- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.761
Ben ilk hamilelikte sadece gobegime surdugum icin kalcam harita gibiKızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz. Ben karnıma badger sürüyordum. Göğüs kalça kısmına da lierac. Ancak bugün fark ettim ki alt bacaklarımın iç kısmı çatlamışalt bacak olduğu için çatlayacağını hiç düşünmedim bide bacaktan kilo alan biri değilim zaten 2 2,5 kilo aldım totalde. Ödemden çatladı diye düşünüyorum ama alt bacak olduğu için çok üzüldüm önerilerinizi bekliyorum
Beni linkler misinBen ilk hamilelikte sadece gobegime surdugum icin kalcam harita gibidiz ustlerim ve altlarimda da var catlak. Bu sefer catlamamak icin hepsime suruyorum catlak kremini. Simdiden 2 kutu mustela bitirdim. Simdi inciaya gectim. Incia daha yogun, surekli nemli kaliyor. Daha fazla catlamam insallah
Beni linkler misin
Ben de bugün incia bebek ürünleri baktım canım bu ürün vitozonda 325 TLydi sanırım 2. Üründe de %50 indirimi varINCIA %100 Doğal Karın Çatlak Jel Kremi Çatlak Önleyici Organik Avokado Yağı Hamilelikte 200 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
INCIA %100 Doğal Karın Çatlak Jel Kremi Çatlak Önleyici Organik Avokado Yağı Hamilelikte 200 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Valla arkadasim yeni dogurdu asiri asiri memnun. Bi kadin takip ediyorum o da anne yanin icinde bile bununla uyutuyormusKızlar reflü yatağı aldınız mı?
Oğlumda hiç almadım öyle şeyler ama şart mı değil mi bu sefer çok acemi hissediyorum.
Kalabalık sevmediğim için gereksiz bir şey almamaya çalışmıştım. Alıp kullanamadığım gerçi yine de çok şey oldu. Emzirme yastığı önlüğü (mama aldığı için) , araba yağmurluğu (araba ile dışarı çıkıp genelde AVM ye 30 dk lık seyahatler yaptığım için rüzgar da olmuyordu haliyle)
Yani çocuktan ötürü pek gezememişim onu da fark ettim aman hasta olmasın diye evdeydik genelde.
İnş zamanına kadar bekler kuzum içini rahat tut güzel niyetlerin olsunCok tesekkurler canımbugun tam 19 oldu. 32 hedefı koyduk kendımıze, sonra gıttıgı yere kadar 13 hafta daha dısımız sıkarsam ınsllah.
Neyse bugun de bıttı sayılır cok sukur
Ben de popomun hiç çatlayacağını düşünmemiştim canım lierac kullanıyorum bir de badger gibi bitkisel içerikli kremim var onu göğüslerime sürüyorum. Ama ben de popoya badger mi kullansam diyorum oluşan çatlakları da gideriyor diye duymuştumKızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz. Ben karnıma badger sürüyordum. Göğüs kalça kısmına da lierac. Ancak bugün fark ettim ki alt bacaklarımın iç kısmı çatlamışalt bacak olduğu için çatlayacağını hiç düşünmedim bide bacaktan kilo alan biri değilim zaten 2 2,5 kilo aldım totalde. Ödemden çatladı diye düşünüyorum ama alt bacak olduğu için çok üzüldüm önerilerinizi bekliyorum
Annem de tatlıyı yer ama şeker yükleme sonrası bayılmıştıBenım de bır arkadasım yaptırdı, soylene soylene bı hal oldu bunyem bozuldu, butun duzenım sastı falan, ben de dedım kı bır tabak baklavayı gömüyosun 5 dk ıcınde dedım, sustu
