- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.581
İyi miymiş canım hiç yorum duymadım bu markayla ilgiliKızlar gratiste kiwi otomatik göğüs pompası 389 TL’ye düşmüş ben bugün denk geldim 1 tane kalmıştı aldım, düşünenler baksın
Benim de öyle bazen bir tane atıyor bazen 3-4-5 tane sonra tik yokKızlar benim sıpa arada 3 4 tekme atıyor geri duruyor galiba bi uyanıyor sonra geri uyuyor sizinkilerde öyle mi acaba
Benim de öyle bazen bir tane atıyor bazen 3-4-5 tane sonra tik yok
Evet benim de, bugün 4-5 saat hic hissetmedim durttugum halde şimdi başladı biraz birazBenimde öyle ya bazen uyanmiyo dürtüyorum
Kuzum benim kuzenim kullanıyor çok memnun olduğunu işini gördüğünü söyledi onun üzerine aldım :) denemekte fayda vardır diye düşünüyorum umarım iyidirİyi miymiş canım hiç yorum duymadım bu markayla ilgili
Senin de amniyon sıvın fazlaydı?sudem34 sudem diyet nasıl gidiyor
Az önce dayanamadım açlıktan evde de tuzlu olarak sadece paketli kıraker vardı dayanamadım. Vicdan azabı çekiyorum şu an
Sen aynı tempo ile devam mı?
Şeker çıkınca belirti olarak ne oluyor . İki gündir yemek yedikten sonra alın kısmıma çöl tuhaf bir ağrı saplanıyor . Migrenim bar normalde öyle de değil çok değişik . Dedim acaba şeker mi çıkıyoSenin de amniyon sıvın fazlaydı?
Diyet mi yapıyorsun?
Doktor mu dedi diyet yap diye?
Aynen devam mecbur 1 dilim Siyez tam buğday ekmeği de yesem şeker hemen 120 filan çıkıyor yani bu kadar serbest yenen besin bile fırlatıyor
17.haftada usg de amniyon fazla çıktı.Şeker çıkınca belirti olarak ne oluyor . İki gündir yemek yedikten sonra alın kısmıma çöl tuhaf bir ağrı saplanıyor . Migrenim bar normalde öyle de değil çok değişik . Dedim acaba şeker mi çıkıyo
Mesela yemek yiyince şeker yükseliyor ya o zaman bir belirti oluyor mu17.haftada usg de amniyon fazla çıktı.
Erken doğum geçmişim olduğu için tedbir amaçlı diyet yapıyorum.
Oğlumda da yapmıştım aç geziyordum çok zayıflamıştım.
Önce kilo aldım diyet sonrası verdim az bir kilo ile doğuma gittim.
Benimki döndü iki gündür aşağıdan vuruyo az hissediyorum o yüzden. Üstten hissediyodum ne güzel şimdi boyuna tuvalete koşturuyo beniBenimde öyle ya bazen uyanmiyo dürtüyorum
Canım şeker yükselmesi açlık şekerin 95 üstü tokluk şekerin 130 un üstü çıkması demek.Mesela yemek yiyince şeker yükseliyor ya o zaman bir belirti oluyor mu
Bende de olmuştu ayakta fazla kaldığım bir gün. Acile gitmiştim ama net birşey demedi. Tuzu azalttım daha sonra olmadı bu tarz rahatsızlığım. Ben de namazda farketmiştim birde bacağa baskı olunca ani ağrı oldu bende de. Geçmiş olsunKızlar ya şimdi işten geldim namaz kıldım namazda otururken sol ayagimda bir ödem ağrısı olur ya onu hissettim bir de ne göreyim sol bileğim davul gibi olmuş öyle böyle değil napicam ben yardım edin gebelik zehirlenmesi mi acaba
Ben de çok bunalıyorum Ankaradayım. Sıcaklardan gece hemen uyuyamıyorum ve sabah da erken uyanıyorum. Dinlenemiyorum diye tedirgin oluyorum biraz. Sıcak günler uzun sürmez inşallahBu nasıl bir sıcak, nefes alamıyorum yaankara yı hıc boyle gormedım, o da benım hamıle oldugım zamana denk geldı
Tek bacak ayak şişmesi için doktor bana da en korktuğumuz pıhtı atması demişti bir arkadaşa da aynısını demiş. Olabiliyor demekki, tedbirli olmakta fayda varBende fazla rahatımı sanırım ne yaşasam bence hamilelik de normal diyorum.
Ayak bileği şişmesi içinde bir sürü şey denmiş aboooşişecek yani bence normal.
Oturarak çalıştığım için, terlikle durduğum için bana çok normal geliyor mesela.
Şimdiden başladı benim ayaklar.
Suyu artırıp tuzu şekeri karbonhidratı azaltmayı planlıyorum.
Aksam eve gelince işlerim bitince de minderlerin üstüne kaldırıyor bacakları uzanıyorum.
Bakalım faydası olacak mı
İnşallah canım benim cok sagolÇok geçmiş olsun tekrardan kuzum sevindim kötü bişey çıkmamasına.benimde bugün diğer günlere göre fazla şişti ama işten gelir gelmez soğuk suya tutup uzandım geçti yine. İnşallah tekrar gitmene gerek kalmaz
Allah yavrularimizi bize bagislasin guzel kalpli annelerYok kuşum yaa insan ister istemez tedirgin oluyo valla kendi yerine koyuyo çok sevindim bi sorun olmamasına
Sagolasin birtanemBende de olmuştu ayakta fazla kaldığım bir gün. Acile gitmiştim ama net birşey demedi. Tuzu azalttım daha sonra olmadı bu tarz rahatsızlığım. Ben de namazda farketmiştim birde bacağa baskı olunca ani ağrı oldu bende de. Geçmiş olsun
Evet acildeki doktorda ondan supheelendi birsey çıkmadı elhamdülillah bir de ilk gebelik olunca insan daha bir tedirgin oluyor☺Tek bacak ayak şişmesi için doktor bana da en korktuğumuz pıhtı atması demişti bir arkadaşa da aynısını demiş. Olabiliyor demekki, tedbirli olmakta fayda var
2 3 gune bıraz dusecek sıcaklık, en azından gece serın olsa rahatca uyuruzBen de çok bunalıyorum Ankaradayım. Sıcaklardan gece hemen uyuyamıyorum ve sabah da erken uyanıyorum. Dinlenemiyorum diye tedirgin oluyorum biraz. Sıcak günler uzun sürmez inşallah
Demek ki tek ayak olunca tedirgin olmamız gerekiyor anladım canm ben o ayrıntıyı kaçırmışım demek ki.Tek bacak ayak şişmesi için doktor bana da en korktuğumuz pıhtı atması demişti bir arkadaşa da aynısını demiş. Olabiliyor demekki, tedbirli olmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?