2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Az var bende ki gibi bol su ve cranberry dedi doktorum, ilaçlı durum yok bu tabelada geçmiş olsun ha bir de biraz bakteri olması normal da dedi hamilelikten dolayı galiba
Teşekkür ederim, susuz durmak mümkün değil zaten bu sıcakta, yanıyoruz resmen

Benimde lökositim 11 çıkıyor hep ve antibiyotik kullandım ama geçmedi. İlişki sonrası hep idrar yanmam oluyor. Clump diye bir bakteri idrar testimde 46 çıkmış ama kültür de bakteri yok
Ben de şunu anlamıyorum hamilelikte her gittiğimde bakteri pozitif çıkıyo ama kültürde üreme olmuyor. En az 5 defa yaşadım bunu anlayabilmiş değilim. Hamilelik öncesi benimde ilişki sonrası aşırı yanma/kanamalı idrar gibi durumlar oluyordu. Hamilelik boyunca kapalıyız ondan ona bağlamıyorum hiç. Benim bir önceli gidişimde lökosit 4 5 çıkmıştı ama bakteri yine vardı

O kadar iyi anlıyorum ki almayacağım diyorum sonra " aaaa ne güzel indirimsin sen öyle " deyip alıyorum
Ay yanliz olmadigimi bilmek asiri iyi geldi suan. Cunku 9-12 dahil indirimde hunharca alioeum ama bi de pisman olmuorumxunku ucuza aldim dnfjfjfjff

Kızlar
Sohrab almila000 sheilata ve rahatsız olan nicki aklıma gelmeyen herkes çok geçmiş olsun.
Az kaldı 17 hafta filan hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.
Cok tesekkurler canım bugun tam 19 oldu. 32 hedefı koyduk kendımıze, sonra gıttıgı yere kadar 13 hafta daha dısımız sıkarsam ınsllah.
Neyse bugun de bıttı sayılır cok sukur

Canim sanki boyle bebek sıkısıyor. Sanci aninda sanki karnimin icindeki su bitmis gibi bebegin sekli gibi yumru goruyordum karnimda. Mutlaka fark edersiniz yani. Tas gibi oluyordu rahmin kasildigi belliydi
Çok teşekkür ediyorum canım, acil şifalar diliyorum süreçten haberdar et mutlaka güzel haberlerle gel

Bence de bakteri üremedi diyor ama tam da gecmiyor

Kızlar reflü yatağı aldınız mı?
Oğlumda hiç almadım öyle şeyler ama şart mı değil mi bu sefer çok acemi hissediyorum.

Kalabalık sevmediğim için gereksiz bir şey almamaya çalışmıştım. Alıp kullanamadığım gerçi yine de çok şey oldu. Emzirme yastığı önlüğü (mama aldığı için) , araba yağmurluğu (araba ile dışarı çıkıp genelde AVM ye 30 dk lık seyahatler yaptığım için rüzgar da olmuyordu haliyle)

Yani çocuktan ötürü pek gezememişim onu da fark ettim aman hasta olmasın diye evdeydik genelde.

Ben ilk oglumda da cok kullandim reflu yatagini canim. Egimli oldugu icin icim daha rahatti. Surekli kusuyordu oglum. Gecen gunku indirimden aldim tekrar

Ben Hepsiburadada sleepy ecologic 1 numara aldım 142 TL'ye düşmüştü ama stok yapmadım

Kızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz. Ben karnıma badger sürüyordum. Göğüs kalça kısmına da lierac. Ancak bugün fark ettim ki alt bacaklarımın iç kısmı çatlamış alt bacak olduğu için çatlayacağını hiç düşünmedim bide bacaktan kilo alan biri değilim zaten 2 2,5 kilo aldım totalde. Ödemden çatladı diye düşünüyorum ama alt bacak olduğu için çok üzüldüm önerilerinizi bekliyorum

Prof Dr özgür deren var ben onu takip ediyorum onun bu konu ilgili videosu vardi diyor ki çatlama kesinlikle genetikle ilgili bir şey genetiginde varsa ne kullanılırsa kullanılsın etki etmiyor ben de o yüzden hiçbir şey kullanmıyorum

Alcaktım yine biri ben veririm dediği için almadım

Genetikte var ama ben yine de şansımı denemek istiyorum

Yataş juno aldım ben canım

Eklentiler

• Screenshot_20230818_190407_com.android.gallery3d.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…