bakariz dedi. Hafif bi idrar yolu enfeksiyonu varmis. Ilac da verdi. Bebeklerimiz buyuyor cok sukur. 422 gr olmusrenkli fotografini verdi ilk defa. Dudaginda bi sikinti yoktur insallah, fotograf cok net degil ama korktum yine de. Sali gun detaylida belli olur
Dudağı için de endişelenme bence bir şey görseydi doktor söylerdi diye düşünüyorum. Onlar daha net görüyor bizden. Ultrason fotoğrafları bana blur blur geliyorDoktora gittim. 20-21 haftalar buyumenin hizli oldugu haftalarmis. Karin kaslari buyurken gerginlestigi icin agri kramp oluyormus. Boyle zamanlarda magnezyumu 2 tane ic dedi. Oyle cok kasilma olursa da mutlaka gel nst yle bakariz dedi. Hafif bi idrar yolu enfeksiyonu varmis. Ilac da verdi. Bebeklerimiz buyuyor cok sukur. 422 gr olmusrenkli fotografini verdi ilk defa. Dudaginda bi sikinti yoktur insallah, fotograf cok net degil ama korktum yine de. Sali gun detaylida belli olur
Insallah canim yoktur sikinti. Doktor gorse de bi olumsuzluk soylemeyecekmis gibi geliyor bana. Baba tarafi kuzenlerimde dudak damak sikintisi var asil ondan korktum acikcasi.Dudağı için de endişelenme bence bir şey görseydi doktor söylerdi diye düşünüyorum. Onlar daha net görüyor bizden. Ultrason fotoğrafları bana blur blur geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?