2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
ultrasonda pihtilasma nasil belli oluyor ki

bence de kesinlikle pozitif olmalısın, öylesin de enerjinden aldım :) bebişlerin sen iyi olduğun sürece iyi olurlar en iyi duydukları şey senin kalp atışın sonra sesin, hayırlısı ile hiç bişey olmayacak :)

Bizde mersindeyiz nefes alamıyorum ben klima olmazsa fenalık geçirip tekrar klimaya dönüyorum halbuki sıcaktan hiç etkilenmezdim önceden..
ben de hiç terlemezdim hele yüzüm, hiç terlemezdi, artık oturduğum yerde terliyorum, hormonlarımız çok değişti çook :)

Ay çok şükür bi sorun olmamış
Evet elhamdulillah kuzum sagolasin sizi de stres yaptım kendimle cansınız ☺
Varislerin var mı?
Kan sulandırıcı filan yazardı belki kadın doğumcu olsaydı.
Suyu 3 litre iç.
Tuzu şekeri kes.

@Lmntbrdgi yorumlarda göz yakıyor diye okudum demişti.
Varisim çok az kılcal damarlar belirgin boyle bir kaç yerde o kadar. Kendi doktoruma kontrole gittiğimde soyliycem zaten belki yazar o. Daha çok dikkat edicem artık bol su içicem insallah
ultrasonda pihtilasma nasil belli oluyor ki
Valla benim bileğim şişti kasiklarima baktı doktor ultrasonla baya bastırdı acıdı da hatta demek ki belli oluyor ama bende çıkmadı

ay ben karından görebiliyorsa rahim boyu iyidir kısa olsa karından gözükmez diye biliyordum demek ki yanlış olabiliyormuş
kısa olmasından ziyade açılma olup olmaması önemli, karından uzun görünüyorsa vajinal da uzundur ama o vajinanın ucundaki üçgen şeklindeki açılma karından değil, vajinal daha iyi görülebilir.

En doğru ölcüm vajinal ölcümdür, karından yuksek cıkar genelde
ben tam tersi diye biliyorum tabii ki vajinal ölçüm en doğru ölçüm ama karından daha belirsiz göründüğü için karından kısa gözükür, vajinal daha gerçekçi boyun gözükür diye biliyorım canım

Vajınal daha dogrudur, ama karından net gorulmedıgı ıcın uzun cıkar, ıkı gebelıgımde de bolca ölcüm yapıldı.. O yuzden doktorum karından ölcüm hıc yapmaz

Benim de tiroidim var ve özel hastaneler doğru ölçtürünüz düşünüyorum, benim hep ortalama aynı çıkıyor çok kötü değil 5 ya da 3 de olsa önemli olan önlemini almak…

Merhabalar 20+2 günlük olduk çok şükür hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız ve nasıldı? Çevremde ki hamisler hissetmeye başladılar. Bende tık yok
Merhaba benim de 20+4, aslında 1-2 haftadır hissediyorum ama emin olamiyordum, artık 3-4 gündür bayağı vuruyo ve bırakıyo ama bunun plasentayla da alakası var, 23. Haftaya kadar hissetmeyen var…

Merhaba benim de 20+4, aslında 1-2 haftadır hissediyorum ama emin olamiyordum, artık 3-4 gündür bayağı vuruyo ve bırakıyo ama bunun plasentayla da alakası var, 23. Haftaya kadar hissetmeyen var…
Ay bı an önce hissetsem keşke aşırı heycanlıyım bunun için

Varislerin var mı?
Kan sulandırıcı filan yazardı belki kadın doğumcu olsaydı.
Suyu 3 litre iç.
Tuzu şekeri kes.

@Lmntbrdgi yorumlarda göz yakıyor diye okudum demişti.
Evet yakanlar olmuş memnun kalanlarda çok olmuş çok doğal diye hep aklımdaydı ama fiyatı birden artırmışlar daha yeni 300dü 385 olmuş. Kendi sayfasından bakıyorum bu arada. Yaklaşık içeriklerde başka markalarda var fiyatları da daha uygun bakıyorum acaba hangisi olabilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…