- 20 Nisan 2023
- 392
- 520
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.521
Sağlıkla güle güle kullansın miniğiniz çok güzel olmuşKızlar bitti çok şükür
Amin inşallah canımSağlıkla güle güle kullansın miniğiniz çok güzel olmuşben de buna benzer montessori oda yaptıracağım da alt değiştirme işini siz nerede yapmayı düşünüyorsunuz bi tek o kısmı henüz oturtamadım kafamda şifonyerin üzerini mi kullanıyor genelde insanlar
Park yatagin uzerindeki alt acma unitesini kullanmistim ben hep. Rahat oluyorAmin inşallah canım
Genelde evet, ama bu şifonyer çok müsait değil park yatak aldım Ayreten onun üstüne aparatı var onun üzerinde değiştirmeyi düşünüyorum acıkcası
Sıkma bence canını. İşi o değil mi doktorun iyi ya da kötü gördüğü şeyi sana söylemek. Bir şey olsaydı söylerdi benceInsallah canim yoktur sikinti. Doktor gorse de bi olumsuzluk soylemeyecekmis gibi geliyor bana. Baba tarafi kuzenlerimde dudak damak sikintisi var asil ondan korktum acikcasi.
Du bakalım ne dicek doktor. Kan verdinmi?
Simdi ciktim hastaneden arkadaşlar öncelikle Allah kimseyi bagcilar devletin aciline dusurmesin saat 3den beri sonuç göstermek için bekledim neyse.canım çok geçmiş olsun inşallah kolayca çözülen bir şeydir
Canim kuzenimin de öyle sağlık ocağında yüksek çıkıyordu tsh i özelde ki doktor sağlık ocaklarında yüksek çıkabiliyor güvenmiyorum demişti özelde Kan verdi düşük çıkmıştı onu baz aldı sağlık ocaklarının kullandıkları kitler oyleymis bence özele güven yaniKızlar tekrardan selamlar
Dün tiroidim için yazmıştım. Sağlık ocağında tsh değerim 5 E yakın çoktı ve ilaç başladık.
Sağlık ocağı endokrine yönlendirmişti. Bugün özel hastanede tsh hormonuma bakılmış ve 2.55 civarı çıkmış. Kafam çok karıştı hangi sonuca güvenmeliyim
Ay çok şükür bi sorun olmamışSimdi ciktim hastaneden arkadaşlar öncelikle Allah kimseyi bagcilar devletin aciline dusurmesin saat 3den beri sonuç göstermek için bekledim neyse.
Kan idrar ultrason kısacası bütün tahliller temiz cikmis doktor gebeler de pıhtılaşma sorunu sık oluyor tek bacak olunca bir de pihtilasmadan suphelendim ama ultrason da çıkmamış dedi.
Peki neden şişiyor bacağım dedim rutin gebelik ödemi olabilir dedi geçmezse daha çok siserse tekrar acile yada kadın doğum, kalp damar polikliniğine gidin dedi. İçim rahatladı en azından artık daha dikkat ederim. Soran merak eden herkese teşekkür ederim❤
Belki sıcaklardan dolayı terleme ya da akıntınızda çoğalma oluyordur. Enfeksiyon vs yoksa sorun yoktur inşallahAy grubu okudukça ben de iyice stres oldum dünden beri. Akıntım zaten vardı beyaz. Bide çamaşırım sürekli ıpıslak oluyor. Terliyor muyum su mu geliyor anlayamıyorum da . Bugün doktora gittim. 10 gün önce karından 30.1mm ölçülmüştü serviks boyu. Bugün vajinal ölçtü 37mm dedi. Bu kadar fark nasıl olur anlayamadım. Açıklık vs gözükmüyor ama su geldiğinden eminsen onun bi testi var onu yaptır dedi enfeksiyon için önemli o dedi. Sürüntü ile yapılıyormuş testi sen kendin eczaneden alacaksın üniversite veya şehir hastanesinde yaparlar dedi. Biraz daha takip edicem kendimi bir şey yoktur heralde suyu falan iyi haftasıyla uyumlu dedi. Evham yapıyorum sanki bilmiyorum akıntım zaten hep var en başından beri ama bu üç dört gündür arttı biraz. 19+4üm bugün. Hareketlerini de hissetmedim hiç doktora bunu da söyledim daha erken zaten 20den sonra başlarsın dedi.
Ayardır kullanıyorum o ilacı bu kadar hızlı düşürmez2 kan sonucunun arasında 2 gün var.
