- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.541
ultrasonda pihtilasma nasil belli oluyor kiSimdi ciktim hastaneden arkadaşlar öncelikle Allah kimseyi bagcilar devletin aciline dusurmesin saat 3den beri sonuç göstermek için bekledim neyse.
Kan idrar ultrason kısacası bütün tahliller temiz cikmis doktor gebeler de pıhtılaşma sorunu sık oluyor tek bacak olunca bir de pihtilasmadan suphelendim ama ultrason da çıkmamış dedi.
Peki neden şişiyor bacağım dedim rutin gebelik ödemi olabilir dedi geçmezse daha çok siserse tekrar acile yada kadın doğum, kalp damar polikliniğine gidin dedi. İçim rahatladı en azından artık daha dikkat ederim. Soran merak eden herkese teşekkür ederim❤
bence de kesinlikle pozitif olmalısın, öylesin de enerjinden aldım :) bebişlerin sen iyi olduğun sürece iyi olurlar en iyi duydukları şey senin kalp atışın sonra sesin, hayırlısı ile hiç bişey olmayacak :)Sorma canim, dun detayli randevum vardi. Bebekler cok iyi ama 1 cm acilma varmis. Bebegin kesesi sarkmis vajinaya dogru. Acil yatis yaptirdi doktor. Allahtan suyum patlamamis zamaninda mudahele ettik umarim. Simdi eve geldik 20 gun rapor ile evde yatacagim.
Ilk hedef 24. Hafta, ondan sonra su gelse de yasatiriz yogun bakimda buyuk ihtimal dedi. 28 den sonra risk azaliyor iyice. Ama 24 den once ciger gelistirici igne yapamiyorlarmis, bebeklerden altta suyu geleni sonlandirmamiz gerekir dedi digerini kurtarmak icin .
Ama pozitifim, bence uslu duracak kizlar
burada da mı rahat yok yaBebekler içimizde diyordur, ya bi rahat yok hahahahaha
ben de hiç terlemezdim hele yüzüm, hiç terlemezdi, artık oturduğum yerde terliyorum, hormonlarımız çok değişti çook :)Bizde mersindeyiz nefes alamıyorum ben klima olmazsa fenalık geçirip tekrar klimaya dönüyorum halbuki sıcaktan hiç etkilenmezdim önceden..
Evet elhamdulillah kuzum sagolasin sizi de stres yaptım kendimle cansınız ☺Ay çok şükür bi sorun olmamış
Varisim çok az kılcal damarlar belirgin boyle bir kaç yerde o kadar. Kendi doktoruma kontrole gittiğimde soyliycem zaten belki yazar o. Daha çok dikkat edicem artık bol su içicem insallahVarislerin var mı?
Kan sulandırıcı filan yazardı belki kadın doğumcu olsaydı.
Suyu 3 litre iç.
Tuzu şekeri kes.
@Lmntbrdgi yorumlarda göz yakıyor diye okudum demişti.
Valla benim bileğim şişti kasiklarima baktı doktor ultrasonla baya bastırdı acıdı da hatta demek ki belli oluyor ama bende çıkmadıultrasonda pihtilasma nasil belli oluyor ki
hadi sağlıkla gelip güle güle kullansın inşallah :)Kızlar bitti çok şükür
kısa olmasından ziyade açılma olup olmaması önemli, karından uzun görünüyorsa vajinal da uzundur ama o vajinanın ucundaki üçgen şeklindeki açılma karından değil, vajinal daha iyi görülebilir.ay ben karından görebiliyorsa rahim boyu iyidir kısa olsa karından gözükmez diye biliyordum demek ki yanlış olabiliyormuş
Korkma o zaman sıkıntı yokEvet aşırı sıcak maalesef umaırm öyledir açıklık falan ölçmedi vajinal baktı
ben tam tersi diye biliyorum tabii ki vajinal ölçüm en doğru ölçüm ama karından daha belirsiz göründüğü için karından kısa gözükür, vajinal daha gerçekçi boyun gözükür diye biliyorım canımEn doğru ölcüm vajinal ölcümdür, karından yuksek cıkar genelde
Vajınal daha dogrudur, ama karından net gorulmedıgı ıcın uzun cıkar, ıkı gebelıgımde de bolca ölcüm yapıldı.. O yuzden doktorum karından ölcüm hıc yapmazben tam tersi diye biliyorum tabii ki vajinal ölçüm en doğru ölçüm ama karından daha belirsiz göründüğü için karından kısa gözükür, vajinal daha gerçekçi boyun gözükür diye biliyorım canım
benim 4.haftamdan beri var o progestan kaynaklı ,alıştım artık :)Kuzum korkma o su benden 4 haftadan fazladır geliyor her gittiğimde suyum iyi çıkıyor öyle olsa 4 haftadan beri biterdi bence, gayet normalmiş
Aynen öyle bir de havalar aşırı sıcak terliyoruz ister istemezbenim 4.haftamdan beri var o progestan kaynaklı ,alıştım artık :)
Benim de tiroidim var ve özel hastaneler doğru ölçtürünüz düşünüyorum, benim hep ortalama aynı çıkıyorKızlar tekrardan selamlar
Dün tiroidim için yazmıştım. Sağlık ocağında tsh değerim 5 E yakın çoktı ve ilaç başladık.
Sağlık ocağı endokrine yönlendirmişti. Bugün özel hastanede tsh hormonuma bakılmış ve 2.55 civarı çıkmış. Kafam çok karıştı hangi sonuca güvenmeliyim
Merhaba benim de 20+4, aslında 1-2 haftadır hissediyorum ama emin olamiyordum, artık 3-4 gündür bayağı vuruyo ve bırakıyo ama bunun plasentayla da alakası var, 23. Haftaya kadar hissetmeyen var…Merhabalar20+2 günlük olduk çok şükür hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız ve nasıldı? Çevremde ki hamisler hissetmeye başladılar. Bende tık yok
Ay bı an önce hissetsem keşke aşırı heycanlıyım bunun içinMerhaba benim de 20+4, aslında 1-2 haftadır hissediyorum ama emin olamiyordum, artık 3-4 gündür bayağı vuruyo ve bırakıyo ama bunun plasentayla da alakası var, 23. Haftaya kadar hissetmeyen var…
Çalışıyorsan ve her an karnına elini koyup bakmıyorsan hissetmemen normalAy bı an önce hissetsem keşke aşırı heycanlıyım bunun için
Zaten benim de hamileliğim zor geçiyor, kesin babası gibi olcakBu arada kizlarin bana suprizi. Bu kadar eziyeti ceken ben, ama kizlar kime benziyor??? Ikisi de baba
Evet yakanlar olmuş memnun kalanlarda çok olmuş çok doğal diye hep aklımdaydı ama fiyatı birden artırmışlar daha yeni 300dü 385 olmuş. Kendi sayfasından bakıyorum bu arada. Yaklaşık içeriklerde başka markalarda var fiyatları da daha uygun bakıyorum acaba hangisi olabilir diyeVarislerin var mı?
Kan sulandırıcı filan yazardı belki kadın doğumcu olsaydı.
Suyu 3 litre iç.
Tuzu şekeri kes.
@Lmntbrdgi yorumlarda göz yakıyor diye okudum demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?