2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
canım kac çıkmıştı serbest betan ?

Nerde yaptıracaksın?
Sağlık güvencen ne?
Hangi yakada oturuyorsun?
Ben çalışan sgk +sendika indirimiyle 1500 e yaptırdım
Canım ben normalde elazığda yaşıyorum. Ailemin yanına istanbula geldim elazığdaki doktorum oktay kaymak hocayı önerdi. Çalışanım bende sgk lıyım. Ama oktay hocanın özel kliniği varmış ikiz oluncada 4000 dediler valla

Anladım canım demekki bebeğin pozisyonu uygunsa kısa sürüyor hemen bitiyor. Çok heyecanlıyım bende ya salı günü bi gelsinde

Kızlar günaydın nasılsınız?
bir şey sorcam pestil yiyebilir miyiz, Ev yapımı cevizli pestil sarma yapmış bizimkiler çok da severim tadı neredeyse şekersize yakın. bir iki tane yicem ama, zararsızsa her ara öğüne sıkıştırayım diyorum

Süreklı olmuyor, arada bır boyle ınce sızı gıbı olur yaa, damarım cekılıyor gıbı oluyor, uyuyunca gecer demıstım sabah uyandım yıne var
Bana da olmuştu öyle gece acile gittik ama çok şükür bişey çıkmadı. Mutlaka git canım bugün doktora baksınlar yine de. Gidersen de yaz bize mutlaka merak ederim

Ben yiyorum hiç yiyemeyeceğimi düşünmemiştim

Kızlar hastanede ve lohusalık dönemimde giymek için sonunda güzel bi pijama takımı buldum. İndirime girmiş aldım hemen. Yorumları da çok iyiydi bi sürü hamiş almış ihtiyacı olan kapsın derim bedenleri çabuk bitiyomuş arkadaşım dedi

Bana da olmuştu öyle gece acile gittik ama çok şükür bişey çıkmadı. Mutlaka git canım bugün doktora baksınlar yine de. Gidersen de yaz bize mutlaka merak ederim
Insallahh bısey cıkmaz, serklajım da var, ondan dolayı endıse endıse de ettım bıraz, doktordan haber beklıyorum

kızlar dün şeker yükleme testini yapatırdım, şeker çıktı. Hem ikiz olduğu için hem genetiğimde olduğundan hem de bebişler büyüdüğünden istemişti doktor. Ne yapmam lazım, hemen bir diyetisyene mi başlamalıyım? sudem34 canım sende diyet yapıyordun diye hatırlıyoruö, neler yapıyorsun?
Birde sanırım enfeksiyon var, bakteri ve sedimantasyon yüksek, kloestrol de yüksek çıkmış, ama demir ve ferritinim düşük.
Açıkcası korktum biraz

Kızlar bugün 4lü test için gideceğim lütfen dua edin güzel haberlerle gelelim. Bir de aç mı gitmek gerek kan testi falan isterler mi?
Tatlım hayır aksine tok git bebek hareket etsin.
Doktora sorman gereken boy kilo rahim ağzı uzunluğu, suyunun ne derece de olduğu gibi sorular olabilir.
Onun dışında doktor anlatır zaten sana.

Gunaydın kızlar dun aksam 10dan beri sol kasıgımda bır damar cekılıyor, gerılıyor gıbı oluyor, boyle bısey basına gelen oldu mu, oglene kadar beklıcem gecmezse doktora yazıcam
GUnaydin kizlar. Dun doktora gittigimda kasilmasi normal demisti ama. Belime vuruyor aksamdan beri. Karnimin seklini gorseniz korkarsiniz kasildiginda bugun tekrar gidecegim sanirim. Cunku nerdeyse yarim saatte bir kasiliyor
Kızlar çok geçmiş olsun bize de haber verin.

Ye gitsin tabiki ne güzel mis

Ya tatlım bunlar çok şirin ama alt pijama alt eşofman koymak lazım. Kanama bazen geçebiliyor üstüne insanın.

Kızlar benim kız psikopat çıktı, kafası göğüslerimin ortasında ayakları da kasıklarımda, içerde oturmuş dedi doktor beni bir kahkaha tuttu gerçekten de oturmuş pozisyonda deli midir nedir o yüzden ağrım olmuş, baskı olur bu pozisyonda normal korkma dedi
Ayreten kültür verdim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…