Ve ilaç kullanmaya yarın başlayacağım
Canım terlıyor da olabılırsın, benım de camasır nemlı nemlı oluyor hep,cıdden cok sıcakAy grubu okudukça ben de iyice stres oldum dünden beri. Akıntım zaten vardı beyaz. Bide çamaşırım sürekli ıpıslak oluyor. Terliyor muyum su mu geliyor anlayamıyorum da . Bugün doktora gittim. 10 gün önce karından 30.1mm ölçülmüştü serviks boyu. Bugün vajinal ölçtü 37mm dedi. Bu kadar fark nasıl olur anlayamadım. Açıklık vs gözükmüyor ama su geldiğinden eminsen onun bi testi var onu yaptır dedi enfeksiyon için önemli o dedi. Sürüntü ile yapılıyormuş testi sen kendin eczaneden alacaksın üniversite veya şehir hastanesinde yaparlar dedi. Biraz daha takip edicem kendimi bir şey yoktur heralde suyu falan iyi haftasıyla uyumlu dedi. Evham yapıyorum sanki bilmiyorum akıntım zaten hep var en başından beri ama bu üç dört gündür arttı biraz. 19+4üm bugün. Hareketlerini de hissetmedim hiç doktora bunu da söyledim daha erken zaten 20den sonra başlarsın dedi.
Kuzum korkma o su benden 4 haftadan fazladır geliyor her gittiğimde suyum iyi çıkıyor öyle olsa 4 haftadan beri biterdi bence, gayet normalmişAy grubu okudukça ben de iyice stres oldum dünden beri. Akıntım zaten vardı beyaz. Bide çamaşırım sürekli ıpıslak oluyor. Terliyor muyum su mu geliyor anlayamıyorum da . Bugün doktora gittim. 10 gün önce karından 30.1mm ölçülmüştü serviks boyu. Bugün vajinal ölçtü 37mm dedi. Bu kadar fark nasıl olur anlayamadım. Açıklık vs gözükmüyor ama su geldiğinden eminsen onun bi testi var onu yaptır dedi enfeksiyon için önemli o dedi. Sürüntü ile yapılıyormuş testi sen kendin eczaneden alacaksın üniversite veya şehir hastanesinde yaparlar dedi. Biraz daha takip edicem kendimi bir şey yoktur heralde suyu falan iyi haftasıyla uyumlu dedi. Evham yapıyorum sanki bilmiyorum akıntım zaten hep var en başından beri ama bu üç dört gündür arttı biraz. 19+4üm bugün. Hareketlerini de hissetmedim hiç doktora bunu da söyledim daha erken zaten 20den sonra başlarsın dedi.
Böbrek taşı düşürüyorum zaten şu an kumda döküyorum. Açılma konuşmalarından da etkilendim sanırım bilmiyorum kiBelki sıcaklardan dolayı terleme ya da akıntınızda çoğalma oluyordur. Enfeksiyon vs yoksa sorun yoktur inşallah
Evet aşırı sıcak maalesef umaırm öyledir açıklık falan ölçmedi vajinal baktıCanım terlıyor da olabılırsın, benım de camasır nemlı nemlı oluyor hep,cıdden cok sıcak
Ay inşallah hepimiz sağ Salim alırız kucağımıza insan nasıl evham yapıyorKuzum korkma o su benden 4 haftadan fazladır geliyor her gittiğimde suyum iyi çıkıyor öyle olsa 4 haftadan beri biterdi bence, gayet normalmiş
Varislerin var mı?Simdi ciktim hastaneden arkadaşlar öncelikle Allah kimseyi bagcilar devletin aciline dusurmesin saat 3den beri sonuç göstermek için bekledim neyse.
Kan idrar ultrason kısacası bütün tahliller temiz cikmis doktor gebeler de pıhtılaşma sorunu sık oluyor tek bacak olunca bir de pihtilasmadan suphelendim ama ultrason da çıkmamış dedi.
Peki neden şişiyor bacağım dedim rutin gebelik ödemi olabilir dedi geçmezse daha çok siserse tekrar acile yada kadın doğum, kalp damar polikliniğine gidin dedi. İçim rahatladı en azından artık daha dikkat ederim. Soran merak eden herkese teşekkür ederim❤
L Lmntbrdgi yorumlarda göz yakıyor diye okudum demişti.Ay benim kafam çok karıştı yaa o kadar minoris alcam dedim dedim şimdi başka ürün bakıyorumya içerikleri birbirine yakın hemde daha uygun bi sürü ürün var ve kafamı çok karıştırdım şimdi ne alcama da karar veremiyorum
bazen ben de böyle şeyler yapıyorum ama dürtme değil de sırt üstü yatınca karnına daha yakın oluyor ya öyle yatıyorum ve bitter çikolata yiyorum :))Dürtüyorum uyansın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?