Ben aldım pure and soft 1 2 3 ve 4 numara.Hanımlar bebek bezi alan var mıebebekte indirim vardı almayı düşündüğüm Molfix püre and soft 1 numara sipariş verdim birkac arkadaşım deli misin dedi birkaçı al herkes alıyor birşey olmaz dedi ama sizler ne düşünüyorsunuz. 23 haftaligim çok mu acele ediyorum. Çoğu şeyi aldim alışveriş nerdeyse bitti :/
Eşimde kafana göre takıl zam gelecek. nasılsa alacağız ister şimdi ister sonra nasıl istersen diyor
Ya bilmiyorum oluşan çatlak geçer miBen de popomun hiç çatlayacağını düşünmemiştim canım lierac kullanıyorum bir de badger gibi bitkisel içerikli kremim var onu göğüslerime sürüyorum. Ama ben de popoya badger mi kullansam diyorum oluşan çatlakları da gideriyor diye duymuştum
Bilmiyorum ki canım çatlak zor geçer diyorlar ama bir de böyle bir yorum okumuştum badgerle ilgili. Daha önce gebelik geçiren annelerimiz daha iyi bilir. Geçmezse ben de üzülürüm en güzel yerimden çatladımYa bilmiyorum oluşan çatlak geçer mikeşke geçse . Bide gözükmeyecek bir yer olsa neyse hemen alt bacağım yani dizde elbise giysem bile gözükür
Alt bacağa da mı yağ sürücez ama yaaKızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz. Ben karnıma badger sürüyordum. Göğüs kalça kısmına da lierac. Ancak bugün fark ettim ki alt bacaklarımın iç kısmı çatlamışalt bacak olduğu için çatlayacağını hiç düşünmedim bide bacaktan kilo alan biri değilim zaten 2 2,5 kilo aldım totalde. Ödemden çatladı diye düşünüyorum ama alt bacak olduğu için çok üzüldüm önerilerinizi bekliyorum
Her yerimize sürücez sanırımAlt bacağa da mı yağ sürücez ama yaa
Valla ben çatladım hiç beklemiyordum ve de şok oldum. Üç dört gün önce eşim aaa burası çatladı mı falan demişti hiç ciddiye almadım saçmalama orası çatlar mı demiştimAlt bacağa da mı yağ sürücez ama yaa
Ahahhahaha ay valla orası da kötü yer. Ben bakmadım oraya hiç belki ordan da çatlamıştır. Hayır kilo almadım çok fazla . Ama ödemim çok işte. Çok erken başladı diyor bizimkilerBilmiyorum ki canım çatlak zor geçer diyorlar ama bir de böyle bir yorum okumuştum badgerle ilgili. Daha önce gebelik geçiren annelerimiz daha iyi bilir. Geçmezse ben de üzülürüm en güzel yerimden çatladım
Ben 3.5 kilo aldım. Ama benim popo göbek memeler şişti yaniAhahhahaha ay valla orası da kötü yer. Ben bakmadım oraya hiç belki ordan da çatlamıştır. Hayır kilo almadım çok fazla . Ama ödemim çok işte. Çok erken başladı diyor bizimkiler
Ödem yok sanırım bende olsa anlardım şişerdi bir yerlerim demiAhahhahaha ay valla orası da kötü yer. Ben bakmadım oraya hiç belki ordan da çatlamıştır. Hayır kilo almadım çok fazla . Ama ödemim çok işte. Çok erken başladı diyor bizimkiler
Insallahh canım, Rabbım korktugumuza ugratmasınİnş zamanına kadar bekler kuzum içini rahat tut güzel niyetlerin olsun
Bırınden zevk alarak yıyorsun diğeri mecburıyetten oldugu ıcın bayılmıstırAnnem de tatlıyı yer ama şeker yükleme sonrası bayılmıştıdemekki aynı şey değil
Evet onu da doktor söyledi, zararı sadece anneye dedi o da çok az kişide oluyor ve anlık sadeceAnnem de tatlıyı yer ama şeker yükleme sonrası bayılmıştıdemekki aynı şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?