- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.701
Insallahh saglıcakla cıkarsınız, kasılma ıcın ılac kullanıyor muydunuz nıdılat adalat tarzı bıseyKizlar nstye girdim gercekten sancim varmis. Simdi yatis yaptirdi doktor. Benimle ayni gun serklaj yaptiran 21 haftalik hamile bi hastasinin da bugun sancisi cikmis. Kesin retro filan etkiliyor bizisimdi serum filan takilacak.sanci boyle devam ederse serklaj yirtilabilir Allah korusun dedi. Aksamustu cikaracak normale donebilirsem
Yonga levha benim bildiğim suntanın afilli hali yani sunta dememek için onu diyorlar evlenirken dolap bakarken öğrenmiştim bunuEki Görüntüle 3288346
Bu model seninkine benziyor sanki canım delikli yer sadece dekor içinde farklı bir madde vardı rengi değişiriz demişti ve yonga levha kullanıyorlar MDF den 1 tık iyimis
Arkadaşımin babası mobilya ustası ona sormuştum mdfden iyidir ama sertifikasi olmalı demiştiYonga levha benim bildiğim suntanın afilli hali yani sunta dememek için onu diyorlar evlenirken dolap bakarken öğrenmiştim bunu
Sevindim canım çok şükür bir şey çıkmamışGeldım sımdı eve kızlar, serklajım da oldugu ıcın bıraz kokrkmustum, cok şükür bebek ıyı, rahim kapalı, hatta servıks serklaj atıldıgı gunden daha uzun cıktı 39.8 mm.. İdrar kulturu verdım, crp verdım, sonuc cıkınca haberlesıcez, sabahkıne gore hafıfledı bıraz da o cekılmeler..idrar yolu enfeksıyonu olabılkr belkı dedı
İdrarda yassı epıtel hucre fazla cıkmıs, kultur uzerınde hala calısılıyor yazıyor, galıba idrar yolu enfeksıyonu demek oluyor bu, kultur de cıksın haber verıcem doktoraSevindim canım çok şükür bir şey çıkmamış
Alt karnın ağrıyorsa idrar yolu olabilir evet, ben de bu ağrıyla acile gitmiştim enfeksiyon çıkmıştı hala hafif var ama ağrısı geçti antibiyotik sonrasıGeldım sımdı eve kızlar, serklajım da oldugu ıcın bıraz kokrkmustum, cok şükür bebek ıyı, rahim kapalı, hatta servıks serklaj atıldıgı gunden daha uzun cıktı 39.8 mm.. İdrar kulturu verdım, crp verdım, sonuc cıkınca haberlesıcez, sabahkıne gore hafıfledı bıraz da o cekılmeler..idrar yolu enfeksıyonu olabılkr belkı dedı
Sol kasıgımda damarlarım cekılır gıvı oluyordu dun aksamdan berı canım,ınsallah benımkı de gecerAlt karnın ağrıyorsa idrar yolu olabilir evet, ben de bu ağrıyla acile gitmiştim enfeksiyon çıkmıştı hala hafif var ama ağrısı geçti antibiyotik sonrasıgeçmiş olsun canım
İdrar yolu enfeksiyonuna kızılcık çok iyi geliyormuş ve beyaz dut istersen bir araştırSol kasıgımda damarlarım cekılır gıvı oluyordu dun aksamdan berı canım,ınsallah benımkı de gecer
Benim 2. Dozu 24. Hafta da olacak.Bu arada kızlar saglık ocagından aramıslardı tetanoz asısı ıcın. Bugun sordum doktora 24.haftada yaptıralım dedı
Ayy daha pazartesı gunu memelketten bır avuc kızılcık geldı, bahcede varsı bızım annem son kalanı toplamıs, gondermıs buraya, hepsını yıyım mademİdrar yolu enfeksiyonuna kızılcık çok iyi geliyormuş ve beyaz dut istersen bir araştır
Geçen hafta benimde tam sol kasığımda düzenli şekilde dalga dalga ağrı olmuştu. Bana da kum döküyorsun demişlerdi işte enfeksiyondandır heralde. Çabuk geçer İnşallahSol kasıgımda damarlarım cekılır gıvı oluyordu dun aksamdan berı canım,ınsallah benımkı de gecer
Benım illk doz için 24 dedı doktorumBenim 2. Dozu 24. Hafta da olacak.
İdrarda yassı eptıel fazla cıkmıs 0-15 referans.. Benım 45 cıkmıs.. Kultur sonucunu beklıyorum.Geçen hafta benimde tam sol kasığımda düzenli şekilde dalga dalga ağrı olmuştu. Bana da kum döküyorsun demişlerdi işte enfeksiyondandır heralde. Çabuk geçer İnşallah
Kadın doğum+ sağlık ocağı doktorum ilk dozu 18-20 arası tavsiye ediyoruz dedi ben 20 ye kadar beklemiştim . Yaptırdıktan sonra 4 hafta sonra gel +-1 gün oynat sadece dediler. 24 de ikinciye gideceğimBenım illk doz için 24 dedı doktorum
Bizim sağlık ocağında aşı kalmamış geçen hafta gittim, 22.haftadan sonra yaparız gecikmiş olmuyor demişti canım. İçim rahatladı sen de böyle yazıncaBu arada kızlar saglık ocagından aramıslardı tetanoz asısı ıcın. Bugun sordum doktora 24.haftada yaptıralım dedı
Canım çok çok geçmiş olsun, güzel haberlerini bekliyoruzKizlar nstye girdim gercekten sancim varmis. Simdi yatis yaptirdi doktor. Benimle ayni gun serklaj yaptiran 21 haftalik hamile bi hastasinin da bugun sancisi cikmis. Kesin retro filan etkiliyor bizisimdi serum filan takilacak.sanci boyle devam ederse serklaj yirtilabilir Allah korusun dedi. Aksamustu cikaracak normale donebilirsem
Benım doktor perınatolog belkı de rısklerımden dolayı gec yaptırtacak.. Yanı sorun olsa gece bırakmazdı bence.. Dırek saglık ocagından aradılar der demez tetanoz 24 haftada yaptıralım dedı..onun sözünü dinlerim benBizim sağlık ocağında aşı kalmamış geçen hafta gittim, 22.haftadan sonra yaparız gecikmiş olmuyor demişti canım. İçim rahatladı sen de böyle yazınca
Yassı epitel 3 çıkmış benim. Bakteri orta çıktı. Lökositte 11.İdrarda yassı eptıel fazla cıkmıs 0-15 referans.. Benım 45 cıkmıs.. Kultur sonucunu beklıyorum.
Crp de 4.4 cıkmıs o da normal
Senın yassı epıtel kac cıkmıstı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?