- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.601
hiç geçmedi mi canım sürekli mi oldu öyleGunaydın kızlar dun aksam 10dan beri sol kasıgımda bır damar cekılıyor, gerılıyor gıbı oluyor, boyle bısey basına gelen oldu mu, oglene kadar beklıcem gecmezse doktora yazıcam
Sol kasık ağrısı genellikle üşütme kaynaklı oluyor canımGunaydın kızlar dun aksam 10dan beri sol kasıgımda bır damar cekılıyor, gerılıyor gıbı oluyor, boyle bısey basına gelen oldu mu, oglene kadar beklıcem gecmezse doktora yazıcam
Çok geçmiş olsun bize de haber verGUnaydin kizlar. Dun doktora gittigimda kasilmasi normal demisti ama. Belime vuruyor aksamdan beri. Karnimin seklini gorseniz korkarsiniz kasildigindabugun tekrar gidecegim sanirim. Cunku nerdeyse yarim saatte bir kasiliyor
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar, dün gece kasık ağrısı çektim ve sol kasığıma ani bir bıçak saplanmış hissi oldu 20-30 saniye. Doktoruma yazdım bugün gel kontrole edelim dedi. Dua edin umarım her şey yolundadır
Sağ ol canımÇok geçmiş olsun
Seninle haftamız aynı benim de pelvik kemigimde ağrı oldu 2 gün önce gittim bebek dönüp baskı yaptıkça pelvik ağrısı kasik ağrısı çok normal dedi açıklık var mı diye baktı ulturasyonda da baktı artık bebeklerin kafası büyüyor ve aşağıya doğru dönüyor diye oluyor büyük ihtimalle canım senin de büyük ihtimalle öyledirSağ ol canım
Tesekkur ederim. Ogleden onceye yetisemem, ogleden sonra gidecegimÇok geçmiş olsun bize de haber ver
Yavaş dönsün bir zahmet gece hiç uyumadım nerdeyse hem korku hem ağrıSeninle haftamız aynı benim de pelvik kemigimde ağrı oldu 2 gün önce gittim bebek dönüp baskı yaptıkça pelvik ağrısı kasik ağrısı çok normal dedi açıklık var mı diye baktı ulturasyonda da baktı artık bebeklerin kafası büyüyor ve aşağıya doğru dönüyor diye oluyor büyük ihtimalle canım senin de büyük ihtimalle öyledir
Diken üstünde yaşıyoruzYavaş dönsün bir zahmet gece hiç uyumadım nerdeyse hem korku hem ağrıüşütmüş de olabilir veya idrar yolu enfeksiyonu da olmuş olabilir acıkcası ama doktor gel deyince yine de gideyim dedim hem içim rahatlasın inşallah dediğin gibidir
İçimde kötü bir his yok çünkü bütün gece kudurdu hatta sağlam tekme atıyordu geldim şimdi bekliyorum inşallah güzel haberlerle çıkarımDiken üstünde yaşıyoruzkorkma kötü bir şey yoktur inşallah
Bize de haber verİçimde kötü bir his yok çünkü bütün gece kudurdu hatta sağlam tekme atıyordu geldim şimdi bekliyorum inşallah güzel haberlerle çıkarım
Büyüme atağı haftalarına girmisizKızlar hepinize geçmiş olsun ya inşallah iyi haberlerle gelirsiniz. Ne oldu bizim gruba ya maşallahı vardı göz mü değdi ne yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?