2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben dün iki tane müslin kumaş aldım biri 170 biri 190 bide arkalarına koymak için waffle kumaş aldım bi de çevrelesin diye ponpon aldım. 1 tane battaniye fiyatına 2 tane battaniye çıkmış oldu. Eşimin anneannesine vereceğim o da makine ile dikecek.

Bizim burada şey diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum da üşürsen sütun de üşür bebeğe gaz yapar ayağını da üşutursen rahim zor toplanır babaanneler gibi kalın giyinip otururz
Sıcak su torbası şart arkadaşım buharada sezeryan oldu oda o kdr sicaktiki bn bunalmistim ama o kdr usuduki elektrikli battaniye getirtti Mayıs ayında

Sıcak su torbası şart arkadaşım buharada sezeryan oldu oda o kdr sicaktiki bn bunalmistim ama o kdr usuduki elektrikli battaniye getirtti Mayıs ayında
Çantaya atarız bir tane o zaman üşümek çok sorun oluyor

nasılsın canım nasıl oldun? her şey çooook güzel olacak inan dualarım sizinle. kızların çoook uslu durucaklar eminim

kızlar ben pahalılık algımı kaybettim mesela dolaba 22bin diyorlar bir yandan çok geliyor ama mdf olunca normalde geliyor piyasaya hakim olan bacılarım bu dolapta 3 kapılıya 22bin tl normal mi fazla mı?

Eklentiler

• c3516c11-0e36-4012-bcd9-efc299ced67f.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 73
canım kac çıkmıştı serbest betan ?
156 çıkmıştı ikilide bu bi riskmiş ama papp-a değerin düşük olursa risk olarak değerlendirilirmiş. Benim papp-a değerim normaldi iki değer arası uyumsuz olduğu için dörtlü yaptırdık çok şükür dörtlüde de detaylıda da sorun çıkmadı

benımde kombıne rısk 258/1 cıktı ..
serbest betam 174- mom degerım 4,48- papa degerım 2 mom degerım 0,72 cıktı .
orta risk dedi doktorum yanı 1/250 sınırmış.
ama bısey yaotırmayı dusunmuyorum 21.haftamda detaylı ulturasona perınatolga gıdecegım

Yok canim hic sorun degil. Burda da yazmistim hatta ama cok geride kaldi.
Karindan bakiyordu hersey yolundaydi. Açıdan dolayi bir kulagi goremedi. Vajinal bakalim dedi. Baslar baslamaz problem var dedi. Karindan gozukmuyordu dedi hatta tekrar karindan bakti tekrar gorunmuyor dedi.
Eevt enfeksiyon tehlikeliymis, kese su an vajinaya cok yakin oldugu icin.
Serklaj ile hamileligini tamamlayan cok varmis ben de okudum. Insallah 30 küsürleri saglikla görürüz tek duam bu hepimiz icin

kızlar ben pahalılık algımı kaybettim mesela dolaba 22bin diyorlar bir yandan çok geliyor ama mdf olunca normalde geliyor piyasaya hakim olan bacılarım bu dolapta 3 kapılıya 22bin tl normal mi fazla mı?
Bence pahalı canım meltem Mobilya 1. Sınıf MDF kullanıyor 3 kapılı dolap baza yatak sifonyer komodin 34 bin dedi ve malzemeleri çok iyidi

Bu model seninkine benziyor sanki canım delikli yer sadece dekor içinde farklı bir madde vardı rengi değişiriz demişti ve yonga levha kullanıyorlar MDF den 1 tık iyimis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…