- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.621
illa ki olacak yani öyle miBüyüme atağı haftalarına girmisiz
Büyük ihtimalleilla ki olacak yani öyle mi
canım kac çıkmıştı serbest betan ?Önce ultrasonla ense kalınlığı, ense saydamlığı ve burun kemiğinin ölçüsünü alıyo. Sonra kan alınıyo. Zaten ultrasonda az çok tahmin ediliyo doktorum ölçüden sonra tahlilin de temiz çıkacak rahat ol herşey olması gerektiği gibi dedi. Tahlilimde de serbest beta değerim biraz yüksek çıktı ama önemli değilmiş bi risk görülmedi yani
Canım ben normalde elazığda yaşıyorum. Ailemin yanına istanbula geldim elazığdaki doktorum oktay kaymak hocayı önerdi. Çalışanım bende sgk lıyım. Ama oktay hocanın özel kliniği varmış ikiz oluncada 4000 dediler vallaNerde yaptıracaksın?
Sağlık güvencen ne?
Hangi yakada oturuyorsun?
Ben çalışan sgk +sendika indirimiyle 1500 e yaptırdım
Anladım canım demekki bebeğin pozisyonu uygunsa kısa sürüyor hemen bitiyor. Çok heyecanlıyım bende ya salı günü bi gelsindeMerhaba canım, bana da 40 45 dk demişti doktor. Bir girdim konuşma bilgilendirme hariç ultrason 15 dk sürdü, başka bir arkadaşıma başka bir dr 25 dk sürmüş. Ama mesela 16.hafta kontrolüm 40 dk sürmüştü görmesi gereken bir değeri göremeyip ilaveten beni 20 dk yürütüp sonra tekrar içeri almıştı.
kimi drlar tam ölçümleri söylüyor, kimileri de değerleri normal ise normal diyor. değişkenlik gösteriyor sanırım.
zaten ellerinde check list gibi bişey var onların hepsine bakıyorlar diye biliyorum.
Süreklı olmuyor, arada bır boyle ınce sızı gıbı olur yaa, damarım cekılıyor gıbı oluyor, uyuyunca gecer demıstım sabah uyandım yıne varhiç geçmedi mi canım sürekli mi oldu öyle
Üşütme olsun tek, en ıyısı yazayım ben doktoraSol kasık ağrısı genellikle üşütme kaynaklı oluyor canım
Bana da olmuştu öyle gece acile gittik ama çok şükür bişey çıkmadı. Mutlaka git canım bugün doktora baksınlar yine de. Gidersen de yaz bize mutlaka merak ederimSüreklı olmuyor, arada bır boyle ınce sızı gıbı olur yaa, damarım cekılıyor gıbı oluyor, uyuyunca gecer demıstım sabah uyandım yıne var
Ben yiyorumKızlar günaydın nasılsınız?
bir şey sorcam pestil yiyebilir miyiz, Ev yapımı cevizli pestil sarma yapmış bizimkiler çok da severim tadı neredeyse şekersize yakın. bir iki tane yicem ama, zararsızsa her ara öğüne sıkıştırayım diyorum
Insallahh bısey cıkmaz, serklajım da var, ondan dolayı endıse endıse de ettım bıraz, doktordan haber beklıyorumBana da olmuştu öyle gece acile gittik ama çok şükür bişey çıkmadı. Mutlaka git canım bugün doktora baksınlar yine de. Gidersen de yaz bize mutlaka merak ederim
Hiçbişey çıkmaz kuzucum inşallah, sen içini ferah tut.Insallahh bısey cıkmaz, serklajım da var, ondan dolayı endıse endıse de ettım bıraz, doktordan haber beklıyorum
Tatlım hayır aksine tok git bebek hareket etsin.Kızlar bugün 4lü test için gideceğim lütfen dua edin güzel haberlerle gelelim. Bir de aç mı gitmek gerek kan testi falan isterler mi?
Gunaydın kızlar dun aksam 10dan beri sol kasıgımda bır damar cekılıyor, gerılıyor gıbı oluyor, boyle bısey basına gelen oldu mu, oglene kadar beklıcem gecmezse doktora yazıcam
GUnaydin kizlar. Dun doktora gittigimda kasilmasi normal demisti ama. Belime vuruyor aksamdan beri. Karnimin seklini gorseniz korkarsiniz kasildigindabugun tekrar gidecegim sanirim. Cunku nerdeyse yarim saatte bir kasiliyor
Kızlar çok geçmiş olsun bize de haber verin.Günaydın kızlar, dün gece kasık ağrısı çektim ve sol kasığıma ani bir bıçak saplanmış hissi oldu 20-30 saniye. Doktoruma yazdım bugün gel kontrole edelim dedi. Dua edin umarım her şey yolundadır
Ye gitsin tabiki ne güzel misKızlar günaydın nasılsınız?
bir şey sorcam pestil yiyebilir miyiz, Ev yapımı cevizli pestil sarma yapmış bizimkiler çok da severim tadı neredeyse şekersize yakın. bir iki tane yicem ama, zararsızsa her ara öğüne sıkıştırayım diyorum
Ya tatlım bunlar çok şirin ama alt pijama alt eşofman koymak lazım. Kanama bazen geçebiliyor üstüne insanın.Kızlar hastanede ve lohusalık dönemimde giymek için sonunda güzel bi pijama takımı buldum. İndirime girmiş aldım hemen. Yorumları da çok iyiydi bi sürü hamiş almışihtiyacı olan kapsın derim bedenleri çabuk bitiyomuş arkadaşım dedi
TRENDYOLMİLLA Bej Biye Detaylı Viskon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT1109 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TRENDYOLMİLLA Bej Biye Detaylı Viskon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT1109 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?