- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.641
demir ferritin icin kan ilaci yukseltmemis mi osende demir c kullaniyorum bana iyi geldi seker yuklemesi ben yaptirmadim ama kilo aldim diye bu ay diyetisyene soyledim liste yolladi bi gunu koyuyorum. ams diyetissenicin anket yolladim ve ksn testi idrar testi yolladimkızlar dün şeker yükleme testini yapatırdım, şeker çıktı. Hem ikiz olduğu için hem genetiğimde olduğundan hem de bebişler büyüdüğünden istemişti doktor. Ne yapmam lazım, hemen bir diyetisyene mi başlamalıyım? @sudem34 canım sende diyet yapıyordun diye hatırlıyoruö, neler yapıyorsun?
Birde sanırım enfeksiyon var, bakteri ve sedimantasyon yüksek, kloestrol de yüksek çıkmış, ama demir ve ferritinim düşük.
Açıkcası korktum biraz
yaa koyu renk mi seçseydim. ekstra koymak gerekli dimiYa tatlım bunlar çok şirin ama alt pijama alt eşofman koymak lazım. Kanama bazen geçebiliyor üstüne insanın.
Gayet doğru anlamışsın canımcanım tam olarak doğru anladım mı bilmiyorum ama;
joie kubbie sleep diye bir park yatak var hem boyutu park yatak kadar büyük değil (anne yanı beşikler kadardır bilemedin bir tık büyüktür) hem de anne yanı olarak tek yanı aşağı inebiliyor ben ondan aldım mesela odamı daraltmasın diye.
Büyüyen beşik istiyorsan da googlea trend büyüyen beşik yazdığında çıkan beşiği çok beğeniyorum hatta aynı modeli instagramda yapan birçok sayfa da var. koçtaş vs birçok yerde bulabilirsin.
Yine de uzun bir süre park yatakta yatabileceğini söylüyor herkes (tabi yukarıda yazdığım park yatağı uzun vadeli düşünme) ama tabi oda yapacaksan bebeğine park yatak odanın görüntüsünü bozar bence yani ben o sebepten 90x190 yatak yaptırıyorum odasına, kendi odasına geçtiğinde o yatakta başlayacak yani yastıktı korumalıktı derken sevimli hale getiririm diye düşünüyorum, kapılı falan olacak kendi inip çıkabilsin diye, yanları korumalıklı beşik gibi (ileride çıkarılabilen)
beşik olarak da anne yanına aldığım joie kubbie dışında bir şey kullanmayacağım mesela. fikir olur belki sana da.
Kanama leke çok belli ediyor açık renkler kış bebeği ya acaba kalın pijama da almak gerekir mi annem insan doğumdan sonra çok üşüyor dediYa tatlım bunlar çok şirin ama alt pijama alt eşofman koymak lazım. Kanama bazen geçebiliyor üstüne insanın.
Haziranin 20 sinde dogum yapmistim. Ameliyathaneden cikinca cok usumustum. Uzerimize kalin sabahlik filan almak lazim. Hatta bebek de cok usumustu. Tek kat giydirip uzerine kalin battaniye ortmustuk ilk, hemsire gelip baktiginda bebek cok usumus bi seyler daha giydirin demistiKanama leke çok belli ediyor açık renkler kış bebeği ya acaba kalın pijama da almak gerekir mi annem insan doğumdan sonra çok üşüyor dedi
Yelek hırka da fazladan koymak lazım o zaman annem penye değil bu havlulu pijama takımlarından almış bana ben de hastane sıcak olur gibi düşünmüştüm 20 Haziran bile öyleyse demek ki penyeler hiç ısıtmazHaziranin 20 sinde dogum yapmistim. Ameliyathaneden cikinca cok usumustum. Uzerimize kalin sabahlik filan almak lazim. Hatta bebek de cok usumustu. Tek kat giydirip uzerine kalin battaniye ortmustuk ilk, hemsire gelip baktiginda bebek cok usumus bi seyler daha giydirin demisti
Valla benim de sancılarım va oluyor arada sonra geciyo o nedenle korkmuyorum nedenseSüreklı olmuyor, arada bır boyle ınce sızı gıbı olur yaa, damarım cekılıyor gıbı oluyor, uyuyunca gecer demıstım sabah uyandım yıne var
