2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Endol hic kullanmadim canim. O ne icin kullaniliyor? Simdi sadece nidilat verdi
O da agrı ıcın verılıyor, baya kuvvetlı bısey. Ama fazla kullanımı bebegın suyunun azalmasına sebep oluyor.. Benım suan kasılmam yok ama korkuyorum da, serklaj var.. Facebookta bı grup var rahım agzı yetmezlıgı ve serkşaj grubu dıye, orada 20den sonra baslatan doktorlar olmus, hwr ıhtımale karsı baslatmıslar

Kızlar benim beyaz akıntım çok geliyor. Günde kaç kere iç çamaşırı değiştiriyorum. Sizlerde durum nasıl? Doktorum gebelikte normal demişti bu akıntıya.

Sanci su an gecti cok sukur. Agri da pek olmadi aslinda. Insallah saglikla,zamaninda kucagimiza aliriz bebeklerimizi. Dogmalari icin vakit cok erken. Daha 21. Haftadayim ben

Kızlar benim beyaz akıntım çok geliyor. Günde kaç kere iç çamaşırı değiştiriyorum. Sizlerde durum nasıl? Doktorum gebelikte normal demişti bu akıntıya.
Benimde bu aralar inanılmaz çok geliyor 5 6 kez değiştiriyorum günde. Beyaz krem gibi gleiyo

Korkma canım, ikiz gebeliklerde şekere daha sık rastlanıyor sanırım. Annem de ikizlere hamileyken şeker çıkmış ama 38. Haftada doğurmuş. Hem de normal Allahın izniyle sağlıkla yavrularını alırsın kucağına inşallah

Yok canım ya, cok nadır bısey yuzuyo gobı oluyor ama hareket yok daha, doktora sormustum 20den sonra sabır dedı, benım bıraz kılo da var
Ben yüzme de hissetmiyorum canım konuşuyorum dürtüklüyorum ama tık yok Ne zaman sürpriz yapacak bakalım

Ben ilk oglumda da cok kullandim reflu yatagini canim. Egimli oldugu icin icim daha rahatti. Surekli kusuyordu oglum. Gecen gunku indirimden aldim tekrar
Hangi marka aldın onların üstüne örtü vs kullanılıyor mu?
Direk beyaz ped gibi ona mı yatıyor.
Ayy oğlumda alanları çok garipserdim şimdi kendim araştırıyorum. Yeğenim almadım pişmanım dedi reflüsü varmış sonradan fark etmişler
Alcaktım yine biri ben veririm dediği için almadım
Süper. Bana beşik veren de caymış 3500 lira istedi
Yataş juno aldım ben canım
Güle güle kullansın.
Reflü yatağında bebek sırt üstü ve yan da yatıyor de mi burda fotoda sırt üstü görünüyor ama
Valla arkadasim yeni dogurdu asiri asiri memnun. Bi kadin takip ediyorum o da anne yanin icinde bile bununla uyutuyormus
Ben yatas juno aldim. Ama muadilleri de var
Kampanya var mıydı? Kaça aldın?
Endol hic kullanmadim canim. O ne icin kullaniliyor? Simdi sadece nidilat verdi
İhmal etme canım saati saatine iç kaç kez verdi günde aç tok nasıl içiyorsun?
Benim de 33 de sancım gelip gitmişti oğlumda ama coraspin ve Protestan dışında bişey vermemişti tansiyon şeker takibi yapıyordum günlük sürekli
Kızlar, katiaandbony’de çoraplarda indirim var 3lü yenidoğan 20 lira bakmak isterseniz. Aldım geldi kalitesi gayet güzel
Trendyoldan mı aldın?

Kendi sitesinden aldım katia and bony’nin, junoyu da kendi sitesinden aldım yataşın orada internete özel indirim vardı 1390 a aldım

Beyaz ped gibi degil benim aldigim sevibebenin babynest gibi kenarlari. Kilifi cikarilip yikanabiliyor. O beyazlarin da yikaniyor. Ama oglumda sevibebenin beyaz olandan almistim. Yikaninca kilifi cekmisti, tekrar takmak cok zor oluyordu.

Coraapin ve progestani en basindan beri kullaniyorum zaten. Nidilati da surekli kullanamayiz dedi.gunde 2 defa kullanacagim. Bi 5 gun kullanalim sonra adalata geceriz dedi

Kızlar
İmom omega kullanan var mı?

Dermokozmetik den ürün alan oldu mu?

İmomu trendyol dan dermokozmetik den aldım eczaneden aldığım kutuyu atmışım kıyas yapamadım.

Kızlar
İmom omega kullanan var mı?

Dermokozmetik den ürün alan oldu mu?

İmomu trendyol dan dermokozmetik den aldım eczaneden aldığım kutuyu atmışım kıyas yapamadım.
Ben kullanıyorum yarın bitiyor ikinciyi kutuyu alır mıyım bilmiyorum doktorum multivitamin çok da gerekli değil demişti

Sevi bebenin yorumları iyi ayak yeri filan var kaymıyor yazmışlar
Sen sevibebe mi alacaksın?

Tansiyonun var mı?
Benim belkide tansiyon takibini o yüzden verdi çıkarsa belki senin kullandığın ilaç vs başlayacaktı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…