- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.661
Ben dün iki tane müslin kumaş aldım biri 170 biri 190 bide arkalarına koymak için waffle kumaş aldım bi de çevrelesin diye ponpon aldım. 1 tane battaniye fiyatına 2 tane battaniye çıkmış oldu. Eşimin anneannesine vereceğim o da makine ile dikecek.Evet katılıyorum ben öyle yaptım metresi 80-90 tl arasıydi istediklerimi seçtim tanıdık terzide battaniye, puset örtüsü, emzirme örtüsü yaptırıyorum seçmesi keyifli oldu içime çok sindi. Müslinler yıkandıktan sonra çekiyormuş ona dikkat edin alırken.
Sıcak su torbası şart arkadaşım buharada sezeryan oldu oda o kdr sicaktiki bn bunalmistim ama o kdr usuduki elektrikli battaniye getirtti Mayıs ayındaBizim burada şey diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum daüşürsen sütun de üşür bebeğe gaz yapar ayağını da üşutursen rahim zor toplanır babaanneler gibi kalın giyinip otururz
Bu arada cnm park yatak geldi Elele madre bn çok beğendimVitozonda incia ürünlerinin ikincisi %50 indirimli sktleri de uzun
yatağı rahat mı canım?Bu arada cnm park yatak geldi Elele madre bn çok beğendimsenin tavsiyenle bakmıştım teşekkürler.. ins bebislerde beğenir
Çok sevindim canım sağlıkla huzurla eskitsinlerBu arada cnm park yatak geldi Elele madre bn çok beğendimsenin tavsiyenle bakmıştım teşekkürler.. ins bebislerde beğenir
Çantaya atarız bir tane o zaman üşümek çok sorun oluyorSıcak su torbası şart arkadaşım buharada sezeryan oldu oda o kdr sicaktiki bn bunalmistim ama o kdr usuduki elektrikli battaniye getirtti Mayıs ayında
ya ben her gün yiyorum akşamları son 1 haftadır :) hiç zararlı olabileceği aklıma gelmemişti.Bir iki tane olsa dert etmem de 1 kilo peynir kutusu kadar göndermişler hepsini yerim normalde bi aklıma geldi :)
Yatağı iyi değil canım zaten sitesinden aldığında hediye yolluyorlar ben yatağı ayrıca almıştımyatağı rahat mı canım?
koyu renk eşofman altı gibi alayım yanıma o zaman mutlaka ne olur ne olmaz :) teşekkür ederimYok seçme bebeğim içinde kalmasın onu kullan sen.
İlk etap da biraz fazla kanama geliyor. Sen yedekle mutlaka
Ben deAynen, ben çorapla geziyorum evde ve atlet üşütmüyiyim diye
nasılsın canım nasıl oldun? her şey çooook güzel olacak inan dualarım sizinle. kızların çoook uslu durucaklar eminimSorma canim, dun detayli randevum vardi. Bebekler cok iyi ama 1 cm acilma varmis. Bebegin kesesi sarkmis vajinaya dogru. Acil yatis yaptirdi doktor. Allahtan suyum patlamamis zamaninda mudahele ettik umarim. Simdi eve geldik 20 gun rapor ile evde yatacagim.
Ilk hedef 24. Hafta, ondan sonra su gelse de yasatiriz yogun bakimda buyuk ihtimal dedi. 28 den sonra risk azaliyor iyice. Ama 24 den once ciger gelistirici igne yapamiyorlarmis, bebeklerden altta suyu geleni sonlandirmamiz gerekir dedi digerini kurtarmak icin .
Ama pozitifim, bence uslu duracak kizlar
156 çıkmıştı ikilide bu bi riskmiş ama papp-a değerin düşük olursa risk olarak değerlendirilirmiş. Benim papp-a değerim normaldi iki değer arası uyumsuz olduğu için dörtlü yaptırdık çok şükür dörtlüde de detaylıda da sorun çıkmadıcanım kac çıkmıştı serbest betan ?
benımde kombıne rısk 258/1 cıktı ..156 çıkmıştı ikilide bu bi riskmiş ama papp-a değerin düşük olursa risk olarak değerlendirilirmiş. Benim papp-a değerim normaldi iki değer arası uyumsuz olduğu için dörtlü yaptırdık çok şükür dörtlüde de detaylıda da sorun çıkmadı
Yok canim hic sorun degil. Burda da yazmistim hatta ama cok geride kaldi.Canım benim çok geçmiş olsun dualarım seninlebende inanıyorum kızların akıllı durup zamanını beklicekler. Canını sıkmıcaksam eğer açılma olduğunu doktorun nasıl anladı karından ultrason ile bakarken mi farkına vardı. Bende salı günü giricem detaylıya ikiz gebelikte zaten bu beklenen bişey enfeksiyon için çok dikkat et ortak tuvalet asla kullanma su çok çok iç enfeksiyon kapmadığın sürece bebişlerinle sağlıkla bu süreci tamamlıcaksın inanıyorum ben
Bence pahalı canım meltem Mobilya 1. Sınıf MDF kullanıyor 3 kapılı dolap baza yatak sifonyer komodin 34 bin dedi ve malzemeleri çok iyidikızlar ben pahalılık algımı kaybettimmesela dolaba 22bin diyorlar bir yandan çok geliyor ama mdf olunca normalde geliyor piyasaya hakim olan bacılarım bu dolapta 3 kapılıya 22bin tl normal mi fazla mı?
bana da pahalı geldi, hazeran dolaplar genel olarak çok daha pahalı sanırımBence pahalı canım meltem Mobilya 1. Sınıf MDF kullanıyor 3 kapılı dolap baza yatak sifonyer komodin 34 bin dedi ve malzemeleri çok iyidi
Yaa bende böyle biliyordum ama bir kaç kişi daha kısa sürdüğünü yazmış bebeğin pozisyonuyla felan alakalı herhalde diye yorumladık artıkTek gebelik benim tam bir saat sürdü tatlım( ultrason analizi) hatta molalarla 2 3 saati buldu mevzu.
kızlar ben pahalılık algımı kaybettimmesela dolaba 22bin diyorlar bir yandan çok geliyor ama mdf olunca normalde geliyor piyasaya hakim olan bacılarım bu dolapta 3 kapılıya 22bin tl normal mi fazla mı?
Gitmemek için direniyorum sürekli doktordayım daha 1 hafta önce görüştükAğrılar genel de normal bebeğim ama sen için rahat edecek ise git bir istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?