2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yaa geçmiş olsun

Yassı epitel 3 çıkmış benim. Bakteri orta çıktı. Lökositte 11.
Benimde lökositim 11 çıkıyor hep ve antibiyotik kullandım ama geçmedi. İlişki sonrası hep idrar yanmam oluyor. Clump diye bir bakteri idrar testimde 46 çıkmış ama kültür de bakteri yok

Kızlar bu arada şeker yüklemesiyle ilgili Dr Kağan Kocatepe dün canlı yayın yaptı ve dedi ki, sadece Türkiye’de korkuluyor hatta İngilizler Türkler hakkında yazı çıkarmış gereksiz ve nedensiz Türklerin korktuğuyla alakalı… Yapılmaması zararlı, yapılmasının hiç bir zararı yok, yapılmalı da diyor… dünyada tek milletmişiz

Canım çok çok geçmiş olsun, güzel haberlerini bekliyoruz rica etsem sancını tarifleyebilir misin, en azından benzer ağrımız olursa ihmal etmeyelim
Canim sanki boyle bebek sıkısıyor. Sanci aninda sanki karnimin icindeki su bitmis gibi bebegin sekli gibi yumru goruyordum karnimda. Mutlaka fark edersiniz yani. Tas gibi oluyordu rahmin kasildigi belliydi

Benım de bır arkadasım yaptırdı, soylene soylene bı hal oldu bunyem bozuldu, butun duzenım sastı falan, ben de dedım kı bır tabak baklavayı gömüyosun 5 dk ıcınde dedım, sustu

çok geçmiş olsun inşallah akşama çıkarsın beni de akşama kadar tuttular çok şükür bugün gittiğimde her şey iyiydi ilaçlar istirahat devam. gerçekten hiçbir şey olmadıysa bile bir şeyler oldu gökyüzünde

Kızlar enfeksiyon var mı çözemedim doktor da aramadı henüz

Eklentiler

• F59D0F8B-3D14-4787-8905-3447C45D7B39.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 47
Hanımlar bebek bezi alan var mı ebebekte indirim vardı almayı düşündüğüm Molfix püre and soft 1 numara sipariş verdim birkac arkadaşım deli misin dedi birkaçı al herkes alıyor birşey olmaz dedi ama sizler ne düşünüyorsunuz. 23 haftaligim çok mu acele ediyorum. Çoğu şeyi aldim alışveriş nerdeyse bitti :/
Eşimde kafana göre takıl zam gelecek. nasılsa alacağız ister şimdi ister sonra nasıl istersen diyor

Ben almicam diyodum hepsiburada 2. Urune %30 indirim yapinca 26*4 aldim no1den. Baya sacma geliyo hala bez stoklamakama indirime zaafim var dayanamiorum

Atsana neler aldın bakalım
Diyetisyene git. Şeker ölçüm cihazı al. Sıfır meyve sıfır karbonhidrat tüket. Amniyon sıvın fazla mı?
Bu arada cnm park yatak geldi Elele madre bn çok beğendim senin tavsiyenle bakmıştım teşekkürler.. ins bebislerde beğenir
Kaça aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…