2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gunaydın kızlar dun aksam 10dan beri sol kasıgımda bır damar cekılıyor, gerılıyor gıbı oluyor, boyle bısey basına gelen oldu mu, oglene kadar beklıcem gecmezse doktora yazıcam

GUnaydin kizlar. Dun doktora gittigimda kasilmasi normal demisti ama. Belime vuruyor aksamdan beri. Karnimin seklini gorseniz korkarsiniz kasildiginda bugun tekrar gidecegim sanirim. Cunku nerdeyse yarim saatte bir kasiliyor

Günaydın kızlar, dün gece kasık ağrısı çektim ve sol kasığıma ani bir bıçak saplanmış hissi oldu 20-30 saniye. Doktoruma yazdım bugün gel kontrole edelim dedi. Dua edin umarım her şey yolundadır

Gunaydın kızlar dun aksam 10dan beri sol kasıgımda bır damar cekılıyor, gerılıyor gıbı oluyor, boyle bısey basına gelen oldu mu, oglene kadar beklıcem gecmezse doktora yazıcam
Sol kasık ağrısı genellikle üşütme kaynaklı oluyor canım

GUnaydin kizlar. Dun doktora gittigimda kasilmasi normal demisti ama. Belime vuruyor aksamdan beri. Karnimin seklini gorseniz korkarsiniz kasildiginda bugun tekrar gidecegim sanirim. Cunku nerdeyse yarim saatte bir kasiliyor
Çok geçmiş olsun bize de haber ver

Çok geçmiş olsun

Seninle haftamız aynı benim de pelvik kemigimde ağrı oldu 2 gün önce gittim bebek dönüp baskı yaptıkça pelvik ağrısı kasik ağrısı çok normal dedi açıklık var mı diye baktı ulturasyonda da baktı artık bebeklerin kafası büyüyor ve aşağıya doğru dönüyor diye oluyor büyük ihtimalle canım senin de büyük ihtimalle öyledir

Yavaş dönsün bir zahmet gece hiç uyumadım nerdeyse hem korku hem ağrı üşütmüş de olabilir veya idrar yolu enfeksiyonu da olmuş olabilir acıkcası ama doktor gel deyince yine de gideyim dedim hem içim rahatlasın inşallah dediğin gibidir

Diken üstünde yaşıyoruz korkma kötü bir şey yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…