- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.681
Haha sorma kayınvalidem aynıBana da soğuk su içme diyorlar bebek üşürinanmıyorum gerçi de. vazgeçemem zaten soğuk sudan
hangi marka bu canım? meltem mobilyada joy 3 kapılı dolap beğendim o da 21.500Eki Görüntüle 3288346
Bu model seninkine benziyor sanki canım delikli yer sadece dekor içinde farklı bir madde vardı rengi değişiriz demişti ve yonga levha kullanıyorlar MDF den 1 tık iyimis
Cilek Mobilya canımhangi marka bu canım? meltem mobilyada joy 3 kapılı dolap beğendim o da 21.500bronz tonlarda vintage görünümlü bir karyola beğendim onunla biraz vintage bir dolap hayal ediyorum istediğim dolaplar pahalı geldi baya
Biz almila da beğendik 28 bin dedi takıma alalım mi diye düşünürken adam bunu alın evlenene kadar yatsın evden gidene kadar dedihangi marka bu canım? meltem mobilyada joy 3 kapılı dolap beğendim o da 21.500bronz tonlarda vintage görünümlü bir karyola beğendim onunla biraz vintage bir dolap hayal ediyorum istediğim dolaplar pahalı geldi baya
Mesajları okuya okuya geldim gördüm canım sonradan. Yaa resmen rabbim göstermek istemiş karından gözükmeyip vajinal gözükmesi çok ilginç iyiki bebişin kulağını göstermemiş. Bol bol dinlen kuzum tek dikkat edeceğin şey enfeksiyon gebeliğin sağlıkla 35. Haftaları görecek inşallah kız ne 30 uYok canim hic sorun degil. Burda da yazmistim hatta ama cok geride kaldi.
Karindan bakiyordu hersey yolundaydi. Açıdan dolayi bir kulagi goremedi. Vajinal bakalim dedi. Baslar baslamaz problem var dedi. Karindan gozukmuyordu dedi hatta tekrar karindan bakti tekrar gorunmuyor dedi.
Eevt enfeksiyon tehlikeliymis, kese su an vajinaya cok yakin oldugu icin.
Serklaj ile hamileligini tamamlayan cok varmis ben de okudum. Insallah 30 küsürleri saglikla görürüz tek duam bu hepimiz icin
Şöyle yanında bı hediye yatak yolluyorlar çok basit geldi banada ilk etapta reflü yatağı almayı düşünüyorum sonra Yataş çok önerildi ondan alırım park yatak baya geniş bizi ins birbirlerini uyandirmazsa bı tanesi 6 ay idare eder diye düşünüyorumyatağı rahat mı canım?
Bnde almilada beğenmiştim yerim olmamasına rağmen o kdr içimde kaldı ama kuruş indirim yapmamaları yüzünden biraz vazgeçtim fiyatlarda bir tık pahalı piyasaya göreBiz almila da beğendik 28 bin dedi takıma alalım mi diye düşünürken adam bunu alın evlenene kadar yatsın evden gidene kadar dediben böyle şeylere biraz takılıyorum eşime belki atanıp gidecek neden evlenip gidene kadar söylenen niyetle alalım ki dedim sonra eşimde kaliteli ama uygun alalım ileri de beğenmezse kendi istediğini alırken aman zaten uyguna aldik deriz dedi mantıklı geldi
ya ben kendi hoşuma gideni yapayım da o zaten ben bunu istiyorum diye ergen tribi yapana kadar bi 8 10 sene geçer diye umut ediyorumBiz almila da beğendik 28 bin dedi takıma alalım mi diye düşünürken adam bunu alın evlenene kadar yatsın evden gidene kadar dediben böyle şeylere biraz takılıyorum eşime belki atanıp gidecek neden evlenip gidene kadar söylenen niyetle alalım ki dedim sonra eşimde kaliteli ama uygun alalım ileri de beğenmezse kendi istediğini alırken aman zaten uyguna aldik deriz dedi mantıklı geldi
Bize de 2 binlik bir şey alın yatak verelim hediye gibi bir şey dedi indirim de yapmadı ritmik falan da aşırı pahalıydı Erdem mobilya Gündoğdunun yanında orası direkt instada aymini sayfasinin ürünlerini satıyor orasi da pahalıydı Mondi de adam gibi ürün yoktu alfemonun o teşhire koydukları dolaplarınin kapakları kırılmıştı eşimle ilk aklımıza gelen dayanıksız olması oldu ama dolap alacaksan sadece Merlin mobilyaya bakabilirsin canım %100 MDF ve uygun sertifikali da Trendyolda Hepsiburada da yorumlarını okudum baya begenilmisBnde almilada beğenmiştim yerim olmamasına rağmen o kdr içimde kaldı ama kuruş indirim yapmamaları yüzünden biraz vazgeçtim fiyatlarda bir tık pahalı piyasaya göre
Kızlar çok geçmiş olsun bize de haber verin.
Valla benim de sancılarım va oluyor arada sonra geciyo o nedenle korkmuyorum nedense
Günaydın canım benimki damar çekilmesi gibi değil de sağımda bir ağrı var çözemedim bu sabah belime de vurdu, normalde hiç takmam bu tarz ağrıları, iki gündür burda yazılanları okuyunca korkuyor insan
Kuzum gıttım, bır ust mesajı okur musunSohrab canım naptın gittin mi doktora
Çok geçmiş olsunGeldım sımdı eve kızlar, serklajım da oldugu ıcın bıraz kokrkmustum, cok şükür bebek ıyı, rahim kapalı, hatta servıks serklaj atıldıgı gunden daha uzun cıktı 39.8 mm.. İdrar kulturu verdım, crp verdım, sonuc cıkınca haberlesıcez, sabahkıne gore hafıfledı bıraz da o cekılmeler..idrar yolu enfeksıyonu olabılkr belkı dedı
Çok geçmiş olsunKizlar nstye girdim gercekten sancim varmis. Simdi yatis yaptirdi doktor. Benimle ayni gun serklaj yaptiran 21 haftalik hamile bi hastasinin da bugun sancisi cikmis. Kesin retro filan etkiliyor bizisimdi serum filan takilacak.sanci boyle devam ederse serklaj yirtilabilir Allah korusun dedi. Aksamustu cikaracak normale donebilirsem
Amin insallah canimÇok geçmiş olsunİnşallah akşamüzeri hayırlısıyla çıkarsınız
Çok geçmiş olsun canımKizlar nstye girdim gercekten sancim varmis. Simdi yatis yaptirdi doktor. Benimle ayni gun serklaj yaptiran 21 haftalik hamile bi hastasinin da bugun sancisi cikmis. Kesin retro filan etkiliyor bizisimdi serum filan takilacak.sanci boyle devam ederse serklaj yirtilabilir Allah korusun dedi. Aksamustu cikaracak normale donebilirsem
Cok tesekkur ederımÇok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?