Her hastanenin sicakligi ayni olmuyordur belki canim. Gerci kimse usumuyordu ben usuyordum dogumdan sonraYelek hırka da fazladan koymak lazım o zaman annem penye değil bu havlulu pijama takımlarından almış bana ben de hastane sıcak olur gibi düşünmüştüm 20 Haziran bile öyleyse demek ki penyeler hiç ısıtmaz
Bizim burada şey diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum daHer hastanenin sicakligi ayni olmuyordur belki canim. Gerci kimse usumuyordu ben usuyordum dogumdan sonrayun hirka gotursek olur. Kalin pijama da guzel olur dedigin gibi
Canım kumaşçılarda ve pazarlarda çok şahane müslinler var . 3 adet için çok yüksek fiyatı sen kumaşını al annen kayınvaliden elinde makinesi olan biri hemen diker . Hiç olmadı al terziye ver kenarlarını overlok döndür istersen küçük kenarına dantel iste yarı maliyete gelir
Canım benim çok geçmiş olsun dualarım seninleSorma canim, dun detayli randevum vardi. Bebekler cok iyi ama 1 cm acilma varmis. Bebegin kesesi sarkmis vajinaya dogru. Acil yatis yaptirdi doktor. Allahtan suyum patlamamis zamaninda mudahele ettik umarim. Simdi eve geldik 20 gun rapor ile evde yatacagim.
Ilk hedef 24. Hafta, ondan sonra su gelse de yasatiriz yogun bakimda buyuk ihtimal dedi. 28 den sonra risk azaliyor iyice. Ama 24 den once ciger gelistirici igne yapamiyorlarmis, bebeklerden altta suyu geleni sonlandirmamiz gerekir dedi digerini kurtarmak icin .
Ama pozitifim, bence uslu duracak kizlar
Bir iki tane olsa dert etmem de 1 kilo peynir kutusu kadar göndermişler hepsini yerim normalde bi aklıma geldi :)Ben yiyorumhiç yiyemeyeceğimi düşünmemiştim
Bana sıcaktan fenalık geliyor karnım açık dolanıyorum evde , annem hep karnını Açık tutma bebişe gaz yapar diyor. Doğrudur inanırım :)Bizim burada şey diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum daüşürsen sütun de üşür bebeğe gaz yapar ayağını da üşutursen rahim zor toplanır babaanneler gibi kalın giyinip otururz
Günaydın canım benimki damar çekilmesi gibi değil de sağımda bir ağrı var çözemedim bu sabah belime de vurdu, normalde hiç takmam bu tarz ağrıları, iki gündür burda yazılanları okuyunca korkuyor insanGunaydın kızlar dun aksam 10dan beri sol kasıgımda bır damar cekılıyor, gerılıyor gıbı oluyor, boyle bısey basına gelen oldu mu, oglene kadar beklıcem gecmezse doktora yazıcam
Yok seçme bebeğim içinde kalmasın onu kullan sen.yaa koyu renk mi seçseydim. ekstra koymak gerekli dimi
Hayatım bilmiyorum sezeryan ve normal doğum fark ediyor mu hastane aşırı sıcak oluyor onu biliyorum ben Ekim doğumunda ince giymiştim. Odalar aşırı sıcaktı.Kanama leke çok belli ediyor açık renkler kış bebeği ya acaba kalın pijama da almak gerekir mi annem insan doğumdan sonra çok üşüyor dedi
Ağrılar genel de normal bebeğim ama sen için rahat edecek ise git bir istersenGünaydın canım benimki damar çekilmesi gibi değil de sağımda bir ağrı var çözemedim bu sabah belime de vurdu, normalde hiç takmam bu tarz ağrıları, iki gündür burda yazılanları okuyunca korkuyor insan
Bana da soğuk su içme diyorlar bebek üşürBana sıcaktan fenalık geliyor karnım açık dolanıyorum evde , annem hep karnını Açık tutma bebişe gaz yapar diyor. Doğrudur inanırım :)
Aynen, ben çorapla geziyorum evde ve atlet üşütmüyiyim diyeBizim burada şey diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum daüşürsen sütun de üşür bebeğe gaz yapar ayağını da üşutursen rahim zor toplanır babaanneler gibi kalın giyinip otururz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?