2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok geçmiş olsun tekrardan kuzum sevindim kötü bişey çıkmamasına. benimde bugün diğer günlere göre fazla şişti ama işten gelir gelmez soğuk suya tutup uzandım geçti yine. İnşallah tekrar gitmene gerek kalmaz

Yok kuşum yaa insan ister istemez tedirgin oluyo valla kendi yerine koyuyo çok sevindim bi sorun olmamasına

2 kan sonucunun arasında 2 gün var.
Ve ilaç kullanmaya yarın başlayacağım.
Benim endokrinoloji doktorum asm lerde yapilan kan testlerinin hep cok yuksek ciktigini dikkate almami soyledi
Tetanoz icin gittigimde kan vermedim bile tartistik hatta hemsire ile
Sadece kendi hastanemde ayda1 tsh ve dier degerlere bakilio ona gore kullaniyorum ilaci
Hafta ici25 haftasonu 50 aliyorum ben de
Ozele gore icmeni tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim

Kızlar tiroid için EUTHYROX kullanan var mı?
Gebelikte kullanımında bir sakıncası olur mu?
Triod yüksekliğinin Bebeğe etkisi zararı ne olabilir?
Ben kullanıyorum miligramı düşük gelmiş yine çıkmış tiroidim doktor arttırdı hemen ve çok önemli bebeğin zihinsel gelişimi için dedi aksatmadan kullan mutlaka

Kızlar tiroid için EUTHYROX kullanan var mı?
Gebelikte kullanımında bir sakıncası olur mu?
Triod yüksekliğinin Bebeğe etkisi zararı ne olabilir?
Çok önemli ilk gebeliğimde de vardı kullandım
Şuan ikinci gebeliğim yine çıktı ve baştan beri kullanıyorum. Asla ihmal etmemek gerek

kızlar ben hep internette daha uygun olur diye düşündüm ama şampuanlar ebebekte şuan daha uygunmuş bisürü temiz içerikli şampuan deterjan markasıda var zaten. Bide civile de girdim orda da geçen gittiğimde havlu yoktu ama bu sefer vardı. Ben aldım LCW den ama size de fikir olsun

Eklentiler

• IMG_3043.webp
    142 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_3044.webp
    131,5 KB · Görüntüleme: 62
Valla bugün 24. Haftaya girdim.
İçeriği okudum. Ayakların şişecek diyor

sudem34 sudem diyet nasıl gidiyor
Az önce dayanamadım açlıktan evde de tuzlu olarak sadece paketli kıraker vardı dayanamadım. Vicdan azabı çekiyorum şu an
Sen aynı tempo ile devam mı?

Tek gebelik benim tam bir saat sürdü tatlım( ultrason analizi) hatta molalarla 2 3 saati buldu mevzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…