2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben ilk hamilelikte sadece gobegime surdugum icin kalcam harita gibi diz ustlerim ve altlarimda da var catlak. Bu sefer catlamamak icin hepsime suruyorum catlak kremini. Simdiden 2 kutu mustela bitirdim. Simdi inciaya gectim. Incia daha yogun, surekli nemli kaliyor. Daha fazla catlamam insallah

Beni linkler misin

Valla arkadasim yeni dogurdu asiri asiri memnun. Bi kadin takip ediyorum o da anne yanin icinde bile bununla uyutuyormus
Ben yatas juno aldim. Ama muadilleri de var

Ben de popomun hiç çatlayacağını düşünmemiştim canım lierac kullanıyorum bir de badger gibi bitkisel içerikli kremim var onu göğüslerime sürüyorum. Ama ben de popoya badger mi kullansam diyorum oluşan çatlakları da gideriyor diye duymuştum

Ben aldım pure and soft 1 2 3 ve 4 numara.

Ya bilmiyorum oluşan çatlak geçer mi keşke geçse . Bide gözükmeyecek bir yer olsa neyse hemen alt bacağım yani dizde elbise giysem bile gözükür

Ya bilmiyorum oluşan çatlak geçer mi keşke geçse . Bide gözükmeyecek bir yer olsa neyse hemen alt bacağım yani dizde elbise giysem bile gözükür
Bilmiyorum ki canım çatlak zor geçer diyorlar ama bir de böyle bir yorum okumuştum badgerle ilgili. Daha önce gebelik geçiren annelerimiz daha iyi bilir. Geçmezse ben de üzülürüm en güzel yerimden çatladım

Alt bacağa da mı yağ sürücez ama yaa

Alt bacağa da mı yağ sürücez ama yaa
Valla ben çatladım hiç beklemiyordum ve de şok oldum. Üç dört gün önce eşim aaa burası çatladı mı falan demişti hiç ciddiye almadım saçmalama orası çatlar mı demiştim

Ahahhahaha ay valla orası da kötü yer. Ben bakmadım oraya hiç belki ordan da çatlamıştır. Hayır kilo almadım çok fazla . Ama ödemim çok işte. Çok erken başladı diyor bizimkiler

Ahahhahaha ay valla orası da kötü yer. Ben bakmadım oraya hiç belki ordan da çatlamıştır. Hayır kilo almadım çok fazla . Ama ödemim çok işte. Çok erken başladı diyor bizimkiler
Ben 3.5 kilo aldım. Ama benim popo göbek memeler şişti yani sorma berbat görünüyor fena çatlamış toparlar mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…