2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Insallahh saglıcakla cıkarsınız, kasılma ıcın ılac kullanıyor muydunuz nıdılat adalat tarzı bısey

Eki Görüntüle 3288346
Bu model seninkine benziyor sanki canım delikli yer sadece dekor içinde farklı bir madde vardı rengi değişiriz demişti ve yonga levha kullanıyorlar MDF den 1 tık iyimis
Yonga levha benim bildiğim suntanın afilli hali yani sunta dememek için onu diyorlar evlenirken dolap bakarken öğrenmiştim bunu

Yonga levha benim bildiğim suntanın afilli hali yani sunta dememek için onu diyorlar evlenirken dolap bakarken öğrenmiştim bunu
Arkadaşımin babası mobilya ustası ona sormuştum mdfden iyidir ama sertifikasi olmalı demişti

Sevindim canım çok şükür bir şey çıkmamış

Alt karnın ağrıyorsa idrar yolu olabilir evet, ben de bu ağrıyla acile gitmiştim enfeksiyon çıkmıştı hala hafif var ama ağrısı geçti antibiyotik sonrası geçmiş olsun canım

Alt karnın ağrıyorsa idrar yolu olabilir evet, ben de bu ağrıyla acile gitmiştim enfeksiyon çıkmıştı hala hafif var ama ağrısı geçti antibiyotik sonrası geçmiş olsun canım
Sol kasıgımda damarlarım cekılır gıvı oluyordu dun aksamdan berı canım,ınsallah benımkı de gecer

Bu arada kızlar saglık ocagından aramıslardı tetanoz asısı ıcın. Bugun sordum doktora 24.haftada yaptıralım dedı

Sol kasıgımda damarlarım cekılır gıvı oluyordu dun aksamdan berı canım,ınsallah benımkı de gecer
Geçen hafta benimde tam sol kasığımda düzenli şekilde dalga dalga ağrı olmuştu. Bana da kum döküyorsun demişlerdi işte enfeksiyondandır heralde. Çabuk geçer İnşallah

Geçen hafta benimde tam sol kasığımda düzenli şekilde dalga dalga ağrı olmuştu. Bana da kum döküyorsun demişlerdi işte enfeksiyondandır heralde. Çabuk geçer İnşallah
İdrarda yassı eptıel fazla cıkmıs 0-15 referans.. Benım 45 cıkmıs.. Kultur sonucunu beklıyorum.
Crp de 4.4 cıkmıs o da normal
Senın yassı epıtel kac cıkmıstı canım?

Bu arada kızlar saglık ocagından aramıslardı tetanoz asısı ıcın. Bugun sordum doktora 24.haftada yaptıralım dedı
Bizim sağlık ocağında aşı kalmamış geçen hafta gittim, 22.haftadan sonra yaparız gecikmiş olmuyor demişti canım. İçim rahatladı sen de böyle yazınca

Canım çok çok geçmiş olsun, güzel haberlerini bekliyoruz rica etsem sancını tarifleyebilir misin, en azından benzer ağrımız olursa ihmal etmeyelim

Bizim sağlık ocağında aşı kalmamış geçen hafta gittim, 22.haftadan sonra yaparız gecikmiş olmuyor demişti canım. İçim rahatladı sen de böyle yazınca
Benım doktor perınatolog belkı de rısklerımden dolayı gec yaptırtacak.. Yanı sorun olsa gece bırakmazdı bence.. Dırek saglık ocagından aradılar der demez tetanoz 24 haftada yaptıralım dedı..onun sözünü dinlerim ben

İdrarda yassı eptıel fazla cıkmıs 0-15 referans.. Benım 45 cıkmıs.. Kultur sonucunu beklıyorum.
Crp de 4.4 cıkmıs o da normal
Senın yassı epıtel kac cıkmıstı canım?
Yassı epitel 3 çıkmış benim. Bakteri orta çıktı. Lökositte 11.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…