- 25 Nisan 2023
- 348
- 575
- 23
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.561
Çok geçmiş olsun tekrardan kuzum sevindim kötü bişey çıkmamasına.Simdi ciktim hastaneden arkadaşlar öncelikle Allah kimseyi bagcilar devletin aciline dusurmesin saat 3den beri sonuç göstermek için bekledim neyse.
Kan idrar ultrason kısacası bütün tahliller temiz cikmis doktor gebeler de pıhtılaşma sorunu sık oluyor tek bacak olunca bir de pihtilasmadan suphelendim ama ultrason da çıkmamış dedi.
Peki neden şişiyor bacağım dedim rutin gebelik ödemi olabilir dedi geçmezse daha çok siserse tekrar acile yada kadın doğum, kalp damar polikliniğine gidin dedi. İçim rahatladı en azından artık daha dikkat ederim. Soran merak eden herkese teşekkür ederim❤
Yok kuşum yaa insan ister istemez tedirgin oluyo valla kendi yerine koyuyo çok sevindim bi sorun olmamasınaEvet elhamdulillah kuzum sagolasin sizi de stres yaptım kendimle cansınız ☺
Varisim çok az kılcal damarlar belirgin boyle bir kaç yerde o kadar. Kendi doktoruma kontrole gittiğimde soyliycem zaten belki yazar o. Daha çok dikkat edicem artık bol su içicem insallah
Valla benim bileğim şişti kasiklarima baktı doktor ultrasonla baya bastırdı acıdı da hatta demek ki belli oluyor ama bende çıkmadı
Benim endokrinoloji doktorum asm lerde yapilan kan testlerinin hep cok yuksek ciktigini dikkate almami soyledi2 kan sonucunun arasında 2 gün var.
Ve ilaç kullanmaya yarın başlayacağım.
Çok teşekkür ederimBenim endokrinoloji doktorum asm lerde yapilan kan testlerinin hep cok yuksek ciktigini dikkate almami soyledi
Tetanoz icin gittigimde kan vermedim bile tartistik hatta hemsire ile
Sadece kendi hastanemde ayda1 tsh ve dier degerlere bakilio ona gore kullaniyorum ilaci
Hafta ici25 haftasonu 50 aliyorum ben de
Ozele gore icmeni tavsiye ederim
Çok teşekkür ederimBenim de tiroidim var ve özel hastaneler doğru ölçtürünüz düşünüyorum, benim hep ortalama aynı çıkıyorçok kötü değil 5 ya da 3 de olsa önemli olan önlemini almak…
Öyle yapayımAyardır kullanıyorum o ilacı bu kadar hızlı düşürmez
Sana kaç mg başlattılar?
Bence devlet hastanesine git dahliye bölümüne tekrar kan ver. Garanti olsun TSH düştü diye düşünüp ona göre plan yaparsın aksilik yaşama test sonucundan dolayı
Çok teşekkür ederimCanim kuzenimin de öyle sağlık ocağında yüksek çıkıyordu tsh i özelde ki doktor sağlık ocaklarında yüksek çıkabiliyor güvenmiyorum demişti özelde Kan verdi düşük çıkmıştı onu baz aldı sağlık ocaklarının kullandıkları kitler oyleymis bence özele güven yani
Ben kullanıyorum miligramı düşük gelmiş yine çıkmış tiroidimKızlar tiroid için EUTHYROX kullanan var mı?
Gebelikte kullanımında bir sakıncası olur mu?
Triod yüksekliğinin Bebeğe etkisi zararı ne olabilir?
Çok önemli ilk gebeliğimde de vardı kullandımKızlar tiroid için EUTHYROX kullanan var mı?
Gebelikte kullanımında bir sakıncası olur mu?
Triod yüksekliğinin Bebeğe etkisi zararı ne olabilir?
Ben kullanıyorum miligramı düşük gelmiş yine çıkmış tiroidimdoktor arttırdı hemen ve çok önemli bebeğin zihinsel gelişimi için dedi aksatmadan kullan mutlaka
TeşekkürlerÇok önemli ilk gebeliğimde de vardı kullandım
Şuan ikinci gebeliğim yine çıktı ve baştan beri kullanıyorum. Asla ihmal etmemek gerek
İçin rahat etcekse bir muayene ol derim. Aklında kalacağına için rahatlasınBöbrek taşı düşürüyorum zaten şu an kumda döküyorum. Açılma konuşmalarından da etkilendim sanırım bilmiyorum ki
Valla ne cam ne kapı hiçbir şey açmıyoruz 7/24 klima çalışıyor bizim evdeKonyada öyle yanıyor resmen. 39 derece falan oluyor. Camlar hep açıl ama sanki eve fön makinesi tutuyorlar o kadar sıcak
Valla bugün 24. Haftaya girdim.Tamam canim çok sagolasin
Ama öyle böyle değildi ya çok sismisti ilk gördüğümde çok korktum. Bu odemler son haftalarda olmuyor mu bu haftalar çok erken değil mi ödem icin
Yaa canımsın çok teşekkür ederim.
Bagcilsr devletin aciline geldim doktor baktı ayağıma biraz şişi inmişti dun ki gibi değildi kanser geçmişi kan pıhtılaşma sorunu nefes darlığı varmi gibi şeyler sordu biraz nefes darlığı oluyor dedim
Kan tahlili EKG ultrason istemiş idrar tahlili istememisti onu ben söyledim protein kaçağı olabilir mi diye ben başka birsey den şüpheleniyorum ama yine de için rahat edecekse bakalım dedi idrar tahlili de istedi sonuçlar 2 saat sonra çıkacak şimdi ultrason doktorunu bekliyorum
Tek gebelik benim tam bir saat sürdü tatlım( ultrason analizi) hatta molalarla 2 3 saati buldu mevzu.Kızlar merhabasalı günü detaylı ultrason randevum var . 4000 tl vericem herşey yolunda giderse 20 dakika sürüyormuş ikiz gebeliktede 40-50 dakikada biter dedi. Normaldede bu kadar kısamı sürüyor ya. Ben tek gebelik için yarım saat ile 1 saat arası diye okumuştum.
Oldum oldum vajşnalde baktı doktorİçin rahat etcekse bir muayene ol derim. Aklında kalacağına için rahatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?