2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
sudem34 sudem diyet nasıl gidiyor
Az önce dayanamadım açlıktan evde de tuzlu olarak sadece paketli kıraker vardı dayanamadım. Vicdan azabı çekiyorum şu an
Sen aynı tempo ile devam mı?
Senin de amniyon sıvın fazlaydı?
Diyet mi yapıyorsun?
Doktor mu dedi diyet yap diye?

Aynen devam mecbur 1 dilim Siyez tam buğday ekmeği de yesem şeker hemen 120 filan çıkıyor yani bu kadar serbest yenen besin bile fırlatıyor

Şeker çıkınca belirti olarak ne oluyor . İki gündir yemek yedikten sonra alın kısmıma çöl tuhaf bir ağrı saplanıyor . Migrenim bar normalde öyle de değil çok değişik . Dedim acaba şeker mi çıkıyo

17.haftada usg de amniyon fazla çıktı.
Erken doğum geçmişim olduğu için tedbir amaçlı diyet yapıyorum.
Oğlumda da yapmıştım aç geziyordum çok zayıflamıştım.
Önce kilo aldım diyet sonrası verdim az bir kilo ile doğuma gittim.

Mesela yemek yiyince şeker yükseliyor ya o zaman bir belirti oluyor mu

Mesela yemek yiyince şeker yükseliyor ya o zaman bir belirti oluyor mu
Canım şeker yükselmesi açlık şekerin 95 üstü tokluk şekerin 130 un üstü çıkması demek.

Ben diyet yaptığım için şükür
Açlık 95 altı çıktı
Tokluk 130 un üstüne çıkmadı.

Bende de olmuştu ayakta fazla kaldığım bir gün. Acile gitmiştim ama net birşey demedi. Tuzu azalttım daha sonra olmadı bu tarz rahatsızlığım. Ben de namazda farketmiştim birde bacağa baskı olunca ani ağrı oldu bende de. Geçmiş olsun

Bende fazla rahatımı sanırım ne yaşasam bence hamilelik de normal diyorum.
Ayak bileği şişmesi içinde bir sürü şey denmiş abooo şişecek yani bence normal.
Oturarak çalıştığım için, terlikle durduğum için bana çok normal geliyor mesela.
Şimdiden başladı benim ayaklar.
Suyu artırıp tuzu şekeri karbonhidratı azaltmayı planlıyorum.
Aksam eve gelince işlerim bitince de minderlerin üstüne kaldırıyor bacakları uzanıyorum.
Bakalım faydası olacak mı

Bu nasıl bir sıcak, nefes alamıyorum ya ankara yı hıc boyle gormedım, o da benım hamıle oldugım zamana denk geldı
Ben de çok bunalıyorum Ankaradayım. Sıcaklardan gece hemen uyuyamıyorum ve sabah da erken uyanıyorum. Dinlenemiyorum diye tedirgin oluyorum biraz. Sıcak günler uzun sürmez inşallah

Tek bacak ayak şişmesi için doktor bana da en korktuğumuz pıhtı atması demişti bir arkadaşa da aynısını demiş. Olabiliyor demekki, tedbirli olmakta fayda var

İnşallah canım benim cok sagol
Yok kuşum yaa insan ister istemez tedirgin oluyo valla kendi yerine koyuyo çok sevindim bi sorun olmamasına
Allah yavrularimizi bize bagislasin guzel kalpli anneler
Sagolasin birtanem
Tek bacak ayak şişmesi için doktor bana da en korktuğumuz pıhtı atması demişti bir arkadaşa da aynısını demiş. Olabiliyor demekki, tedbirli olmakta fayda var
Evet acildeki doktorda ondan supheelendi birsey çıkmadı elhamdülillah bir de ilk gebelik olunca insan daha bir tedirgin oluyor☺

Demek ki tek ayak olunca tedirgin olmamız gerekiyor anladım canm ben o ayrıntıyı kaçırmışım demek ki.
Ama normal iki ayak şişmesi zamanı gibi geliyor. Tesekkür ederim bilgilendirme için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…